Facebook analyse #2

 • 30.11.2016 - 09:30

Nå har jeg en liten facebook analyse der mennesker deler innleggene sine. Og det er perfekt for meg som kan ha blogg analyse til de som blogger. Og dette skal være en blogg analyse som bare skal være koselig. Denne gangen valgte jeg to blogg adresser. http://idacarmelita.blogg.no/  og  http://mittlykkebo.blogg.no/ Disse to blogg adressen valgte jeg. 

Idacarmelita sin blogg liker jeg veldig godt å det som er litt negativt som andre liker veldig godt er de merkene som sier hvor du kan finne henne på sosiale medier. Men ellers liker jeg veldig godt bloggen hennes. Og hun har bloggen veldig lite så velkommen til blogg verden.

Den andre å den siste bloggen er utrolig koselig. Hun er kanskje litt eldre enn det jeg er. Men det er faktisk veldig gøy å se at det finnes alle alder på blogg verden å denne blogg analysen skal ta med alle aldere. Men liker bloggen hennes kjempe godt å veldig fine bilder.
 

Blogge mer i desember

 • 29.11.2016 - 20:30

Jeg er nok ikke den som har vært nok flink til å blogge denne måneden. Og det er jeg selv utrolig skuffet over så i desember skal jeg skjerpe og lage mange flere video og flere innlegg. Tenkte skulle ta 3 innlegg hverdag, høres det bra ut? Men hvorfor jeg ikke blogger så mye er nok fordi det skjer mye på jobb og norm ganger i helgene er jeg i Oslo fordi besøker kjæresten min som jeg gjorde denne helgen.

Og det som kommer tilbake er blogg analyse hverdag å antrekk bilder .

Glossybox

 • 29.11.2016 - 20:27

Glossbox fikk jeg i dag og gleder meg utrolig mye å opne den.. kommer video senere i dag.

Denne dagen syns det var utrolig mye fint på glossyboxen at jeg skal lage en egen look som jeg fikk i den. Det morsomste var at jeg trengte hårspray å det fikk jeg i denne boxen så jeg er super glad for det. Har vi fått likt du som har det?

Disse produktene gleder meg til å prøve ut å hvordan de er. Kanskje det er noen av mine nye favoritter her? Det skal ikke se bort ifra.

UKAS..

 • 28.11.2016 - 08:47

Da er det ny uke alle sammen. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne men denne uken har nok være litt slitsom men samtidig var det utrolig koselig i helgen. Jeg var på handletur sammen kjæresten min å handlet julegaver til familien min og kjøpte julegave til han. 

OPPTUR: Det må være denne helgen her. Det er nok fordi denne helgen har vært alt for perfekt å at jeg koste meg utrolig mye, og jeg har lært utrolig mye enn jeg egentlig kunne ha tenkt meg. NEDTUR: Denne uken har egentlig ikke vært så mange nedturer, det er kanskje veldig mye å gjøre å blir fort sliten men jeg holder ut bedre. UKAS SOM KOMMER MÅL: Denne uken her så skal jeg ha min egen juleverksted og pakke inn julegaver å kose meg med helt rolige uke og helt rolig i denne desember. Men nå skal jeg på jobb å blogg analyse kommer senere i dag. Og du må ha en super fin dag videre..!

 

FRIDAY OUTFITS

 • 25.11.2016 - 08:18

God morgen alle sammen. Da har jeg en dags antrekk på denne fredagen som jeg skal til Oslo denne helgen som jeg gleder meg masse til. Håper du liker antrekken.


#Antrekk #fredag #helg

BLACK FRIDAY ANALYSE BLOGG

 • 25.11.2016 - 06:00

GOD MORGEN ALLE SAMMEN. DA ER DET BLACK FRIDAY Å SALG..!! Men nå tenkte jeg skulle ha en friday blogg analyse og denne bloggen valgte jeg egentlig fordi hun skriver utrolig bra og faktisk fikk meg til å begynne med blogg analyse igjen fordi det er utrolig mange flinke bloggere her i Norge og de er kjempe flinke. 

 

 Dette er linken til denne bloggen: Thalebabe93.blogg.no 

Det er noen av innleggene hennes som jeg liker kjempe godt og som dere må bare lese på denne bloggen. Her har dere noen av 3 innleggene som jeg anbefaler dere til å lese. 

