UKAS FAVORITT

  • 26.02.2017 - 14:11

Jeg tenkte at jeg skulle ha min første ukas favoritt denne måneden. Det er utrolig lenge siden jeg har skrivet på denne bloggen og egentlig tatt veldig mange bilder. Så jeg tenkte at jeg skulle ta flere bilder. (  Ikke sponset ) 

Men ukas favoritt produkt er alle butikker har, den er ny fra maybelline og er utrolig produkt / palett og den som heter: The 24karateNudes og fargene er utrolig nydelig og de varer utrolig lenge. Jeg hadde denne fargen som basis i går når jeg var ute og det varte utrolig lenge. 

Jeg var først veldig skeptisk med denne men nå så er nok den jeg bruker som hver eneste dag fordi er bare helt utrolig nydelig. Det som å er beste med denne er nok at DU finner denne i alle butikker som jeg syns kanskje dere skal prøve om dere vil.

Jeg vet nok at denne er beste palettet som av de tre som allerede på butikken. Så LOVIT ...!! Har dere prøvd dette palettet? 

  

KJENT BLOGG ANALYSE

  • 23.02.2017 - 16:47

Jeg tenkte at jeg skulle begynne veldig smått å skrive igjen på bloggen. Men den bloggen som jeg vil skrive om er Andrea Badendyck som faktisk har skrivet bloggen sin utrolig lenge å det er faktisk utrolig imponerde gjort. ( http://andreabadendyck.blogg.no/ ) 

( Bildene fra bloggen hennes ) 

Er det noe ennå hun kan gjøre det bedre på ? Ja, alle bloggere må fornye seg og gjøre ting på sin egen måte. Men kan ikke si hva hun kan gjøre bedre fordi hun vet nok det selv. 

Og bildene hennes er utrolig fine og liker bilde veldig godt.. 

NORMAL UTSIDEN OG INNSIDEN FEIL

  • 18.02.2017 - 19:41

Jeg tror at andre rundt meg eller som ikke skjenner tar meg som et normal menneske med kanskje uten vansker. Det er nok ulempe men også en stor negativt for meg, det er nok fordi jeg merker selv at jeg ikke er som noen av dette landet eller skulle kanskje sagt verden.. Jeg følger også nok jeg har jobbet med mye med meg selv og kanskje gjort det som er umulig. Men det er ikke jeg som for kledd for arbeide jeg faktisk å la til av meg. Jeg jobber nok veldig sakte sier nok veldig mange men akkurat nå er det helt motsatte. Jeg prøver å jobbe like rask som vanlige og kanskje ekstra mer.? Jeg er nok den som ser meg selv fordi ingen er så god til å legge merke til det.

Jeg skulle ønske jeg var den som kunne se meg selv ut ifra. Det andre ser meg som og som følger for meg er veldig riktig. Og hvordan ser jeg meg selv i denne verden? I denne verden ser jeg meg selv som en som er svak men har utrolig mange muligheter til å lykkes. Lykkes i det jeg vil og det jeg kan gjøre.

I meg som følger at jeg ikke er bedre enn andre men heller andre er mye bedre enn meg. Jeg tror det er mange teorier og mange som følger det samme som jeg gjør men forskjellige historier.

 

Men hva tenker dere? Følger du deg noen ganger at du har feil innsiden av deg og normal uten siden av deg?

Hårfarge før testest

  • 17.02.2017 - 16:11

Jeg har tenkt å teste nye produkter som jeg ser har kommet. Det er utrolig mange produkter som har kommet på merket. Denne helgen skal teste L'Oréal Paris colorista som kommer mange forskjellige farger men nå skal jeg endelig forandre håret mitt som har ventet lenge på..

EN ER ET TALL!

  • 12.02.2017 - 19:39

Ofte så er et nummer som  en i noe som har trent lenge til å være og må nok være kjempe stor prestasjon i det idrett eller noe annet som har øvet på. Men vi som kanskje ikke driver med sport eller har utrolig mange andre hobby eller mange interesser du holder på med så er ikke feil. Du kan allikevel være en nummer en i hode ditt å også i verden uten at andre kanskje merker det men du selv merker det selv. Jeg er nok den som sier til meg at jeg ikke er nummer en på noe fordi jeg vil ikke være selvopptatt men det er vel også en god ting å være selvopptatt? Jeg sier nok det fordi at Det er hele tiden å tenke på seg selv i blant men er det samme som å vøre selvopptatt? Fordi det er å mange som har forskjellige mening å være selvopptatt.

Men tilbake til å være nummer en. Jeg tror det er nok det er bra å være seg nummer en ofte nok. Men ja, har noen ulemper med det å men nå tok jeg det gode isteden for som jeg er mest i denne verden.

Hjerte mitt trenger hele ikke være nummer en hele tiden. Den tren ger å være nummer en med meg og med mine egen meninger, det er akkurat da jeg er nummer en.

BLOGG ANALYSE ONSDAG

  • 01.02.2017 - 09:22

Da har jeg begynt på blogg analyse igjen. Nå tenkte jeg skulle analysere en blogg som fortener å komme en ekstra fram. http://sunnivagravem.blogg.no/ 

Jeg liker utrolig godt denne headeren her. Og den er enkel å utrolig nydelig så jeg liker det utrolig godt. Og hun skriver veldig bra, jeg vet ikke hvor ofte hun skriver på et innlegg men det hun skriver er veldig bra og hun skriver nok akkurat 200 ord eller mer så det er veldig bra. 

Hvis du vil at jeg skal blogg analyse på din blogg så må du si ifra. 

 

5 TEGN DU KAN FINNE UT AT DU ER FORELSKET PÅ

  • 01.02.2017 - 08:22

Det er utrolig mange vi jenter finner ut hvordan vi er forelsket på. Og uansett hvilken kjønn så følger nok du det også det samme. 1. GLEDE. De fleste kjenner en glede inne i seg når man ser den motsatte personen når du skal måte henne. 2. Flørting: du merker nok selv når du flørter og min del så var jeg nok ikke flink på dette punket har jeg på følesen av. 3. Ler / smiling: Dette er nok en måte jeg merket veldig godt at jeg gjorde. Jeg begynte bare å le for ingenting men samtidig var alt sammen morsomt. Smile gjorde / gjør jeg ennå fordi jeg følte meg spent og klar for nye utfordinger, på en god måte.

4.Gir ekstra oppmerksomhet: Jeg merker ennå at jeg gir han/hun ekstra oppmerksomhet ennå. Noe som er faktisk er bra. Men dette punket må man ikke glemme fordi tror det egentlig ikke gjeller bare når man er forelsket men også når man er sammen med noen. 

Nå har vi kommet til det siste punkete som er nummer fem. Sosiale medier: Når du merker at du trykker hele tiden på han/hun sin profil ofte så er det godt tegn at du er forelsket i den personen. 

  

hits