VIDEO - TOP 3 FAVORITTER I OKTOBER

 • 31.10.2016 - 18:55

Ny video.. SKJEKK DEN UT..!!


 

SPESSIAL BLOGG ANALYSE - FACEBOOK

 • 31.10.2016 - 17:44

Det er mange som deler bloggen sin på facebook å for meg på blogg analyse er det genialt. Jeg skal innrømme at jeg finner mange nye bloggere både gode og ikke gode. Men nå fant jeg en blogg som er http://celinahansen.blogg.no/

Det som jeg liker med denne bloggen er at hun laget innlegg hver eneste dag. Vet ikke hvor mange men allikevel så gjør innleggene til hennes. Headeren hennes er utrolig nydelig. Først trodde jeg ikke hun hadde header men det er fordi linken hennes var på mobil innlegg noe som var litt kjipt? Men bra at hun hadde en header og som beskriver hva hun skriver om. Og det er veldig STOR pluss. Det som jeg ikke likte med denne bloggen er nok kanskje litt vanskelig å finne fram? Men det trekker ikke så veldig mye ned. Det er vært å lese denne bloggen du lærer noe nytt eller inspirasjon som du kan bruke på din blogg.  I morgen kommer det KOMMENTAR SPESSIAL BLOGG ANALYSE. 

 

MAKEUP OKTOBER

 • 31.10.2016 - 17:23

( Ikke sponset ) Denne måneden har jeg laget mine favoritter looker som jeg blir inspriet av. Det kommer en video senere i dag hvem som er mine 3 favoritt produkter å hvem som havner i søpla kassen denne måneden.

Foundation Bobbi Brown - Det jeg liker med denne er at den kommer til hvor du vil å vis du vil ha ekstra deke så kan du lage en ekstra tynn strekk på der du vil ha liten ekstra deke for å få mindre syn på det stede. Concealer bruker jeg naked sin som er utrolig god. Dette er nok min favoritt concealer fortiden å jeg lurer på hvem som kan matche denne concealer. Øyneskygge er mine favoritt farger på denne høsten er fordi at disse passer perfekt til mørke leppestifter som mange går med. Hvilken produkter har du prøvd her? Eller har du lyst å prøve noen? 

 

SISTE DAGEN I OKTOBER ANTREKK

 • 31.10.2016 - 08:23

Da er det siste dagen i oktober. Noe som betyr alt det kommer månedens 5 blogg analyse på et innlegg. Hvis du vil være med så skriv en kommentar og det låner seg å til å kommentere fordi DIN kommentar kommer på et innlegg uansett. ( Hvorfor er fordi jeg vil gå igjennom kommentarene å svare på innlegg med DIN EGEN blogg å navn. ) Dere alle sammen må ha en super fin Mandag og husk å kos dere masse denne dagen. Gjerne skriv hva du skal gjøre denne dagen, har utrolig lyst å vite hva du skal gjøre denne dagen


 

UKEN MIN

 • 31.10.2016 - 06:48

Denne uken her har vært den verste uken min denne måneden. Noe som har vært i denne uken er egentlig hvor sterk jeg har vært i vanskelige situasjoner som jeg aldri trodd at funket for meg i dette livet mitt. Nedturer er nok dagene har vært så mye rart og følelser som jeg ville unngå og som jeg ikke ville føle lenger. Så denne uken her som kommer så har jeg et mål å ha bare gode følelser som jeg alltid kan ha pluss ha humøret mitt tilbake som jeg alltid for til.  

SAKER FRA DENNE UKEN: Det er utrolig mange saker som jeg har skrivet om. Det er alt i fra galt til riktig valg til det motsatte. Hvis du vil lese flere innlegg innen for saker så er det bare trykke på bildet. 

UKAS SANG. Denne sangen har blitt man favoritt denne uken. So Good - Louise Johnson også er det denne sangen med fordi at Codes med Ellie er noen ganger hva jeg følte meg mye denne uken. Pluss legger alltid en setning er utrykk å kroppspråk. 

