Morning insprasjon ( jobb)

 • 29.04.2016 - 08:33

God morgen alle sammen. Denne dagen og helgen skal jeg ha kommentar helg som skal sende ut kommentarer til andre bloggere. Dette er målet mitt denne helgen her pluss jeg skal ta med kamera mitt fordi jeg vet jeg må ha flere innlegg.

 6 stylish pussy bow tie outfits for work - women-outfits.com:

Dette skal være jobb / work klær insprasjon. Det jeg liker med denne stillen solbrillene klær utrolig godt til skjorte. Og svart å hvot kler utrolig godt til brunt så godt tenkt....

love.:

LOVIT THIS ANTREKKET.. Hvordan blir helgen din tror du?

 

INNKJØP

 • 28.04.2016 - 16:56

Nå fikk jeg endelig de nye klærene mine. Makeupen min kommer litt senere. Tror den kommer i morgen. ( Håper jeg ) 

Denne her kjøpte jeg fordi det er ikke så mange av blomster jeg har i gardeopen min så nå har jeg det å.
Denne gleder meg å til å bruke fordi det er skjønt jeg bare ELSKER.. I hvert fall den rosa fargen, den er jeg veldig glad i.På dette bilde er forsiden på antrekket.Super fonøydt med antrekket. Likte dere antrekket?
 

DAGS OUTFIT

 • 28.04.2016 - 16:24

God dag alle sammen :) Håper dere hr en super fin dag. Denne dagen her skal jeg bare ha det bra i leiligheten og ikke gå ut noen steder som skjedde igår. Ingenting kan plaglegge hos meg lengere. Nesten ikke i leiligheten min en gang. Merker at jeg er over trøtt nå.
 

 

VENTER BESTILLING

 • 27.04.2016 - 16:27

Jeg har lyst å vise dere mine bestillinger som jeg venter på. Som jeg GLEDER meg utrolig mye til å få..! ( Ikke sponse )

  Beskrivelse      
  MAC
Brush Cleanser
     
  NYX
Eye Shadow Base
White 
     
  MAC
Foundation Pump
     
  MAC
Pro Longwear Lipcreme 
Soft Sell 
     
 

NYX
Studio Perfect Primer Clear 
Clear 

Har dere prøvd noen av disse produktene? 
Neste jeg kjøpte meg eller venter på er disse to antrekkene her..

PO Gazelle - 003/Print - M
( Unnskyld får så lite bilde ) ----> Kommer på video 

BT Violet - 001/Print - M

Denne her håper jeg ser fin ut akkorat på dette bilde. Fordi jeg gleder meg som et lite unge til å få disse to antrekkene her. 

SVIK I OMSORGEN ?

 • 27.04.2016 - 09:28

Ja. I hvert fall noen kommuner. Jeg har en venninne som har en stor svik i omsorgen her i Norge. Jeg sier ikke hvem eller hvilken kommune den er i. Men kan si at hun har opplevet at en GAL fyr blir mer trodd på enn henne. Etter en episode som skremmer veldig mye. Noe som viser seg at er helt på tryne fordi hun for ikke den tryggheten der henne bor og der hun bor der fordi hun trenger hjelp men hun for ikke den hjelpen som hun har krav på. Og det jeg syns er at hver enkelte skal se hver enkelt person og skal besøke i omsorg boliger / leiligheter. Og i hvert fall når hun har sagt at hun vil ha noen som kan komme innom. Det jeg vil med dette er at gå igjennom papirer og besøk alle sammen om har omsorg bolig / leilighet. Og la de få et skjema skjønn at de kan si hva de mener om de som jobber der. Fordi de trenger å vite hvilken god / elendige jobb de gjør. Skjønn at de kan forandre det. 

Håper alle kommuner kan se på hva de kan gjøre bedre med akkoratt dette.

Snu til noe positivt

 • 26.04.2016 - 15:00

Snu på noe som er ikke så veldig bra eller ting som plager deg. Kan alltid snu på til noe god å positivt noe. Fordi i går hadde jeg en skjønn dag. Jeg tenkte at jeg skulle ikke la en situasjon som kom opp skulle plage meg på jobben men det gjorde det. (litt for mye) Så det jeg gjorde var og være med henne / han og kom oss ut i solen å gikk en tur. Og det funnet for begge to. Pluss jeg var der når hun / han skulle snakke sammen. Tror det var betryggende for henne. Men snu til noe positivt noe er denne løsningen . En ha alltid gode tanker i hode. To. Alt er faktisk til å løses og tre er at hvor elendige dager du har jo mer lærer du av det. Så du lærer noe av det vonde du har opplevet.  Mine erfaring med alt dette med rådene er at hver sted du måter folk prøv at de ser gode , glade og snille deg. isteden for den situasjonen du er i. Tror det hjelper en del..

