NEW IN

 • 31.05.2017 - 15:36

God dag alle sammen. Jeg trodde at skulle vente lenge med dette innlegget men det ble faktisk i da, noe for meg var utrolig glad for og det passet perfekt at den kom i dag. For en ca to uker siden bestilte jeg noen nye sko som bare måte ha. Som noen kanskje vet så er rød en av de favoritt fargene mine, egentlig er oransje og gul mine yndlings farger men rød er god 3 plass. Det som skulle fram med dette er at jeg kjøpte meg nye rød sko og som er en rød sløyfe som er utrolig nydelig og nok mine favoritt pen sko.. Gleder meg til jeg skal bruke dem til bursdager og fester. 

Jeg har kjøpt den på en app som heter wish og det er shooping app. Hvis du vil at jeg skal skrive om denne appen så skriv en kommetar under så skal jeg gjerne gjøre det. ( Ikke sponset )
 

 

MAI MÅNEDEN MIN

 • 31.05.2017 - 08:47

Hvordan har min måned vært? Den startet veldig bra og jeg har kost meg kjempe masse har vært en del med venninne mine og har vært helt himmelsk. Jeg kommer ikke på noe som har vært negativt i denne måneden, lurer egentlig litt på hvorfor man har ide om at kan være at jeg holder litt unna å ta opp noe som er negativt for andre og for meg selv som jeg føler seg har lykkes med.Så hvis du som har litt negativt i livet ditt så se det positivt i det som er rundt deg/meg. Kan si med en gang at hvis du for til det så lykkes du ekstremt mye. Nå høres det ut som at jeg ikke har hatt utfordringer i denne måned, men kan si at jeg har hatt dem. Men har prøvd å gjøre utfordring til en lærdom som faktisk har funket for meg, så kanskje kommer til å gå for deg? Hva er lærdommene dine fra denne måneden: Det første som jeg lærte er at når jeg er sliten så må jeg få litt luft og ikke sitte inne. Hvis man sitter inne når man er sliten så blir det utrolig deppa / lei seg for ingenting. I hvert fall så blir jeg det og det er derfor jeg må gå ut eller trene fordi da unngår jeg å bli lei meg til å være fokusert på noe.

Det er noe av lærdommen jeg har lært meg av denne måneden.

JUNI MÅLENE MINE

 • 30.05.2017 - 21:06

Dette her er juni målene mine. 


 

HVOR MYE BETYR DET HVILKE MERKE ANDRE BRUKER?

 • 30.05.2017 - 16:07

HUSK BRUK MERKER SOM DU LIKER UANNSETT HVOR MYE DET KOSTER ELLER LITE DET KAN KOSTE MED MAKEUP.

Veldig mange kjøper vel mye produkter som er litt dyrt i blant. Men du som er ungdom og barn ikke legg merke til hvilket merke du skal ha eller hvor mye en hver koster. Det handler ikke om hvor mye du har på av produkter bare husk halsen på Foundation og kanskje litt poder for sikker skyld. Kan si at har ikke kunnskap om noen blir mobbet grunn av billige eller butikk merker. Butikk merker eksempel vis H&M Beauty er akkurat like gode og dårligere enn MAC. Jeg sier dette fordi MAC og de andre er like gode og dårligere, handler ikke hele tiden om hvor mye det koster eller hva som er inn. Det handler mest om 3 ting som jeg kan si til deg.


( KILDE til bilde
 

 • Følge seg vel: Alle jenter og tillå med gutter trenger å følge seg vel det de har på seg og sminke / lok
 • Stolt: Så lenge du er stolt av det du har eller at det du bruker er godt nok for deg, så er det ABSOLUTT det beste.
 • Gøy: Så lenge du syns det er gøy så er det beste. Det handler også litt om hvordan du vil se ut og hvor gøy du er å finne ut av ting.

Dette er noe som vil at fleste skal tenker over når er sminke og merker som kan kjøpes og en råd fra meg. IKKE MOBB og IKKE MOBB grunn av et utsende. Fordi det er utrolig teit og ikke koselig i det hele tatt.

 

 

Kreativt hjørne

 • 30.05.2017 - 09:01

God morgen alle sammen. I går hadde jeg min egen re-design dag og jeg kjøpte meg noen tusser som jeg kunne bruke på klær å sko. Jeg valgte å bruke mine utslitte sko til mer preppy og morsom.

BLOGG ANALYSE

 • 29.05.2017 - 21:50

Jiippii!! Det er ny blogg analyse som jeg følger at blitt helt borte på denne bloggen som ikke helt er meningen, så dette må jeg gjøre noe med i denne uken her å i juni måneden. Jeg vil ta opp en trenings blogg denne dagen. Bloggen er her: http://ichristinesunivers.blogg.no/

Jeg liker denne bloggen fordi innleggene hennes blir jeg motivert til å trene å kanskje vil begynne. Hele stillen hennes er veldig tøff og kul som jeg "drømmer om" på en vis drag så digger denne bloggen

Må si at en 4 plass i NM er veldig bra så må bare si gratulerer med det og hvis du trenger tips til noe så har hun veldig gode tips. Så supert....  

