OUTSIDE OUT SUMMER

 • 23.05.2017 - 18:41

Da har jeg begynt med å skrive å blogg igjen. 
Hva har du gjort i det fine været?
 

Trenings ins

 • 23.05.2017 - 09:09

God morgen alle sammen. Blitt elendig hele tiden å skrive på denne bloggen. Men her om dagen hadde jeg trening sammen med en venninne ute så vi to bilder når trente ..

Skrive pause slutter i morgen

 • 21.05.2017 - 10:13

Jeg beklager at jeg ikke har skrivet så veldig mye på denne bloggen. Jeg har prøvd å finne motivasjon til å skrive en god og bra innlegg. Det er derfor ikke har skrivet så veldig mye denne uken pluss fordi at måte ha liten pause med å skrive og gjøre andre ting som også er liten del av meg. Jeg håper at dere forstår og det kommer flere innlegg denne uken som kommer. Siste ting er at jeg starter opp igjen kommentar feltet siden har gått en uke etter jeg hadde stengt den.

MITT BREV TIL ....!

 • 19.05.2017 - 22:16

( Unnskyld for skrive feil men dette er mitt personlige brev til dere som utgjør terror ) Vi som er de snille og som faktisk er glad i mennesker skjønner ikke hva du / dere tenker ikke jeg en gang skjønner det. Jeg har prøvd å skjønne det siden de fleste at dere/du ikke følge deg inn i samfunnet men det gjør nok egentlig ingen. I hvert fall ikke jeg passer inn her fordi alle sammen eller fleste tror de er perfekte. Jeg tror på at regionen deres ikke vil drepe mennesker eller gjøre vondt for den hendelsen du har gjort eller skal gjøre. Hvis du er psykopat så hjelper ikke å drepe eller følge deg utafor fordi teknisk sett har du gjort det selv og du må leve med det. Straffen du for i Norge og kanskje andre land i Europa må du tøle å ikke røm ifra hendelsene dine fordi det går aldri bort og vil aldre det heller.  Vet du hva jeg alltid lurer på når gjelder terror er hvorfor deres / du alltid rømmer fra hendelsen etter dere har gjennom ført det. Når det er region sier at dere kommer til himmelen eller etter ranet pluss at dere skal tåle ALT SAMMEN. Fordi for meg så oppfører dere HELT ANNET enn dere faktisk sier og hva dere / du tror på.

Når dere var barn så tror jeg faktisk dere var MYE smartere enn det du gjør nå og står for. Som en 1 åring til 10 åring så er man faktisk mye gladere og tenker igjennom en ting før det virkelig utvikler seg til den retning som du selv velger. Jeg er ikke redd for dere og jeg er ikke redd for at du / dere vil sakte landet mitt fordi jeg kommer alltid å bli stolt av landet mitt og jeg kommer alltid være glad, håp for andre , være der for andre, Tro på de gode , og ikke mist være stolt over hvor mye stolthet glede verden har med å uten dere. Og ingen er redd for dere fordi alle mennesker rundt landet sitt finnes det mennesker som er stolte og tror på landet sitt akkurat som det jeg gjør. Good luck for å overta verden fordi det gjør dere ikke. ALDRI I VERDEN.. VERDEN KOMMER TIL ALLTID TIL Å VINNE Å FÅ DET GODT IGJEN.. 

Jeg tror på det gode og vil alltid tro på det.

UKAS SOM VAR MED VIDEO

 • 15.05.2017 - 18:44

VIDEO UKA SOM VAR.


