SEPTEMBER FAVORITTER

 • 30.09.2016 - 20:00

I morgen er det 1 oktober å det betyr en ny måned. Tenk at det er ny måned? Det er helt utrolig pluss nå har høsten kommet for fylt, så da er det bare at kommer en ny måneds innlegg som jeg går igjennom denne måneden. 

Men først er denne månedens favoritt av makeup som jeg bruker ofte og som jeg liker utrolig, gjerne si ifra hvis dere bruke noen av disse produktene.

1. Denne leppestiften i fra bobbi brown er bare helt nydelig og de fargene som kan velge mellom er utrolig nydelig... Anbefaler å prøve denne, fordi jeg tipper på dere blir glad i dette produktet ( Ikke sponset av noen ) 2. Denne foundation er bare en av mine to favoritter. Det beste jeg liker med denne er nok at den er Silkemyk ved påføring av huden. Looovit .. 3. Denne highlighten er utrolig nydelig og den er en av mine favoritt av hightlight. Det beste med er at den for god og veldig bra effekt som jeg liker utrolig godt. 4. øyenbryn er nok mine viktigste ting noen ganger. denne er bare helt NYDELIG den siste er MAC sin concealer som er utrolig nydelig og som jeg vet veldig mange bruker..

Likte dere min september favoritter? ( gjerne ønsk meg god tur i natt ) 
 

PAKKING ER NOE??

 • 30.09.2016 - 15:53

Noen ting som jeg hater er nok pakking. Hva gjør pakking som er så morsomt? Pakking morsomt vet jeg ikke helt. Men det som er gøy er nok å gå igjennom hva du skal ta med å hva du ikke skal ta med. 

Hva er det kjipeste med å pakke? Det som er egentlig hvor mye planlegging du egentlig skal ha før du reiser. Og når skal du kanskje bruke den boksen også videre. Utrolig kjedelig. Hvordan er pakking for deg? Liker du pakking? eller er du som meg som syns pakking er ok men det er ikke det gøyeste man gjør. 

#bloggnorge #blogg
 

HVEM MÅ DU SJEKKE PÅ INSTAGRAM?

 • 30.09.2016 - 07:15

Hvilken instagram bruker skal du sjekke ut? Og hvem har fulgt med på denne uken? Svarene kommer på dette innlegget her.

Sinverelyjules: denne brukeren følte jeg utrolig mye denne uke. Og disse bildene blir jeg inspirert av og hun har utrolig nydelig, lyse å flotte bilder. Så det er vært å sjekke denne brukeren.

Mandy.xo92 er også en jeg håper dere sjekker ut. Det er liker med dette brukerene er at hennes profil bruker er så ryddig og hun har samme filtrer og hun har forskjellige motiver. Som jeg er utrolig glad i. Jeg selv ble inspirert av disse bildene som hun la ut. 

Dette var de to var de jeg følger mest denne uken å håper dere vil sjekke den ut. 

OPPSUMMERING AV DIN EGEN PROFIL.  Min profil kommer det veldig mange bilder av turen min. Og tenkte skulle ta bilder og minner på Instagram så jeg håper dere vil følge meg å se hvordan det går. Selvfølgelig kommer det på bloggen å men ikke hverdag.. Fordi det kommer noe annet også.Dette er navnet som jeg har på Instagram så følg meg og jeg gjør det tilbake... @bitte.louise 

#instagram #blogg #bloggnorge 
 

MÅL FOR DENNE TUREN

 • 29.09.2016 - 21:55

Disse turene lager mine egen mål som jeg skal gjennom føre og som jeg skal undersøke. Jeg er nok den jenta som alltid undersøker alle andre rundt meg eller mennesker. Og de målene kan dere få vite nå å egentlig hvorfor.

