LYKKES I LIVET DITT

 • 31.08.2016 - 23:24

Å lykkes noe i livet sitt opplever alle etter tid og etter vonde stunder og dager. Mange har også ofte opp og ned turer men det jeg vet er at ofte er det ikke beste øyeblikk en det finnes mest av helt ok dager som faktisk kan gjøre til en lykkedag i livet sitt. Mange har å utfordringer i livet som kan være litt ned trekkende for livet deres men dere som har det kan jeg si at alle ned trekkende du har i livet ditt jo bedre kan du å få med deg selv og kjenne deg selv bedre og lykkes med det å i livet ditt.


 

Hvis jeg skal ta utgangspunkt i det med å lykkes i livet så har jeg nok kommet utrolig langt enn kanskje deg som leser tror. 1-3 år var det ingen som forsto meg. Snakket veldig mye men meste parten var feil. 1 til 5 hadde minus 12 på venstre øyne og høyre hadde jeg -12 så egentlig var jeg blind men nå har det beste syne i familien min. 5 til 8 år kunne jeg tegne språk å andre kunne snakke til meg men hvis jeg syns noe urettferdig kunne jeg ikke si det skjønn at de andre forsto meg som du gjør nå. Alt dette lykkes jeg med etter ca 10 år og forskjellige et tapper og noen trodde nok sikkert det skulle gå lengere. I hvert fall skjønte jeg på at noen av lærene mine trodde det. Men de tok veldig feil der av meg.  Så ALT er mulig å lykkes med i livet ditt. 

Er dere enig? 

GLOSSYBOX FOR AUGUST.

 • 31.08.2016 - 15:34

( Ikke sponset ) Denne dagen fikk jeg den utgaven fra glossybox som innholdet øyenskygge og 3-in-1 Mask, Moisturizer og Primer, Brow Duo pencil i light brown noe som var utrolig nydelig og en lepperstift fra et merke som heter Medusa´s make-up og en Antioxidant Serum som heter Lykke By Julie og i denne er det veldig mye olje som jeg så nå på pakkingen å se hva den innholdet.

Gleder meg mest til å prøve ut? Lepperstiften fordi den har så utrolig nydelig design på den og fargen var utrolig fin så jeg gleder meg til å se hvor lenge den varrer og om den er noe go.  

 

NY FAVORITT?

 • 30.08.2016 - 17:40

God dag alle sammen. Denne uken her har startet utrolig bra, og jeg har ofte en god og bra mandag men igår hadde jeg super mandag.. HURRA!! Men jeg har fått en ny favoritt øyneskygge fra NYX ( Ikke sponset ) og tenkte å skrive om den. 

NYX Pumbo Eye Pancel er min favoritt som jeg bruker hverdag som øyneskygge og den fargen som jeg bruker heter Strawberry Milk som er rosa farge som jeg bare forguder den fargen. LOVE IT. Så hvis dere ikke har prøvd denne så anbefaler dere denne fordi jeg tror dere kommer til å bli like glad i denne som jeg er akkoratt er nå. Å den beste er at den varer utrolig lenge og du kan bruke den som primer fordi den sitter veldig godt fast. Og har dere prøvd denne før?  

KENYE WEST OG MTV Video Music Awards

 • 30.08.2016 - 16:50

Dette bilde fra MTV Video Music Awards var kenye west å se. Men finne noe feil er har jeg funnet på dette bilde. Så under står det hva jeg har funnet ut. Både morsomt og spessielle antrekk han valgte på denne MTV Music Awards . 

 

Hvor skal jeg egentig begynne? Første er antrekket han har på seg. Dette antrekk på MTV Video Music Awards hadde ikke fått lov å gå i den genseren. Det lingjer skjønn slaske genser og hånden hans er kanskje litt feil sted på dette bilde? Og Kim Kardashian har hele tiden det samme hele tiden som du gjør på kameraet. Det posisonenen hun gjør kaller jeg for tenke posisonen så hun må " tenke " mye foran kamera. 

Hva syns dere om dette bilde? 

Hva jeg syns om dette gule håret? Jeg vet at gult er kult men dette.. Vet jeg ikke helt, Men jeg syns nok det er spessielt men samtidig er det litt kult. Og jeg liker godt folk som gjør dette på seg selv og syns man er pen og tørre å skille seg ut men gult hår på meg. Da hadde jeg sagt nei takk. 

Gikk ikke feil anterkk.

 • 29.08.2016 - 08:22

Dette er min antrekk insprasjon kilde. Jeg vil lage antrekk tema som jeg kan sette sammen disse ukene framover, å hvis at jeg finner inprasjon bilde skal det komme på dette antrekket her. " The Character Mot Writing Got Wrong."  Det var stikkordet jeg fikk og gikk litt ut ifra.