 

JANTELOVEN GJELDER ALLE

 • 15.05.2017 - 16:27

Jeg trodde vel aldri at skulle skrive dette her. Men jeg leste på klassekampen om janteloven og med en gang så gjelder det alle. Uansett hvor du kommer i fra, region, rik , fattig har makt eller ikke. Det for meg er at regler skal ikke brukes som ordet makt men mer som samfunnsregler. Uansett var det en setning som fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig mente og som kanskje manglet av punkter som kunne komme, eller som er glemt. Det var noe dronningen sa som var trosser jantelovens overhengende fare også videre. Men for meg håper jeg at hun ikke mener det fordi det kommer ikke til å gå så veldig bra og at jeg personlig skal ikke en konge eller dronning drive med politikk men mer være sammen med folket dem fordi de er kongelige = folket mens president  er mer politikk. Så jeg håper ikke kongelige ødelegger noe av folket med makt og heller være sammen med folket sitt og kanskje være mer offentlig ute plant mennesker som er vanlige og som faktisk jobber for dem.

Bilderesultat for janteloven

Det som mangler av punkter så har jeg kommet på 2 til. Som er: Du skal ikke dømme en person hvordan den ser ut. Faktisk så er det mange ennå som gjør men dette er mer kontret til at skal STOPPE og at det er en regel for alle. Den andre som og kom på som også er mer nå i dette samfunnet er: Du skal ikke gjøre noe vondt uansett om det er fysisk eller på nettet.


( Ble inspirert av overskriften janteloven på slottet på klassekampen sin avis ) 
 

Dette er noe jeg selv mener men jeg håper faktisk du har en mening som du kan dele med meg på facebook siden min, fordi jeg vil gjerne vite hva du tenker og kanskje kommer på andre punkter til janteloven dere også?

STENGTE KOMMENTAR FELTET

 • 15.05.2017 - 08:52

God morgen alle sammen. Som du har skjønt så har jeg stengt kommentar felte i noen uker fordi jeg trenger ikke hele tiden tilbake melding på hva som er feilene mine hele tiden. Jeg har egentlig stengt kommentar feltet fordi at jeg vil ikke ha kommentar på alt det jeg skriver og at var veldig nære på at jeg sluttet å skrive men det skjer ikke. Hvis du vil sende meg tilbake melding så gjør det her isteden for. https://www.facebook.com/BellaLouiseblogg/?fref=ts , der kommer det også de nyeste innleggene. 

Og forresten så jobber jeg med skrive måten min pluss rettskriving blir nok bedre å bedre. Det er fordi jeg skal jobbe hardere og mer at ingen har noe klage på. 

 

LA MEG GJØRE DE FEILENE JEG HAR FORDI DET ER EN GRUNN.....

 • 14.05.2017 - 12:36

Jeg har alltid noe feil som andre ser, leser og hvordan jeg skriver på. Først vil jeg si at jeg vil ha skrive feil men samtidig skriver jeg på min egen måte skjønn at blir mer meg på innleggene jeg skriver pluss jeg faktisk lærer hele tiden når jeg skriver. Hvis du virkelig lurer grunnen at jeg skriver litt skjønn at ikke hele tiden forstår hva jeg skriver så er det fordi at det ligger i barndommen min og at ligger i at jeg hele tiden ikke kunne skrive heller. Det eneste jeg kunne var kroppsspråk, uttrykk og tolke andre veldig godt. Det var det eneste jeg kunne enn å høre. Og det som også ikke andre legger merke til er hvor mye en setning kan tolke som. Både gode og dårlige setninger som man tolker feil å hvis du ser nøye på bloggen min så har jeg legget vekt på at du som leser skal forstå meg på den måte jeg skriver på og mener på enn å legge vekt på hver eneste gang å skrive riktig ord eller setninger. Og det er akkurat å tolke andre bloggere / innlegg som blir til en mobbe kommentar eller det er noe som ligger der som veldig få legger merke til et innlegg. Så unnskyld for at jeg har noen skrive feil her å der men jeg tenker mest på hvordan du som leser tolker meg å innleggene mine. Husk at mange legger vekt på andre ting enn det som kanskje ikke syns så veldig godt.

P.S. Ikke ta det personlig men ta det som en læring og kjenne meg bedre. 

