MÅNEDEN APRIL

 • 30.04.2017 - 15:32

Disse dagene har vært like bra som forre dagen. Jeg har lært meg hvem jeg er men også hva jeg selv må jobbe med. Måneden generelt har vært en bra ute men også veldig utforminger som jeg måte låse opp men det gikk veldig bra.

Positivt men denne uken: Det er utrolig mye positivt i denne måneden som har vært. Trening gikk veldig positivt for jeg har motivasjon nok til å komme meg på trening noe som er ofte tungt. Det som jeg også har tenkt på er at jeg denne måneden har vært bra fordi jeg har alltid være gjort noe som har gjort meg veldig glad. Så jeg håper at mai måneden skal forsete på den gode fine måneden som april har gjort.

Negativt: Det er ikke komme unna at også vært noe negativt men det som jeg kanskje syns var mest negativt var nok en opplevelse jeg hadde. Kort fortalt så var det noen som gjemte seg under brua der fossen ( i Hønefoss ) var. Fordi de fikk til å klatre over den sperre grensen og ut i vannet med store steiner og satt der og ingen så dem før jeg kom. Og så ut takknemlige gutter og hadde utrolig vanskelig hjemme har jeg aldri sett. Fordi de kunne ha død hvis hadde slått på vannet i fossen så jeg glad at ikke skjedde noe.

FAVORITT: Jeg har nok fått min ny lep pomade som heter: Extracts Sweet og min er i mango og finner den på Boots. Men denne er utrolig nydelig og den har krem konsistens som jeg liker utrolig godt på lep pomader.

( Favoritt produkter kommer på en video på Tirsdag ) 

Blogg analyse linker fra denne måneden. Disse var med i denne månedens blogg analyse denne måneden.

http://bittelouise.blogg.no/blogg_analyse.html

Hva har du gjort i denne måneden? Noe gode minner?

  

FINNE DIN EGEN STILL

 • 29.04.2017 - 19:25

Det er utrolig viktig å finne det din egen sminke still og finne ut hvilken produkter du liker selv. Du trenger ikke ha de dyreste merkene fordi det er ikke det som skal bestemme hvordan du selv skal se ut. Mens jeg snakker om finne sin egen sminke still så kan jeg fortelle når jeg begynte med å finne min egen still som faktisk er litt treg å begynne med akkurat sminke. Faktisk begynte jeg ikke sminke før i 1 VGS. Noen mener sikkert det er forkjent å begynne da, men for meg var det akkurat perfekt å begynne. Jeg kunne ikke begynne på ungdomsskolen fordi jeg var typisk den som gjorde alt sammen av lekser og jobbet veldig hardt mens noen var den som tok hårspray og gjorde det isteden for å følge med i timen. Pluss jeg likte egentlig hvordan jeg gå ut uten sminke og tenkte ikke over hva mennesker gjorde rundt meg.


( 0 sminke i dag ) 

Tenker du på at du trenger finne din sminke still? Jeg har 5 tips å finne din egen sminke still.

 1. Skriv ned: Skriv alltid ned på hva du liker av nude farger eller farger som er ?uvanlig? men det er også veldig fint
 2. Bestemme deg hva skal være dekkene eller naturlig man kan å velge begge.
 3. Prøv alltid noen billige merker før man skal ta dyre merker.
 4. Tenk på hva du føler deg super nydelig og vil vise deg fram for andre
 5. Gjør at du er lykkelig og ikke hva andre gjør når dem er lykkelig og ser ut.

Dette er nok de 5 punktene jeg føler veldig mye selv. Pluss du forandre hele tiden av disse punktene selv om du har noen tanker og stiller.

Hva tenker du om det?

Alt med dette mener jeg at gjør sminke , skjønnhet på DIN måte og den du følger deg pen, nydelig og utrolig glad i deg selv.

INSPIRERT BLOGG ANALYSE

 • 29.04.2017 - 11:51

Det er utrolig mange som har en UTROLIG flinkere bloggere her ute som kanskje ikke syns så godt. Så denne mai måneden og framover skal det komme overskrift som jeg minner meg om disse blogg analysen. Den bloggen jeg valgte er en som skrive om mest om skjønnhet og makeup noe som vi begge har til felles. 

