Stempelt meg

 • 26.05.2016 - 08:27

Disse ukene for meg har vært helt sykt rar. Jeg skulle opne meg for noen venninner som ikke funnet. Jeg var bare redd og det var fordi jeg viste svarene fra før av. Og fordi jeg kjenner veldig godt personlig trekkene deres så hvis jeg ikke svarer de gjør det fordi jeg vil ikke bli såret av de. Pluss gjordt mye godt for de og jeg vet at de følger at de ble brukt og mye annet men de vet ikke sannheten om meg. Og det vonde er at jeg viste at denne uken kommer til å bli rar fordi over trøtt i 3 dager. Gjør noe bra med meg går alltid over to venninner og de var de som er sterkest og gode mennesker. Håper dere for en super fin uke videre :D Kos dere masse. 

 

 

3 ting vi alle blir løp av livet

 • 25.05.2016 - 09:26

God morgen alle sammen. Jeg tenkte at skulle skrive 3 ting vi alle blir løp av et liv. Og som er vanlig å bli for alle sammen som er mennesker og kanskje dyr? Det er de tre tingene jeg kommer på som er veldig vanlig at alle sammen blir. Sjalur, Følgsom og blir sett ned på av andre mennesker. Hvis du er en av de som ikke har blitt sjalur ennå så kommer det til å skje snart eller siden. Følgsom kan du å bli eller er det. Noen har jo for mye av det noe som jeg tenkte skulle gi litt råd til etter vært og den siste er blir sett ned på av andre mennesker. Noe som ofte skjer. Så skal komme tilbake til tips på hvordan dere alle kan tenke. Så kommer dere på noe flere som skjer ting løp av livet? Skriv det ned på kommentar felte. 

Håper dere likte innlegget og dere må ha en super fin dag. 

3 ting enkle ting mennesker har likt?

 • 24.05.2016 - 08:26

Hele verden er forskjellige gode og ikke gode mennesker. Men det er mange ting mennesker har likt og som kanskje ikke mange tenker over som kan hjelpe litt eller mye på mange måter. Dette er noen av mange ting som jeg har tenkt over selv.

Jeg gikk alltid å tenkte på hvor like vi mennekser egentlig er. Og kom mange på den positivt siden og den som nekativ men jeg tenkte at jeg skulle skrive om den positive først fordi at vi må se hvor bra vi er at vi er like å og ikke bare den unike siden av oss alle sammen. Så den første orde jeg kom på er Bli settet pris på. Alle mennesker trenger å bli settet pris på. Hvis du er den menneske som ikke trenger å bli settet pris på er det noe som du sliter med ( Eksempel selv bilde ditt ) Det andre ordet jeg kom er Trygghet.  Alle trenger en trygghet når det gjeler det lande de bor i og menneske som er rundt oss. Den siste vi alle sammen er like på i mitt hode er at vi alle sammen lever. Hvorfor jeg skriv det er fordi at vi alle sammen lever jo sammen på et vis fordi jorden er mindre enn du tror selv å bor vi på et vis på et sammen. ( Ser dere hvor jeg vil? ) Liker dere dette innlegget? 

 

DAGS ANTREKK

 • 24.05.2016 - 07:59

God morgen alle sammen. Unnskyld for utrolig lite innlegg men jeg lover at det kommer bedre å bedre. Dags OUTFIT kommer litt senere i dag så jeg håper det går greit for dere. 

Dette er antrekket jeg har på meg i dag. Jeg tok den striper genseren over den skjorten jeg hadde på fordi den hvite kraven er utrolig nydelig sammen med den svarte stiper. Pluss med en blå bokse som jeg har på meg. 

Og jeg tenkte skulle ta bilder av alt jeg gjør i dag siden video blogg er jeg ikke god på så hvorfor ikke ta bilder isteden for? 