  

BLACK FRIDAY INSPRIASJON LOOK

 • 24.11.2016 - 20:21

Siden det er black friday i dag så hvorfor ikke lage en look til denne dagen? Jeg gjorde dette fordi jeg går ikke så mye med svart øyneskygge ( eksempel ) og siden jeg ikke gjør det så mye så hvorfor ikke lage video om det å lage en black friday insprasjon look?

Øyneskygge: Jeg brukte Neked 1 plettet som er helt naturlige farger. De brukte veldig mye av den gråe fargen som er den siste fargen.. Den grå fargen bruker jeg egentlig mest til eyeliner men nå skulle jeg bruke den som en liten base. Jeg brukte å en liten grå brun farge i samme plettet det er egentlig fordi jeg ville ha en liten ekstra mørke gråbrun varge i tilegg til globallingjen. Og resten av så tok jeg veldig mørke brunne kronstraster siden skulle være mørk å som et liten tema nr 2. Og siden jeg tok mørke gråbrun farge som nr 3 farge til øyneskygge så forsatte jeg med det på leppestift. Resten av Black Friday bildene kommer i morgen tidlig. 

Likte du looken?

 

TIPS TIL SMINKE KOSTENE DINE

 • 24.11.2016 - 16:05

God dag. Jeg skal til Oslo ( er ikke grunn av black friday ) denne helgen her, å jeg må alltid vaske sminke kostene mine før jeg skal reise. Jeg lurte på om jeg skulle prøve noe nytt, nemlig ta med olje i å se hvordan kostene blir. Jeg har negativt men å noe bra. 

Det første jeg gjorde var å helte litt olje i måle boks. Så tok jeg noen oppi så etterpå tok jeg litt vann å såpe etterpå. Men det som er negativt som faktisk man bruker olje er at det bli veldig kliserte og at du må ha såpe/balsam for å skylle ut oljen å gå ekstra rent. Så vis du vil gjøre det ekstra fint så bruk olje , vann og såpe/balsam så blir sminke kosten din ekstra fin å utrolig god til å påføre etterpå. Fordi oljen gjør at kosten blir ekstra mukk og veldig behagelig å ta på. 

Likte du tipset?   Og vil du ha flere tips?


 

FAVORITTER KOLLASJ

 • 24.11.2016 - 09:15

Dette er noe av mine favoritter og kan si at noe har jeg ikke som sminke bordet mitt men jeg tenkte å vise dere at man trenger ikke alt som du vil ha eller som mennesker eller folk regner med at du skal ha. Og husk handler ikke om hvilken merke du har heller. Ta eller noe DU selv liker å jeg tenkte dere vise dere alt under 200,- som er utrolig gode og som faktisk må prøve ut og som mine egen anbefaler ( Ikke sponset ) 

  

ONSDAGS OUTFITS

 • 23.11.2016 - 18:57

Dette er en outfit. BLACK FREDAY trenger jeg nok vintertøy vis jeg ikke venter på januar salget. 

 

MIN JULEKALENDER

 • 23.11.2016 - 09:07

Dette er min første julekalender igår..  Jeg kjøpte meg min første julekalender i 2016. Og hvis dere vil ha video av mine julekalender må dere si ifra så skal jeg gjøre det. 

Bilderesultat for nyx julekalender 2016

Det som jeg liker utrolig mye med denne er nok det står alle leppestifter sine navn på pakken og det skal innholde 12 øyneskygger og 12 soft matte lip cream men i minste format. Så det blir nok tipp topp kalender for 2016. Her kommer det linker til hva som står om denne kalenderen.  http://blogg.damernasvarld.se/isastar/2016/11/01/nyx-adventskalender-2016/ ( Om dette er riktig vet jeg ikke det er nok mer spennende )     

ØYNESKYGGENE MINE?

 • 22.11.2016 - 18:52

Nå tenkte jeg skulle vise dere hvilken øyneskygger jeg bruker til hverdags å hvilken merke jeg har på forskjellige ( Ikke sponset ). Det er utrolig mange øyneskygger som er utrolig fine dette er mine og nå skal jeg si hvem jeg bruker til forskjellige anledninger. 

