Berlin #2

 • 05.07.2017 - 20:01

Da er det bursdagen min. Og jeg koser meg kjempe på dagen min og her er noen bilder

Hadde min egen Piknik i Berlin var utrolig koselig og har veldig godt her

ALT UNDER 400,-

 • 13.01.2017 - 16:11

( IKKE SPONSET ) Jeg tenkte at skulle lage ne budsjett kollasj som koster alt fra under 100 til 500 kr som er mine favoritter og som jeg selv vil skrive om. Så det er ingen som har spurt meg men mer som jeg liker utrolig godt å gjøre.

 

 

1. Jo t-skjoten er utrolig nydelig og jeg er veldig glad i Mikke Mus så det var bare utrolig nydelig å du finner alle sammen her: ( TRYKK HER ) 2. Denne blomste jakken var en UTROLIG NYDELIG og jeg bare ELSKER denne. 3. Jeg er veldig glad i høye bokser som går litt over magen. Følger på meg at den sitter mye bedre på meg også. Den siste er genser som ser utrolig deilig ut å ha på seg. 

Hva er din mening?
 

INNKJØP TIL ANTREKK I DAG

 • 17.12.2016 - 08:34

Jeg skal til Lillehammer og i Oslo først i dag. Og jeg fant ut at jeg trengte noen nye klær som jeg kunne ha på meg i dag fordi skal måte mormor til kjæresten min og andre i familien. Noe som jeg gleder meg til men å gruer meg utrolig mye til. Når jeg alltid skal bort må jeg alltid legge fram klærene mine som jeg skal ha på meg når jeg skal på besøk. 

Jeg tror disse to sammen kommer til å bli utrolig fint sammen og jakken ble jeg utrolig forelsket i fordi den hadde lommer å kunne bruke som utejakke men å ikke jakke vis det var alt forkaldt. Jakken - Lindex boksen er min favoritt men er fordi den bruker også til hverdags. - Bikbiok og genseren - BikBok. 
 

 

Mannlig makeup artist

 • 30.10.2016 - 13:46

Det er en mannlig makeup artist som er utrolig flink. Han lager en Halloween makeup som var utrolig nydelig.. (blogg analyse kommer etter jeg har kommet hjem fra mormor) linken til videoen er her Se Videoen Her

Hva syns jeg om mannlig makeup artist? Jeg syns de er like flinke som vi jenter gjør med makeup. Hva syns du?

HØSTES LOVE #2

 • 27.09.2016 - 08:49

Jeg valgte 3 antrekk som jeg likte utrolig godt å hvorfor kan du lese under bilde. Men først så for du som leser en mulighet å få en mail av meg om spørsmålet om at jeg kunne stille DEG spørsmål om fashion, lifestyle og skjønnhet fordi skal fortsatte ukas blogg og at alle sammen har muligheten til å kjenne din blogg og din mening. Så den første innlegget med blogg spørsmål kommer i dag. 

Genseren liker jeg utrolig godt fargen på. den grønn fargen kan minne meg som en jule-genser men den er utrolig nydelig og denne vant nok favoritt fargen. Skjørte likte jeg fordi at jeg ble glad i mønstre som var på slutten og var på utkanten. Så da er den siste igjen. Kjolen likte jeg fargen og mønstre rutete, den går an å ha en genser under som er veldig stort pluss. Hva er din mening? Likte du noen av disse tingene?

 

HAIR INSPRIASJON #1

 • 26.09.2016 - 07:21

Disse er noen har lyst til å prøve selv og hva syns dere ? Hvem liker dere?
#hair #style #lskjonnhet #skjønnhet #Blogg #blogg

tip tops antrekk

 • 17.09.2016 - 15:01

Antrekk har nummer på seg fordi tenkte egentlig på hvilken muligheter man kunne velge i forskjellige antrekkene som kommer til å bli utrolig fint og som hva jeg hadde prøvd til. 1. Dette er skjorte med prikker på og som jeg er utrolig glad i. Denne kan man bruke hva som helst til. Kan være en hvit bokse med en jakke over eller bare kan ha en vanlig genser over skjønn at kragen vises bare. 2. Denne kan du ha over en genser fordi denne kan stikke fordi leste at det var mest akryl så den kan stikke. 3. Denne kjolen er utrolig nydelig og det var utrolig fint til dette bilde som jeg valgte å ha med. Å det er akkurat nummer 4 er like inspirasjon som annet. Den siste jeg valgte var vasken som jeg bare elsket fargen på. Den var utrolig nydelig og likte den veldig godt.