- Møte nye mennesker. Jeg er ikke den som er sjenert så jeg er glad for å komme i kontakt med mennesker. Det er alltid fordi de har mange historie de kan fortelle og jeg er utrolig glad i høre å lese andre sine historier. Så hvis du har en historie så del det med meg på bittelouiseblogg@hotmail.com så kommer også historie innlegg å fra en blogger? ( Hadde vært utrolig gøy )

- Kulturen. Kulturen har alle land forskjellige måter å leve på. Og det er de jeg har lyst å fange opp så gleder meg til å dele kulturen sammen med dere å kanskje menneskene jeg møter?  

- Turist. Nå skal jeg være perfekte turist med mye bilder å opplevelser som jeg skal fange opp pluss pluss mer selvfølgelig. 

-Avslappingen. Dette er noen en av mange som jeg gleder meg til. Avslappingen fra mange uker med jobbing å hardt arbeid er på tid med en avslapping og bare nyte hele livet.

- Inspirasjon. Det er nok noen alle trenger og Kroatia er nok stede å finne litt inspirasjon. 

#kultur #blogg #bloggnorge

INTERVJU BLOGG #2

 • 29.09.2016 - 15:16

Nå er det del 2 at jeg skal intervjue en ny blogger. Dette syns jeg er kjempe gøy å spørre om jeg kan intervjue bloggere som jeg leser selv og som kan gjøre litt for at andre skal bli bedre kjent med dere.

http://leahisabellv.blogg.no )

 

Fashion: 

- Hvilken still har du?

Stilen min varierer veldig for hvordan jeg føler meg akkurat den dagen. Men den er veldig avslappet og casual syns jeg selv, tar meg selv i å tenke flere ganger at jeg skulle ønske stilen min var mer spennende. 

- Hvem har / hatt som fashion ikon? å hvorfor.

Ser ikke opp til noen spesielle egentlig. Derimot er Christian Siriano min favoritt designer og stylist. 

- Hvilken butikker handler du minst i?

Av helt vanlige butikker er nok Cubus, Gina Tricot og Carlings de klesbutikkene jeg handler minst i.  

Lifestyle:

- Nevn 3 av dine svakheter å hvorfor-

Usikker, masse jeg ikke er god på men tre svakheter har jeg ikke peiling på.

- Hvis du skulle gi råd til et god innlegg når det gjeler innen lifestyle. Hvilken innlegg hadde det vært?

Treningsinnlegg.

- Hvilken land har du vært? Og hvilken minner har du fra det stedet?

Sverige, Danmark, Tyskland, Latvia, Tyrkia og Filippinene. Har vært på sommerferie på disse stedene, så har mange ferieminner derfra.  

Skjønnhet:

- Dine 3 beste tips når gjeler hudprodukter?

Finn noe som passer hudtypen din. 

Bytt produkter innimellom. 

Sjekk altid innholdsfortegnelsen, det er ikke vits å kjøpe et produkt som bare inneholder vann. 

- Hvilken sminke produkter liker du?

Helt basice produkter som jeg kan bruke i hverdagen. 

- Har du noen skjønnhetsblogg som du leser som kan anbefale?

Følger ikke noen skjønnhetsblogger. 

 

#bloggnorge #blogg #intervju... Dere andre kan å vente dere å få en mail dere å med spørsmål om være med på en intervju innlegg.. Og dere som ikke har lest bloggen min før så skriv kommentar og husk ta med mailen deres. Det er veldig mange som syns det er gøy å alle er med.

GRAY AND BLUE TO OUT

 • 28.09.2016 - 15:41

Da er det onsdag. Noe som betyr at blir dags antrekk som jeg har hatt veldig lite av det siste. Så da er det på tide å ha dages antrekk. Liker dere bildene?