SKRIVE SPERRE MEN ER HER NÅ..

 • 29.05.2017 - 09:08

Jeg har nok fått skrive sperre. Har nok ikke den motivasjonen som jeg trenger men må nok skjerpe meg en god del. Kan nok ikke bare skylde på at jeg ikke har motivasjon til å skrive men er også at jeg valgte å trene en del isteden for å sitte å skrive hele tiden. Håper på at du som leser forstår meg bedre og at nå kommer det innlegg som er bedre innlegg og skrive måten min er bedre når man jobber lenger på det.
Siden det har gått en uke så hvorfor ikke gå igjennom uken min som var? Først må jeg si at denne uken har jeg jobbet mye med meg selv og finne på som gjør meg litt mer menneskelig å lært meg nye ting som jeg kan bruke på et innlegg og samtidig kan jeg lære mer av alt mulig som er bra. Andre ting som jeg kan si om denne uken er at jeg har bare hatt en avslappende dager uten stress og ikke noe hendelser som har skadet meg eller andre rundt meg. Ukas tips? Ukas tips er se det gode rundt deg enn det som er negativt som du ser. Sier det fordi at det er veldig mange som ser det negative med en gang men kanskje ser det gode å positivt i staden for. 

 

Hvordan har du det?

DEMODRATI LITT FOR MYE ELLER?

 • 28.05.2017 - 14:42

Noen mener vi er for mange på denne jorden andre mener at kanskje det er få mennesker i jorden men egentlig er det nok mellom av mennesker. Du tenker hvor jeg ligger hen så syns jeg nok er akkurat passe men alt for mye meninger som skal fram i denne verden. Jeg følger også at det er vanskelig og blir verre etter vært fordi alle vil ha den TALEN og ha den store talen som blir hørt av alle sammen. Jeg vet også at ingen har mening om at dette jeg skriver er riktig eller galt men hvis du ser ifra min side og fra mine tanker så er det riktig for meg.

Jeg vet ikke hvordan dere diskuterer men jeg er nok den som alltid hører på andre sine meninger før jeg sier min skjønn at blir enklere å måtes på mellom ting. For veldig mange er det vanskelig å måtes på mellom ting som at de kan selv følge har vært med på en løsning. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan skrive dette uten å såre noen eller at jeg blir totalt misforstått men jeg prøver. Demokrati er jo at alle sammen skal si meningen sin uansett hvor dramatisk det er og hvor vondt det er å høre det men for meg å mitt syn på det er nok at noen må forminske budskapet og kanskje gjøre det mindre voldsomt og andre må lære seg at handlinger med meninger kan også gi konsekvenser for dem og kanskje rundt. Men det som ALLE i mitt syn må lære er at ingen rundt oss har rett og DU selv har ikke rett men når vil slår i sammen meningene våres så blir det noe perfekt. Og hvorfor jeg vet dette? Det er fordi alle driver med spillet sitt med politikk så vet ikke helt hvor perfekt et spill skal være med et spill kan gjøres sammen. Min oppsummering er vel egentlig at alle bruker meningene sine på et nytt nivå som er mer krav og å krav som kanskje ikke er like lett å gjennomføre. 

Ser du hvor jeg vil med dette? Hvis du ikke ser det så for du nok oppleve det.

OUTSIDE OUT SUMMER

 • 23.05.2017 - 18:41

Da har jeg begynt med å skrive å blogg igjen. 
Hva har du gjort i det fine været?
 

Trenings ins

 • 23.05.2017 - 09:09

God morgen alle sammen. Blitt elendig hele tiden å skrive på denne bloggen. Men her om dagen hadde jeg trening sammen med en venninne ute så vi to bilder når trente ..

Skrive pause slutter i morgen

 • 21.05.2017 - 10:13

Jeg beklager at jeg ikke har skrivet så veldig mye på denne bloggen. Jeg har prøvd å finne motivasjon til å skrive en god og bra innlegg. Det er derfor ikke har skrivet så veldig mye denne uken pluss fordi at måte ha liten pause med å skrive og gjøre andre ting som også er liten del av meg. Jeg håper at dere forstår og det kommer flere innlegg denne uken som kommer. Siste ting er at jeg starter opp igjen kommentar feltet siden har gått en uke etter jeg hadde stengt den.

MITT BREV TIL ....!

