Kino søndag

 • 31.07.2016 - 16:36

Nå skal jeg på kino så i kveld skal jeg jobbe videre med noen av innleggene som kommer til uken. Hva skal dere denne søndagen

Inspirert av tre bilder

 • 31.07.2016 - 14:20

Jeg tenkte at skulle ta min insprasjon bilde. Og jeg tok med en kjendis om jeg syns er utrolig tøff og to produkter som jeg trenger og som skal prøve ut..

Hvordan syns dere om bilde? Likte dere det?

ALDRI VÆRT FULL

 • 30.07.2016 - 15:48

Jepp, dette er min lille flink pike som aldri vært full eller vært den som har vært forsiktig. Jeg har ikke vært full på 23 år. Nærmere bestemt at hele livet mitt, men følger meg som den lille flinke piken som ikke har blitt full? Jeg følger meg ikke flink pike fordi jeg ikke har drikket meg full. jeg følger bare at det er normalt for meg. Og fordi liker å si den som kan passe på andre som er mye verre enn meg. Hvordan jeg har løst presset fra venninner når de sier ta en til eller jeg spanere så sier jeg alltid nei takk eller så sier jeg alltid hvis du vil spanere kan du spørre om vann fordi det er alltid det jeg veldig eller brus. Og når jeg tenker over det så har jeg alltid hatt elendig unnsyldinger som dette " nei takk, har ikke lov fordi jeg for penger av mamma eller av pappa å ikke drikke " eller så bruker jeg litt mer usansynlige eller kan se nemlig bruker jeg vil ikke havne nedig en drøft å være fulle syk.  Om jeg følger at jeg mangler en erfaring så sier jeg at det har nok gjort for mange andre siden de har blitt vant til alkeholen men for meg selv så synes ikke mangler noen erfaring fordi for veldig mye erfarting av å ikke drikke fordi du ser de andre rundt deg som er det. Så mitt svar til det er erfering sett så for du mer av å ikke drikke alkehol. Hva er din mening?  

VIDEO KOMMET NÅ PÅ LENGE

 • 30.07.2016 - 13:52

Da har jeg lagt meg en video på veldig lenge. Så nå kommer alerede en juli favoritt mine. Det som er med denne er at jeg har bare tatt med øyneskygge fordi det er de som er mest nyest og de som jeg har brukt mest. Så framover nå kommer det videoer også som skal være min høst bidrag. 


( elendig kvalitet men håper dere vil like videoen  ) 

Deilig drikke på 1 minutt.

 • 30.07.2016 - 13:42

Denne drikken har jeg fått dilla på og er utrolig deilig å sun. Jeg kan drikke denne utrolig mye og denne drikken er min favoritt.. Det eneste du trenger er frukt du liker utrolig godt og det jeg tok var ananas for det er en av mine favoritt frukter og etter det fyller jeg opp med vann skjønn at vanne å frukten blander sammen ..

Lørdags antrekk

 • 30.07.2016 - 10:03

Da har lørdagen kommet. Og snart er juli over for 2016, noe som tyder på at tiden går utrolig fort og at høsten kommer snart. Hva er dine planer for denne Lørdagen?
 

KYLIE JENNER NYE ......?

 • 29.07.2016 - 22:49

( Ikke sponset ) Hun har kommet med en ny øyneskygge denne gangen. Og jeg som nå skal være mitt første inntrykk av denne videoen. Det jeg liker med denne videoen er at Kylie faktisk er med på videoen og snakker at det var dette palettet hun faktisk har brukt veldig lenge. Det andre er at hun faktisk hvordan de gjør det. Fordi hun har veldig god smak enn de andre i familien hennes. Det syns i hvertfall jeg. Det jeg liker å er at hun har valgt farger som hun bruker hverdag og som hun sier selv er veldig glad i brun farger på øyneskyggene. Hva er din mening? Gleder dere til å prøve den når den kommer ut? KILDE å LINK TIL PRODUKTE .   

 


Vil dere prøve denne? 

Dags Fredags antrekk

 • 29.07.2016 - 17:47

Da er det dags antrekk som er i gang. Og dette er dags bilde.!Dette er min dags bilde og jeg vil kjempe gjerne vite hva dere skal gjøre denne helgen.. Så hva er dine planer denne helgen? 
 

Negative tanker om fremtiden?

 • 29.07.2016 - 08:51

Noen har negative tanker om framtiden deres, men nå skal jeg gi mine 5 gode råd som kan som man kan bruke. Om det er gode råd bestemmer dere men for meg funnet det utrolig godt. Gå en tur: Gå en tur er ikke unormalt og med luft funker litt bedre for hode deres enn kanskje dere tror selv. Venner: Venner kan gjøre utrolig mye for hverandre. Og isteden for å snakke om negative tankene dine til venninnene dine så prøv å ha det gøy med de isteden for. Fordi det funker utrolig godt å har prøvd det selv. Å for meg funket det for meg. Familien: Jeg vet at uansett om familien min bryr seg om deg eller ikke vet jeg at hun vil støtte deg et sted i hjerte sitt. Fordi en familie kan gjøre en STOR GLADE i deg. IKKE VÆRE INNE STENGT I LEILIGHETEN DIN: Og være inne stengt i leiligheten din er elendig ide. Fordi da kommer negative tanker med en gang og det er ikke noe godt i det hele tatt. OPEN: Husk at du må opne deg når du er med venner eller med familien din og ikke bare være open med de men være open for seg selv. Likte dere innlegget? 