 
Hvordan har din uke vært? 
Ellie Goulding: Codes


 

 
 

NYTT GLEDE MOMENT

 • 30.10.2016 - 20:33

Nå har høsten kommet. Og det er mange farger ute å jeg har bestilt meg NYX Ultimate Shadow Palette med farge. Jeg har alltid drømt om å lage en look men farger om høsten så når dette palette kommer så skal jeg virkelig bare lage en tøff høst look som skal være litt unormalt men samtidig utrolig tøft så gleder meg som en liten unge. Men har dere prøvd dette palettet? Bilderesultat for nyx ultimate eyeshadow palette

( Ikke sponset ) Og hva som er planen? Det er egentlig veldig enkelt. Jeg har tenkt å lage en inspirasjon til høsten å fargene som er da. Pluss jeg skal ha anbefalinger denne eller ikke. Fordi det er veldig mange andre farger i denne serien som er mer neutral farger som kan brukes. Og jeg vet å at kommer til å bruke dette plette til å prøve nye morsomme å fine looker som kan bli inspirert ifra.  Har du prøvd dette produktet? 

MEST UNIKE ALLE MENNESKER HAR

 • 30.10.2016 - 18:05

Jeg har nok funnet mange ting vi mennesker har unik til sammen. Og det svaret er egentlig veldig enkelt men kanskje ingen har tenkt over? Meg å tankene mine er nok unike å se likheter som vi mennesker har og som vi må nok bruke mest. Det er faktisk vi alle BOR I DENNE VERDEN som heter JORDA. Du som vil ha makt over menneskeheter kan ikke skafe krig eller terrorgrupper. Pluss dere som tro på en terrorgruppe dere tror ikke på gud eller denne verden, ta meg på det vis dere vil men du som kristen eller du som muslim har noe likhet. Dere begge liker fred,kjærlighet å håp etter 1 - 2 verdens krig pluss mange krigshistorier. Politikker er nok spill er et løsning men kan de ikke prøve å snakke med hjerte? 

Jeg ønsker meg mer politisk spill som snakker fra hjerte sitt jeg. Ja, med det er egentlig det som mangler er meninger som kommer fra hjerte og som ikke hele tiden trenger å spille. Dere spiller mot hverandre men hvis mer enighet men forskjellige løsninger? Jeg stemmer ikke på parti men mer de som sier " jeg er enig men kanskje denne måten er løsningen? " Hvis jeg hadde vært en politikker hadde jeg nok gjort mer uventet som samfunnet husker og som uvanlig for ALLE i verden men allikevel en glede. M

Og du som er med en terrorgruppe ute i verden eller i Norge. Det som du tror på er ikke en region men mer som usann plikt spill som lederen stille alle sammen og det gjør deg / dere ikke spesiell. Og min region er mer drømmer, kjærlighet og gi noe tilbake som alle vil huske. 

Så vi mennesker er faktisk unike alle sammen fordi vi alle jobber for noe godt men å er vi unike alle sammen har er faktisk meningen våres. Likte dere innlegget? 

 

BLOGG ANALYSE #6

 • 30.10.2016 - 14:37

Da kommer blogg analyse denne søndagen. Denne søndagen skal jeg være sammen med Pernille, mamma, pappa og mormor. Den første bloggen jeg vil analyse har http://annebrith.blogg.no/.

Det jeg liker med denne bloggen er bildene og header hennes. Hun tar utrolig nydelig lyse fine bilder av ungene sine å bildene av henne er å kjempe nydelige å det har vært å se på de bildene. Og den som kanskje er litt minus er nok at jeg er litt for mye tekst. Jeg liker tekster som har 3 bilder å har ca 200 ord og det er maks. Men gå inn å se på bloggen hennes og vet at dere er nok enig med meg at bildene er lyse å fine.

På denne blogg analysen her vil jeg tillegg vise hvor glad jeg i dere som kommenterer på bloggen min. Hver eneste kommentarer jeg for på denne bloggen setter jeg utrolig høyt pluss den hjelper i hverdagen fordi da vet jeg at mennesker setter pris på meg og på innlegget så TUSEN HJERTELIG TAKK Å DU ER BEST .. 
 

Mannlig makeup artist

 • 30.10.2016 - 13:46

Det er en mannlig makeup artist som er utrolig flink. Han lager en Halloween makeup som var utrolig nydelig.. (blogg analyse kommer etter jeg har kommet hjem fra mormor) linken til videoen er her Se Videoen Her

Hva syns jeg om mannlig makeup artist? Jeg syns de er like flinke som vi jenter gjør med makeup. Hva syns du?

GIKK / GÅR ALDRI TIL PSYKOLOG HVORFOR?

