KJENDIS UTEN MAKEUP

 • 30.06.2016 - 16:10

Det er alltid deilig å se at kjente / kjendis kan ta et eller flere bilder på snapchat uten sminke. Denne gangen som kom på forsiden ble? KYLIE JENNER. Og hun er nok en av mange kjendis makeup dronning men faktisk en makeup dronning som de brukte. Hun kunne å gå med uten sminke i hverfall en gang.. Men det første jeg la merke til var egentlig leppene hennes. Fordi med sminke eller lepperstift ser de ikke så STORE ut? IKKE FOR Å VÆRE SLEM, men det er bare noe jeg syns. Som kanskje er feil for dere. Men faktisk jeg syns hun er mer nydelig uten sminke enn med sminke. Er dere enig den? KILDE HER

 

RÅD Å HINDRE JENTE DRAMA

 • 30.06.2016 - 09:00

Denne torsdags morgen vil jeg gi noen råd til dere for å hindre eventuelt en jente drama som i hvertfall alle jenter kommer igjennom eller som kanskje er midt i det? Det er mange ting som kan hindre et jente drama. Første er at ikke fortelle alt sammen å gå igjen alle dramaene du har hatt og lage en ny en om samme tema og mennesket som faktisk dere har blitt uenig eller noe annet. Det andre er ikke heng med hverandre dag fordi da går man veldig sliten av problemmer som man forteller hverandre at en kanskje begge to gjør feil. Det som også er veldig viktig er at hvis dere har felles beskjente så må ingen si hva som er rett eller galt. Fordi alle jenter er følgsomme på forskjellig ting så ikke fortelle alt som har skjedd. Kanskje vis du er usikker så kan du spørre en felles beskjent men ikke snakk om det i 3 timer mens dere er i byen fordi andre tema enn den personen er mye viktigere enn akkoratt det som har skjedd med dere to. Og husk vis noen sier STOPP til noe. Husk at jente drama kan gå fort over til mobbing.  Men hvilken råd kan du komme med når det gjeller å unngå jente drama? 

FAR Å SØN KNUTTER BÅND Å GJØRE DETTE?

 • 29.06.2016 - 18:05

( KILDE HER  Jeg har funner alltid noe som jeg har lyst å skrive om. Nå er det er sønn å en far som har funnet en veldig "jentete " hobby som å selvfølgelig gutter å kan like. Men far å sønn er litt mer spessielt, fordi far å sønn har funnet ut at makeup er noe begge liker å gjøre. Og britiske media / magasin som du kan trykke på der som står kilde. Men de bruker overskriften som er " Dette er far å søn makeup selfie som være den voldsomme bilde på internett " Først må jeg si at er dette ny far å søn bånd i 2016 å framover? Fordi det er mange fedre om tar mer idrett, fotball eller kanskje musikk..? 

 

( TWITTER BILDE )  Er dette ny måte å knutte et far å søn bånd på? Å tror du blir mer av dette årene framover? 

 

ANTREKK BLOMST

 • 29.06.2016 - 08:33

Da tenkte skulle ha antrekk Onsdag. Jeg har alltid trodd at var Onsdag igår men jeg tok nok veldig feil da, fordi igår var tirsdag men nok det er fordi jeg vil ha ferie snart ..

 

DAGS ØYNESKYGGE / MAKEUP

 • 29.06.2016 - 08:10

Isteden for å ha dags antrekk med en gang så skal jeg å ha med dags makeup opp skjønn dere kan få vite hvordan jeg selv sminker meg hverdag. 

Igår fikk jeg et nytt palett som jeg har utrolig gledet meg til å prøve. ( Ikke sponset ) Disse fargene er utrolig nydelige og liker alle fargene der og gleder meg til å lage flere sommer looker. Og en liten spørsmål til dere.. Vil dere at jeg skal legge ut videoer? På hvordan jeg sminker meg, så må dere si ifra.

Først begynner jeg med lyste fargen på global linjen fordi der kan du bygge mørkere og mørkere farge opp ved pluss da blir det ikke så store konstraster mellom fargene. 

Etter det begynte med rosa fargen som jeg tok over hele øyne lokke pluss i global linjen for å det bedre gjevnt. 

Denne lyst mørke brun fargen tok jeg ute med hjørne..