 

#fremtiden #mennesker #blogg #bloggno

FORVENTINGER AV JAZZ HAIR

 • 29.07.2016 - 08:17

( Ikke Sponset ) God morgen alle sammen. Jeg har bestilt noen som jeg skal prøve på og det er noe som heter JAZZ HAIR. Det som er spessielt med denne er at den skal gi lengere hår. Og dette sto på siden: "Normalt vokser håret opptil 1 til 1,5 centimeter per måned. Virkemidlene i HAIR JAZZ sjampo og lotion hjelper å øke hårveksten til 3-4,5 centimeter per måned." Og noen av resutarte som faktisk sto var dette: 

 1. Ditt hår kommer til å vokse tre ganger raskere i gjennomsnitt;
 2. Reduksjon av hårtap;
 3. Gir ekstra glans og fleksibilitet til håret;
 4. Øker volumet;
 5. Gjør børsting og styling enklere. 

 HAIR JAZZ Lotion og Sjampo ? Håret vokser opptil 3 ganger raskere!

Har dere prøvd dette produkte? 

#Produkt #Skjønnhet #side2 #hair 

Hvilken blogg ble insprasjonsbloggen?

 • 28.07.2016 - 17:05

Da er det blogg analyse som står for tur. Jeg tar med 3 kategorier som jeg tenkte skulle komme nå kommer flere etter vært. Bloggeren som har mest ukjente med å farger som bakgrunn. Hun er 53 år men det var derfor jeg tok det med fordi 53 åringer blogger de å. Så alle alder kan faktisk skrive å blogge. Så til alle dere eldre som raker ned på unge bloggere så er også en på DIN alder som blogger. Så vet dere at blogging er STORT og det er ikke TEIT eller noe annet som dere bruker som unnskylding.

Dags kommentarer. Hvorfor jeg tok med dags kommentarer nå er fordi jeg liker utrolig godt 2 kommentarer som gjeler alle sammen og som mennesker trenger å bli minnet på.

Den første som skriv dette var http://tanketromling.blogg.no . Og det var utrolig bra sagt og jeg vet at andre kan bruke dette som hjelp. Så utrolig bra skrivet og jeg håper du som leser dette likte kommentaren dere å. 

Dette er  den andre som likte utrolig godt. Og jeg selv ble veldig glad i denne kommentaren og håper du blir like glad i kommentaren som jeg ble.. Den som skriv denne kommentaren var en blogg som var www.sno1.blogg.no og som heter Camilla. Så tusen takk til de to koselige kommentarene og jeg likte de kjempe godt.

matholck.blogg.no er dags insprasjon blogg.  Det er fordi hun tar utrolig nydelig bilder og for meg er hun en  inprasjon blogg fordi jeg blir inspriet til å ta like fine bilder og hun er en av de bloggene jeg har begynnet å lese fast. 

Så jeg håper dere stikker innom i disse bloggene. Og i morgen kommer det nye kategorier og nye bloggere.. ( Ikke glem å skrive din blogg på kommentar felte. )


 

Torsdags lille antrekk

 • 28.07.2016 - 09:16

God torsdag alle sammen. I dag skal blogg analyse kommer det er akkurat samme om Ukas blogg men det er flere kategorier i analyse blogg. Jeg skal ha kommentar kategori på blogg analyse der alle dere som kommenterer dere alle skal komme på et innlegg men vet ikke når. Så gjerne skriv med emailen dere så kan dere få din egen link til innlegget som du er med på.. Alle dere som har kommentert allerede dere er med alerede.. Så jeg håper dere kommer til å like nye blogg analyse min isteden for ukas blogg. 

Jeg har på meg nye skjorsen og jeg er kjempe glad i dette antrekket akkoratt nå.

Men du må ha en super fin dag og jeg skal skrive ned alle blogg adressen til dere som har kommentert allerede før jeg skal på jobb. Gleder meg til jeg skal ha blogg analyse med kategorier. 

#OOTD #Fashion #mote #side2 #blogg #sommer #bloggno #dinblogg 

AVSLUTTING TESTING

 • 28.07.2016 - 08:24

Disse 4 produktene har jeg egentlig lyst å teste når ferien er over. Har dere prøvd noen av disse? ( Ikke sponset ) 

Disse fire produktene har jeg hørt mye om men noen av disse er nye. Milani er nytt merke og har utrolig lyst å prøve noen av dette merket etter ferien. The Balm har jeg utrolig lyst å vite hvordan den er og om den er god. Og den glossen fra Clarins har jeg lyst å prøve fordi det er veldig mange som liker denne glossen. Så det er på tide å prøve den jeg å?   
 