#antrekk #ootd #blogg
 

3 DAGER IGJEN

 • 28.09.2016 - 08:34

I dag er det 3 dager igjen til jeg skal Kroatia som jeg gleder meg utrolig mye til. Og siden jeg har høstferie og skal reise så kommer det veldig mye innlegg som jeg har laget alerede og noen fra ferien.  Det er fordi jeg har med mac min på fly turen og har nett på hotellet så kommer til å bruke den. Men når man reiser har man alltid tanke på hvordan det blir. Det jeg tenker på er først sikkerhet kontrollen delen. Den er jeg alltid spent på, jeg vet ikke helt hvorfor fordi jeg kommer alltid inn og jeg har ikke med noe alvorlig med meg.( Så litt alltid spent på det) Også var det fly turen. Jeg kommer nok å ta med penn å ark for å skrive på flyet og kommer til å ta miljøet X fly X tiltak som jeg kommer på når jeg sitter på et fly. Det andre er hvordan fly plassen ser ut. Jeg må si at jeg er alltid spent på hvordan andre sine fly plass ser ut og hvor man skal gå. Hotell rommet er nok de fleste tenker på. Hvordan den ser ut og hvordan ser rommet våres ut. Men jeg tenker alltid på frokosten kommer til å smake. Det er kanskje vet mye av det samme som her i Norge men allikevel så er noe med frokosten i andre land som er spennende. Er ikke dere enig i det?

 

#reise #ferie #blogg 

NYE MÅTER Å VÆRE MILJØVENNLIG PÅ INNEN MOTE

 • 27.09.2016 - 21:25

Vi alle sammen kan være en del av å være miljøvennlig innen mote verden. Hennes & Mauritz har begynt veldig bra akkurat å skille seg ut når det heler miljøet innen mote. Kunder som kan sende inn av klær, laken, sko , vesker , kluter alt med stoff kan sendes inn å bli noe nytt tøy som de kan lage og som vi kan bruke. Så godt tenk og de er ferdig med del 1 men håper de ikke stopper med ideer innen dette. Men dere andre kleskjeder dere har ikke miljø til tank. Ikke som jeg som kunde har sett. Kanskje dere også skal gjøre et tiltak innen miljøet? ( Ikke sponset av noen 

Men hva savner jeg innen mote med miljøvennlig er nok at flere må innse at alle måte hjelpe på. Det er egentlig veldig innen mote kan gjøre. Den som er nok morsomste jeg kunne se på en catwalk er nok at de skal gå på gress enn scene eller i en skogsvei. Fordi da blir det finere bilder å finere å se antrekk på. Akkurat de fleste gjør ETTER at de har gått. Det er vel ikke helt miljø vennlig. Er det vel? Natur finnes over alle land, og mange har å vann, skog og natur som ikke er vist. Og hvor gøy hadde ikke vært å ha hoved fashion week ute? Med stubber isteden for stoler. Det hadde vært utrolig gøy og noe nytt.

Råd til kleskjeder: Vet at dette er dyrt men tenk over denne løsningen. Det finnes sikkert miljøvennlig lyspærer kan dere ikke bruke de? Fordi skjønn jeg vet er at ingen av kleskjeder har miljøvennlig lyspærer. Råd til oss er minste ting vi gjør kan gjøre noe bra og noen ting gjør ødelegger. Se det som kan være bra og se andre muligheter enn det enkleste tanke.

Hva mener dere? Hadde mote verden kan gjøre litt mer miljøvennlig inntak? 

#saker #blogg #klima

BLOGG SVAR

 • 27.09.2016 - 18:11

Da er den første blogg spørsmål runden. Det er så enkelt at jeg har stiller bloggere spørsmål om fashion, lifestyle og skjønnhet. Og hvis du vil være med så skriv en kommentar med mail adressen din. Og jeg vil si at alle svarene jeg har fått har veldig bra svar.  Og kan si at ingen før like spørsmål og overskriften må være bedre. 


http://bergensergenser.blogg.no

Fashion spørsmålene:  - Hvilken butikker handler du minst i? Å hvorfor?  - Hvilken still har du innen fashion? - hva syns du er best med fashion?