Bloggen han du trykke på her: http://ccamillaj.blogg.no/

Jeg må først si at jeg ELSKER denne headeren som er utrolig nydelig og jeg har blitt veldig glad i denne headeren hennes. Innleggene og hvordan hun skriver er noe jeg leser hverdag. Jeg kan ikke bli lei av denne bloggen og jeg håper virkelig ikke hun slutter å skrive eller så blir jeg nok veldig skuffet. 

Jeg syns det er hvert å se på hennes blogg og bare lese igjennom jeg kom på hverdag nye ideer og inspiriet på hvordan jeg kan gjøre eller kanskje gjøre det bedre.  

BEAUTY LOVE

 • 29.04.2017 - 11:33

Jeg har min favoritt beauty love når det gjeller hår. 

1) Dette er hår stylen jeg går mest i hverdagen min fordi den er utrolig lett å lage også den er utrolig fint å gå med pluss den er utrolig nydelig. Hvis du har veldig dårlig tid som du skal rekke så er også denne hair stylen veldig kort tid å lage. Det som jeg liker med det siste bilde som er der er flettene som jeg prøver veldig ofte men jeg blir ikke så veldig fint som jeg syns selv men jeg må virkelig prøve og øve masse.

Første bilde er jeg tok med fordi det er utrolig tøft pluss dette er noe jeg går med hvis jeg skal være helt avslappende. De to siste stylene skal jeg ha litt lenger hår så har jeg utrolig lyst å prøve på det. Men er fordi det er utrolig nydelig se på pluss jeg gleder meg kan si "Nå har jeg fått det til" Akkurat det ordet ELSKER jeg å bruke. 

Liker dere disse hair style?
 

SKJULE SEG BAK EN SVART LAKEN

 • 28.04.2017 - 17:24

Skjule seg en i en bak svart laken foran ansiktet for meg er det en region der man ikke skal være stolt av seg selv. Jeg vil bare si at dette er bare det jeg tenker og jeg tenker ikke noe vondt med dette. Så jeg håper jeg ikke sårer noen på dette innlegget her. Tankene mine når jeg var liten var dette: Så var den jenta som som er utrolig rart at noen mennesker skal skjule ansiktet fordi det gir ekstra oppmerksomhet som oss som ikke er vant med det. Og skal ikke gi motsatte? 

Tanken min nå er denne. Jeg er redd at jeg når jeg går forbi dere som skjuler alt pluss ansiktet deres på gaten. Hvorfor skal vi egentlig det? Hvis de ikke føler norsk lov som alle vi norske / nordmennene gjør så er det utrolig synd for dem. ( Ikke slemt ment. ) Det er nesten som vi nordmennene burte holde oss til at de har en region som må skjule ansiktet men likhet med at de må holde de norske lovene som vi ALLE har som felles. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor vi skal hate hverandre eller oss alle.

 

Bilderesultat for skjule ansiktet

Vi skjer litt ansiktet alikevel fordi ser formen på ansiktet og øynene er på en DNA å kan foresatt finne ut hvem de / dem er. Og ikke vise ansiktet for oss alle er nok den uærlige når snakker med dem som skjule ansiktet fordi det er at vi ikke ser den "tegnet" at de sier riktig eller galt. Jeg kan si med en gang at jeg har ikke tillit til skjønn person på gaten men hvis hun snakker litt det samme språket å kanskje sette seg inn i det så tror jeg at skjule ansiktet blir en vis vane men da må kunne veldig godt norsk og forstå oss mer enn de kanskje tror selv. Og er nok mye jobb for dem og for oss til å bli vant med det. Skjønner du hva jeg mente med det?

Hva er din mening?

 

HVORDAN VÆRE EN TANTE....!

 • 27.04.2017 - 22:26

Siden det er utrolig mange som skriver om mamma / pappa så er det veldig lite skriving om tante og hvordan det faktisk er. Og siden jeg har blitt det så hvorfor ikke skrive litt om det nå.. Være tante er nok like glad for å være mamma. Tro meg når jeg fikk vite det så syns jeg at ble utrolig rar pluss ble utrolig glad. Men jeg kan vise det mer for rundt venninner at jeg stolt av å være tante enn rundt familien min fordi jeg nok alltid den som ligger lavt rundt familien min fordi følger at jeg har tatt nok plass rundt familien så nå er nok andre som skal være først. 

