Godt nyttår

 • 31.12.2016 - 23:10

Godt nyttår alle sammen.. hva gjør du på denne nyttårsaften?

ÅRET 2016 DEL1

 • 30.12.2016 - 19:30

Da har dette året allerede snart ferdig. Siden dette året skifter til 2017 snart så hvorfor ikke starte allerede med del 1 som skal gå i fra Januar til Mars å skal ha nok flere deler. som kommer videre. 

Januar til April husker jeg ikke så mye av. Det er var nok de månedene som var veldig krevende for meg og samtidig bare utforninger som kanskje jeg ikke viste om. Men jeg husker at jeg flyttet i nye leiligheten min denne januar måneden. 


Og del 2 er her 


Det som er rareste med disse videoene er nok at jeg har utrolig mer koselige nå enn jeg har hatt det her. Pluss at jeg har kommet så utrolig langt med siden et år med leiligheten min pluss har kommet utrolig mange rare minner fra disse månedene.

Febuar måneden for meg husker ikke noe av. 


Q-A kjendis berunder del 2 kommer faktisk på ny året. N-Å kommer nok på ny året og er nye ideer som jeg vil prøve ut på youtube.

Mars: Dette året var nok den som var læret utrolig rare dager. Men allievel kom det så gikk denne måneden her også veldig bra, 

DOWNS SYKDROM MODELLER I NORGE?

 • 29.12.2016 - 17:27

I mote verden er nok så tøft men allikevel vil jeg at alle sammen skal være med. Jeg er nok den som er veldig rettferdig av meg pluss er nok den som vil at alle skal ta som hverandre er. Eksempel at politikker i dømmer noen eller er medlem i politisk parti og samtidig jobbe med mennesker er ikke helt velykket. Det jeg kan si er at jeg har opplevet det å fant ut og hun/han vet nok at jeg har funnet ut det men allikevel er det feil. ( helt feil tema ) Det jeg skulle skrive var at de som har downs sykdrom. Dette er bare tanke gangen min men går ikke an å ha noen fashion / mote show for downs sykdrom? Jeg vet ikke helt om det finnes men hvis jeg skulle ha tippet så finnes det ikke. Vet du hva.... Det jeg ønsker meg i 2017 er å se de som har downs sykdrom med egen mote show og komme akkurat hvordan de ser ut av kropp-form og ha det litt gøy med klær de å. (Kilde her pluss inspriert innlegg

Og hvordan tenker du at kommer i media her i Norge? Så tror jeg faktisk det. Fordi at det er noe nytt å jeg vet kommer til å bli mer morsommere å se på, de liker jo leke seg på scene og de gir nok utrolig mye av seg selv som er utrolig gøy å se.  Hva tenker du om denne saken?

Bilderesultat for down syndrom modell

( Google kommer i fra ) 

 

ANTREKK ONSDAG

 • 28.12.2016 - 19:29

God kveld alle sammen. Det er veldig lenge siden jeg har hatt antrekk visning eller outfit, Så tenkte hvorfor ikke ha det akkuratt nå og i dag. Det skal komme hver eneste dag hele tiden..

Liker du antrekket?
 

2017 MÅLET MITT

 • 28.12.2016 - 18:37

2017 målet mitt er nok 3 ting som jeg har vet at skal holde på og som skal funke. Dette er noen av planene mine er at jeg skal lage youtube videoer på nyåret. Jeg har ikke vært så veldig flink til det så må nok bli flinkere på det. 

1. Flere youtuber videoer
2. Ta flere bilder
Jeg er nok den som som ikke tar så mange bilder som jeg skulle i 2016 så 2017 skal jeg bli mye flinkere på det.

3.  Innlegg 
Jeg er nok skriver flere innlegg om dagen å det er akkurat det jeg har tenkt til. Så dette året som kommer skal jeg skrive innlegg 3 ganger om dagen og kanskje jeg skal øke ut over dette året.. Det for tiden vise. 

Har du noen mål i 2017?

 

KAN MAN BRUKE ORDET 6 Å HA BILDE AV "PUPPERBILDER"?

 • 27.12.2016 - 12:39

God morgen alle sammen. Dette trodde jeg egentlig aldri skulle ha skrive om men jeg fant en artikler om SEX og som tar opp puppebilder innom dette innlegget her. KILDE HER

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte men jeg bare begynner. Først så tenkte skulle skrive om overskriften " 90% av artikler med "sex" i tittelen og puppebilder holder ikke hva de lover. " Allerede her har fått hva? Pluss hva vil man gå mye lengere når bruker "sex" ordet på en artikler eller vil ikke bruke ordet som en tittel ? Og litt nedst står det FORBRUKERRÅDET IKKE IMPONERT.... Men jeg har en liten tanke eller spørsmål til meg selv når det kom opp og var egentlig dette? Hvis du skal ha tallet sex i tittelen må man vise tallet 6 og skrive det isteden for å  ikke skrive ordet? Leste også dette: " 90% av artiklene er det «ikke mulig» eller «svært vanskelig» å bli kåt av. Mange av dem handler ikke engang om pupper eller sex. Folk må tenke seg om to ganger før de klikker på slike saker.