 

Manday

 • 23.05.2016 - 09:13

Skulle ønske jeg var mer våken og mer opp lagt men det er jeg ikke. Lenge våken i går eller i natt er ikke lurt. Skulle ønske jeg kunne sove litt tidligere enn jeg gjorde i går / natt. Merker at jeg er utrolig sliten pluss det er regn.

(Bildene er litt elendig .. )

Hvem er ble dags blogg analyse?

 • 22.05.2016 - 15:03

Da var det på tid men en blogg analyse. Noe som jeg har savnet utrolig mye å skrive om, og det er fordi at jeg har begynnet å like skrive om andre sine blogger som jeg syns er kjempe brae og som fortjener å komme på et innlegg med gode fine ord for å blogge videre. Denne bloggen som skal få ekstra oppmerksomhet er denne bloggen sykdommenme.blogg.no

Denne bloggen liker jeg utrolig godt. Hun skriver veldig brae innlegg og hun skriver om henne seg pluss angst. Som får meg alltid til å tenke mye annet rundt det pluss hun er kjempe nydelig jente som er veldig pen og ser veldig koselig jente.. 

  

NY POST

 • 20.05.2016 - 16:08

I dag hentet jeg den andre posten jeg ventet på. Som jeg har gledet meg UTROLIG mye til. Fordi jeg kjøpte en ting som jeg har ventet utrolig lenge på å kjøpe som det er veldig mange som har eller som kanskje har brukt opp.? Kjøpte det på KICKS.no . ( Dette er ikke sponset )  

Skjønn så det ut nå jeg åpent denne. Jeg bare tenkte JIIPPII!! Fordi jeg ble så glad at jeg ENDELIG fikk Naked 2 palettet noen som sikker har den men nå er min tur. Jeg tror at ikke skal være så treg neste gang. Har dere prøvd naked palettet?


Den tre andre som er bare er pafyme lokter UTROLIG godt. Måte bare lokte om det lokta godt å det gjorde det så JIPPI for det å.. Og dere må ha en super duper fin helg. Hvis dere vil være med på blogg analyse denne helgen så skriv kommentar på dette innlegget så kommer det en å en ut over helgen. Gleder meg utrolig mye til å lese din blogg.

 

 

In Summer color

 • 20.05.2016 - 08:01

 

God morgen. Dette er denne første kollasjen som jeg ville dele med dere. Hvorfor valgte jeg disse 4 er fordi at det skjønn farger jeg bare elsker. Pluss da vet dere noe som nærmer seg og hvilken still jeg har av farger.

 

( Ikke sponset ) Dette palettet har jeg utrolig lyst til å prøve fra NYX. Og den Proof It! Eyes Shadow Primeren er utrolig god så anbefaler dere denne. Hvis dere ikke har prøvd denne så gjør det fordi dere kommer nok til å like denne dere å. Tro meg! 

 

PRØVER UKE

 • 19.05.2016 - 19:32

Nå har jeg fått 1 av 3 pakker som kommet i posten og den andre skal jeg hente i morgen. Pluss den siste er litt forsinket men det er ikke så veldig rart fordi de produktene jeg skulle ha ble uskjolt veldig fort men det kommer slutten av måneden. 

Disse to ville jeg utrolig prøvde pluss at det skal tørke ut kviser. Den jeg har begynnet med er den gul å det vite Burt´s Bees. Så når jeg har prøvd denne i denne måneden skal jeg si hvordan jeg syns om den og om jeg liker den. Har dere prøvd noen av disse to? ( Ikke sponset )

 

svart, jobb antrekk

 • 19.05.2016 - 09:05

God morgen alle sammen. Dette er det antrekk som jeg tok på fordi jeg får veldig mye i denne t-skjorten fordi alle skal ha på seg på jobben. Og kan si at jeg veldig lei av denne t-skjorten nå. 
Dette antrekket tok jeg på meg veldig mye svart fordi alt sammen passer veldig godt sammen. 

Dette er dags antrekket. 