  

Modern Renaissance palettet bruker jeg mest hvis jeg skal bruke en litt ekstra farge på skyggene som jeg har under og blander bedre, kan komme på video vis dere vil. NEKED: Denne bruker jeg nok mest på fester eller måte venner. Det er fordi det er gull med og brun farger som jeg liker utrolig godt når jeg skal være med venner. NEKED 2: Hvis det er en av de to som jeg bruker til hverdagen så er det denne som jeg bruker mest og som bruker vis jeg vil ha en variert look enn jeg er vant med. NYX plettet bruker jeg nok hvis skal ha farge med i looken min. Shashit skyggen er nok denne å Revolution skyggen er de to som jeg bruker mest i hverdagen min. Har dere prøvd en av disse?

 

UKAS....!!

 • 22.11.2016 - 08:37

Denne uken her har vært utrolig blandet dag. Først var jeg sammen med kjæresten min denne første uken som var utrolig koselig men de andre dagen var bare helt greie dager. OPPTURER: Tirsdag var nok den beste dagen min i denne uken. NEDTUR: De siste dagene var en nedtur følte meg utrolig sliten å hode mitt verket utrolig mye. Gjorde egentlig veldig vondt i tillegg. 

@ 

 

OUTFIT MANDAY

 • 21.11.2016 - 10:11

Da er det antrekk mandag. 


Liker dere antrekket? 

BLOGG ANALYSE MANDAG

 • 21.11.2016 - 09:05

Da er det ny blogg analyse denne mandagen. Da er det ny uke å det er siste uken i november. Men den som får den siste blogg analyse denne dagen er.....
http://sofiemote.blogg.no . Først må jeg si gratulerer med en ny kollisjon med neglelakk og de fargene så kjempe fine og du som ikke har sett på dette innlegget så kommer det under.

Denne bloggen har jeg lest før men det er utrolig lenge siden jeg har faktisk likt denne og liker jeg den ennå? Ja, men jeg leser denne ikke så ofte lenger som jeg kanskje skulle ha gjort. 

Og syns at du hun skal ha sponset , ikke sponset først og ikke på slutten av innlegget. Og liken er her: http://sofiemote.blogg.no/1478438131_lanserer_mitt_eget_pr.html


 

NYTT PRODUKT VIL PRØVE?

 • 20.11.2016 - 15:06

Dette er de to produktene som jeg vil kjøpe i desember måneden. Når alt julegaver har handlet så MÅ jeg teste ut disse to produktene her. Den som jeg gleder meg nok mest til å prøve er nok M.A.C Nutcracker Sweet Pink Patentpolish Kit Lip Gloss. ( ikke sponset ) Men det som står om denne er: " Et sett med fire Patentpolish Lip Pencils i miniatyrstørrelse, i søte sukkertøyrosa fargetoner. Dette nøye utvalgte settet for leppene kommer i en stilig liten boks med fuksia- og burgunderdesign og gulldetaljer.​ "  Øyneskyggen er nok utrolig nydelig farger og som jeg syns er helt nydelige og det jeg kan si at jeg liker med dette palettet er nok speilet som jeg liker og kan ta med rundt. Og det som står om palettet  "Naked Ultimate Basics har ett fantastiskt sortiment av neutrala, matta färger, från kalla till varma nyanser ? alla med lite ?edge? som gör dem till Naked klassiker. Skapa helt matta kontureringslooker, eller kombinera dessa neutrala färger med mer vågade favoritskuggor från UD.
Med en spegel i full storlek och en dubbeländad borste finns allt du behöver för att ?get Naked? på ett par sekunder. Blandningsborsten är perfekt för en fullständig blandning utan övergångar.​ "