( Dette er bevise på at jeg ikke kan være kul looking ) 

 

VIDEO TID

 • 13.05.2017 - 23:59

Denne videoen måtte jeg få ut en ting som plager meg som har fylt etter meg så jeg håper dere forstår meg hva jeg mener å sier og kanskje være en tankevekker. Det jeg sier håper jeg at dere / du kjenner meg bedre. 

 


 

LØRDAGS SNAKKERBOKSE

 • 13.05.2017 - 20:45

Jeg hadde en periode der jeg ELSKER snakker bokse.. Den jeg har på meg i dag var min inn snakkerbokse min. Det er fordi den hadde hull på boksen som er trend igjen. Det er egentlig veldig morsomt at det er trend igjen, eller var? Men jeg er nok ennå glad i snakker boksen min det er fordi den går uansett hvilken årstid vi er pluss enkelt å ta på seg. 

Har du snakker bokse? Forresten antrekk / outfit bildene er meningen at skal være litt leken og ikke være helt perfekt..

HVORDAN VAR DET FOR Å FLYTTE HJEMME IFRA?

 • 13.05.2017 - 19:21

Når jeg flyttet hjemme ifra er 1 årstiden. Tankene mine var utrolig klar og jeg var ikke redd heller for å flytte fordi jeg viste nok hva jeg gikk til. Men det er også mange ting jeg faktisk tenkte på. Det som er positivt med å flytte alene er nok at du har god tid til å gjøre det du vil og har din egen time plan som du kan forandre på når du vil av tid. Men det som kan savne med å har flyttet hjemme fra. Det jeg la market til som jeg savnet var nok den tryggheten til å være nær mamma og pappa. Jeg er nok den som er glad i mine foreldre veldig mye men samtidig så var jeg mest klar til å flytte. Jeg har nok råd til deg som er 18 år som vil flytte hjemme fra fordi du er litt lei så prøv å tenke om du er klar for å flytte og se det gode og kanskje hva som er utforing for deg. Jeg sier det fordi før jeg flyttet hjemme fra så øvde jeg litt hjemme skjønn at jeg var klar og veldig slikker på at jeg ville flytte.

( Video... tilbake blikk for meg og min tid flytting ) 

lJU955mfFe8
Del 1 er på kanalen min vist dere vil se den første vlogg.

Hva tenkte du på når du leste dette innlegget?

 

HELGS INNLEGG

 • 13.05.2017 - 11:31

Da har kommet helges innlegg som går til fitnessnora.blogg.no. Det er et kreativt og veldig gøy tanke gang pluss veldig sunt. Jeg kan si med en gang at jeg er litt skeptisk å prøve nye sushi banan metoden men kanskje det er godt? Har dere hørt om det kanskje? Og hva tenker dere om helges innlegg?

( Innlegget er her ) Men jeg følger at jeg burte prøve det jeg også en gang kanskje bruke dette til Onsdag kos?  

TO DAYSANTEKK

 • 12.05.2017 - 11:44

Da er det er dags antrekk. 

 

HVERDAGS MAKEUP

 • 12.05.2017 - 08:28

God morgen alle sammen. Da er det endelig fredagen her kommet. Det er veldig uvanlig av meg å vise dere sminken min. Så jeg må begynne med det å dele litt med dere. Så jeg skriv hva jeg bruker til hverdags sminken min. Men det er veldig opp å ned fordi noen ganger har jeg sminke fri dager. Men jeg kommer tilbake til det. Jeg har laget i kategorier på hva jeg bruker og litt om hva jeg syns. ( Ikke sponset ) 