Forbrukerrådet anbefaler derfor norske kåtinger å henvende seg andre steder for å få utløp for sin opphisselse. "  
OPPSUMMERINGEN MIN ER: litt av en artikkel som jeg akkurat skrive om. For det andre så er det jo mange som er innpå tema som har det på tittelen sin å deg som er kåte når man leser om ordet / tallet sex så er du nok litt spesielt? 

 

 

KAN MAN VISE HVA FIKK TIL JUL?

 • 25.12.2016 - 16:34

Det er noen bloggere som viser hva man fikk til jul og er ikke noe galt i det men er det så lurt ? Og hvorfor jeg ikke gjør det. Og ingenting har en fasit. Jeg sier at ingenting er riktig eller feil måte å må finne ut på hvordan du eller dere leser selv og legger ut på bloggen selv. Men før så viste jeg hva jeg fikk til jul men da slo meg en ting at jeg ikke skulle gjøre det fordi tenke på de som ikke har så veldig bra i julen å de som ikke før så mye bra gaver som jeg fikk til jul. 

Dette er ikke negativ som faktisk tok bilder å viste hva de fikk. Men jeg vil at skal være en liten tanke vekker og når julen er skal være med hverandre så må vi tenke på hverandre også på en vis. Pluss jeg leser nok hva andre fikk til jul og jeg bryr meg hva de alle sammen før men allikevel så følger jeg at blir litt rart at jeg leser hva mennesker fikk. Jeg husker når at jeg var litt liten så fikk veldig mange det jeg ønsket men jeg ikke fikk og jeg var misunnelig og tenkte hvorfor de? Men det gikk veldig fort over. Det nok noen som blir mobbet at de ikke fikk det som alle andre før å hvis du kjenner noen så husk at hele julen handler om gleden og ikke hva man før. 


Og oppsummering av kan man vise hva fikk til jul? Så sier jeg at tenk at de som leser bloggen din eller noe annet har kanskje ikke så super god råd og at jeg viser ikke gavene mine fordi jeg vet hvor mange som kan bli misunnelige på hva andre før og det kan gi både negative saker men også gode og som vil lese hva andre for men tenk før man viser til bloggen. Hva er din mening?

 

BLOGG ANALYSE JULSPESIAL #1

 • 22.12.2016 - 15:22

Da tenkte skulle komme jule spesial på bloggen framover helt til julaften som kommer til alle dere som har kommentert på bloggen min. Løpt av dette året og til jul er det utrolig mange av dere som har kommentert på denne bloggen som er utrolig koselig. Fram til nyttår skal alle dere som har kommentert komme på en innlegg med blogg analyse. Hvis dere vil ha med link på e-mailen deres så skriv ned hvor jeg skal sende det hen. 

Men nå skal jeg skal jeg analyse til denne bloggen her som heter: http://emiliedufs.blogg.no/ . Med denne bloggen er utrolig nydelig den er kanskje veldig lik veldig mange av andre sine blogger men allikvel så liker jeg designet.

Beste med denne bloggen er arkiv som vi kan lese på. Så liker denne bloggen kjempe godt. 

 

Fascinerer meg med blogg samfunnet..

 • 21.12.2016 - 17:54

Det er utrolig mange ting som fascinerer meg med blogg samfunnet her i Norge. Det er veldig ofte det er en som er på topp listen på blogg samfunnet, om det er dumt eller riktig, kanskje diskutere det.. Kan stå for 2016, pluss det er veldig imponerende at en hele tiden er nr en. Jeg vet ikke om det kommer til å snu på dette året i 2017 som kommer. 

Det som jeg også er veldig bra med blogg samfunnet er at de fleste bloggene og meste parten av lesene er veldig koselig men ja, det er noen som er utrolig slemme men det er veldig mange som over ser de stygge kommentarer eller hvis noen ser noen så kommenterer de noe fint til den bloggen isteden som er veldig bra gjort. Pluss vi bloggerene er veldig like fordi vi alle sammen er jo veldig glade å skrive å dele ting med leserene våre som for meg er utrolig koselig å gjøre. Og kanskje som er å tenke over men som ikke er slemt men det er veldig mange topp bloggene som har samme smak av still eller har gjort veldig mye rar som veldig mange reager litt negativt på. Men uansett hvordan du ser ut som blogger eller en leser så er du nok med i dette samfunnet på den gode , rare eller bra måte. 