Ikke sponset 

MYE VI KAN GJØRE MED SAMFUNNET ENNÅ

 • 19.11.2016 - 12:02

Noen ganger lurer jeg på hvilken samfunn vi bor i. Eller hvilken samfunn jeg selv bor i, det er nok fordi dette samfunnet mangler nok noe etter det som skjedde i Norge 22.juli. Følger jeg at Norge har blitt mer samlet etter dette? Svaret mitt er nok veldig enkelt. Det som er svaret på det er egentlig kanskje at politiske og politikken har forandret seg kanskje litt men den dagen etter så var nok alle samlet men vi som er i samfunnet og kanskje ikke er med på dette miljøet er nok litt annet syn på dette. Jeg skal ikke som sikker men det er noe jeg ser eksempel vis når jeg er sammen med pappa på jobb vs. jeg er på jobb. På jobben min så ser jeg alt fra mennesker som er spesiell, utfører tydet, gamle og ungdoms miljøet, og dette miljøet skjer det utrolig mye ting som er vondt og ting som ikke er fikset på og som har ikke samme syn på det som kanskje skjedde 22.juli. ( De vet kanskje nok men de forandrer ikke holdning noe som kanskje er veldig trist. ) Men det jeg ser på pappas jobb eksempel er det helt annet miljø samfunn, er nok mer at fordi de ser, lærer og er opptatt på hva som skjer men det er mange som ikke har den biten. 


Og det er alltid en utfordring og hører veldig mye hva personer mener og tror på. ( Som er noe veldig feil eller at mennesker blir snakket om ) Og det er utrolig mange utfoldinger som må løses som veldig mange ikke ser. For meg er ikke rar at mobbing ikke blir stoppet fordi går ikke til de som faktisk mobber å spør hvorfor gjør de og hvordan kan andre, lærere gjøre for at du som mobber skal stoppe det. Det har jeg egentlig aldri sett eller les.

At nå skal vi samle de som mobber fordi vi skal lære å vite hvordan vi kan hjelpe de eller så vite hvordan kanskje vi alle sammen rundt kan stoppe det. Og det er akkurat de vi kanskje må gjøre med voldtekt saker eller det som handler om to parter å ikke handle om en samme part. Skjønner du hva jeg mener? Det jeg vil si som avslutting er egentlig at alle saker er viktig å må alltid være åpen sinn å stå for det.

HVA ER VANSKELIGS MED Å HA KJÆRESTE?

 • 19.11.2016 - 11:00

God morgen alle sammen. Denne dagen tenkte jeg på hva jeg syns er vanskelig med å ha kjæreste? Det er kanskje ikke så mange som stiller seg dette spørsmålet til seg selv. Men i disse 2 månedene med kjæresten min så har jeg faktisk tenkt på dette spørsmålet. Og først så er det ikke så veldig vanskelig å ha kjæreste skjønn sett pluss jeg har funnet ut hvor mye pris på det gode han har. Det som nok er vanskeligste er nok ikke tenke negativt på hva som skje og hvor mye feil man kan gjøre med kjæresten sin. Det jeg å tenker mye på er egentlig at jeg ikke vil være den som skuffer eller ikke kan noe ting. ( som er feil å tenke skjønn ) men for noen tenker hvor skuffet han/hun er men  det kanskje mer når man er sammen med noen. Og kan være også når man er alene men jeg tipper på at det ikke er helt det samme. Men hva tenker du / dere om denne saken? Men husk alle sammen det er mer fordeler en det som kan være vanskelig..  

Tynn og gamle dame...?

 • 18.11.2016 - 19:38

Jeg viste ikke at noen av skjønn gammel dame kunne være så tynn. Hvor fint er det? Jeg vil egentlig ikke være så tynn når jeg er gammel. Og kjole? Nei? Kledde ikke henne overhode. Og om dette kunne være forbilde for så sier nei ikke for meg. Men jeg skal ikke si om det er galt skap men allikevel følger alt noe er galt. Hva er din mening når du ser på dette bilde?

KYLIE COSMETICS GÅR FORT I NORGE

 • 18.11.2016 - 09:22

Dette her skulle jeg egentlig ikke sett før akkurat nå. Jeg viste at Kylie Cosmetics var veldig inn og det er utrolig mange som brukte akkurat dette produktet. Men jeg har funnet ut på nettsiden  så det utsolgt på alle produktene så det betyr nok at noen får det til jule kalenderen. Og du som ikke har noen av Kylie C produkter, dere er ikke ute av makeup / skjønnhet verden. Så du skal ikke følge på at du er en DUST eller være lei deg fordi du ikke ha råd til en Kylie C leppestift. ( Ikke sponset ) 

Hvis det er tre farger som jeg ønsker meg her så må det nok være Heir, King K og Exposed fordi de tre fargene likte jeg utrolig godt.. Hvem likte du av disse? 

 

hits