Antrekk igår

 • 28.07.2017 - 19:22

Dette var igår sin antrekk..

NYHET + HUSK AT MERKER ER IKKE ALT

 • 27.07.2017 - 16:32

Jeg har nok fått min beste nyhet som jeg gleder meg til å dele med dere. ( Ikke sponset ) Jeg gikk inn på douglas og som jeg alltid går igjennom er nyheter som kommer og tror du ikke jeg fant too faced der? Ok, må si at det ikke er så mange produkter ennå men herregud så glad jeg ble så jeg måte bare kjøpe meg selv en øyneskygge palett som het Sweet Peach Eye Shadow Collection som jeg sett utrolig mange har hatt på YouTube av dette palettet.

Relatert bilde

Men det er en sak som har lyst å ta opp med dere også. Det handler aldri om hvilken merke man kjøper og om den koster mye. Jeg husker at butikk merkene som Maybelline, Lóreal, Max Factor og Isadora var veldig mye som voksene brukte og som var UTROLIG spennende fordi vi rundt oss hadde ikke så veldig mange merker rundt oss egentlig. Men nå har det kommet utrolig mange flere enn de 4 merkerene å da er disse merkene liksom en nedlegge sak for dere ungdommer men faktisk ikke så det er god ting å ha noe av disse merkene ved makeup hyllen din fordi det betyr noe for som kanskje se hva du har kjøpt og kanskje også anbefaler så jeg håper at du også tenker hva du kjøper rundt deg. Og jeg har mange av disse produktene som finnes i butikkene og som ikke er Mac, Too Faced eller noe skjønt. Og en ting til, dette er en liten hemmelighet men har ikke kjøpt meg så mye av merket NARS som jeg har lyst å prøve og som mange har men for meg er det ikke så viktig. 

Hva tenker du om denne saken?

 

 

NY VIDEO IGJEN?

 • 26.07.2017 - 18:49

Ja, jeg har laget en ny video til dere igjen. Det er fordi jeg må bli flinkere på å lage video så det er nok den en av mange grunner til at det kommer mange videoer framover.


Håper dere liker videoen.

YOUTUBE MAKEUP INSPRASJON

 • 25.07.2017 - 16:41

Jeg tenkte at min Tirsdag har utrolig tregt dag i uken som går utrolig sakte så hvorfor ikke bare se på youtube filmer? Jeg har laget noe som er utrolig morsomme og makeup / sminke tankegang.


 

NEW IN VIDEO

 • 24.07.2017 - 15:59

Da har jeg laget meg en liten video til dere denne mandagene her så jeg håper du / dere liker videoen. 


 

BLACK IN RUND

 • 21.07.2017 - 19:44

God dag alle sammen. Dette var antrekket jeg hadde på meg i dag som var svart men også var det litt grått i antrekket og brillene 
 

Hva syns du om antrekket? 

YOUTUBE MED NY BEAUTY

 • 20.07.2017 - 22:41

Jeg vet ikke om du har hørt om en youtuber som heter Zoella sine beauty produkter og hvis du lurer på hvor jeg fant de hen så skriv på en kommentar under dette innlegget så får dere linken av meg. Og jeg gjør det i siden det ikke er sponset og at har kjøpt det selv selv. 

( Ikke sponset) 

Gleder meg utrolig mye å prøve noen av disse nye produktene hennes. Har jeg fulgt med på youtube videoene hennes så si jeg at faktisk har gjort det og hun er utrolig nydelig personlighet som jeg følger at det er utrolig mange som liker. Hun virker som at hun er utrolig positivt person som ofte smiler å ler og gir alltid 100% av seg selv. ( Hennes instagram) 

Har dere hør om henne? 

 

NEW YOUTUBE VIDEO..

 • 20.07.2017 - 22:21

Da har jeg laget en ny Youtube video som jeg går igjennom produkter som jeg fått eller har kjøpt selv. Så jeg håper dere liker videoen og følge kanalen min så hadde jeg vært veldig glad. 

 
Og vis du vil ha ukas innlegg på en video så si ifra så skal jeg gjøre det. 


 

Bruke mest?

 • 20.07.2017 - 20:29

Denne sommeren var det viktig for meg å få meg igjen primer og jeg fant det som jeg brukte mye denne sommeren og kanskje dere har prøvd noen av produktene? Ihvertfall sinifra og husk ingen merker er dårligere ..