Og den mørke brunet fargen tok jeg som eyeliner. Jeg bruker egentlig veldig ofte øyneskygge farge som er litt mørkere som eyeliner fordi noen ganger blir eyeliner pen eller gel veldig mørk og liker at looker skal kle hverandre. Å skal se naturlig ut. 

Likte dere dette innlegget? Og vil dere ha videoer?

 

MOTE I EN ANNEN RETTNING

 • 28.06.2016 - 21:22

Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle lese dette. Men det gjorde jeg å dette vil jeg kjempe gjerne vite hva du tenker og om du er like overrasket som meg. Men samtidig er det veldig gøy, syns jeg selv. Fordi jeg leser alltid engelske magasiner på nette for å skrive noe nytt å noe som jeg kan skrive her skjønn at flere vet det. Link og kilde er her....   Og det jeg fant ut var at kviser faktisk er mote nå. Så dere nå trenger dere ikke å gjemme kvisene deres eller utsletter fordi nå er det mote på catwolken. Noe som er bra fordi det er faktisk mange som har det daglig men det morsomt med denne saken er at sto dette. ( Det som står under med piller er veldig morsomt å lese. ) 

 

Jepp, jeg er en av de som slipper å opprettet ved hjelp med å få kviser fordi det er bare spise masse og spise litt usunt? Eller bare gjør motsatte av tipsene som folk gir for å unngå kviser ( eksempel ). 

 

Gleder meg å høre din kommentar om dette. 

 

 

FAVORITT MAKEUP DENNE UKEN

 • 28.06.2016 - 16:54

Denne ukas makeup må være Absolute Dream Clean ( Ikke sponset ) Miiiin nye favoritt som tar bort sminken min.. Hvorfor? Det står videre under. 

Dette er min nye favorit fordi den fjerner sminken utrolig godt. Du som ha olje hud noen steder har du fet hud er denne utrolig god. Fordi jeg har olje hud under øynene, nesa og litt på sinna men resten har jeg veldig fet hud. Så denne er utroilg god. Pluss den tar bort alt pluss du får en veldig myk hud etter du har tatt bort sminken din.. I hvertfall har jeg blitt veldig glad i denne å jeg fant den på VITA. Men det finnes nok andre steder på nettet også..

Har dere prøvd denne før? 

Onsdag antrekk

 • 28.06.2016 - 09:25

Jeg elsker dette skjorte.. Gleder meg å gå rundt med denne nå denne dagen..  

BRUK AV RETTIGHETER

 • 27.06.2016 - 22:17

Først vil jeg si at det er kanskje ikke så morsomt å lese men jeg liker å skrive noe annet å utfordre skrivingen min litt. Bruke rettighetene riktig for deg fordi  det er noe ALLE MENNESKER skal følge at de har. Det er veldig mange som bruker rettigheten sine riktig men det er 3 land som bruker det feil. To av landene er Iran og Somalia. Jeg har egentlig alltid lyst gjøre at de selv skjønner hvor viktig det er at de har rettigheter som bor der. Tipsene mine til å bruke rettighetene riktig er egentlig bare ikke noe som du vet er langt i fra rettigheter. Og det beste med orde er at du trenger ikke være en politikker eller som er mye høyere opp i disse landene. Og ikke bruk rettighetene dine på å være slemme mot andre fordi det er ikke helt bra.  

 

4 TIPS KAN GJØRE OM SOMMEREN

 • 27.06.2016 - 08:50

God morgen alle sammen. Dette er min siste uke med jobb før jeg skal ha sommeferie som jeg merker at jeg GLEDER meg utrolig mye til å ha en ferie. Men først tenkte jeg skulle gi dere noen tips på hva dere gjøre denne sommeren. Bading: svømme og vann er sommer for meg, å siden er veldig mange som tenker på vekt og kanskje skal gå litt ned så er svømming en av veldig god trenings måte. Det andre jeg kommer på er shooping. Fordi nå er det mange som er har sommer salg som er alltid gøy å gå rundt å bare se. Reis et sted. Du trenger ikke å reise veldig langt å få en ferie. Du kan å reise rundt i Norge enn å reise i et annet land. Pluss det er utrolig nydelig steder i Norge å. Det siste er joggetur/gåtur. Ta en joggetur eller en gåtur er utrolig nydelig å bare gå / jogge. 