Dette er min insprasjon av dette antrekket mitt. Jeg skulle egentlig ha de samme fargene i bakgrunnen men jeg hadde den blå fargen og svarte postaver og den lilla rosa fargen tenkte jeg at skulle gjenta seg i skjefet som jeg skal ha på meg, når jeg går ut denne dagen. Hva syns dere om antrekket? Likte dere det?  

 

UKAS INNLEGG

 • 29.08.2016 - 07:11

God morgen alle sammen. Da er det faktisk ny uke å med en ny uke så kan alt skje og kommer til å opp leve noe nytt som du har kanskje ikke opp levet før. Ukas opptur:  Dette ukas opptur i livet mitt var å høyre opp livet mitt. Ikke har har gjort det før men nå er mer bekrefelse på det meg selv. Og nå er jeg ikke usikker på meg selv lenger, fordi jeg vet hvor jeg har meg selv og det betyr at jeg tåler mye mer.

Relatert bilde

Ukas insprasjon:  Jeg hadde ikke så mange insprasjon denne uken som var. Men jeg fikk alltid noen nye saker som jeg har lyst å skrive om på bloggen som kommer senere. 

Ukas nedtur:  Jeg har ikke skrivet så mye på bloggen fortiden. Noe som er egentlig litt kjipt fordi jeg skulle ønsket at jeg skriv mer på denne bloggen. Men jeg skal ta det igjen denne uken og jeg for ny mac i tillegg så da blir det MYE bedre. Så det er bare den jeg venter på.

Ukas antrekk:  Dette er mitt ukas antrekk og det skulle formes som et hjerte. Fordi det er til dere alle sammen fordi jeg setter utrolig pris på at dere alle som leser bloggen min. Så hjerte er til deg som leser bloggen..

Ukas sang:


Denne er utrolig nydelig og liker den utrolig godt. Hva syns dere om denne sangen?

HELGES KJENDIS INSPRASJON

 • 28.08.2016 - 18:26

Da er mine kjendis insprasjon. Jeg vet at dette blir utrolig vanskelig for meg fordi jeg har egentlig ikke hatt så mange ikoner kanskje mest jounalister. Men nå skal jeg gå over til kjendis insprasjoner. Som jeg skal begrunne hvorfor akkorat den personen og hva hun/han gjort så bra. 

Denne helgenes kjendis personer en ski løyper. Hun har vunnet mange gull og hun er utrolig flink til det hun holder på.  Og jeg har egentlig respekt for de som går på lagrenn fordi for meg er ikke det helt noe for meg. Bilderesultat for therese johaug

Og hvorfor ble akkuratt Therese er fordi hun virker utrolig koselig jente og er super hyggelig. Hva sier dere? Er dere enig

INPRASJON

 • 28.08.2016 - 16:37

God dag alle sammen. Denne helgen har jeg vært i Aremark noe som jeg liker utrolig godt. Det er fordi jeg for slappe av utrolig mye og komme på denne Lørdagen her. 

 

I love everything in this outfit, especially the top. Would like to invest in some adidas such as these, but with black stripes :):

Det jeg liker med dette bilde er disse skoa og toppen hadde helt nydelig farge. ELSKET DENNE FARGEN!!

"I love that feeling I get when I hear your voice." by kaley-ii ❤ liked on Polyvore featuring River Island, Warehouse, H&M, Steve Madden, Kendra Scott, Kate Spade, Envi, Carolee, Essie and NARS Cosmetics:

Jeg likte alt av disse antrekkene og jeg ble mer å mer inspriet av dette bilde. Ble avslappende antrekk men samtidig var den avslappende.. LOVE THIS ANTREKK og skoa var mine favoritter her.

//aztec scarf // BP cardigan // white tunic // Lucky wedge booties #fashion #street style #accessories:

Dette bilde skal være min favoritt antrekk insprasjon denne vinteren her. 

The Cafe Society Black and Cream Striped Shirt Dress is cool enough for the cafe crowd, and comfy enough for cuddling on the couch! Stretch knit shapes this casual t-shirt dress with a shift silhouette. #lovelulus:

Denne blå fargen med striper er noe av det fineste jeg ser noen gang. Og det er ikke så mange som går med det heller. Hva er din mening? Liker dere denne blå fargen?

BEDRE MILJØ?

 • 27.08.2016 - 00:07

Ja takk til bedre miljø..

