Inspirasjon å hvorfor ?

 • 29.06.2017 - 15:53

Jeg gikk igjennom klærne mine og tenke hva kan jeg gjøre noe nytt og mer spennende og hva kan jeg kjøpe av noe nytt. Viste at jeg trenger noen nye overdeler og gensere så jeg gikk inn for å bli inspirert av antrekk. Det jeg kom fram til for du se på dette innlegget, som gir bit av hvilken klesstil jeg har.

OUTFIT SUMMER

 • 28.06.2017 - 20:17

Da har sommer oufiten kommet...

 

HVA SER FRAM TIL?

 • 28.06.2017 - 18:48

Jeg har bestilt noen lipsstick som heter buxom - Full on Lip Cream som jeg gleder meg til å prøve og gleder meg til å se min reakson min. Det er egentlig lipsgloss som jeg selv ikke bruker så veldig ofte så kanskje denne hjelper meg til å bruke lipsgloss? I hvertfall jeg gleder meg som en liten unge til å prøve denne.. 

Har dere prøvd denne før?
Hvis dere ikke har gjort det så har jeg delt noen video som inspirasjon.

 

 

 

 

NEW IN

 • 28.06.2017 - 17:23

Hva har jeg fått? Jeg tenkte at jeg skulle lage videoer og ta mange / mye bilder. 


 

SYKT LENGE

 • 27.06.2017 - 18:24

Det er utrolig lenge siden jeg har skrivet på denne bloggen. Jeg skal snart til Berlin så det kommer nok mange morsomme bilder av turen. Det jeg gleder meg mest til å reise til Berlin er nok at jeg gleder meg se alt rundt meg og ha den spenningen i kroppen min.  Jeg kommer til å ELSKE Berlin jeg har bare på følesen av det. 

Bilderesultat for berlinmuren i dag

Bilderesultat for berlin

Har du vært i Belin før?

KROPPSPRÅK ELLER MENNESKER?

 • 17.06.2017 - 22:35

Jeg kan si at det er sikkert mange skrive feil nå men budskapet mitt og å den personen jeg er kommer mer nærmere deg som leser det kanskje du selv tror. Lære seg å snakke tar veldig mange forgitt. Jeg kan si at ALLE DERE som leser tenker egentlig ikke hvordan er snakke fordi det faller på plass selv men dere må miste det før å kanskje skjønne hva jeg snakker om. Kroppspråk kan INGEN skjule det. Jeg vet at alle som jeg er venn med å kjenner meg vet at kroppspråk kan jeg lese og jeg ser dem hele tiden. Jeg spør kanskje ikke ofte hvordan har du det hele tiden men er nok fordi jeg føler at de må be arbeide det selv og hvis de ikke før til så spør jeg alltid. Når jeg ofte går alene i Oslo elsker jeg lese andre mennesker og se hvordan de har det og ALLTID lyst å spørre hei, går alt bra? Det frister meg hver eneste gang men om jeg gjør det er annen sak. Men ingen ser hvordan andre har det og jeg ser så prøver alltid å legge meg tid til det, det skjer ikke ofte at menneske sitter på en krakk å gråter eller være alene. Så hvorfor ikke går vi bort? Tegnespråk kan vi aldri lure oss unna. Der må alle være ærlig og et tegn er viktigere enn man tror. Snakkingen kan alltid lure unna og det samme med skriving noe som er utrolig rar framstilling. Eller feil rettning akkurat der også. Vet du det jeg hater med mennesker som alle mennesker har en vis tanke om alle. Uansett hvor mye du vener på det så blir vi aldri fornøyd. Vi blir ikke den perfekte klima fordi det FLERE SOM TENKER .... HVORFOR BARE MEG , MEG OG MEG.. Ingenting er om meg eller deg. Det er mer om OSS.. Det er ALDRI hva VI syns .... Aldri at en politikker spør hva er det VI ALLE MENER. Politikk er mer om MEG OG OSS SOM PARTI men det er mer. Det handler mer om bli enig  med kanskje de som ikke har de samme meningen men allikevel.. Og dere som er EKSTRAMIST dere må først roe dere ned og ingen vold eller drepe hjelper det er mer ødelagt. 

Dette gir sikkert ikke noe mening for deg / dere men en gang vet jeg at det gjør det. 

NEW VIDEO

 • 17.06.2017 - 15:13

Ny video alle sammen... Dette er mine 3 favoritt farger og leppestifter.. 

Kos dere..!


 

God morgen lørdag

 • 17.06.2017 - 14:06

Dagen igår var utrolig tøff. Men jeg vil ikke skrive om det så derfor skriv jeg ikke så mye igår. Hva er planen i dag? Denne dagen skal være med en venninne av meg og jeg skal ta med kamera. Det er bare for å ta masse bilder som jeg kommer til å lage minne veggen min på.

UKEN....

 • 13.06.2017 - 18:07

Hvordan var egentlig uken min? Hva har du lært? Fikk du til målene dine? Hvilket mål har du denne uken? Kommer mer av?