 • 19.05.2017 - 22:16

( Unnskyld for skrive feil men dette er mitt personlige brev til dere som utgjør terror ) Vi som er de snille og som faktisk er glad i mennesker skjønner ikke hva du / dere tenker ikke jeg en gang skjønner det. Jeg har prøvd å skjønne det siden de fleste at dere/du ikke følge deg inn i samfunnet men det gjør nok egentlig ingen. I hvert fall ikke jeg passer inn her fordi alle sammen eller fleste tror de er perfekte. Jeg tror på at regionen deres ikke vil drepe mennesker eller gjøre vondt for den hendelsen du har gjort eller skal gjøre. Hvis du er psykopat så hjelper ikke å drepe eller følge deg utafor fordi teknisk sett har du gjort det selv og du må leve med det. Straffen du for i Norge og kanskje andre land i Europa må du tøle å ikke røm ifra hendelsene dine fordi det går aldri bort og vil aldre det heller.  Vet du hva jeg alltid lurer på når gjelder terror er hvorfor deres / du alltid rømmer fra hendelsen etter dere har gjennom ført det. Når det er region sier at dere kommer til himmelen eller etter ranet pluss at dere skal tåle ALT SAMMEN. Fordi for meg så oppfører dere HELT ANNET enn dere faktisk sier og hva dere / du tror på.

Når dere var barn så tror jeg faktisk dere var MYE smartere enn det du gjør nå og står for. Som en 1 åring til 10 åring så er man faktisk mye gladere og tenker igjennom en ting før det virkelig utvikler seg til den retning som du selv velger. Jeg er ikke redd for dere og jeg er ikke redd for at du / dere vil sakte landet mitt fordi jeg kommer alltid å bli stolt av landet mitt og jeg kommer alltid være glad, håp for andre , være der for andre, Tro på de gode , og ikke mist være stolt over hvor mye stolthet glede verden har med å uten dere. Og ingen er redd for dere fordi alle mennesker rundt landet sitt finnes det mennesker som er stolte og tror på landet sitt akkurat som det jeg gjør. Good luck for å overta verden fordi det gjør dere ikke. ALDRI I VERDEN.. VERDEN KOMMER TIL ALLTID TIL Å VINNE Å FÅ DET GODT IGJEN.. 

Jeg tror på det gode og vil alltid tro på det.

UKAS SOM VAR MED VIDEO

 • 15.05.2017 - 18:44

VIDEO UKA SOM VAR.


 

JANTELOVEN GJELDER ALLE

 • 15.05.2017 - 16:27

Jeg trodde vel aldri at skulle skrive dette her. Men jeg leste på klassekampen om janteloven og med en gang så gjelder det alle. Uansett hvor du kommer i fra, region, rik , fattig har makt eller ikke. Det for meg er at regler skal ikke brukes som ordet makt men mer som samfunnsregler. Uansett var det en setning som fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig mente og som kanskje manglet av punkter som kunne komme, eller som er glemt. Det var noe dronningen sa som var trosser jantelovens overhengende fare også videre. Men for meg håper jeg at hun ikke mener det fordi det kommer ikke til å gå så veldig bra og at jeg personlig skal ikke en konge eller dronning drive med politikk men mer være sammen med folket dem fordi de er kongelige = folket mens president  er mer politikk. Så jeg håper ikke kongelige ødelegger noe av folket med makt og heller være sammen med folket sitt og kanskje være mer offentlig ute plant mennesker som er vanlige og som faktisk jobber for dem.

Bilderesultat for janteloven

Det som mangler av punkter så har jeg kommet på 2 til. Som er: Du skal ikke dømme en person hvordan den ser ut. Faktisk så er det mange ennå som gjør men dette er mer kontret til at skal STOPPE og at det er en regel for alle. Den andre som og kom på som også er mer nå i dette samfunnet er: Du skal ikke gjøre noe vondt uansett om det er fysisk eller på nettet.


( Ble inspirert av overskriften janteloven på slottet på klassekampen sin avis ) 
 

Dette er noe jeg selv mener men jeg håper faktisk du har en mening som du kan dele med meg på facebook siden min, fordi jeg vil gjerne vite hva du tenker og kanskje kommer på andre punkter til janteloven dere også?

STENGTE KOMMENTAR FELTET

 • 15.05.2017 - 08:52

God morgen alle sammen. Som du har skjønt så har jeg stengt kommentar felte i noen uker fordi jeg trenger ikke hele tiden tilbake melding på hva som er feilene mine hele tiden. Jeg har egentlig stengt kommentar feltet fordi at jeg vil ikke ha kommentar på alt det jeg skriver og at var veldig nære på at jeg sluttet å skrive men det skjer ikke. Hvis du vil sende meg tilbake melding så gjør det her isteden for. https://www.facebook.com/BellaLouiseblogg/?fref=ts , der kommer det også de nyeste innleggene. 