Jeg har alltid lurt på hvilken måte tante jeg skal være før denne ungen. Siden jeg er yngst så føler jeg at jeg må nok være den som skal være en kule men den skal nok mellomste mann være så jeg kan være den kloke sosialt. Skal være den som lærer hvordan er lurt å forstå kanskje andre sin verden mer enn det kanskje vi alle gjør. Tipper på at jeg kommer til å bli en skjønn tante, har ihvertfall lyst å være en skjønn tante. 

Er du tante? Eller hva tenker du om dette temaet?

( Skal bli flinkere til å skrive ) 

 

Uken som gikk

 • 23.04.2017 - 21:31

Denne uken her som gikk har vært en veldig stor men lærerik uke for meg. Postitivt: Det som er godt med denne uken er nok at jeg jobbet i lørdagen eller igår som var veldig gøy og jeg likte meg veldig godt. Jeg har ikke noe negativt i livet denne uken og jeg vil egentlig at det skal forsette skjønn egentlig. Nye innkjøp?

Jeg har å kjøpt meg sminke koster som jeg trengte veldig med en gang. Mine mål gikk..... midt i mellom. Jeg kan forklare det skjønn at noen av målene funket ikke helt men de fleste fikset jeg så derfor var det nok midten. Har du noen mål som kommer denne uken? Denne uken skal jeg egentlig bare ha det utrolig gøy og nyte livet mitt som jeg alltid har fått til på et vis. 

 

POST KOMMET

 • 20.04.2017 - 17:26

Jeg har bestilt meg noen ting som jeg ønsker meg. 

( Ikke sponset ) Disse gleder jeg meg til å prøve og dere skal få tilbake innlegg hva jeg syns om disse produktene

Cleansing Foram : Kicks.no

Disse fikk jeg som prøver.


Ryggsekk: H&M

Gleder meg utrolig mye til å bruke denne sekken fast...
 

LYST HAPPY Outfit

 • 19.04.2017 - 09:12

Nå har jeg tenkt til å lyse fine pastell farger som jeg bare er utrolig glad i. Denne dagen valgte jeg lys rosa med en hvit blonder på som jeg er utrolig glad i. 
Skjorte : BikBok . Genseren: H&M

Følger at jeg ble veldig fornøyd med outfit og antrekk jeg hadde på meg nå. 


 

Aktiviteter i April

 • 18.04.2017 - 19:44

Nå tenkte jeg skulle dele noen morsomme aktiviteter som kan gjøre april måneden mye morsommere man kan gjøre. 

Dette var noen av punktene som jeg har kommet på det.

 • Cafe å sitte ute: Sitte ute på cafe er det utrolig koseligste jeg vet om. Dette kommer jeg til å gjøre veldig ofte fordi det er utrolig deilig.
 • Opplevelser og minner: Jeg er alltid glad å skaffe meg nye gode minner.
 • Bli kjent med nye mennesker å snakk med dem. Jeg er nok den som kan snakke med alle når jeg først kan bestemme meg for det.
 • God morsom forbilde. Jeg har alltid høre Bitte, du er super snill og morsom og kan du lære meg?

 

 

OUTFIT TIRDAG BLACKS

 • 18.04.2017 - 09:06

Det er utrolig lenge siden jeg har hatt outfit denne gangen så må jeg nok ha flere outfit. Det var egentlig litt rart å ha outfit igjen fordi jeg fant aldri den riktige bilde eller riktig måte å sitte på eller hvor det skulle være hen så det var nok litt rart for meg men det kommer nok bedre bilder etter vært og kanskje litt mer "proffe".  

Hverdags sminken min i påsken i to dager

 • 18.04.2017 - 08:07

Nå er påsken over det er utrolig synd men skjønn skjer. Men jeg tenkte at siden jeg brukte makeup i 2 dager fordi grunn av jobb så tenkte jeg at det kunne være min hverdags sminke fra denne uken her som var i påsken.

Øyneskyggen brukte jeg maybelline sin nye The 24Karat Nudes som er en av favorittene mine og er litt fordi at jeg kan bruke alle fargene veldig godt pluss de er veldig nude farger som jeg liker veldig godt. Mac sin hightlighter ville jeg teste ut og jeg likte den veldig godt å det er fast formel så det kommer nok veldig lite på hvis du vil ha den som syns med en gang så er ikke dette helt riktig for deg men går alltid til å bygge denne opp. Har du brukt noen av disse produktene før?