 • 29.10.2016 - 16:47

Jeg er nok den som ikke er flink nok til å snakke om problemer som jeg har i livet mitt. Blitt kanskje litt flinkere siden jeg sier ofte til kjæresten min hva som har skjedd eller hva som plager meg. Men når jeg ikke hadde han så trente meg veldig mye mentalt trening med hode mitt. Men jeg vet ikke hvordan jeg har fått det til fordi jeg brukte vel 5 år på det pluss bare nedtur å mennesker som ikke likte meg. Men den første jeg husker jeg gjorde var alt negative jeg fikk imot meg og hva mennesker faktisk sa om meg og det jeg gjorde da var egentlig at jeg gikk ut så sa hei til alle menneske på gaten fordi det sa meg mer selvtelitt og gikk til å glemme de som faktisk gjorde vondt mot meg selv. Men hvorfor jeg ikke gikk til psykolog når jeg har det vanskelig er fordi jeg må jobbe med meg selv hele tiden å det kan ikke de hjelpe meg med. Det de kan er å høre på og si de sine meninger men nei. Mitt liv har jeg bestemt at skal si det til de som jeg kjenner og jobbe med meg selv der ifra. Hva mener dere? Er dere enig? 

LØRDAGS ANTREKK

 • 29.10.2016 - 11:44

GOD DAGEN ALLE SAMMEN. Denne dagen skal jeg være sammen med søstera min å skal være sammen med henne i byen som jeg gleder meg masse til. Men dags antrekk er dette. Og hva skal du i dag? Og husk det kommer blogg analyse i kveld men 3 bloggere.. Og en av de kan være deg som kommenterer på bloggen min. Jeg prøvde meg på ha modell ansikt. Funket det syns du? Savnet egentlig smile mitt på dette bilde.


 

VIDEO - HALLOWEEN MAKEUP

 • 27.10.2016 - 21:34

Da er videoen kommet ut.. Så jeg håper dere liker videoen å hvis dere har noe tips dere vil ha på video så skrive nede ved kommentar feltet. Husk at ta over til 6 minutter fordi redigerte litt feil... Det er derfor dere må gjøre det. 

Håper dere liker videoen å dere som ikke har sport over til 6 minutter har fått med seg første delen to ganger å det beklager jeg veldig..
 

ER DU KLAR Å FÅ BARN?

 • 27.10.2016 - 17:11

Det er nok mange som har fått barn før meg. Å det for meg bryr meg ikke noe om. Dette innlegget skal du få lese på om jeg er klar for barn eller ikke er klar for det eller kanskje begge deler. Jeg kan si med en gang at jeg er overhode ikke klar for det, ja. De grunnene skal dere få høre nå. Første så har jeg passet på en 7 måneder unge som var utrolig nydelig å søt. Men i hode mitt var jeg mer redd og skremt. Fordi å passe på et annen unge er utrolig mye ansvar og mye å gjøre pluss i tillegg skal helst være med ungen hele tiden. Det verste jeg viste når jeg var der er nok gråting til ungen. Og på en måte skjønner dere mammaer som tenker.. Hvordan tenker henne mammaen om meg å hvilken jobb jeg gjør med ungen min. Fordi jeg tenkte dette i hode mitt? Hvordan skal bli den supere barnepasseren? Og gjør jeg noe feil nå, kommer til mammaen å merke noe? Å hva med naboene hva de tenker. Hjelpes..! Pluss når en barnepasser tenker skjønn så er nok lurt å vente litt. Eller hva mener dere?

Så denne bloggen blir ikke mamma blogg.  

DAGS TORSDAG ANTREKK

 • 27.10.2016 - 09:18

Torsdags antrekket mitt. Nå tok jeg med min favoritt veske som jeg bruker hverdag på jobben å har brukt den siden jeg kjøpte den i Kroatia. Det jeg likte med denne vesken er nok den sløyfen på. 

#antrekk #style #blogg #fashion 

BLOGG ANALYSE #4

 • 27.10.2016 - 08:17

God Torsdag alle sammen. Da har blogg analyse kommet tilbake. Merket at jeg har blitt elendig på det. Den bloggen som jeg skal analyse denne gangen er denne bloggen her: http://fridavik.blogg.no.  Hva liker du med denne bloggen? Denne bloggen liker jeg bildene hennes å at hun er super nydelig person.

 

Men det jeg er usikker på er egentlig hvor ofte hun blogger. Men tror kanskje ikke det er mange nok ganger men har vært bare å gå inn på bloggen hennes å se på innleggene som hun har så kanskje dere for noen ideer dere også. Jeg fikk noen ideer som jeg skal bruke denne dagen.

Hvis dere har lyst å komme på blogg analyse fredag de som kommenterer så er bare skriv en kommentar så tar jeg DEG MED i morgen.. 