NEW

 • 27.07.2016 - 16:06

Da har jeg fått den pakken som jeg var veldig stolt over. Og som jeg likte utrolig godt, gleder meg til å ha på meg disse tre tingene. 

Jeg kjøpte meg veldig mye lyse blått fant jeg ut. Men det er fordi at jeg har ikke så mye av det pluss jeg ELSKER denne fargen her. Lovit...! Og jeg har å fått meg Kylie lepperstift og pen så gleder meg til å prøve den å. 

Denne fargen heter Koko K. Og første jeg faktisk tenkte på når jeg skulle se på fargen så lokta den utrolig godt. Lip lineren sin farge var utrolig nydelig man ser ikke at man har på seg lip liner så det kan jeg si med en gang at det er en stort PLUSS..  

PRØVE UT AUGUST

 • 27.07.2016 - 09:30

Prøve ut august kommer i flere deler med klær og skjønnhet. ( Ikke sponset ) 

Morphe er et merke som jeg har lyst å prøve det ser så utrolig gode ut. Har dere prøvd dette merke før?

 

Har alltid lyst å ha foundation palett men forskjellig farger. Men det jeg har lyst å teste er om denne er bedre siden det er flere farger i et og linjer på øyneskygge eller om foundation i et og flytende er forsatt bedre.

Dette var de to som de hetet. Hvis dere lurer på hvor jeg har funnet disse og se prisene selv så skriver en kommentar under så skal jeg sende dere hvor jeg fant det. 


 
 

Little outfit day

 • 27.07.2016 - 09:21

Da er det min lille outfit dag. Dette antekket liker godt fordi det er noe nytt men samtidig sitter alt på perfekt godt på meg. 

Hva har dere som plan i dag?
 

IKKE SKAM DEG SELV..

 • 27.07.2016 - 07:52

Noen ganger skammer jeg meg. Alt i fra hvor mye feil jeg faktisk gjør og ting som jeg ikke for gjort og jeg vet at jeg ikke er alene fordi det er en av følgesen alle sammen har. Det var ca for 5 dager siden å jeg husker at jeg hadde en skam følgesen og jeg skjønte ikke helt hvorfor men jeg tror jeg skamte meg selv for noe 2 -3 årsiden pluss at jeg ikke hadde tatt kontakt med en venn. Men det jeg gjorde var først så tenkte begynte jeg å tenke på hvorfor jeg skamte meg for noe for to og tre årsiden, når jeg husker så vitt av det. Det var fordi det er egentlig utrolig lenge siden og jeg har som mål å ikke se bak meg men heller for over. Andre var å si minst 3 ord om meg selv og skulle være postivt og det siste tenker jeg alltid på hva jeg kunne ha gjort annledes neste gang og kunne ha gjort mye bedre hvis jeg kommer opp igjen. Og husk til dere, hvis du skammer deg så ikke gjør det. Fordi du er en flott person som skal ha gode dager. Og for å vise at noen har skammet seg og du ikke er alene så håper jeg at du skriver kommentar på dette spørsmålet. Har dere skammet dere noen gang? 

DAGS ANTREKK

 • 26.07.2016 - 18:22

Dette er min lille antrekk og jeg håper dere liker bildene.  

Falut å flaut

 • 26.07.2016 - 17:46

Dette er noe som kan skje alle og som er utrolig pinlig. Jo fordi jeg glemte bank korte mitt og det glemte jeg så når jeg skulle kjøpte en ting så hadde jeg selvfølgelig å glemme korte mitt hjemme. Og det verste var at hun dama i kassen var ikke akkurat koselig. Hun virket veldig sliten og ikke en god selger. Har dere opplevet glemt korte ??

Ukas......

 • 26.07.2016 - 08:56

Da er ukas listen. Håper dere vil like dette innlegget. Opptur: det må faktisk være at jeg har hatt en super ferie sammen med familien min og jeg fikk se tilbake på gode og fine minner. Og jeg vet at det kommer flere gode minner som vi alle skal ha sammen.

NEDTUR: Det var faktisk være at jeg skulle begynne på jobb denne uken. Noe som jeg syns selv er utrolig kjipt men samtidig har jeg noe å se fram til det er ikke super nedtur. 

Hendelser: Det har ikke skjedd så veldig mye men tenkte skulle ha blogg analyse igjen på denne bloggen siden jeg har egentlig fått den lese andre sine bloggere og liker alltid å legge en liten koselig kommentar tilbake og jeg må si at det er utrolig mange flinke bloggere i Norge.  Pluss det skal komme flere kategorier på denne innlegget også etter vært..

 


 

hits