 

HJELPER DET MED DØDS STRAFF I NORGE?

 • 17.04.2017 - 09:36

Jeg lurer nok veldig mange vanskelige spørsmål som kanskje er litt rare.? Men hjelper det egentlig å ha døds straff i Norge? Og hvor mye godt og skader det kan få i dette samfunnet i mitt syn.

Jeg er nok ikke den som er i mot døds straff men heller ikke for det. Men jeg syns det er litt rart at vi skal ha det på eksempel vis terror lov hvis vi skal få en skjønn i Norge å ha en døds straff der fordi er så mye prikker som må inn pluss at det er mer skade for de som dommer det og andre rundt enn han som faktisk skal bli borte og har fått døds straff fordi man tenker mer om andre når dommen kanskje kommer eller at de ikke tenker på nærmeste heller hvis man er veldig syk å tro noe helt annet enn kanskje verden er. Jeg har også tenkt på hvis det er feil person som er tatt så får den døds straff også kommer det i lyset å da følger jeg at det henger hele tiden akkurat hva som har skjedd hele tiden. Og jeg følger at er mer straff for rundt han/hun og egentlig faktisk er innen for de fire veggene med en lov som ikke er rett eller rettferdig nok som et menneske. Hvis alle land skulle ha døds staff så jeg selv rimelig sikker på at det er tall som at man dør mer enn at vi får mennesker og at kommer barn til verden. ( Hvis ikke har skjedd ennå. )

( Kilde så trykk her

Hva tenker du om denne saken?

Sleek leppestift anbefaling eller ikke?

 • 16.04.2017 - 14:09

( Ikke sponset ) Nå tenkte jeg skulle gå igjennom Matte Me leppestiftene til sleek og jeg anbefalingen er er å ikke kjøpe sleek leppestiftene og hvorfor? Det kommer under bilde.

Hvorfor jeg ikke anbefaler denne fordi.... 1. den varer ikke lenge. 2. De smitter over på klærene dine så du må nok passe alltid ekstra nøye med hele tiden som er nok veldig plagsomt og du følger at du må bare tenke på at ikke skal smitte over. Den siste grunnen er at jeg fikk sår på munnen fordi den var for matt og den tørket ut leppene mine isteden for det kanskje matte leppestifter skal gjøre. ​

Har du prøvd disse? Å hva mener du?

 

Inspirasjon til en ny uke

 • 16.04.2017 - 11:21

Da er det snart uken over og påskeuken er over snart. Har mandagen fri som er utrolig deilig å tenke over.

BABY LIPS COLOR BALM CRAYON RESUTART

 • 15.04.2017 - 20:22

( IKKE SPONSET ) Som du vet har jeg prøvd Baby Lips Balm Crayon og nå kommer det alt av som er bra med denne og hva mine første tanke var når jeg prøvde dette produktet.

Positivt: Det fantes i flere farger og den fargen som jeg har heter: Creamy Caramel som er veldig natural farge på leppene dine og den er myk når du tar på leppene dine og den nok best å ha en leppestift over som har samme fargen men litt mer fastere i konsistens skjønn varer litt lenger. Det som er litt negativt mred denne er nok at den lokter veldig godt men på leppene så følger du at smaker på leppene fordi man kommer ikke over lokten/ smaken av leppen din så det er en minus og hoved minuset er at den tørker veldig sagte inn i leppene dine. Og den varer lenge men følger at leppene dine smurderer opp. Men denne er helt grei og kommer til å bruke denne opp å ned men om denne blir min nye favoritt er jeg veldig skeptisk til. 

Har du prøvd denne før?

 

INNVANDRING OG MIN SYN PUNKT

 • 15.04.2017 - 16:52

Nå skal jeg ta opp et tema som jeg tror gjeler mange som skal flytte inn her i Norge og har lyst å bo her siden landet deres er i krig , konflikt eller elendig lederskap

Jeg har prøvd lese meg opp nemlig dette temaet her. Men det er fordi jeg følger meg litt på en grunn som jeg må lære om før jeg skriver. Pluss jeg vil kjempe gjerne være berett på hva politikere gjør med det å lese andre sine meninger om denne saken.