Svar: 

- KappAhl og Lindex. Men det er egentlig ingen annen grunn til det enn at jeg har andre favoritter (: - Jeg vil si jeg har en romantisk, moderne og bohemsk stil.  - Det beste med fashion er vel det å kunne uttrykke seg og vise personligheten sin gjennom klær og tilbehør, utforske og være kreativ, og sette sammen antrekk.

Lifestyle spørsmålene:  - Hva er en god helse for deg? - Hvor vil du reise hen? ( steder du ikke har vært, gjerne si hvorfor akkurat det stedet ) - nevn 5 ting hvorfor du liker å blogge / skrive ?

Svarene: - God helse for meg er når du spiser sunt, godt og variert, og er fornøyd med deg selv og hvordan du har det.

- Jeg drømmer om å reise til Paris og London. Paris er en by jeg aldri har vært i før, men allerede er forelsket i. Og London er en by jeg har vært 2 ganger før, men gjerne vil tilbake til. Holder faktisk på å planlegge en tur med søsteren min, men blir nok noen år til enda.

1. Jeg elsker å skrive.

2. Jeg elsker å fotografere.

3. Jeg er veldig glad i å dele og få flere perspektiver på ting.

4. Det er motiverende og kjekt med kommentarer/tilbakemeldinger

5. Jeg liker å holde meg oppdatert på mote, interiør og sånt ved å lese andres blogger

Skjønnhet svarene:

- Jeg bruker ikke noe sminke nå, men jeg likte godt Bare Minerals.

- Siden jeg ikke bruker sminke liker jeg best å gå uten, hehe.

- Det tror jeg var i 6. klasse.

Likte dere innlegget ? Hvis DU vil være med er det bare å skrive en kommentar under med mailen deres. Og BLOGG SPØRSMÅL kommer Torsdag, Fredag og Mandag. Så det er bare å glede seg. 

#blogg #spørsmål #andrebloggere #Blogg 

Pakke post #1

 • 27.09.2016 - 15:24

Min lille pakkepost. Det kommer i mange deler fordi jeg skal reise til koatia på lørdag så da ser dere litt hva jeg har kjøpt da.

Dette er Thea balm mini. Og de er så søte å mini at jeg må vise dere hvor mini de egentlig er.

(Ikke sponset )

Liten å søt eller hva?

HØSTES LOVE #2

 • 27.09.2016 - 08:49

Jeg valgte 3 antrekk som jeg likte utrolig godt å hvorfor kan du lese under bilde. Men først så for du som leser en mulighet å få en mail av meg om spørsmålet om at jeg kunne stille DEG spørsmål om fashion, lifestyle og skjønnhet fordi skal fortsatte ukas blogg og at alle sammen har muligheten til å kjenne din blogg og din mening. Så den første innlegget med blogg spørsmål kommer i dag. 

Genseren liker jeg utrolig godt fargen på. den grønn fargen kan minne meg som en jule-genser men den er utrolig nydelig og denne vant nok favoritt fargen. Skjørte likte jeg fordi at jeg ble glad i mønstre som var på slutten og var på utkanten. Så da er den siste igjen. Kjolen likte jeg fargen og mønstre rutete, den går an å ha en genser under som er veldig stort pluss. Hva er din mening? Likte du noen av disse tingene?

 

Hvordan ha uten førerkort?

 • 26.09.2016 - 21:57

Del 1 av dette klima tipsene mine og mine måter jeg har gjort for å mine co2 og som funker utrolig godt. Først så har jeg tatt bil timer og øve kjørt utrolig lenge å lest veldig godt at jeg kan trafikk reglene godt. Bedre en mamma pluss sier alltid hvor lite minutter å timer hun ikke tjener på å kjøre forbi. ( litt plagsomt for henne men jeg håper det vil nyte en gang ) Men jeg stoppet litt opp egentlig litt opp med disse timene å lesingen min fordi regnet ut så cirka hvor mange ganger jeg kommer til å bruke bilen og positive og negativet. Det skal sies å at jeg tenkte hvor viktig det var for meg å ha en leilighet VS. bil og da tenkte jeg hva bruker man mest og ha mest glade av. 