(Ikke sponset) men denne palettet er jeg er utrolig glad i og elsker fargene som er inne denne palettet. Men husk dette min personlig mening så kam henge at du kanskje har en annen mening. Jeg sier bare alt sammen hva jeg mener!!

UKAS .......

 • 17.07.2017 - 19:19

Denne uken har vært min siste ferie uke og koste meg masse. Jeg passet på hunden til søstera min som heter Simba og den hunden er utrolig nydelig og jeg er så utrolig glad i den hunden pluss han har reddet meg denne uken. 

Og jeg har laget en video som 4 av produkter som jeg har brukt mest og som ikke trenger foundation og husk at de produktene jeg bruker trenger ikke kjøpe om du ikke vil prøve den eller om du har noe annet du vil prøve. 


Mine nye favoritter produkter? ( Ikke sponset ) Det må være en som heter Full on Lip Cream fra Buxom og det som jeg liker med denne er at ikke gir så mye farge eller for lite farge og hvordan den har laget liker jeg utrolig godt. Men som er minus er nok at den kunne vare den litt lenger enn den gjør men det er bare noe små ting som ikke kan henge seg opp til. Og det er lipgloss som jeg nesten ikke bruker og denne bruker jeg faktisk.

  

 

SUMMER OUTFIT..

 • 15.07.2017 - 18:34

Sommer outfiten min i dag. Gjort noe spesielt denne dagen her? Så har jeg vært i halden som jeg følger er min3 by sammen med Hønefoss og Fredrikstad så det er bra.

Det jeg liker med dette antrekket er de blomstene på denne genseren / t-skjorte og med den hvite boksen til så har jeg plusselig likt antrekket bedre. 

Liker du antrekket? 

 

HVA ER EN PERFEKT UNGDOMS MILJØ HOS DEG?

 • 15.07.2017 - 17:17

For meg så er det nok ingen som har perfekt ungdoms miljø. Men jeg kan alltid lage hva et ungdoms miljø kan være og hvordan kan trives med hverandre. Først vil jeg starte med et miljø for meg er UTROLIG STORT å jeg kan velge hvor mye av det ordet som kan bety mye. Men siden jeg skal skrive om ungdoms miljø så det jeg tenker mest på da er hvordan alle sammen i gjengen har det.

 

Jeg sier det fordi at det som fort skjer er at noen kommer til å bli ?leder? av gjengen men akkurat der så blir det feil for meg. Det er nok at jeg tenker på at ALLE skal godkjenne hverandre hvordan dem alle sammen er skjønn at ikke bare blir at alle godtar lederen men ingen tar hun ?nye? jenta eller gutten som har kommet inn. Eller den som er mest sjenert i gjengen kanskje blir mer av det fordi andre ikke snakker med henne / han og isteden fordi kan styrke at hun/han ikke blir sjenert person lenger kanskje. Det som jeg sier er nok en perfekt ungdoms miljø for meg er nok at alle gir litt og hjelper hverandre skjønn at alle sammen styrker hverandre på den svakheten eller nedturen den / de har i livet. Jeg har en ting til å som er noe for en perfekt ungdoms miljø er nok den som tar inn andre i gjengen å styrke også den personen og finne ut av og hvordan kan gjøre koselige og hyggelig ting med hverandre.

 

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

 • 14.07.2017 - 15:02

Jeg tenkte skulle dele andre sine instagram profiler uke å se på mange fine bilder av deg, bloggere og mye annet. SÅ skriv hva du heter på instagram så følger jeg kjempe gjerne dere / deg. 

Gleder meg å se på din profil.. 

HVORFOR IKKE?

 • 12.07.2017 - 17:30

HVORFOR dere ikke skal operer i ansiktet? Jeg er utrolig glad i naturlig skjønnhet jeg sier ja det er viktig selv å føle seg vell. 

Den tanken at andre operer seg i ansiktet så tenker jeg hvorfor? Fleste sier fordi at de følger seg vell og ikke helt likte hvordan de ser ut. Når veldig mange gjør det er mine mennesker som faktisk er fornøyde hvordan de ser ut, uten at skal operere ansiktet eller kroppen. 

Ofte svar jeg leser hvorfor de gjør det er hvor misfornøyd de faktisk ser ut. Nå skal jeg komme med 100 % fakta i hode mitt. Alle sammen for 50- 50 % av moren å faren sin. Det gjeler også hvordan man ser ut. Du som tar oprasjon tenker ikke hva man minster eller tar bort som kanskje beskriver deg selv.