Dette er noen av tingene jeg har på meg i dag. ( Har på meg fast ) ( Ikke sponset ) 


Denne NYX Primeren er utrolig nydelig pluss denne er en av mine favoritterer siden jeg kjøpte denne. Så ANBEFALER denne.. 

Har dere prøvd denne primeren før?
 

Blog love

 • 18.05.2016 - 16:06

Nå vil kjempe gjerne dele en blogg med dere som jeg liker utrolig godt. Hun er veldig kjent i England og hun har samabeidet med mange kjeder som jeg vet dere vil kjenne igjen. LINK til bloggen hennes her og siden der det står om bloggen hennes her . 

Det jeg liker med hennes blogg er at hun er veldig forskjellig av de andre som skriver om mote i verden og hun har en veldig tøff still som jeg liker utrolig godt.
Og jeg viste ikke at hun samarveider med merker som Chanel og Louis for å nevne 2 av veldig kjente kjeder og merker hun jobber med.

Viste dere dette? Jeg kan si at jeg viste ikke helt det før på søndag som var. 

 

 

10 ting jeg elsker.....

 • 18.05.2016 - 12:00

Da skal jeg skrive 10 ting jeg elsker. Noe jeg hadde litt vanskeligheter med. Det er fordi at jeg viste ikke hva jeg skulle velge, om det bare skulle være om mat eller kan kunne bare ta steder jeg elsker. Jeg viste ikke hva jeg skulle velge som tema så jeg tok veldig mye av alt. Hvilken kle still til humør. 


Venner

Familien

Dette er meg å mormor.. 

Positivitet 

Ananas 

London 

Magasin som heter Popsugar

Instgram

Bilderesultat for instagram

Klestillen som heter Preppy 

 

Mennesker

Det var disse jeg elsker / liker. 

Håper dere likte innlegget.. Hvilken ting elsker dere ?

Kommentar inspirasjon

 • 18.05.2016 - 09:00

Jeg har laget en liten kommentar inspirasjon som dere lesere kan bli inspirert fra. Jeg tok veldig mange forskjellige men det er fordi at hver eneste kommentar hjalp meg å smile hele dagen og gjorde meg veldig glad.. Så jeg valgte meg 7 kommentarer som inspirete meg til å skrive mer og faktisk fikk flere ideer som jeg skriver ned og se hvordan jeg skal gjøre det. 

Min 17.mai har vært veldig avslappende og veldig koselig, var sammen med mamma og pappa pluss var litt hos mormor som var utrolig koselig. 

Jeg vil si at jeg setter veldig stor pris på kommentarer fra dere .. Så tusen takk til dere alle sammen og dere alle sammen er supere mennesker ... Håper dere likte dette innlegget. 

Onsdags antrekk

 • 18.05.2016 - 07:31

God onsdag alle sammen. Denne onsdagen har jeg på meg en mørke grønn bokse og tynne striper på skjorten min.

Hvordan skal du tenke positivt på din egen kropp?

 • 16.05.2016 - 12:20

Nå nærmer det seg sommeren og det betyr at folk ligger ute og da tenker mennesker ofte på hvordan dem sine kropp egentlig ser ut. Noen bryr seg veldig mye andre bryr seg ikke og noen er glad hvordan dem sine egen kropp er. Og dere som bryr dere veldig mye men følger at DU må ned mer nå i sommeren. Her har du noen positivt å tenke på. 
Det første er at DU er aldri alene å syns du selv har elendig kropp. Så tenk på det du liker med kroppen din. Fordi det er alltid noe du liker med kroppen din. ( Jeg liker med kroppen min er: Beina og armene mine. ) Det andre er å si til deg selv når du er i speilet bare: "Vet du hva, jeg digger kroppen min " Det siste tipset mitt er så lenge du er stolt av deg selv å kroppen din jo mer kjenner du deg selv å. Og jo mer du viser fram kroppen din jo mer gode tanker for du av deg selv. RÅD: Aldri hør av venninner hvordan kroppen din ser ut. Fordi begge deler kan faktisk såre deg.. Likte dere innlegget?