 

Jeg kan si med en gang at jeg fant veldig mye rart av meninger om innvandringer og hva vi skal gjøre alt skjønn. Jeg holder meg litt unna det å prøve å ha nøytral mening som ikke før hat eller annet. Så første er litt rart at noen tar innvandring til en terrorgruppe eller at de har gjort noe galt i samfunnet men jeg vet at ofte er de et menneske som vil unngå nemlig krig, skyting og annet som er i samfunnet deres / dåms.

Hvis du / dere har mening om det så syns jeg at også prøv å se i din side og tank hvis du hadde vært dem og hva du selv kanskje hadde oppleved selv om det hadde vært deg. Tipper på at det er litt vanskelig å tenke det men prøv så skjønner du kanskje må gjøre det litt mill å ikke ta det helt ut av alle sine meninger.  

Bilderesultat for flyktninger

( Kilde - Google + FN sin side ) 

Men min egen syn punkt er nok at innvandringer syns det er tøff samfunn som vi i Norge egentlig har som vi norske ikke har helt merket og fordi at samfunnet her i Norge blir nok alle stemplet på en ?gruppe? eller ikke noe steder å være en anonym som også er like bra. -  - Skjønner dere hvor jeg mener?
Og kan vi gjøre noe med det med å unngå bli stemplet her i samfunnet? Så er svaret mitt ja, vi alle kan gjøre det vi vil å kan gjøre som kan styrke oss om land og samfunn. Og jeg er veldig glad for at de fleste som kommer i Norge egentlig veldig koselige innvandringer som regel. 

 

PÅSKE PRODUKTER TOK MED

 • 15.04.2017 - 15:17

( Ikke sponset ) Det er  nok produkter jeg måte ta med. Tok egentlig ikke så veldig mye i denne påsken men jeg prøvd en del produkter som søstera min tok med. ( De kommer senere på denne dagen )

Clinique kremen er utrolig nydelig i ansiktet som jeg liker utrolig godt. Denne deo er nye til Nivea som jeg hadde egentlig utrolig lyst til å prøve ut som ja, er helt ok. Maybelline sin brow gel med fiber er den beste som jeg bruker veldig ofte til øynebrynnene mine. Baby Lips Color blam Cream er den nye som hadde lyst å prøve ut som du skal snart høre om den andre concealeren som jeg hadde lyst å prøve som jeg har faktisk hatt en gang før men jeg ville se om jeg husker denne ennå. Hvordan det var. 

Har du noen av disse produktene?

 

Vår/sommer looken

 • 15.04.2017 - 13:53

Denne hårstylen har jeg utrolig lyst til å prøve etter vært. Denne er sommer / vår look som jeg er utrolig fin som har lyst å prøve.

Likte du denne looken?

MÅ MAN VISE SEG FRA SIN BESTE SIDE HELE TIDEN?

 • 14.04.2017 - 13:24

Dette spørsmålet stiller jeg meg stadig vekk. Vet ikke om det er hode mitt eller alle setninger jeg kommer i når i. Men trenger jeg og vise beste side og trenger alle andre det?

Jeg vet ikke hva du tenker om det men for meg så trenger jeg ikke vise meg fra den beste siden hele tiden men jeg er alltid den som gjør det på en måte fordi jeg følger at mennesker seg alle eller en hver at man skal ha en super dag hele tiden.

Det er kanskje feil men i hode mitt så krever alle sammen det tillå med de jeg går forbi. Men trenger jeg egentlig være redd for å vise meg litt på en annen side? Kanskje den siden som har en elendig dag? Jeg kan si at jeg ser mange som viser den siden når de har elendig dag men man tror kanskje selv at ingen andre ser det men tro meg ALLE sammen ser at du kanskje har en liten elendig dag.

Noen av bloggere viser litt om hvilken humør de er i når de skriver og for meg gjør egentlig det ikke noe ting fordi at det er faktisk helt greit og for at det er en del av skrivingen som kanskje passer inn i innlegget uten man egentlig tenker over det.

Bilderesultat for vise beste side

(Kilde GOOGLE) 

Men man trenger ikke vise seg fra den beste siden hele tiden men for meg så er jeg nok mer OPs på det fordi er nok bare meg.

Hva tenker du om dette?

hits