 

HALLOWEEN MAKEUP

 • 26.10.2016 - 22:21

Dette er min halloween makeup tips til alle sammen. Foundtion: Bobbi Brown , Concealer: Naced , Øyekygge: Anastasia Beverly Hills og fargen heter: Love Letter og som gepard fargen brukte jeg Realgar og litt med Burnt Orange.. Eyeline Pencil og Marsaca. Og det kommer på video i morgen hvordan jeg gjorde det. Det jeg enkelt begynte med er å ta på foundtion, primer å hvit øyeskygge primer fra NYX for å lysne veldig mye av det som skulle være hightlight og som skulle synes litt ekstra. 


Leppestiften brukte jeg en veldig brun farge som skulle være mild i forhold til øynene mine.

 

Liker dere halloween makeupen min? 

( Ikle sponset )

 

DAGS ONSDAG ANTREKK

 • 26.10.2016 - 09:04

I dag tenkte skulle ha skjort som er veldig lenge siden at jeg hadde på meg så det var veldig på tide å ha på skjort. Hva har dere på i dag ? ( av antrekk ) 

DAGS LEKSJON / LÆRiNG

 • 25.10.2016 - 19:07

Det er utrolig mye ting jeg har lært i dag så derfor tar jeg en dags leksjon skjønn at alle sammen kan være ops og i tillegg kan bruke til alt. Det er kanskje mange ting vi mennesker ikke tenker over. Eksempel på det er hvordan skal si en setning som ikke er skadelig og misforstått. Fordi jeg er den som ikke sier ifra ofte nok fordi jeg leter etter ord som ikke er skadelig for andre og allikevel er riktig for meg. Ord for meg er egentlig veldig viktig fordi jeg er den ærlig personen men samtidig er det fordi at jeg leter etter ord som ikke er vondt med tøff å som kan stå for det.(håper du skjønte hva jeg mente) Det er å veldig mange som har veldig sterk personlighet at kan bruke litt for hardt eksempel til en som forstår mer enn du eller hun/han forstår. Og det å er veldig irriterer over og i tillegg snakker veldig mye om. Å si ifra er selvfølgelig men meg som forstår vært eneste ord å i tillegg kan tolke det på 7 forskjellige måter så blir man utrolig lei seg til slutt fordi blir utrolig forvirret. Kjenner du deg igjen? Og er du å skjønn som er følsom i tillegg? 

UKAS ....

 • 25.10.2016 - 09:03

Da har ukas innlegg har kommet. Opptur: ukas opptur må være på Torsdag og Fredag fordi jeg koste meg og at jeg var sliten men hadde besøk og jubileum den dagen. Nedtur: nedtur måte vært at jeg var sliten disse dagene her som var denne måneden. Hvordan gikk ukas mål? Ukas mål gikk men resultatet var jeg ikke helt fornøyd med selv, fordi kunne gjort det bedre enn jeg gjorde. Nyeste produktet:

Bobbi brown skin foundation stick fargen beige er ukas produkt

Ukas kaste produkt?

Jeg liker ikke denne og jeg får kviser av dette produkte så jeg kastet dette produkte i søpla

LEKSJONER HVA JEG HAR LÆRT AV BLOGGEN MIN

 • 24.10.2016 - 07:44

Det er utrolig mange leksjoner som har lært av denne bloggen. Første jeg har lært er nok hvordan mange flotte, nydelige mennesker det som blogger. Det er utrolig koselige se andre eller lese blogger fordi det er alltid noe jeg kan lære av de så man kan lære å få inspirert av andre blogger som du selv leser. Bloggen har å lært meg hvor viktig å si meningen sine som saker som du virkelig bryr deg om og som jeg kan dele med deg som leser. Og har lært å hvor mye mennesker dømmer mennesker som blogger som egentlig er veldig feil gjort, fordi ingen mennesker er dom eller usmurt fordi man skriver på en blogg.


Det er mange som å kan tenke seg at det er en jobb som faktisk kan gjøre en stor nytte til samfunnet som vi bor i. Bloggen har å lært meg at ingen person her i verden er perfekte og alle sammen sliter med noe og at alle har noe vondt som har skjedd om kan være alt sammen. Og at fleste mennesker har fått en diagnose som den personen eller de sliter med.

Setter stor pris på bloggen min er nok at jeg kan skrive om hva jeg vil pluss hvis jeg hatt elendig dag eller har sett noe som jeg føler er urett å gjøre, så kan jeg alltid skrive det å kanskje alltid kan gjøre en ending på andre eller flere.

Likte dere innlegget? Og hva likte du med å skrive i en blogg?

hits