BLACKSKINN TIRSDAG

 • 10.10.2017 - 16:24

God tirsdag alle sammen.
Nå snart skal jeg besøke med en annen venninne av meg og sitte på cafe og bare kose oss masse. Men jeg rakk å komme meg hjem til å skrive å blogg.

Min favoritt er nok snekker boksen som er med skinn fordi det er utrolig tøft til veldig mye å viste ikke helt selv at kunne bli så mye bra på forskjellige vis.

Hva er din mening? Likte du antrekket?

 

Søndags antrekk ( igår)

 • 09.10.2017 - 08:26

Igår ville jeg ha noe enkelt men allikevel gjennom tenkt antrekk. Et antrekk som var fint sammen og som var gjennom tenkt samtidig var litt høst antrekk muligheter. Om jeg fikk til det vet jeg ikke helt men kanskje du kan bestemme om var høst antrekk eller hadde muligheten til å bli det men jeg kunne gjøre litt annet enn det jeg gjorde det? Gjerne gi beskjed eller kommentar til det.

Og jeg har forresten ikke gått så mye med kaps men akkurat igår så ville jeg prøve noe nytt som var veldig vellykket for meg og jeg har begynt å like kapsen utrolig godt nå så supert. 

Hva syns du om antrekket? Kapsen var vellykket? 

 

OUTFITS WITH CITY

 • 07.10.2017 - 21:32

God lørdags kveld alle sammen, unnskyld for liten blogging eller skriving med jeg har vært i Oslo og besøkt fadder barnet mitt og tante barnet mitt. Det var utrolig koselig og nå tenkte jeg vise deg den outfiten som jeg hadde på meg. Forresten det var utrolig nydelig vær ute så helt supert.

Jeg håper du liker disse bildene mye bedre enn før innlegget. 

Autumn Inpirasjon

 • 04.10.2017 - 10:07

God morgen alle sammen. Denne dagen her skal jeg på spa sammen med mamma skjønn at det kommer innlegger i dag å men de har jeg skrivet fra før av. Og slutten av dagen så kommer det kanskje enn gjennom gang av spa dagen min. Gleder meg som et unge til spa.

Dette er mine 3 inspirasjoner som er både litt om vinter men resten er om høsten. Det første bilde som er vinter, med dette bilde liker jeg veldig godt sammenheng av den hvite snøen på bilde. Den mellomste bilde er høst bilde og jeg er nok selv som ikke går så mye i svart men kjenner mange som går i svart og jeg vet at noen av dere liker dette bilde og kommer til å like dette bilde. Har jeg ikke riktig? Dette siste bilde er typisk meg, da mener jeg meg som personlig antrekk, hvis jeg måte velge mellom disse høst bildene antrekkene. Hva er din mening? Liker du noe ? 

Håper dere liker innlegget.. 

 

Insta lov

 • 07.09.2017 - 08:56

Går jeg går over bilder på Instagram er utrolig motivasjon til å se så utrolig nydelige bilder. Så i helgen har jeg akkurat lyst til å gjøre det samme, nemlig å ta bilder som er inspirasjon for andre og det skal jeg gjøre i helgen.

Det er noe med ansiktet jeg liker utrolig godt og er egentlig skjønn på alle asiater ansikter. Litt rart men faktisk det er meg

Berlin del 2

 • 05.07.2017 - 20:01

Da er det bursdagen min. Og jeg koser meg kjempe på dagen min og her er noen bilder

Hadde min egen Piknik i Berlin var utrolig koselig og har veldig godt her

ALT UNDER 400,-

 • 13.01.2017 - 16:11

( IKKE SPONSET ) Jeg tenkte at skulle lage ne budsjett kollasj som koster alt fra under 100 til 500 kr som er mine favoritter og som jeg selv vil skrive om. Så det er ingen som har spurt meg men mer som jeg liker utrolig godt å gjøre.

 

 

1. Jo t-skjoten er utrolig nydelig og jeg er veldig glad i Mikke Mus så det var bare utrolig nydelig å du finner alle sammen her: ( TRYKK HER ) 2. Denne blomste jakken var en UTROLIG NYDELIG og jeg bare ELSKER denne. 3. Jeg er veldig glad i høye bokser som går litt over magen. Følger på meg at den sitter mye bedre på meg også. Den siste er genser som ser utrolig deilig ut å ha på seg. 

