DREPE FLERE 100 ER DET TILLATT? ....

  • 29.03.2017 - 08:55

Denne morgen vil jeg skrive om det jeg så på klassekampen.no sin side. du har kanskje en anelse på hva det skal skrive om og at det er BARE IKKE TILLATT OG DREPE NOEN I VERDEN.( Kanskje litt skrivefeil eller noe men jeg vet om det så ikke kommenter akkurat det. hver så snill, jeg jobber med saken ) 

 

Det er egentlig litt utrolig at så mange sivile faktisk blir drept av en krig der det egentlig ikke er dem sin skyld at landet deres er med i. Det er bra at de skal ta over landet sitt pluss noen i landet deres er kanskje den som skylder på en region som sier det og sier det. Hva tenkte jeg på å lese denne overskriften? Det som tenkte var WOW.. Og at USA var kanskje utrolig ivere ta Den islamske Staten men følger også at de tar 200 døde sivile og kanskje tok 50 IS soldater som faktisk var med på det. Ser du hvor jeg vil hen?

Det jeg vil med dette er at det kan ikke vare flere soldater som faktisk ble drept. Pluss i krigen og ute i verden er vi ALLE sårbare så bare husk det uansett settning vi er i.

Det som jeg faktisk ser nå er ikke bare USA som er ivere til å ta IS soldater. Er kanskje ikke overrasking men Russland er vist med å dette å. Men er jeg syns ihvertfall at det er utrolig trist å se at så mange som er som oss på en måte skal bli drept av en krig som de ikke har noe med. 

LINK: http://www.klassekampen.no/article/20170328/ARTICLE/170329957


 

LANG PAUSE KOMMER TILBAKE

  • 28.03.2017 - 17:33

Etter en lang pause med blogging og skriving så er jeg klar til å begynne igjen. Jeg har savnet utrolig masse å skrive og om blogge om hva jeg brenner for og kom på mange meningsfulle innlegg som har lyst å skrive om. Det jeg tenkte er å gjøre noe nytt på denne bloggen som er akkurat meg.

Men jeg har laget min egen hoved liste som jeg skal følge hver eneste dag og ja, skal foresett ha bloggnavn som jeg kommer tilbake til i morgen fordi da kommer det første. 

Og jeg har savnet dere masse alle sammen pluss har savnet å skrive kommentarer til andre som jeg leser og liker utrolig godt.  

Rosa er nye inn trend

  • 28.03.2017 - 09:04

Rosa har vel egentlig blitt den nye trend fargen som har kommet inn i 2017. Det jeg syns nok er utrolig tøft er nok rosa solbriller og vesken. Bilderesultat for rosa trend 2017

Men hva jeg egentlig syns om fargen og at har kommet inn i 2017?  Fargen er utrolig tøff men jeg er ikke så veldig glad i rosa fargen men det er nok fordi jeg ikke kler det og fordi jeg ikke følger meg vellykket når jeg går med og gir meg ikke den selvtilliten som jeg kanskje trenger når jeg går rundt med. Men det som er egentlig veldig gøy å se er nok at andre går med det og at de faktisk kler det. Så ingenting negativt men rosa fargen.

 

Downs syndrom dagen

  • 21.03.2017 - 17:00

Nå er det er en gang som veldig mange her i verden kjenner eller har et barn som har det. Nemlig om menneskene som har down syndrom, jeg vet egentlig helt hvor jeg skal starte fordi det er noe som har bestemt at skal være en offer i samfunnet. Veldig mange mennesker blir mobbet og ofte av de menneske vet jeg har downs syndrom eller bruker utrykket som et negativt måte. mediene snakker ikke så mye om dem eller så tenkte at jeg skulle gi denne dagen min litt mening. Faktisk kan jeg dele med dere en historie som kanskje gir litt mer mening og for fleste til å tenke. Jeg husker en dym time som vi hadde på VGS og husker at alle gikk ned for skifte fordi timen var over. Jeg hørte 3 stykker som ikke hadde gym tøy og satt på scenen ved gymsalen å bare lo av en som hadde downs syndrom. Jeg er veldig sikker på også at lærene ikke merket noe som jeg forstår og de som har det kan ikke se alt de heller så jeg gikk bort å sa at hvis dere vil snakke om henne som har downs syndrom så snakk om meg, fordi jeg kan si at jeg tåler det kanskje bedre og jeg er nok den som enkelt kan si ifra for andre men kanskje ikke meg selv hele tiden fordi jeg vet at jeg takler det på en annen måte.

Vet du Jeg har egentlig lært utrolig mye av mennesker som har Downs Syndrom og vet du at hvis det er noen "syke" mennesker så er ikke de som downs syndrom fordi som regel er de utrolig snille og lever det gode men ja, de kan være sure men ikke på den måten vi er og alle andre er på. Og beste minnene mine er nok at jeg ble venn med en som hadde downs syndrom og snakket tegn til tall pluss tegnespråk og det er det beste av noe jeg kan oppleve nå i hverdagen. 

Så alle som har Downs Syndrom.... Følg din drøm og samfunnet ser nok den retten dere har også pluss dere er unike arbeids kraft for alle rundt om i Norge, Tro meg og liker utrolig godt smilet deres. 

 

Bilderesultat for downs syndrom tiger

( Google )

 

hits