Hva syns du om blogg samfunnet? 

 

DAGS ANTREKK

 • 21.12.2016 - 16:35

Da har dags antrekk i dag har jegtatt på meg svart og hvit genser og over har jeg en vanlig svart jakke. Jeg fant ikke helt boksene som jeg ville ha på meg men jeg tok strømper og skjortes.
 

FERIE TID NÅ

 • 21.12.2016 - 15:22

UNNSKYLD FOR LITEN BLOGGING. Denne uken / helgen har jeg vært sammen med kjæresten min og jobbet så nå er jeg veldig klar for ferie. Denne ferien tenkte jeg skulle blogge og lage mange flere innlegg pluss bilder. Og vi lagte franske makroner til jul som egentlig var utrolig nydelig, syns de var kjempe gode. 

Og den var utrolig gode og jeg må si at ta mer farge på en barne rosa fordi den kan bli helt hvit etterpå. Så det er ikke den beste fargen men den var utrolig nydelig å likte den veldig godt.. 

INNKJØP TIL ANTREKK I DAG

 • 17.12.2016 - 08:34

Jeg skal til Lillehammer og i Oslo først i dag. Og jeg fant ut at jeg trengte noen nye klær som jeg kunne ha på meg i dag fordi skal måte mormor til kjæresten min og andre i familien. Noe som jeg gleder meg til men å gruer meg utrolig mye til. Når jeg alltid skal bort må jeg alltid legge fram klærene mine som jeg skal ha på meg når jeg skal på besøk. 

Jeg tror disse to sammen kommer til å bli utrolig fint sammen og jakken ble jeg utrolig forelsket i fordi den hadde lommer å kunne bruke som utejakke men å ikke jakke vis det var alt forkaldt. Jakken - Lindex boksen er min favoritt men er fordi den bruker også til hverdags. - Bikbiok og genseren - BikBok. 
 

 

BLOGG ANALYSE TIL .......

 • 16.12.2016 - 19:00

God helg alle sammen. Denne fredagen driver jeg med å gjøre meg stang til å reise i morgne til Oslo å til Lillehammer og tilbake til Oslo etterpå. Men det kommer innlegg i morgen også pluss mange bilder fra morgen dagen. Og denne helgen skal jeg ha blogg analyse hver eneste dag denne helgen. Så den først bloggen som jeg skal skrive om er http://minalunde.blogg.no/ .

Med denne bloggen skriver veldig gode innlegg å hun er utrolig flink til ha gode, brae og meningsfulle innlegg som kan lese om og som vi som leser kan bli inspirert av. Noe som jeg selv syns er utrolig bra og som jeg leser flere ganger på den  samme bloggen. Så tips til deg rundt så skriv noen også meningsfulle innlegg som kanskje kan prege andre i livet deres.  

PREPPY LOVIT

 • 16.12.2016 - 08:17

Disse antrekkene kunne jeg bli inspireret av. Denne stillen er både pyntet men nå kan brukes til hverdags som utrolig fint for min del. Så jeg har blitt veldig glad i denne stillen. 

Det jeg liker nok mest med denne stilen er nok også de lyse fargene som er kan brukes. Jeg er å veldig glad i smykke og skjerf så passer utrolig godt. 

Jeg er nok å veldig glad i blått og ruter som er typisk preppy still. Hvilken still liker du? Har du kanskje blandet still?
 

PRODUKT TESTING #1

 • 16.12.2016 - 07:29

Dette er det palettet jeg ville skrive først om. Jeg måte bare ha dette palettet å igår brukte jeg dette palettet og allerede har jeg en anbefalinger eller et som dere må prøve på nyåret. 

Disse fire fargene som har med hjerte på brukte jeg igår på begravelsen og det var utrolig nydelige farger som var perfekt for hverandre og jeg ble veldig glad i dette palettet og kan egentlig si at jeg anbefaler dette palettet men kan å vente til nyttår for å kjøpe dette palettet men det bestemmer du selv. ( Ikke sponset av noen ) 

Hva syns du om dette palettet? 

 

TIPS TIL Å TA PÅ CONCELAER?

 • 15.12.2016 - 18:32

God dag alle sammen. Det er veldig mange som googled på skjønnhet tips og hvordan , hva også videre. Og en av spørmålene var hvordan sette på concealer riktig eller feil. Det er veldig mange forskjellige å ta på concealer på. Min må er at jeg lager alltid som et V under øyne og dekker med midten men kan å la en strekk nedover fra øyne å ned bare ikke lage en strekk under øyne så er det feil fordi det første det er vanskelig å blende det ut og andre er at faktisk at det er minste tynneste huden du har i ansiktie som du har som er syns veldig godt. 

