Video - Tomme produkter

 • 31.03.2016 - 16:21

Jeg har laget en video der jeg kaster de produktene som er tomme og skrive hva jeg likte og ikke. Neste video er mine månedes favoritter så det skal komme video hver uke framover. Som jeg gleder meg masse til så jeg håper dere liker videoen min og gjerne abonner på kanalen min, det hadde jeg satt utrolig stor pris på.


Likte dere videoen? 

OOTD TORSDAG

 • 31.03.2016 - 15:30

God dag alle sammen. Denne dagen skal bare være blogge dag fordi skulle egentlig ha det igår men det ble ikke noe av at jeg skulle ha en liten blogg jobbe dag. Så jeg tar det denne torsdagen her isteden for. Denne dagen hadde jeg egentlig bare helt vanlig antrekk som jeg ikke tenkte 100% over som jeg pleier å gjøre. Tok på meg den helt svart genser med krage på i halsen å tenkte at skjønn går jeg i dag. Genseren er fra Bikbok er det er noe av mine favoritt gensere fordi den passer til veldig mye annet enn den for seg selv.

Jeg prøvde meg på en ny hår frisyre som likte utrolig godt. 

Hvordan syns dere om hår frisyren jeg prøvde på?

 

Antrekk valg

 • 31.03.2016 - 08:38

Dette antrekket er noe jeg liker. Toppen er utrolig kult og det er noe som kler til svart og hvit bokser på.

Alltid vil ønske

 • 30.03.2016 - 15:07

Denne frisyren vil jeg alltid gå med. Syns den er utrolig nydelige. Den er så godt gjennom ført og merker at denne skal jeg prøve å lage i morgen, bare for se hvordan den funker. Hva er ein mening om denne frisyren? Likte dere denne?

GRAY DAY

 • 30.03.2016 - 09:13

God morgen alle sammen. I dag tok jeg på meg en genser som var med britisk flagg som er mine favoritt genser. over for der tok jeg på meg en grå grenser fordi den passet veldig godt sammen med det jeg har under pluss men en vanlig svart bokse som er høy i livt fordi det er bare skjønne bokser som sitter godt på meg. Fordi det er nesten ingen bokser som sitter godt på meg. Noe som er utrolig plagsomt.

Dere må ha en super fin dag. Hva er det dere skal gjøre på en fin Onsdag?

 

Hvorfor så mange?

 • 29.03.2016 - 20:32

Jeg lurer egentlig på hvorfor det er utrolig mange som skriver stygge kommentarer og vi som bloggere faktisk bryr oss. Det er mange unge barn som skriver stygge kommentarer på nettet og jeg har egentlig fått en del stygge kommentarer selv men jeg har ikke brydd meg serlig midre så de ga opp. Alle oss mennesker pluss vi bloggere bryr oss utrolig mye hva faktisk mennesker mener om oss. Kanskje det alle vi bloggere skal gjøre? Slutte å bry oss om stygg kommentarer på nettet? Det jeg meningen av alt dette er faktisk, hvis vi slutter å ta ting personlig som er vanskelig så tror jeg de stygge kommentarer ikke går inn på os alle sammen. Jeg den er den personen som godt kan ta stygge kommentarer hos meg fordi jeg tar det ikke personlig lenger. Og det er fordi jeg har sagt meg lei av folk som dømmer meg så hvis noen gjør det eller gjorde mot meg så beviser jeg det motsatte.

Hva er din mening? Ikke ta ting personlig?

 

Har dere prøvd?

 • 29.03.2016 - 15:31

Jeg har spart perger til ny pc så jeg tenkte skulle kjøpe det først. Så jeg har laget meg en egen lille ønskeliste når det gjeller makeup som jeg tnekte skulle dele det med dere. 


Dette er ifra clarins ( ikke sponset ) som heter Eye Quartet Mineral Palette som jeg bare venter med å prøve. Fordi det jeg liker med denne er akkoratt de fargene jeg er utrolig glad i. Og fordi jeg fant en look som de brukte de 4 fargene på og dette pallette som jeg bare ble utrolig glad i. Men desseverre må jeg vente litt, Har dere prøvd denne før?

Jeg har blitt veldig glad i primer i det siste. Kanskje er det fordi jeg bruker en jeg liker utrolig godt? Det kan henge det er derfor. Men jeg fant en som het Primer Time Foundation som egentlig for meg høres veldig spennende ut.

Bare Mineral har jeg prøvd før uten at jeg ELSKET den. Det var mineral powdere i dette merket som jeg fikk kviser av. Så det er derfor denne høres spennende ut men vil alikevel prøve den så for se hva det blir til. Har dere prøvd denne?
 

NEW NEW DAy

 • 29.03.2016 - 09:12

Tenk at ferien over og nå er det bare vanlige dager framover. Noen skal på jobb andre skal på skolen også videre. Nå skal jeg tilbake på jobb noe som jeg gleder meg og merker at det er litt lenge siden jeg har vært der, fordi nå vet jeg ikke hva jeg kommer til. Hva skal dere denne dagen? 


 

VIDEO - Vår look

 • 28.03.2016 - 19:07
Dette er noe av min vår look. Som jeg håper dere liker denne videoen og looken . 