Håper dere likte innlegget ! 

HVIT AND BLACK CLACI

 • 26.04.2016 - 08:37

GOD MORGEN! Håper dere har en super finfin dag. Denne dagen skal jeg være hjemme etter jobb og skal ta meg en joggetur litt senere på dagen. Hvordan går det med dere? Har dere alle sammen det bra? Nå er det på tide å ha på seg litt annet klær som folk ikke har sett så mye av at jeg går med. Siden dette er ikke helt vinter klær men det er vår så da kan jeg ha på meg dette igjen. Følger meg utrolig glad at jeg kan ha på meg dette igjen.

Har dere noen vår / sommer klær dere gleder dere å ha på dere?

Dere må ha en super duper dag videre.. 
 

Shopping nett

 • 25.04.2016 - 19:55

Akkoratt nå tenkte skulle bestille nye klær som jeg har lyst å ha i kleskapet mitt. Nå prøver jeg finne insprasjon til være eneste jeg ønsker meg utrolig mye. ( Ikke sponset )

#shop.product.images.alt.she

Denne syns jeg er utrolig NYDELIG og jeg merker at jeg har utrolig lyst til å kjøpe denne. Mine faaaavoritt antrekk ..

#shop.product.images.alt.she

Hva syns dere om denne kjolen ? Likte dere kjolen og hva er deres mening? Dere kan se litt senere i dag hva det ble for noe ... 
Kos dere masse denne Mandagens kvelden ...

OOTD MANDAY

 • 25.04.2016 - 09:17

God mandag alle sammen. Håper dere har hatt en super fin helg. Denne helgen har jeg ikke skrivet så veldig mye på bloggen min men jeg skal komme flere å flere innlegg nå. Pluss skal sende flere og flere kommentarer til dere.Hva skal dere denne mandagen?
 

MANDAGS BLOGG ANALYSE

 • 25.04.2016 - 07:58

Da er det mandags blogg analyse som jeg tenkte skulle begynne med. ( Unnskyld med lite blogging i helgen, men nå skal det bli bedre ) Denne bloggen skal jeg skal ha analyse på er denne bloggen herehrherher . 

Jeg kan si med en gang at jeg vet ikke helt hvor ofte hun blogger eller hvor mange innlegg hun skriver et innlegg. 
Men det som er postivt er at hun har laget kategorier på bloggen hennes. Og jeg er veldig glad at det er så mange fordi det betyr at lesene hennes og jeg kunne finne noe som jeg / vi var interssert i noe som er veldig bra. 

Hva syns dere? pluss med å ha kategorier på bloggen?

 

Ootd bilder

 • 23.04.2016 - 14:23

Denne dagen har vært på mitt beste sted i hele verden pluss langt ifra mobil dektig. (Telenor) men skal sies at det er mange andre svenske dektig her som er sterkere her.

Hvordan er dagen din i dag ?

Antrekk vinduet

 • 22.04.2016 - 18:32

Denne helgen skal jeg ta ute Outfit fordi nå er jeg på en hytte i skogen. Så da blir bildene nok mye finere å se på og mer bakgrunn på bildene mine. Jeg skal køre 2 helgs bloggere litt senere på kvelden. Dere må ha en duper fin kveld .

LOVE ANTREKK

 • 22.04.2016 - 08:09


Dette antrekket er utrolig nydelig. Det er skjønne antrekk jeg blir inspriet av. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere flere bilder nedover på dette innlegget og jeg håper dere vil like bildene. Og husk at blogg analyse kommer senere i dag så hvis dere vil bli med legg igjen kommentar det. 

Når jeg så disse klærene ville jeg være på shopping i dag. Fordi det var utrolig MYE fint. Hvilken antrekk liker dere på dette antrekket?

NARS ?

 • 21.04.2016 - 19:27

NARSPro Prime Multibeskyttende Primer SPF30 Solkrem/PA+++ 30ml/1oz

Det er tydelig at NYX er veldig inn fortiden. Men da har jeg skiftet litt over til NARS merket ( Ikke sponset ) Jeg har UTROLIG lyst å prøve dette merke fordi det er mange i storbitania og USA som har ihvertfall prøvd dette merket. Så nå driver jeg tenke på om jeg skal bestille meg noen produkter av NARS bare for å se om dette merket også er veldig bra. Og jeg fant en gamle video av en kjent engelsk youtuber nemlig Zoella med sin everyday makeup. 


Har dere lyst å prøvde dette merket? 