Innlegg kilde ideer til dette innlegget er her.... ( trykk her ) Og det er innlegg der vi googled mest på i dette året innen skjønnhet.  

 

HAR DU IKKE FØLGT DEG GOD NOK?

 • 14.12.2016 - 18:15

Har du følgt at du ikke er god nok for andre mennesker rundt deg? Har du følgt deg at du må jobbe hverdag å andre sier at du ikke er god nok? Jeg sier at alle er god nok til det som man ønsker og drømmer. Ingen kan ødelegge deg som den personen du er å det veldig vondt når du glemmer hvem du er, fordi det har jeg hatt denne uken her som var og jeg stengte vel alle sammen uten for å hadde alt i hode mitt og kan trygt si at det funket ikke. 

Hvis det er noen eldre en deg som sier at du ikke er god nok så er nok at de er litt annen mening enn det du har selv. Eksempel ta mitt navn å en 40 årene som jobber med mennesker og likevel er med i politiske parti og sier at jeg ikke er god nok til å snakke da eller ikke tøler avvisning fordi må ha hele tiden ha godkjennelse på at han gjør riktig. VET DU HVA MANN DU GJØR IKKE RIKTIG DA, OG DU SKAL IKKE HA EN GODKJENNELSE PÅ AT DU SIER TIL EN AT IKKE ER GOD NOK TIL NOE som er frivillige så må du se styrken hennes enn svakhetene hennes. Og politisk spill med meninger knekker meg ikke, snart kommer alt som jeg kan så kan du som er politisk tanke pluss driver med fryktinger. Vet hvor du ligger... Jeg vet at ikke er perfekt men mer om region, meninger , saker og kroppspråk som jeg kan bruke til et spill? 

Og hvis du har en som sier at ikke du er god nok å sier det til andre så ikke bry deg pluss den personen kjenner deg egentlig ikke så godt som den personen tror. 

( Søstera min på bilde )Hva er dine tanker? 

SPISE PÅ NEGLENE MED SKJOKOLADE?

 • 14.12.2016 - 08:29

Denne morgningen kunne ikke være rare enn det har kommet nå. Jeg skulle se hva som var som innlegg i fra mitt yndlings blad fortiden som er http://www.cosmopolitan.co.uk/ . Og jeg har funnet ut at kan faktisk legge på noe på neglene dine å sette de i fryseren og etterpå kan du spise fra neglene dine med sjokolade. Jeg har en liten video som du kan se.


Så på desember er nok året der neglene skal ha pels og kan spise på med skjokolade. Både karamel og hvit skjokolade. Var dette noe nytt for meg tenker du? Det er svaret på det. Og det er egentlig ikke noe nytt fordi i 2016 kan fortsatt være det året kommer mye rart innen skjønnhet området. Mote er jo i godt igang med rare og spesielle ting. Nå er det skjønnhet området som kommer etter. Og ja, jeg syns det er rar og tror alle syns dette er rart.

LINKHER til jeg fant innlegget ) 

Hva tenker du om dette? 

SKJØNNHET ELLER EN STYGT TREND?

 • 13.12.2016 - 18:32

Jeg har faktisk funnet verdens mest snakke / skrive innen skjønnhet. Jeg vet ikke om dette er noe skjønnhet men det er ihvertfall i kategorien negler. Og jeg kan skrive en liten hint til å det er negler med pels. Her i Norge så kan jeg si at veldig mange er imot pels på jakker, kåper også videre. Men hva sier dere til å ha det på neglene? ja, du leste riktig neglene.. FINNER INSPRIASJONEN HER .....  

Første tanken når jeg fikk se dette bilde her var WOW, er dette kan ikke være trend.. Dette var jo helt spesielt å det er ikke noen i Norge som går med dette? ellers hadde det vel vært noe å snakke om. 

Dette er min mening å det er at ikke var så veldig fint. Jeg selv kunne ikke ha gått med dette fordi så ikke noe ekte ut pluss hvor er det egentlig denne pelsen på neglene kommer ifra. Det er skjønne ting jeg for litt holde meg unna ifra. Å jeg kan si at dette er ikke rart at dette har blitt en trend i utlandet. Men jeg vet nok at dette blir ikke trend i Norge. Eller hva tror du? Tror du dette blir en trend i Norge? 
 

TODAY IN ONE ANTREKK

 • 13.12.2016 - 12:00

God dag alle sammen. Dette er antrekk som jeg liker utrolig denne boksen som jeg har på meg. Selvfølgelig er det den som er med prikker som jeg liker utrolig godt. 

Hvordan har dagen din vært hit til? Liker dere antrekket?
 

hits