Hva er din mening?
 

INNKJØP TIL ANTREKK I DAG

 • 17.12.2016 - 08:34

Jeg skal til Lillehammer og i Oslo først i dag. Og jeg fant ut at jeg trengte noen nye klær som jeg kunne ha på meg i dag fordi skal måte mormor til kjæresten min og andre i familien. Noe som jeg gleder meg til men å gruer meg utrolig mye til. Når jeg alltid skal bort må jeg alltid legge fram klærene mine som jeg skal ha på meg når jeg skal på besøk. 

Jeg tror disse to sammen kommer til å bli utrolig fint sammen og jakken ble jeg utrolig forelsket i fordi den hadde lommer å kunne bruke som utejakke men å ikke jakke vis det var alt forkaldt. Jakken - Lindex boksen er min favoritt men er fordi den bruker også til hverdags. - Bikbiok og genseren - BikBok. 
 

 

Mannlig makeup artist

 • 30.10.2016 - 13:46

Det er en mannlig makeup artist som er utrolig flink. Han lager en Halloween makeup som var utrolig nydelig.. (blogg analyse kommer etter jeg har kommet hjem fra mormor) linken til videoen er her Se Videoen Her

Hva syns jeg om mannlig makeup artist? Jeg syns de er like flinke som vi jenter gjør med makeup. Hva syns du?

HØSTES LOVE #2

 • 27.09.2016 - 08:49

Jeg valgte 3 antrekk som jeg likte utrolig godt å hvorfor kan du lese under bilde. Men først så for du som leser en mulighet å få en mail av meg om spørsmålet om at jeg kunne stille DEG spørsmål om fashion, lifestyle og skjønnhet fordi skal fortsatte ukas blogg og at alle sammen har muligheten til å kjenne din blogg og din mening. Så den første innlegget med blogg spørsmål kommer i dag. 

Genseren liker jeg utrolig godt fargen på. den grønn fargen kan minne meg som en jule-genser men den er utrolig nydelig og denne vant nok favoritt fargen. Skjørte likte jeg fordi at jeg ble glad i mønstre som var på slutten og var på utkanten. Så da er den siste igjen. Kjolen likte jeg fargen og mønstre rutete, den går an å ha en genser under som er veldig stort pluss. Hva er din mening? Likte du noen av disse tingene?

 

HAIR INSPRIASJON #1

 • 26.09.2016 - 07:21

Disse er noen har lyst til å prøve selv og hva syns dere ? Hvem liker dere?
#hair #style #lskjonnhet #skjønnhet #Blogg #blogg

tip tops antrekk

 • 17.09.2016 - 15:01

Antrekk har nummer på seg fordi tenkte egentlig på hvilken muligheter man kunne velge i forskjellige antrekkene som kommer til å bli utrolig fint og som hva jeg hadde prøvd til. 1. Dette er skjorte med prikker på og som jeg er utrolig glad i. Denne kan man bruke hva som helst til. Kan være en hvit bokse med en jakke over eller bare kan ha en vanlig genser over skjønn at kragen vises bare. 2. Denne kan du ha over en genser fordi denne kan stikke fordi leste at det var mest akryl så den kan stikke. 3. Denne kjolen er utrolig nydelig og det var utrolig fint til dette bilde som jeg valgte å ha med. Å det er akkurat nummer 4 er like inspirasjon som annet. Den siste jeg valgte var vasken som jeg bare elsket fargen på. Den var utrolig nydelig og likte den veldig godt.

Noen av disse har fått sitt egen stikkord. Color love er fordi at den er mye farger og at det skjer veldig mye. Og vesken som er øverst er min FAVORITT fordi liker fargen og liker ikke mist hvordan den har blitt laget på. Hvem av disse likte dere? Og har dere noen tanker?