Og forresten så jobber jeg med skrive måten min pluss rettskriving blir nok bedre å bedre. Det er fordi jeg skal jobbe hardere og mer at ingen har noe klage på. 

 

LA MEG GJØRE DE FEILENE JEG HAR FORDI DET ER EN GRUNN.....

 • 14.05.2017 - 12:36

Jeg har alltid noe feil som andre ser, leser og hvordan jeg skriver på. Først vil jeg si at jeg vil ha skrive feil men samtidig skriver jeg på min egen måte skjønn at blir mer meg på innleggene jeg skriver pluss jeg faktisk lærer hele tiden når jeg skriver. Hvis du virkelig lurer grunnen at jeg skriver litt skjønn at ikke hele tiden forstår hva jeg skriver så er det fordi at det ligger i barndommen min og at ligger i at jeg hele tiden ikke kunne skrive heller. Det eneste jeg kunne var kroppsspråk, uttrykk og tolke andre veldig godt. Det var det eneste jeg kunne enn å høre. Og det som også ikke andre legger merke til er hvor mye en setning kan tolke som. Både gode og dårlige setninger som man tolker feil å hvis du ser nøye på bloggen min så har jeg legget vekt på at du som leser skal forstå meg på den måte jeg skriver på og mener på enn å legge vekt på hver eneste gang å skrive riktig ord eller setninger. Og det er akkurat å tolke andre bloggere / innlegg som blir til en mobbe kommentar eller det er noe som ligger der som veldig få legger merke til et innlegg. Så unnskyld for at jeg har noen skrive feil her å der men jeg tenker mest på hvordan du som leser tolker meg å innleggene mine. Husk at mange legger vekt på andre ting enn det som kanskje ikke syns så veldig godt.

P.S. Ikke ta det personlig men ta det som en læring og kjenne meg bedre. 

( Dette er bevise på at jeg ikke kan være kul looking ) 

 

VIDEO TID

 • 13.05.2017 - 23:59

Denne videoen måtte jeg få ut en ting som plager meg som har fylt etter meg så jeg håper dere forstår meg hva jeg mener å sier og kanskje være en tankevekker. Det jeg sier håper jeg at dere / du kjenner meg bedre. 

 


 

LØRDAGS SNAKKERBOKSE

 • 13.05.2017 - 20:45

Jeg hadde en periode der jeg ELSKER snakker bokse.. Den jeg har på meg i dag var min inn snakkerbokse min. Det er fordi den hadde hull på boksen som er trend igjen. Det er egentlig veldig morsomt at det er trend igjen, eller var? Men jeg er nok ennå glad i snakker boksen min det er fordi den går uansett hvilken årstid vi er pluss enkelt å ta på seg. 

Har du snakker bokse? Forresten antrekk / outfit bildene er meningen at skal være litt leken og ikke være helt perfekt..

HVORDAN VAR DET FOR Å FLYTTE HJEMME IFRA?

 • 13.05.2017 - 19:21

Når jeg flyttet hjemme ifra er 1 årstiden. Tankene mine var utrolig klar og jeg var ikke redd heller for å flytte fordi jeg viste nok hva jeg gikk til. Men det er også mange ting jeg faktisk tenkte på. Det som er positivt med å flytte alene er nok at du har god tid til å gjøre det du vil og har din egen time plan som du kan forandre på når du vil av tid. Men det som kan savne med å har flyttet hjemme fra. Det jeg la market til som jeg savnet var nok den tryggheten til å være nær mamma og pappa. Jeg er nok den som er glad i mine foreldre veldig mye men samtidig så var jeg mest klar til å flytte. Jeg har nok råd til deg som er 18 år som vil flytte hjemme fra fordi du er litt lei så prøv å tenke om du er klar for å flytte og se det gode og kanskje hva som er utforing for deg. Jeg sier det fordi før jeg flyttet hjemme fra så øvde jeg litt hjemme skjønn at jeg var klar og veldig slikker på at jeg ville flytte.

( Video... tilbake blikk for meg og min tid flytting ) 

lJU955mfFe8
Del 1 er på kanalen min vist dere vil se den første vlogg.

Hva tenkte du på når du leste dette innlegget?

 

HELGS INNLEGG

 • 13.05.2017 - 11:31

Da har kommet helges innlegg som går til fitnessnora.blogg.no. Det er et kreativt og veldig gøy tanke gang pluss veldig sunt. Jeg kan si med en gang at jeg er litt skeptisk å prøve nye sushi banan metoden men kanskje det er godt? Har dere hørt om det kanskje? Og hva tenker dere om helges innlegg?

( Innlegget er her ) Men jeg følger at jeg burte prøve det jeg også en gang kanskje bruke dette til Onsdag kos?  

hits