Concealer: Maybelline - Instant Ani-Age Effekt. Denne er min favoritt concealer og den dekker veldig bra på mørke sikler under øynene men også veldig god til å dekke litt kviser hvis man har en stor som syns kanskje godt. 
Foundation: Bobbi Brown - Skin Founation on Stick. Den er veldig god til å bruke som kontur fordi den blander veldig godt på alle områder som trenger kanskje mindre dekkene. Så jeg har den fargen jeg har som fast men å en litt mørkere som jeg bruker som kontor skjønn at blir liket farge å ser veldig naturlig om. 
Primer: Smashbox - Photo Finish Primer Water. Jeg vet at det er veldig mange som liker denne så gleder meg til å prøve denne jeg å.. Har du prøvd denne kanskje?
Bluch: Denne er min FAVORITT på denne måneden som var og jeg bruker denne ennå. Urban Decay - Gwen Stefani og fargen jeg bruker ofte heter Easy som er mer shimmer rosa. 
Øynebryn og Mascara : Begge to kommer fra maybelline - Browprecise Fiber Filler og denne er UTROLIG og jeg liker veldig godt naturlige øynebryn look. Og mascaraen heter: Colossal Big Shot volum mascara som gir veldig mye volum og du trenger ikke volum vipper lenger på denne mascaraen.  

Har du prøvd noen av disse produktene

 

5 TEGN PÅ AT HAN / HUN LIKER DEG

 • 11.05.2017 - 09:10

God morgen alle sammen. Da er det torsdag og må si først at tiden går utrolig fort det er vel ikke bare meg som syns tiden går veldig fort? Dette innlegget skal være 5 TEGN HAN/HUN LIKER DEG. Jeg er ikke så veldig flink på tegn på dette men jeg fant det allikevel.  1. Kontakt: Hvis han/hun tar kontakt med deg og skriver til deg hverdag og plusselig spørre skal møtes så er det alltid en god tegn på man liker deg. 2. Snakkingen: Hvis følger at han/hun snakker sammen på alt og at du og han/hun følge dere trygget så går snakkingen veldig lett og tar opp mange temaer som sier mye om deg / han/hun også. 3. Oppmerksomhet: Hvis hun/han eller du gir han/hun den lille ekstra oppmerksomheten så er det nok gode og beste tegne på at den personen liker deg på og kan være sammen andre mennesker sammen med hun/han på.4. Smile: Når en person smiler så er alltid de i godt humør og hvis hun/han ler av vitsene dine eller kanskje et uttrykk så er høy sans for at det er forelskelse på gang, 5. Blikket: Det har egentlig mange som kanskje starter med uten at noen vet det. Hvis det er hun / han som gir blikket på deg så er han / hun nyserri på deg. 

Relatert bilde

 

HVORFOR TRENER VI?

 • 10.05.2017 - 17:12

Vi alle har nok vært på en trenings studio eller bare tatt en joggetur og kanskje trene hjemme. Men jeg kan ikke skrive hvorfor vi alle sammen trener men jeg kan si hvorfor jeg trener å si noen ord til dere som ikke trener fordi ikke følg dere uten for.

Relatert bilde

Det første er at jeg trener ikke for å bli tynn eller se bra ut. Jeg trener fordi jeg vil ha muskler og få ut tankingene mine ut av hode skjønn at ikke det plager meg lenger. Fordi det er akkurat det trening skal være. Skal ikke være at MÅ være trening og MÅ bli fysisk form fordi det er i samfunns-regler. Det er ingenting som er regler på å trene eller ikke. Å det må også dere unge tenke på.  Hvis du er den som trener fordi alle i gjengen din gjør det så trenger du ikke gjøre det fordi de gjør det pluss du som ikke trener men spiser sunt og tenke litt ekstra på hva du spiser vet jeg at du blir like fornød med deg selv pluss kanskje ekstra fordi du gikk ut av ?trenden? med å trene men fylte opp din selvsikkerhet uten trening.