Jo, leilighet vant den lett over bilen. ( Det var MINE BESTE VALG I LIVET MITT ) Og det negative med bil kom faktisk opp miljøet og klimaet som jeg tenkte veldig mye på grunn av førerkortet. Jeg har listen skriv de positive og negativet ennå. ANBEFALER DU UNGE Å TA FØRERKORT? Jeg har sykt lyst å si nei. Og det er fordi at bolig market går opp og jeg vet at bil transporten går opp når det gjeler biler. Så du tjener mer på bolig enn bil. Det er rimelig sikker på. Og man har bruk for en leilighet mer enn bil. Ser dere tanke gangen min?

 

Hva er din mening? 

VIKTIG TEMA KOMMER Å DET ER?

 • 26.09.2016 - 16:16

Det som kommer på denne bloggen en klima og tips til alle sammen hvordan vi kan unngå co2 utslippene våre. Hvorfor kommer klima innlegg på bloggen din? Det er fordi jeg bryr meg planter, dyr og jeg vil være del av å redde jorda våres som blir mer å mer varmt og vannet stiger. Og fordi familien min eier skog i Aremark og i Marker sina ørje å halden at jeg vet hvor mye skogen gjør med deg og jorda og tilo med dyrene. Jeg bruker 5,62 Tonn Co2 følge testen som jeg har tatt veldig mye. Og den der jeg bruker mest er boligen min som jeg bruker mest på.Men der jeg bruker mist på er? Transport bruker jeg minst av. Noe som faktisk veldig stemmer. Det er fordi jeg bruker el-syklen min som jeg bruker mest pluss jeg har ikke førekort fordi jeg gjorde det besvist at jeg skulle være miljøvennlig og jeg vet at det kommer flere miljøvennlig ting som ikke trenger førekort til. ( ihvertfall ikke ennå ) Og akkoratt å ha en transport uten å ha førekort har jeg et tanke på som kommer senere. Og maten min spiser jeg mest grønnsaker å frukt og pasta som kommer fra korn pluss av kjøtt bruker jeg fisk. Så der er jeg nok veldig miljøvennlig uten at jeg viste det.

#miljø #blogg #innlegg #saker

 

SENGETIDEN RUTINGEN MIN

 • 26.09.2016 - 15:42

Sengetiden min er veldig basic. Jeg er ikke nøye på når jeg akkoratt legger meg men jeg kan si at jeg er alltid glad når det er sengetid og kan legge meg. Og om jeg er A menneske eller B menneske finner dere nok ut veldig fort dette innlegget. Legge meg tidlig eller sent ?  Som regel legger jeg meg tidlig, det er fordi jeg leser alltid en bok før jeg skal legge meg å jeg tar alltid med en kopp te som ekstra men skjer ofte at den blir kald fordi jeg sovner før det. Liker morgningen eller kvelden? Jeg kan si med en gang at jeg ikke er den feste jenta som kan være våken hele natta. Men hvis jeg må så kan jeg være våken om natten men da må det være spesielt eller at jeg koser meg sammen de jeg er med. Men jeg må si at jeg er mer glad i morgningen enn kvelden. Men jeg står nok opp 6 hverdag fordi jeg må forbedre meg ekstra til dagen som kommer. 

Hvordan er din sengetid rutine? Er du morgen menneske eller kveld menneske?

#lifestyle #blogg

 

HAIR INSPRIASJON #1

 • 26.09.2016 - 07:21

Disse er noen har lyst til å prøve selv og hva syns dere ? Hvem liker dere?
#hair #style #lskjonnhet #skjønnhet #Blogg #blogg

UKAS SOM VAR.