#fashion #mote #Mote #side2mote 
 

RØD , HVEM , HVORFOR / HVAOG FAVORITT

 • 16.09.2016 - 21:54

Hvem av disse er min favoritt? Og hvorfor valgte du rødt? Og hva er ditt tanke?.. 1. Denne røde kjolen valgte jeg fordi linje og formen likte jeg veldig godt. Og med denne kjolen kan du lage mange forskjellige antrekk look som du / dere liker. Og denne kjolen er i tillegg veldig basic farge som kan bli noe tøft men også clasisk still. 2. Denne kjolen har mer mønster og denne har å veldig mange muligheter til forskjellige looker. Den 3 er et hvit og egentlig vanlig genser som tror mange vil like og denne kan å brukes til alt. Den siste er en skjorte som har ruter som er utrolig tøff og kul still.  Og favoritten miner nok nummer 3 fordi den genseren er utrolig tøft og basisk hvit. 
Liker du noen av antrekket?
 

LOVE THIS ...? #1

 • 16.09.2016 - 10:00

Da har jeg laget meg noen av høstes inpirasjon som kommer i mange deler ut over denne helgen. ( Ikke sponset )

1. Denne genseren likte jeg utrolig godt, det er fordi at de er mønstrer og likte utrolig godt . 2. Denne genseren ser utrolig god ut å ha på seg og fargen er en av mine favoritter. Men den fargen jeg liker utrolig godt er den som kommer nå. 3. Denne vesken liker jeg utrolig godt fargen på. Det er fordi at den har den fargen som jeg forbinder med høst farge. Er dere ikke enig i det?  Den siste jeg valgte er en kåpe. Dette er typisk mønster som jeg elsket utrolig mye før og har gode minner med skjønne utseende.  

ANTREKK TIRSDAG

 • 13.09.2016 - 17:15

Jeg holde på å glemme antrekk tirsdag. Dette antrekket ville jeg prøve noe nytt og se om de to fargene som blått, hvit og rosa passet sammen. Jeg kom egentlig fort enig i meg selv at det funket fint og begynte å like det godt ut over dagen, hvor lenge jeg hadde på meg antrekket. 

Hva syns dere om antrekket? Likte dere det? 
 

Makeup in today

 • 12.09.2016 - 16:00

Dette er dags makeup look som jeg liker utrolig mye og bruker mye.

STRIPER HVIT AND TRENDY

 • 06.09.2016 - 08:49

Nå tenkte at skulle begynne å gå med stiler som jeg er utrolig glad i. Disse dagene må jeg ha en insprasjon for å finne noe tøft eller fint i kleskapet mitt. Og begynne å tenke på de stillene jeg liker å gå med og kan vise meg fram i. 


Dette er antrekket mitt i dag. Og har du insprasjon når du skal velge klær fra gardeopen din?
 

SEPTEMBER SPORTY

 • 01.09.2016 - 17:46

Dette er sporty september 2016. sporty farger er veldig knalle i fargen så det er derfor jeg tok veldig knall oransje rød leppestift som jeg har utrolig lyst til å prøve. Men med en svart sekk som jeg likte utrolig godt pluss jeg syns det er med i sporty kategorien. Likte dere innlegget?

 

UKAS MAKEUP

 • 24.08.2016 - 16:18

Disse produktene har jeg brukt denne uken her som var. 

Det disse jeg brukete denne uken her. Jeg brukte ikke foundation denne uken fordi at jeg ville at huden min skulle ha foundation fri uke som jeg vil anbfale til alle sammen fordi det var utrolig deilig å ikke gjøre noe med huden din i det hele tatt. Så jeg anbefaler det å fordi man godkjenner seg selv bedre enn mine menker makeup og foundation. 

Dette er jeg bruker rundt øynene mine. NYX Øynebrun Mascara som jeg brukte fordi jeg ville skrive om denne så det kommer senere i dag eller så kommer det i morgen tidlig.  

Denne blush palettet creamete liker JEG UTROLIG godt og kan anbafe det til dere som liker creamte blush eller de som vil prøve hvilken farger som du liker. Eller bare vil ha flere muligheter.Så dette var ukas makeup som jeg har brukt hele denne uken som var. Håper dere har en super fin dag videre.! 

 

MINE FAVORITTER UNDER 200KR

 • 25.07.2016 - 21:54

Jeg har laget mine favoritter under 200kr eller akkuratt. Det står hvor jeg har kjøpt de hen men ingenting er sponset så dette gjør jeg fordi at er veldig gøy å lese det og fordi kanskje er noen produkter dere ikke har prøvd? Og jeg kan si at 2 av disse har jeg kjøpt allerede men har ikke kommet ennå.

Likte dere antrekkene? Og vil dere ha flere skjønne innkjøp?

 

hits