 

Summer style

 • 15.05.2016 - 12:35

Da er det min nye kategori som heter Mybook. Inspirasjon kommer ifra engelske blogger som har veldig mye av det og de kommer med veldig mye ideer i hode mitt som jeg ville prøve selv. Så jeg starter med en gang med det første sommerlige antrekket. ( Ikke sponset )

Genseren er ifra H&M.. Denne er utrolig nydelig med blonder på, noe som gjør litt av det sommerlige utgaven. Snekker-skjørte er ifra BikBok. Hvis jeg ikke husker helt feil. Med denne gjør en del men sommeren. Fordi jeg er veldig glad i snakker - bokser som jeg trodde jeg kjøpte men skulle vise seg at det var skjørt og ikke kort bokse men det gjorde meg ikke noe. Fordi jeg viste at kunne bruke det til noe. Og jeg ble veldig glad i denne når jeg hadde på meg denne. Likte dere dette innlegget? Og hva syns dere om første forslaget? 

En favoritt parfyme

 • 15.05.2016 - 12:22

God morgen alle sammen. Jeg ville kjempe gjerne vise dere en av mine favoritt parfymer. ( Ikke sponset ) Den som jeg vil skrive om heter Chanel N 5.. Hvorfor jeg kjøpte denne første gangen er fordi det var den oldemoren min brukte hverdag og jeg har nesten ikke brukt den fordi jeg vil ikke bruke den opp og fordi den koster mye og da må jeg spare. ( litt rar ord å bruke ) 

Har dere noen parfyme eller et annet som minner dere om beste og olde moren / faren din? 

 

Må du ha bunad på 17 mai?

 • 14.05.2016 - 20:20

Det er noen som ikke bunad på 17mai. Fordi de ikke har hatt råd til å kjøpe bunad men det er noen som ikke vil ha bunad. Trenger man bunad på 17.mai? Man trenger ikke bunad på 17.mai men hver så snill ikke bruk olabokse eller joggebokse på 17mai fordi det er nesten å spise pizza på julaften ( ikke slemt ment ) Hvorfor valgte jeg bunad? Jeg valgte bunad fordi jeg ville ha det pluss alle i familien hadde det så jeg valgte det som er rett for meg. Tips til de som skal velge bunad eller ikke. Vet du, følg det som er riktig for deg. Fordi alt er lov å ha på seg. Hva bruker du på 17.mai?

( Skjønn bunad har jeg )

Hånd krem anbefaling

 • 14.05.2016 - 10:42

God morgen. Håper dere har hatt en super fin kveld/natt. Nå skal jeg anbefale en hånd krem som jeg er utrolig glad i og som er veldig god. Og det som jeg liker med den å er at den lokter utrolig godt.

ANBEFALIGER IKKE

 • 13.05.2016 - 15:40

Det er tre produkter som jeg ikke liker og de grunnene skal dere for vite nå. Husk at dette er mine mening og at hvis dere ikke enig så er det helt greit. Fordi dette er noe jeg ikke liker personlig. 


Lóreal Super Liner Blackbuster er ikke noe super for min del. Det er fordi konseprte med denne var veldig god tenkt. Fordi tuss i seg selv er veldig enkelt å på føre men denne syns jeg egentlig var litt vanskelig, fordi at hvis du skal ha ving på ut siden så er denne ELENDIG. Men hvis du skal ha en enkel liner som ikke skal bruke så mye. Så er nok denne helt ok.

Maybelline The Falsies Pusp Up Drama er skuffende fordi at denne kloper på øynevippende mine. Noe som er enig, å når jeg skal på føre denne kommer jeg alltid ut så er hele øynene looken min ødelakt.. ( Skuffende ) Har dere prøvd denne?

IsaDora har mye bra. Men leppestifter er de ikke så veldig flinke på. De holder ikke lenge, fargene er ok og blir litt for tørre. Har dere prøvd noen av produktene? Og hva er dine mening? 

hits