 • 25.09.2016 - 20:01

Denne uken her som var har nok vært: spennende, ansvar, utfolding, mye å gjøre og tanker. Alt dette har jeg levd igjen denne uken og de 4 tingene kommer dere nok å se hvorfor og hva jeg mener med disse fire ordene.  

UKAS OPPTUR: denne ukas opptur må nok være at jeg har slappet av med en person som jeg er kjempe glad i og som jeg merker at jeg bryr meg mer å mer om. 

 

Ukas nedtur: ukas nedtur må nok være at jeg fikk nesten ikke slappet av denne uken og at jeg hadde fredagen som en rolig dag men var da jeg kanskje var den som kunne gjøre mest den dagen.?

Ukas erfaring: Det måte vært på Lørdagen når jeg var barnepasser for to stykker som bodde ved siden av hverandre og når en 7 måneder gamle unge gråt fordi var sulten og ikke kjente meg. Skjønner det var litt rart for den ungen men jeg er kjempe glad for at gikk bra og da fikk jeg erfaring og veldig stor ansvar som gikk veldig veldig bra.

Ukas spennende dag må være? onsdag. Onsdagen var spennende du tenkte på hvorfor onsdagen ble så spennende var nok fordi jeg hadde mye tanker på hvordan torsdagen ble og fordi Tirsdag til Torsdagen var det mye som skjedde og de datoene er veldig stempla i familien min fordi da skjedde det så mye med mormor og mamma min at de tre dagene ble historiske. 

Ukas antrekk? 
 

NY VIDEO - UKAS FAVORITT / uke 38

 • 25.09.2016 - 12:20Nå har det kommet en ny video ute. Se mine 5 favoritter. 

#skjonnhet #skjønnhet #Blogg #blogg

VENTER Å VENTER

 • 24.09.2016 - 16:40

Hvorfor er overskriften venter å venter? Det skal jeg fortelle deg nå hvorfor det står som overskriften.. Denne uken her er min "siste" uke før jeg tar meg høstferie. Men det blir ikke det på denne bloggen langt ifra. Det skal alltid komme innlegg hver eneste dagen denne uken å neste uke. Det er fordi jeg glemmer aldri dere lesere. Det andre jeg venter å venter på er produkter som jeg har bestilt. Jeg har laget en liten inspirasjon kollasj med produkter som jeg venter på og hvorfor jeg valgte akkurat disse produktene ( Ikke sponset ) 


The Balm er en av mine yndlings leppestifter. De er matte og det varer LENGE og sitter veldig godt på så jeg er super fornøyd og gleder meg til å teste de tre fargene som jeg ikke har prøvd. 

NYX Jumbo Eye Pencil bruker jeg til min hverdags makeup fordi den er så enkel å bruke å de varer kjempe lenge. Du kan bruke de til eyeliner å men det har jeg ikke prøvd helt ennå. Men til øyenskygge er den FAKTASTISK. Jeg har blitt utrolig glad i den. Den som så jeg blitt veldig glad i og som jeg bruker til hverdags å venter på er Concealer som er helt utrolig. Det som står om den er: " at den gir en jevn dekning med en semi-matt finish. Lett formel som smelter inn i huden. " Og for meg så er den veldig god dekning av de du vil deke til. 

har dere prøvd noen av disse produktene? 

#Skjønnhet #skjonnhet #Blogg #blogg 

PRIKKER ANTREKK TODAY

 • 24.09.2016 - 15:23

God dag kjære leser.. Nå har det blitt Lørdag og det er en uke igjen til jeg skal til koatia og skal ta med bilde og med macen skjønn at jeg kan blogge når jeg har tid.. 

Likte dere antrekket?

TODAY ANTREKK #FREDAY

 • 23.09.2016 - 15:51

God dag alle sammen. Dette er min dags antrekk, som jeg har på en snekker bokse som jeg er utrolig glad i og denne passer til alt. Snekker boksen = Hennes & Mauriz ..

Likte dere antrekket?
 

hits