Inspirasjon ord

 • 21.04.2016 - 07:17

Familie er det inspriete ordet denne uken. Det er både godt å vondt med dette ordet her som jeg skal skrive mer om. Men jeg starter med det gode men ordet familie, fordi det er fellesskap og tryggheten pluss kjærligheten du har i familien er veldig godt å ha. Men jeg skal ta det som er mindre koselig som er å mange om opplever alkehold, vold og fattigdom. Det mange som er postivit i det noen er nekativ på at det skal gå å stoppe det andre og kanskje som sitter i det er negaktiv og sier at jeg vet hva jeg snakker om. Men jeg har skrivet tips / råd på hva dere som er oppi det som kanskje kan hjelpe for dere. Alkehold i familien? - Ikke gjør det samme og ikke gå ut fordi drikkting betyr at familien din trenger deg mer enn noen gang og vet dette kan være litt rart skrivet av meg men voks som person som har hent deg. Fordi du kan gjøre veldig mye godt med det etter dine opplevelser med akkorat det tema.. Vold -> Si ifra uannsett hvem det er fordi det går ut over familien ( kanskje ikke samme måte som akkoratt den personen som har opplevet det ) Men jeg vet at det går utover familien din å på et slatts måte. Både under alt og når det er ferdig. Ble dere inspriet av dette orde? Og likte du innlegget? 

 

Tre ting som er .......

 • 20.04.2016 - 19:22

De tre tingene som er viktig for meg på denne bloggen er: første at den skal skille seg ut foran de andre som bloggere. Det jeg mener med det er at jeg skal komme på nye ideer som dere som lesere skal bli mer og mer med på innleggene mine. Fordi denne bloggen har jeg satt meg en mål om at dette skal være en blogg som skal dele andre sine bloggere og intervjue andre bloggere som er GØY og ikke avhenig av topp bloggere som kommer mest ut i media. andre tingen som er viktig for meg med denne bloggen er å kommenter alle dere kom kommentere meg og følger at dere at dere blir satt pris på det dere skriver. Det siste er at det er viktig for meg å lage innlegg som dere liker å lese. Så hvis dere har tips å si jeg kom det med det. Fordi jeg prøver å jobbe med lenge med innleggene mine og prøver alltid noe nytt å se om dere vil lese det eller ikke. 

Så da vet dere mine 3 ting som er viktig for meg på denne bloggen. Så håper dere liker innlegget. 

DAGS BLOGG ANALYSE

 • 20.04.2016 - 16:02

Denne blogg analyse tok jeg en jente som skriv på kommentar felte mitt. Noe som jeg tenkte skulle gjøre anvær dag fremover. Og at jeg skriver ned alle blogg adressene ned på boken min skjønn at jeg kan lese DIN blogg en dag før jeg velger hvem jeg skal skrive om.. Denne gangen er det denne bloggen og personen jeg skal snakke om.

Først vil jeg si TUSEN takk for så koselig kommentar. Og det er veldig godt å høre at du likte videoen min, setter veldig stor pris på det.

Headeren hennes er veldig ren og nydelig. Man trenger ikke ha mye på en design fordi det kan være enkelt og besic som er veldig bra det å.

Er det noe jeg tenker over med denne bloggen? Det er en som sitter i hode som hun kanskje kan svare på kommentar felte men det er bare at jeg lurer på hvor mange blogg innlegg hun skriver om dagen. Fordi følger at hun ikke skriver så mange innlegg om gangen. Hvis dere vil gå inn på bloggen hennes er den her her her 
Liker dere blogg analyse?
 

Trend spring - Summer

 • 20.04.2016 - 15:01

God dag alle sammen. Jeg funnet 3 antrekk som jeg ville snakke om, fordi at det er 3 veldig mange forselige antrekket som var på det bilde. 

Christopher Raeburn likte jeg veldig godt den lyse blåe skjøfen som var det på det antrekket. Det som var litt rart var egentlig skoa på den. David Koma likte jeg fargen og antrekket på denne. Og det som jeg ikke likte helt med denne håret og skoa. Det siste bildet likte jeg veldig godt det mønstret og hele antrekket kledde henne utrolig bra. Hva er din mening? Likte dere noe av disse 3 bildene? 

SOLBRILLER - ANTREKK

 • 20.04.2016 - 08:20

God morgen alle kjære lesere. Nå har jeg egentlig bare en t-skjorte som jeg skal ha på jobben fram til Fredagen så det blir nok vanlige ootd med forselige antrekk og insprasjon som jeg kan ha på meg på jobben .. Hva er dine planer i dag? Pluss i dag kommer blogg analyse men da tar jeg utasponte i alle dere som kommenterer. 
 

VIDEO TIME

 • 19.04.2016 - 18:41

Det er utrolig lenge siden jeg har laget en video. Så her er PAKKE VIDEO, Så jeg håper dere vil like den.


Likte dere videoen?

hits