Bilderesultat for norsk skog

Miljøet vårt er viktig fortiden og det er veldig mange som er opptatt av det. Og når jeg hørt sjogen var en av de tiltakene som er viktig. Så har jeg en plan som vi kan gjøre bedre og faktisk funker. En av den kommunen som kanskje har mest skog i Norge som jeg kan og som jeg kan si er litt del av er Aremark. Det er en liten kommune som ingen helt hvor er fordi nemlig det er mye skog der. Og moren og faren har en del store område med bare skog og jeg vet at det er dyrt med å kjøpe planter og husk å at de som skal hugge ned treer og hente de, de ødelegger litt av CO2 som skogen lager. Kanskje gjøre noe med det å? Prøve å fortsatte hesten sin jobb med mer miljø vennlig saker ? Så gjøre miljøet og prosessen der å viktig å tenke litt der å.

Og når jeg jogger i skogen for jeg bedre luft og jeg merker at jeg for bedre loft i skogen enn i leiligheten min. Og jeg mener det mest når det har regnet her i skogen og blåser etterpå fordi det er noe jeg ELSKER med å gå i skogen etter regn. Det merker at luften er renset av alt som ikke skal være der. Og siden jeg vet hvor god luft faktisk kan være så vil jeg å at andre skal oppleve det samme og jeg har faktisk blitt mer miljø vennlig etter at jeg er opp vokset i en skog i et år og faktisk merker så stor forskjell på lufta som faktisk det gjør.

Likte dere dette innlegget?  

5 tips og gjøre en dørlig dag til bedre

 • 26.08.2016 - 08:58

Hvis dagen din viser seg og kanskje være en dørlig dag så kan man alltid snu det til noe bedre. Jeg har kommet noen tips som kan hjelpe deg til å få litt bedre dag enn du kanskje skulle ha.

 1. Være rundt mennekser ca i 3 timer - Når du er med mennesker glemmer du de dørlig dagen du egentlig har og jeg vet at blir bedre dag med venner / kjæreste som står deg ner. Og hvis du vet at de fleste er opptatt så gå ut sitt på en benk å se på mennesker går forbi og gjette alder uten å få vite fasiten.
 2. La være tenke at dette er dørlig dag - Du kan tenke noe som du gleder deg til og som kan gjøre at du får mye bedre dager. 
 3. Smile og glad i alle - Unnsett om du har dørlig dag så smil og være glad i alle ( Jeg har prøvd det å det funker ) 
 4.  Slutten av dagen skriv ned alt - Hvis du har hatt en dørlig dag så skriv ned hva og hvorfor du tror at den dagen ble dørlig og da kan du alltid unngå den " feilen " som gjorde at ble dørlig dag for deg.
 5. Hvor dørligere dag du har jo mer kan du gjør en dag bedre på - Med dette mener jeg at hvor dørligere dag du har jo mer ting må du faktisk si til deg selv at dette skal være en bra dag. Og har lyst å ha en bedre dag enn det du har selv.

Likte dere de 5 tipsene jeg ga dere? 

Torsdags antrekk

 • 25.08.2016 - 16:55

Da har antrekk dagene kommer å tilbake. 

 Jeg skulle forme denne som et hjerte til alle sammen..  

Mine nye å gamle favoritter

 • 25.08.2016 - 09:08

Dette er mine nye å gamle favoritter ( ikke sponset ) dette er noen av mine favoritter som jeg hatt veldig lenge eller som akkurat har hatt..

INSPRASJON FOR HØSTEN

 • 24.08.2016 - 21:44

God morgen alle sammen alle sammen. Siden vi er snart starten på høsten så tenkte at vise dere mine høste insprasjon som skal være noen insprasjon til looken min framover.

 

Bilderesultat for autumn makeup look 2016Bilderesultat for autumn makeup look 2016

Urban Decay har blitt et populært merke i Skandinavia.

Dette er noen som har funnet som skal inspriere og som jeg har fått nye looker som jeg vil prøve ut. 

UKAS MAKEUP

 • 24.08.2016 - 16:18

Disse produktene har jeg brukt denne uken her som var. 

Det disse jeg brukete denne uken her. Jeg brukte ikke foundation denne uken fordi at jeg ville at huden min skulle ha foundation fri uke som jeg vil anbfale til alle sammen fordi det var utrolig deilig å ikke gjøre noe med huden din i det hele tatt. Så jeg anbefaler det å fordi man godkjenner seg selv bedre enn mine menker makeup og foundation. 

Dette er jeg bruker rundt øynene mine. NYX Øynebrun Mascara som jeg brukte fordi jeg ville skrive om denne så det kommer senere i dag eller så kommer det i morgen tidlig.  