Bare skriver dette fordi du tar bort også noe av deg selv i kroppen din eller ansiktet. Jeg syns det er litt trist at det er litt inn å operer seg til noe du selv skal følge deg vel. Men samtidig skal jeg ikke gå imot det fordi man bestemmer selv og jeg vil ikke få alle hatere imot meg men jeg sier TYDELIG er at du mister en liten del av moren eller faren din og du tenker ikke over det men det er faktisk sant. Og det er logisk og det kommer til å være i hode ditt og.  

HVOR MYE ORDENE VINNER ELLER TAPPER KAN BRUKES....

 • 10.07.2017 - 13:25

Dette ordet kan brukes til noe positivt og negativt, det spørs hvilken sammenheng vi bruker og om hvilken følereser vi egentlig har eller er i. Vi kan føle oss som vinner alle sammen en gang og utrolig mange sammenheng måter. Har jeg følt meg som en vinner en gang ? Ja faktisk fordi alle de dagene jeg mester noe eller gjøre andre mennesker rundt meg glad så føler jeg at faktisk har vunnet noe som har gjort andre glad å fornøyd.


 

I sport som eksempel blir jeg den som blir mest utrolig glad for andre som har fått det til å faktisk har mestret den lange veien som de går for. Ordet tapper kan kanskje være det ordet som mange bruker negativt med en gang men faktisk vi bruker nok mest om hverandre enn det vi tror selv.Og ingen er tapper her i verden eller dette landet alle er den som prøver å vinne over målene som man lager selv. Man kan ta meg som en eksempel på en vinner eller tapper. Denne uken her føler jeg at har vunnet noe og det jeg har vunnet er minner som styrker meg til et bedre person men jeg er også en tapper fordi ene målet mitt med å skrive på bloggen min ofte og kommenterer andre blogger er ikke flink til men oppsummering er egentlig at tapper kan også gjøre det MYE bedre og JOBBE masse til du føler at du har vunnet.

 

Har du følt at du har vunnet noe i livet ditt? Det kan være hva som helt i livet ditt..

Ukas....

 • 10.07.2017 - 10:33

Da er det en ny uke som har vært helt utrolig for meg. Jeg tar ikke noe negativt og skriver 3 innlegg som kommer nå snart. Det er om region,mennesker og om dyr. Jeg bare går igjennom alt som har skrivet og ting som skal rettes på. Her er bilder fra denne uken.

NEW IN MY MAKEUPBAG

 • 08.07.2017 - 17:12

Jeg har bestilt meg et palett som jeg fikk i dag. ( Ikke sponset ) Jeg har ønsket meg og som jeg bare måte ha. Det var nok fordi jeg likte utrolig godt disse fargene og at den hadde oransje i seg. 

Zoeva Matte Spectrum gleder meg til å prøve utrolig mye og gleder meg til å se på første inntrykket mitt er og det kommer på video med min første inntrykk.Det er kanskje ikke så rart hvor mye jeg gleder meg når du kanskje ser fargene. har du prøvd dette palettet?

 

Oppsummering av Berlin

 • 08.07.2017 - 10:36

Jeg har først fått meg en ny venn i Berlin som var utrolig koselig og hun har lært meg mye allerede. Så mine mål i Berlin er alltid å få nye kjennskaper når jeg er på tur og det fikk jeg. Det er utrolig mange historie i Berlin og jeg kan trygt si at jeg har vært overalt og tok mesteparten sykkel som var utrolig deilig og jeg / vi kom fram overalt så trives veldig godt. Når jeg gikk rundt tenkte jeg veldig ofte på hvor like tyske og norske faktisk er. Tyskerne er nok mer den som takler ting rundt seg og hvis noen politikere kjører fordi så ser du de som har sett det før så de er kanskje ikke så nyserri som vi er.

Back to norway night-antrekk today

 • 07.07.2017 - 10:09

Jeg skal tilbake til Norge i kveld / natt som jeg egentlig ikke er klar for å reise. Jeg har opplevd veldig mye og kunne ikke ønsket meg mer enn det. Berlin er kjempe stort og har opplevd så mye man kan oppleve men det er helt sikkert at jeg kommer tilbake.

Day of the day

 • 06.07.2017 - 20:34

Nå har jeg vært på jødiske museum som jeg ble utrolig inspirert av og lage innlegg om. Var om fashion og region som jeg bare ble helt betatt av. Kommer nok et innlegg senere

hits