 

 

ROMANTISK ØYNESKYGGE LOOK

 • 28.03.2016 - 17:12

Denne looken liker heg utrolig godt. Dette er øyneskygge som passer til blå og grønne øyner. Her ser dere å hvordan dere gjøre det skjønn at dere for en insprasjon til å lage.
Tenkte skulle ha med denne på en video som insprasjon. liker dere denne øyneskygge looken?


 

Antrekk igjennom

 • 28.03.2016 - 12:11

God morgen. Nå er det faktisk en ny uke noe som sier meg at påsken er over. Og at det er nye muligheter til å gjøre livet ditt kanskje bedre på? Men denen dagen blir mer skrive kommentater og egentlig bare rydde leiligheten.Jeg har en jakke over denne sånn at det ikke er så synelig under.  

Vår look

 • 27.03.2016 - 18:45

Nå har jeg spilt inn en video der jeg viser denne vår looken som kommer på en video i morgen så jeg håper dere liker vår looken. 

Denne øyneskyggen fargen liker jeg utrolig godt fordi om våren er da rosa og lyse farger kommer og hver gang noe lyst og fint kommer jeg blir alltid det menneske som sier ja, den vil jeg ha å ja den å. også videre. 

Dette var den som var slutt resutarte som jeg likte godt og dette er mer vår naturlig look fordi foundtionen er lik farge som huden min er nå. Men neste video og neste look skal det være litt mer brunere fordi når sommeren kommer vil de fleste ta bort den hvite huden dems.

Likte dere looken?

 

Første påskedag

 • 27.03.2016 - 16:33

Min første påske dag skal jeg vaske alle klær som bare har ventet på meg så dette bruker jeg dagen min på. Pluss akkoratt nå ser jeg på apollo som er alle britiske og utlandske som driver som komiker.  

Tenk at påsken faktisk er snart over? Det er helt utrolig rart å tenke på. Så det jeg lurer på er bare hva har dere gjort i påsken? 

 

Glemmer .....

 • 27.03.2016 - 12:38

Nå er det mange som skal hjem som jeg å skal idag. Noen ting glemmer man..

Noen av tingene jeg glemmer å pakke er øre telefoner og kalender boken min. Noe av de tingene jeg trenger mest sammen med mobilen min å lommeboken.

Hva er du pleier å glemme å pakke med deg hjem?

Forsket i familien

 • 26.03.2016 - 16:57

Jeg kan trygg si at jeg vet mer enn søstrene mine nå. Jeg kan si at jeg har funnet ut at hva en av fetterene mine har som app, som er litt skremmende fordi jeg fant profilen hans på en dateing side eller kunne bare si en møte sted side som jeg aldri skulle ha fått vite at han hadde.. Jeg vet ikke om fetteren min kommer til lese dette innlegget men jeg vil bare si unnskyld at jeg fant det ut og håper du tillir meg. 


Dette er litt rareste bile jeg tok men dette var å min første reaksjon. 

 

Hva er din snap?

 • 26.03.2016 - 16:10

Jeg vil kjempe gjerne følge dere på Snapchat så skriv med bruker din på kommentar felte så hadde det vært helt supert.

PÅSKE SPØRSMÅL TIL BLOGGER

 • 26.03.2016 - 12:26

Denne gangen har spurt en blogger som kanskje dere leser. Hun heter Lisa ( Trykk på navnet så kommer opp bloggen hennes ) Og det jeg syns om bloggen hennes er at hun er UTROLIG flink og det er den bloggen jeg tar alltid en tur innom bloggen hennes automatisk så det er egentlig litt gøy. Nevn 3 ting som er viktigst for deg i påsken?
De tre viktigste tingene for meg i påsken er å være med venner og familie, spille spill og kose meg med påske egg. 
Pleier du å reise eller å være hjemme i påsken? 
Jeg har alltid dratt på fjellet i påsken for å stå på snowboard, men i år skal vi bare være hjemme å slappe av. 
Dette er kanskje litt rar spørsmål men hvorfor tror du leserne dine leser bloggen din?
Jeg tror leserene mine leser min blogg fordi jeg kanskje skiller meg litt, er veldig åpen og erlig. Blogger ofte og variert :) 

Likte dere spørsmålene å svarene? Og hva har du gjøre denne dagen?

 

 

 

Bilder som skulle komme

 • 26.03.2016 - 11:48

Jeg har ikke helt skjønt nye kamera mitt akkurat nå men.. Dere for se hvilken av bildene som skulle komme og det er mest Outfit bilder som skulle komme siste uken før påsken.

Likte dere bildene?

Hva er ditt mål i år?

 • 26.03.2016 - 10:28

Mitt mål  i dette året er egentlig at jeg skal bli kjent med så mange nye mennesker og ha min egen research fortiden. Så jeg har mine egen mål som skal STÅ og jeg kan si at målet mitt har jeg ikke sviktet ennå. Pluss jeg må planlegge bedre men går går seg vel bedre til etter vært. Hva er ditt mål i dette året?

  

DAGS INSTAGRAM BILDE

 • 26.03.2016 - 09:38

Dags instagram bilde er noe jeg selv blir utrolig inspriet av og som jeg blir veldig glad å skrive mer å mer fordi er en planleggings som er utrolig bra og som er kreativt. 

 
Hvordan liker dere dags instagram bilde?


 

hits