Dette er noe av spørsmålene som du for svar på. Først vil jeg si at har ikke vært så mye på bloggen min og skrivet fordi jeg var veldig opptatt pluss vært i Oslo. Jeg har handlet litt der også så det kommer nok en liten New in skapet. Men uken har vært helt ok, kan ikke klage og jeg kan ikke si noe negativt heller så tror dagene mine da har vært bra.


Det som har lært er at man ikke skal slite seg helt ut og egentlig bare skal nyte live som du har og la ingen stoppe livet ditt fordi det går framover og er nok det viktigste. Målene mine gikk vel egentlig rett i søpla uten om en ting som var trening hverdag som ble til slutt. Jeg har som mål til å gjøre ting litt bedre og gi en lille ekstra som beviser hvem jeg er å kanskje står for. Håper at det kommer mer bilder og video på bloggen fordi jeg følger meg litt elendig at jeg  ikke har gjort det så veldig bra.

New inn

 • 13.06.2017 - 15:02

Så lite jeg har skrivet på bloggen min. Men i dag var jeg inne på hennes & Mauritz og jeg kjøpte meg to farger av maybelline som heter vivid matte liquid som jeg må bare prøve, fordi har hørt veldig gode. Og forresten disse var på salg på 30 kr og det er ikke alle fargene.

NOEN AV 4 FAVORITT

 • 09.06.2017 - 19:01

Dette er noen av mine favoritt Foundation sammen med Bobbi Brown som jeg bruker mest. Det som er like med begge to er at du trenger ikke å ta så mye på før du for en resultert som du liker godt. Jeg er veldig glad i disse 4 veldig godt og hvis du har en noen flere som du liker veldig godt så gjerne skriv det på kommentar felte skjønn at jeg kan se hva jeg vil prøve ut som neste. 
( Ikke sponset )

IGÅR OUTFIT

 • 09.06.2017 - 07:25

God morgen alle sammen. Først må jeg si god helg og du som skal på jobb eller har litt igjen av studiene så er det snart helt på deg også. Jeg er den som snart må gå / sykle til jobben men først så hadde jeg tatt outfit bilder igår. 

Boksen - Gina Tricot , Genseren - BikBok
Jeg har blitt utrolig glad i boksene til Gina Tricot som heter Molly som bokse merke. Hvis du / dere ikke har prøvd den boksen så anbefaler jeg det fordi de er utrolig gode.  

FØLER ER BARE BILER HER

 • 07.06.2017 - 08:55

Er det bare meg eller er det utrolig mye biler på veien? Jeg har en råd og egentlig tips hvordan EL-bil også kan bli litt bedre og varer litt lenger på veiene enn å bruke strøm hele tiden. Så sagt er strøm også lite miljø dreper. Jeg har troa på at el-bil kan fornye seg med at kan gå på vann og ha en vannfast motor. ( finnes vannfast motor, hvis ikke så tenk på det ) Det er ingen som kan si at det er umulig fordi alt er veldig mulig å gjennom føre pluss vann kan ikke staten si at koster mye fordi vann har jo alle et sted uansett hvor RIK, FATTIG man er så bare en tanke isteden for å bruke diesel eller bensin.

Bilderesultat for elbil tesla

Det andre jeg tenker på at finnes en sykkel som ser ut som en bil.? Hvis ikke så hadde det vært utrolig kult å la en skjønn som fleste kunne kjøpe og jeg tror sykkel delen kommer til å doble seg og blir mer morsommere å prøve enn vanlig sykkel delen som har.

Hvis noen tror de også er perfekte når gjeller miljøet eller samfunnet er det nok veldig feil fordi ingen er så gode / perfekte på miljøet og heller ikke i verden. Teknisk sett på det egentlig.

Bilderesultat for miljø og klima

Og når gjeler tre hva kan bruke det til.? Tre lever det også på et vis. Eksempel adams eple kommer også fra et tre og den er sikkert død nå hvis ikke den er fredet men om den er fredet eller ikke så dør den jo den av oss den også Det er så mye som vi ødelegger og historier som kan snu til noe vondt innen naturen at fleste ting kan se til en negativ side.

Ser du hvor jeg skal hen?

MIN INSPIRASJON INNEN MAKEUP

 • 06.06.2017 - 22:03

Det er utrolig mange der ute som er utrolig flinke med sminke og makeup. Og for meg som liker å skrive og teste nye produkter så trenger jeg alltid inspirasjon​ til nye looker eller ideer. Det som jeg elsker med denne kanalen er at han er gutt og han er super god.til det han holder på med Jeg vet ikke om du har lagt merke til han men jeg er nok den faste følger hans på YouTube akkurat nå fordi at han er utrolig flink og er utrolig søt. Så ukas og månedens favoritt inspirasjon er nok Jake Warden. 