Denne blush palettet creamete liker JEG UTROLIG godt og kan anbafe det til dere som liker creamte blush eller de som vil prøve hvilken farger som du liker. Eller bare vil ha flere muligheter.Så dette var ukas makeup som jeg har brukt hele denne uken som var. Håper dere har en super fin dag videre.! 

 

HVORFOR LITEN BLOGGING?

 • 24.08.2016 - 15:56

Unnskyld igjen for mange lite blogging fortiden. Men jeg holder på å bestille meg en ny mac fordi denne som jeg har er utrolig treg pluss den er 1 år - 2 år gammel og da kommer det mer videoer og mer bilder på denne bloggen. Så da lover jeg kommer flere innlegg og mange mange nye videoer som jeg gleder meg masse til. Og da kommer det bedre å bedre innlegg.! Og jeg LOVER!!! 

Men nå skal jeg rette opp i alle mine feil.. Så jeg var i oslo denne helgen som var. Som var UTROLIG mange mennesker som skulle på shopping denne helgen men jeg fant meg noe som jeg gleder meg til å prøve.Denne jakken gleder meg utrolig mye til å bruke. Denne er noen av de jakkene mine som kommer til å bruke utrolig mye framover når det er litt tid for jakke man ennå litt kaldt og ikke minus så kommer jeg til å bruke denne hele tiden..

Denne snekker boksen gleder meg som et unge og den sina med krage på har jeg faktisk har på meg i dag som kommer litt senere i dag. 

 

IKKE HAT LIVET DITT

 • 21.08.2016 - 14:38

Det er nok noen som hater livet sitt her i verden. Og jeg kan at det trenger du ikke å gjøre fordi kan leve livet ditt mye bedre. Man alle har gode og vonde dager men vonde dager kan du alle gjøre til noe bedre enn du har hatt. Men hvis noen av dere eller du hater livet ditt fordi grunn av tonge tider de selv har i livet. Men jeg skal lage min egen "huske lapp" Når jeg har elendige eller tonge tider. 

Jeg har bare kommet itl 2 ponter men jeg vet at jeg kommer på flere. Det viktigste er at man må holde på det man skriver. Og husk at ikke hat deg selv og det er alltid ikke den gode løsningen som kommer videre å hate livet ditt. Fordi det gjør mer vondt enn man skal egentlig tro.  

BLACK AND BLACK

 • 20.08.2016 - 18:09

Denne dagen har jeg vært i oslo og kost meg kjempe masse og kjøpt meg veldig mye fint som kommer etter vært hva jeg har kjøpt.   Denne lørdagen her har jeg bare gått rundt å sett på oslo menneskene som egentlig er litt gøy å se på. Vet ikke helt hvorfor men det var gøy! Det var dette jeg hadde på megHvordan har dagen din vært så langt?
 

REDD FOR HVA ANDRE SYNS OM DEG?

 • 19.08.2016 - 09:26

God morgen. Det er mange som følger seg redd hva andre mennesker syns akkorat om henne. Og du er ikke alene å syns det. Jeg kan starte med at jeg har vært en av de som har vært redde for hva andre syns om meg. Men jeg har en egen oppskrift som kan hjelpe deg utrolig godt. Det første jeg kommer på er at ALLE sammen ser ulike ut og alle meninger og kunnskap er vi forskjellige. Det andre er hvis noen bruker de stykke kommentarer på hvordan du ser ut så betyr det ikke at ALLE i hele verden mener det samme fordi det vet jeg at er feil. Og det siste er å snu det du er redd for til å bli sterkere, litt rart å si? Men faktisk så blir du faktisk sterkere når du er redd. ( I hvertfall for meg ) Har dere vært redde for hva andre syns om deg? 

 

( Ikke dagens antrekk )
 

PAKKE POST

 • 18.08.2016 - 18:39

Jeg har kjøpt meg nye makeup produkter som jeg gleder meg utrolig mye til å prøve disse produktene. Og husk at ingen av disse produktene er sponset..Gleder meg utrolig mye til å bruke Conealeren fordi det er så lenge siden jeg har hatt en utrolig god å bra concealer så jeg håper denne kan slå tilbake å si concealer kan faktisk være gode og som kan deke godt.


Anastasia sin i brown del liker jeg utrolig godt og kjøpt denne i blond fordi da blir brunnene mine litt finere pluss i tilegg mer naturlig ut. har dere prøvd noen av disse produkrtene ? 

 

SKJØRTDAY GRAY

 • 18.08.2016 - 08:52

Da er min lille skjørt dagen min i dag. Og fått en god insprasjon igjen til å skrive igjen. Tenk at det er torsdag i dag noe som betyr at det er snart helg. 

Dette er min lille antrekk. Hva er dine planer i dag?
 

hits