Bilderesultat for treningsmotivasjon

Dette er nok mitt beste råd. Dette er innlegg som jeg håper dere liker. Og du ER PERFEKT UANSETT hva jeg skriver å andre. Og jeg håper jeg ikke henger ut noen fordi dette er ikke meningen. Jeg vil bare opp med at trening handler ikke hele tiden hvordan man ser ut eller hva andre gjør eller hva trenden er. Men mer om HVEM DU ER SELV. Håper dere alle forstår.

DAGS ANTREKK BLACK BLUE

 • 10.05.2017 - 16:52

God dag alle sammen. Denne dagen har jeg tenkt bare til å skrive gode og meninger på bloggen og jobbe litt med denne i dag. Hvorfor jeg skal jobbe så veldig mye med denne bloggen i dag er egentlig fordi jeg skal veldig mye i morgen pluss jeg liker lage innlegg hele tiden å vet at at dere lesere har alltid noe å lese på mens jeg kanskje gjør noe helt annet. 

Men jeg var forresten i Oslo i helgen å denne boksen som jeg kjøpte fra Gina Tricot er utrolig GODE å ha på seg at jeg å en på jobben har blitt veldig glad i disse boksene. Det var faktisk en kollega som sa de var gode så måte prøve så blitt veldig glad i den boksen. ( Ikke sponset ) 

Hva syns dere om antrekket? Liker dere å ligge litt først på bloggen din ? Eller ting du gjør?

MÅL FOR DENNE UKEN

 • 10.05.2017 - 08:53

Jeg kan si med en gang at jeg har ikke så mange mål jeg har nå i denne uken her. Jeg har nok mål at jeg skal prøve å lage en video som er utrolig lange siden jeg har gjort pluss er fordi jeg aldri har hatt plass til videoene mine så det er utrolig kjipt men jeg jobber med det så det skal komme før Juni har jeg bestemt. 

Dette er noen av måtene mine som jeg skal gjøre hverdag. Hva er dine mål?

 

INSTAGRAM KJENIDS FORTJENER EKSTRA

 • 09.05.2017 - 15:49

Jeg syns det er kjendis innen mote, film og skjønnhet som er Cara Delevingne. Hvorfor hun trenger ekstra fortjent er egentlig hun vet hvordan mennesker skal få skjøkk og meninger til hvorfor hun gjorde det. Og det er mange som har snakket om det men tar en prikk over i. 

Jeg er nok den kjendisen som jeg berundrer mest og som jeg kan virkelig si at er yndlings kjendis. Jeg tror det er fordi jeg å henne er veldig motsatt av hverandre og de tingene som hun gjør er veldig tøft på en god og meningsfylt måte. 

Hun gjør profilen hennes alltid noe meningsfylt og gjør alltid at vi må tenke og godkjenne hverandre på en måte som ingen forventer. Hva mener dere? Er dere også litt skjøkket etter hun ble fringskallet? 

( LINK PRORFIL INSTAGRAM HER )

 

3 GODE TIPS Å GJØRE DIN DAG GOD PÅ

 • 09.05.2017 - 08:44

God morgen alle sammen. Nå tenkte jeg at skulle gi deg 3 gode tips til å gjøre morgningene og dagene dine gode. Det er utrolige mange ting du kan gjøre når du skal ha en god morgen / dag. Jeg kan komme på mange gode råd / tips å gjøre en god dag til alle sammen som trenger det mest. Så den første jeg kom på deg. 1. Gjør akviteter som du liker. Man må gjøre man liker for å få en ekstra god dag for deg selv og det beste er at det kan være hva som helt og hva DU selv liker. 2.Samtale med en venn som du vet gjør den ekstra gode dagen for deg og kanskje for henne. Samtale med gode venninner eller bare familien din kan gjøre en STOR forskjell i hverdagen din som kan gi deg den gode dagen som lenge varer. Dette funker utrolig godt fordi dette gjør jeg nesten hverdag. Den siste punkt som kan gjøre din dag god på er Gå / joggetur: Du trenger bare gå ut i 30 minutter bare for å være ute og være litt med der du bor og er i nærheten av. 

hits