 
 


 

STIFT ELLER I PALETT

 • 06.06.2017 - 16:09

Jeg på hva som er forskjellen og hva jeg fortrekker av stift eller palett når det gjeller lepper. Du som ikke trodde er noe forskjell så er det faktisk for meg en store å både ulempe og lemper med begge to. Stift: Med leppestift er nok den mest vanlige å bruke. fordeler med stift er nok at den kan ta med overalt uten å ta så veldig mye plass og som er ulempe med stift er at du må velge en å en farge og hvis du ikke liker den fargen så blir det en bomb kjøpt. palett så er det nok den motsatte, nemlig at det finnes flere som du kan velge mellom men for meg så tar palett veldig stor plass så det spørs selv hva du velger. Det som jeg forsetter med er nok at jeg tar med stift på tur og palett blir hjemme. 

Så oppsummering: Palett bruker mye plass og på jobben så ofte vil ha noe enkelt så tungt  så stift er best på reise og eventuelt jobb. Men på fest så er palett veldig bra fordi da kan du velge farger. 

 

IKKE STOPP Å VISE MER KJÆRLIGHET

 • 05.06.2017 - 13:22

Vi må ikke stoppe å vise hverandre kjærlighet uansett hva som skjer. Jeg følger noen ganger at de som har ekstreme meninger glemmer det ordet kjærlighet og at kanskje det løsner litt på stemning her hjemme.

( Gale meg å mamma )
 

Ikke la andre mennesker stoppe deg. Hvor mye vondt i verden det skjer jo mer må vi ikke la andre stoppe deg. Hvis du stopper så stopper mange opp, du ser dem ikke men det er fordi du eller de har gjemt seg uten at du merker det. Hvordan kan vi vanlige menneske egentlig stoppe terror? Det eneste som også er viktigst er å bare nyte live og allikvel være være ops på idioter og si litt mindre av meninger skjønn at ikke blir så mye bråk.

 

5 TING DERE IKKE VISTE OM MEG

 • 03.06.2017 - 17:10

Her er det noen ting som dere kanskje ikke viste om meg. 


 

KLIMA IDEER SOM KAN GJØRES

 • 02.06.2017 - 21:22

Jeg skulle til Aremark, denne fredagen til mandag. Det eneste jeg hørte på trafikk nyheter at det var kø over alt. Så jeg rakk å tenke litt må miljøet og hvordan han gjøre noe bedre enn el-bil og noe som er elektrisk siden det er litt farlig det å. Hvordan, hva og hvilken tanker jeg hadde kommer fram nå. Det jeg kan si med en gang er at det er fortsatt veldig mange som veldig bil som er raskest men er det egentlig det? Så er svaret faktisk egentlig ikke. Veldig mange reiser ofte veldig langt så hvorfor ikke starte med å gode ideer der. Jeg kan alltid ta toget til Halden og hvis hadde gått en ofte buss til Aremark skjønn at jeg kom meg til et sted som er miljøvennlig. Det som vi i Norge har mest av er vann, skog (tre) og fjell. Jeg tenker at må gå at en motor som går med vann isteden for bensin, diesel og elektrisk så hvorfor ikke gå for noe med tre og vann? Vann har vi jo HELE tiden og trer planter vi veldig ofte og har på følelsen at kan gjøre noe med. Husk at vi har mye som kan gjøre en stor ting her i verden og vi som land her i Norge.

Jeg er nok veldig opptatt av miljøet og faktisk har jeg ikke skal bruke førekortet fordi at jeg vil se muligheten på transport uten å ha førekort og vise ALLE at bilen betyr ingenting og at ikke går fortere eller raskere å komme fram. 

Bilderesultat for miljøvennlig energi

Det som jeg er for er at vi bruker det vi er gode på. Pluss vi har vinmøler og vann energi så vann energi til å bruke som driv stoff på  en bil?

Jeg syns mest egentlig at vi bare snakker, diskuterer hele tiden men det INGENTING som skjer. Kan det ikke ha skjedd noe men jeg har bare sett diesel og bensin biler på veiene uttatt i Oslo men der jeg bor er ikke så mange så. Noe stemmer ikke, og diskutere kan gjøre det å man ingen har begynt så kanskje er bare starte før man blir sure eller uenigheter?

NEW IN MAKEUP

 • 02.06.2017 - 15:48

God dag alle sammen. Jeg har bestilt fra kicks ( Ikke sponset ) Men der kjøpte jeg meg ny Lipstick Palette som jeg gleder meg utrolig mye til å prøve. Det er ifra Urban Decay å det er nok en av mine favoritt merker sammen med Maybelline og NYX. 

Hva forventer du av dette palettet? første inntrykket mitt allerede er fargene som var veldig gode. Fargene er utrolig nydelig og jeg gleder meg til å bruke en som heter Ex-Girlfriend den er mellom rød-brun med litt lilla i og en som heter 1993 som er brun farget og selvfølgelig er bare navnet er veldig bra.  

( Hvis du lurer hvilken farge som jeg liker er de to underste med bruntoner i som jeg gleder meg til å prøve) Det kommer en vurdering om denne i neste uke skjønn at jeg kan prøve denne ordentlig. 

INSTAGRAM FØLGER

 • 02.06.2017 - 15:00

Denne første profilen liker jeg utrolig godt bildene hennes.Hun er den som inspirerer meg. De med lyse fargene.

  

hits