Håper dere liker tipset å kommer flere innlegg i dag så er bare å vente.

LØRSDAG ANTREKK

 • 25.06.2016 - 16:01

God lørdag alle sammen. Igår var jeg utrolig slitten å var egentlig den minste lyst til å blogge men nå er det heldigvis er bedre. Måte sove lenge for å så litt mer engeri etter jobben og hode mitt som var egentlig utrolig sliten. Men snart har jeg sommeferie som jeg gleder meg utrolig mye til. En uke igjen med jobb så har jeg endelig ferie som jeg gleder meg utrolig mye til. Dags lille antrekk og denne er ny som jeg fikk den i går. 
 

TO INSTAGRAM KJENTE PROFILER

 • 24.06.2016 - 09:02

Jeg har funnet meg to instagram brukere / profiler som jeg har utrolig lyst til å dele med dere alle sammen. 

 
Jeg husker at jeg var utrolig fan av Olsen tvillingener når jeg var mindre. Og de hadde en sang som jeg bare nynnet på hele tiden. ( husker dere hva sangen kanskje heter? ) 
 


 
Hun er utrolig nydelig. Jeg liker best ansikt formen hennes. Pluss hun har utrolig nydelige bilder. Liker dere bildene?

 

KVINNENS RETTIGHETER

 • 23.06.2016 - 22:20

Jeg liker veldig godt orde rettigheter. Jeg å veldig mange tanker på hvor mange ca vi var og det var 5 223 256 er folketallet å så mange skal ha sine rettigheter er egentlig litt utrolig tenke over. Og da har vi alle noe til felles er at vi har samme rett i mat, nærhet, trygghet og ikke minst at vi kan gjøre hva vil uten å tenke på kjønn. Fordi jeg leste at de landene som manglet kvinnerettigheter for å nevne noe er Sudan , Somalia og Iran. Og jeg syns at er litt feil at mennene skal gjøre de som skal tjene best og som komme seg litt ut fra de fire veggene i huset. Et annen ting jeg SAVNER UTROLIG mye er egentlig å se opp til en TOPP NÆRINGSDRIVENDE kvinne. Fordi de vi har er veldig flinke men vi har ikke så mange som er helt opp eller har vi det? Og til slutt vil jeg dele denne med dere..

 " Kvinner og likestilling
 • Kvinner er fattigere enn menn.
 • 2/3 av verdens analfabeter er kvinner.
 • Kvinners deltakelse i politikken er lavere enn menns.
 • Kvinner mangler eiendomsrett mange steder.
 • Kvinners rett til å bestemme hvor mange barn hun vil ha er ingen selvfølge.
 • Jenter og kvinner er spesielt sårbare for vold og overgrep.   "

( KILDE HER

TORSDAG ANTREKK

 • 23.06.2016 - 08:13

God morgen alle sammen. Denne dagen skal jeg egentlig bare sitte å skrive og finne ut hvilken saker / meninger jeg kan skrive. Så dette er egentlig mine planer i dag. Hva er dine planer i dag? 

LEVETID OG SELVMORD

 • 22.06.2016 - 21:37

Akoratt nå vil jeg snakke noe som alle i verden har. Nemlig et liv å leve og vi alle sammen skal nyte i hver eneste dag framover. Først vil jeg si at Japan er noen som er på toppen av lenge leve alder med 86,6 hos kvinner og hos menn har 80,2 i leve alder. Og Norge og Sverige har likt leve alder hos kvinner nemlig 83,8 men hos menn har Sverige mer enn oss fordi hos deg har de 80,2 mens menn her i Norge har 79,8. Er ikke så langt unna men alikevel er det noe mer enn det vi har her i Norge. 

Og nå vil jeg snakke om selvmord og vise dere at alt det stygge kommentarene i sosiale medier og mobbingen faktisk kan og går ut over en statestikk nemlig selvmord også flere statstikker. Og som egentlig preger alle her i dette landet vårt. Ja, det er mye innen familien og forskjellige sitvasjoner. Men meste så kan jeg si at kan ikke skylde på familien din hele tiden. Dette er kanskje feil tanke gang for dere men for meg høres det riktig ut og det er at uannsett om familien din sier stygge ting om deg, drikker eller gir skylden for ting eller klanger med hverandre så vet jeg at de å har vært glad i deg. Men de ikke har vist det til deg så godt som de skulle ha gjort. Pluss jeg ville se hvor mange tok selvmord uten årsaker. Da tok jeg kvinne og alder som var 15 - 19 år og tok det ifra 2009 fordi det var det nermeste året som vi er i nå nemlig 2016. Og resutarte jeg fikk da var 11. Jeg tipper på at dette har doblet seg masse. Ikke bare grunn av familien, klanging og venner gjenger. Dette doblet seg fordi sosiale medier er inn pluss det er mer tilgjenelig til å gjøre andre litt mer nedfor og gjøre seg selv mer synelig men?..

Men du blir ikke synelig å såre folk eller tar andre parti. Og jeg kan si med en gang at det har aldri vært meningen i livet mitt å såre og gjøre de som har gråt eller vært lei seg fordi jeg ha gjort en elendig valg. Pluss trodde at jeg kunne hjelpe eller ha det koselig med barndoms venninnen min men egentlig var jeg ikke i nærheten å kjenne henne igjen. ( har ikke en godt svar på hvorfor jeg ikke kjente henne igjen.) Og det jeg vil si til slutt er å si at vi alle tar elendig og også gode valg i livet vårt. Og et råd er at vi alle sammen prøver å minske selvmords tallene av de du faktisk kan gjøre noe med eller rett opp noe av feilene dine som du har gjort mot de eller noen ting du kan gjøre bedre på.  Likte dere de jeg skriv? Og husk å nyte livet. 

 

 

 

DAGS ANTREKK ONSDAG

 • 22.06.2016 - 17:42

Dags antrekk denne lille lørdagen. Nemlig onsdag. Tiden går UTROLIG fort og klokken snur i morgen. Litt rart å tenke nå fortiden. Det er mange som har sommeferie. Har du sommeferie? Og hva er dine planer i ferien?
 

To av dags insta

 • 22.06.2016 - 09:12

Dette er to an dags insta bilder.

Har dere sett disse to profilene ?

HVA TROR DU GJENNOMSNITTSALDER VED FØRSTE FØDSEL?

 • 21.06.2016 - 18:33

Før jeg tatt meg inn i å lese "Dette er Norge 2015" Og gå igjennom alle statistikk spørsmål Kilden er ssb.no. Og jeg kan si at 15 - 19 år var det mest av i 1972 og går nedover til 2014 så kanskje dette begynner å gå oppover igjen? Og det er veldig mange som er rundt 15 - 19 år som tar aborter i dag. Det jeg tenker på nå er at i 2014 var det 14 000 aborter å det er egentlig veldig mange. Hva tenker jeg på når jeg leser dette er. Når jeg leser dette er det ikke noe nytt men det er kanskje dette som gjør at noe er spessielt å ha 3 barn før man er 25. ( Bare for å sette et alder. ) Men syns det er koselige at folk får barn samme egentlig hvor mange de får. Fordi alle mennesker er forskjellige. hva er din mening? KILDEN TRYKK HER

 

Onsday lille antrekk

 • 21.06.2016 - 08:36

Da er det Onsdag. 

Denne onsdagen skal jeg bare nyte dagen og skal ha en venninne på besøk eller finne på noe med henne som jeg gleder meg utrolig mye til. 
 

En ting vi ikke tenker over.?

 • 20.06.2016 - 16:42

Den boken heter skriver du for intra- eller internett? Den gjør at jeg kan skrive kort og og godt og gjør en bedre jobb ( eksempel innlegg på bloggen ).. og bruker mye kortere tid. Det som jeg ikke legger mere tid at jeg leser saktere på skjermer enn for eksempel bøker. Og jeg er tydeligvis ikke alene fordi det står her at bruker 25% saktere på en skjerm. Og det er egentlig veldig mye. Har du merket at du leser saktere på skjermen din enn bøker? 

 

Jeg tenkte at jeg skulle finne mer om dette her på nettet og jeg kom over denne linken her . Og denne ble skrivet i 2009. Og jeg fant en statestikk på denne siden som viser alle de 6 kategoriene vi hadde. Men jeg vet at disse tallene har gått mer opp over. 

 

Hva tenker du om dette? 

 

hits