Noen av disse har fått sitt egen stikkord. Color love er fordi at den er mye farger og at det skjer veldig mye. Og vesken som er øverst er min FAVORITT fordi liker fargen og liker ikke mist hvordan den har blitt laget på. Hvem av disse likte dere? Og har dere noen tanker?

#fashion #mote #Mote #side2mote 
 

RØD , HVEM , HVORFOR / HVAOG FAVORITT

 • 16.09.2016 - 21:54

Hvem av disse er min favoritt? Og hvorfor valgte du rødt? Og hva er ditt tanke?.. 1. Denne røde kjolen valgte jeg fordi linje og formen likte jeg veldig godt. Og med denne kjolen kan du lage mange forskjellige antrekk look som du / dere liker. Og denne kjolen er i tillegg veldig basic farge som kan bli noe tøft men også clasisk still. 2. Denne kjolen har mer mønster og denne har å veldig mange muligheter til forskjellige looker. Den 3 er et hvit og egentlig vanlig genser som tror mange vil like og denne kan å brukes til alt. Den siste er en skjorte som har ruter som er utrolig tøff og kul still.  Og favoritten miner nok nummer 3 fordi den genseren er utrolig tøft og basisk hvit. 
Liker du noen av antrekket?
 

LOVE THIS ...? #1

 • 16.09.2016 - 10:00

Da har jeg laget meg noen av høstes inpirasjon som kommer i mange deler ut over denne helgen. ( Ikke sponset )

1. Denne genseren likte jeg utrolig godt, det er fordi at de er mønstrer og likte utrolig godt . 2. Denne genseren ser utrolig god ut å ha på seg og fargen er en av mine favoritter. Men den fargen jeg liker utrolig godt er den som kommer nå. 3. Denne vesken liker jeg utrolig godt fargen på. Det er fordi at den har den fargen som jeg forbinder med høst farge. Er dere ikke enig i det?  Den siste jeg valgte er en kåpe. Dette er typisk mønster som jeg elsket utrolig mye før og har gode minner med skjønne utseende.  

ANTREKK TIRSDAG

 • 13.09.2016 - 17:15

Jeg holde på å glemme antrekk tirsdag. Dette antrekket ville jeg prøve noe nytt og se om de to fargene som blått, hvit og rosa passet sammen. Jeg kom egentlig fort enig i meg selv at det funket fint og begynte å like det godt ut over dagen, hvor lenge jeg hadde på meg antrekket. 

Hva syns dere om antrekket? Likte dere det? 
 

Makeup in today

 • 12.09.2016 - 16:00

Dette er dags makeup look som jeg liker utrolig mye og bruker mye.

STRIPER HVIT AND TRENDY

 • 06.09.2016 - 08:49

Nå tenkte at skulle begynne å gå med stiler som jeg er utrolig glad i. Disse dagene må jeg ha en insprasjon for å finne noe tøft eller fint i kleskapet mitt. Og begynne å tenke på de stillene jeg liker å gå med og kan vise meg fram i. 


Dette er antrekket mitt i dag. Og har du insprasjon når du skal velge klær fra gardeopen din?
 

SEPTEMBER SPORTY

 • 01.09.2016 - 17:46

Dette er sporty september 2016. sporty farger er veldig knalle i fargen så det er derfor jeg tok veldig knall oransje rød leppestift som jeg har utrolig lyst til å prøve. Men med en svart sekk som jeg likte utrolig godt pluss jeg syns det er med i sporty kategorien. Likte dere innlegget?

 

UKAS MAKEUP

 • 24.08.2016 - 16:18

Disse produktene har jeg brukt denne uken her som var. 

Det disse jeg brukete denne uken her. Jeg brukte ikke foundation denne uken fordi at jeg ville at huden min skulle ha foundation fri uke som jeg vil anbfale til alle sammen fordi det var utrolig deilig å ikke gjøre noe med huden din i det hele tatt. Så jeg anbefaler det å fordi man godkjenner seg selv bedre enn mine menker makeup og foundation. 

Dette er jeg bruker rundt øynene mine. NYX Øynebrun Mascara som jeg brukte fordi jeg ville skrive om denne så det kommer senere i dag eller så kommer det i morgen tidlig.  

Denne blush palettet creamete liker JEG UTROLIG godt og kan anbafe det til dere som liker creamte blush eller de som vil prøve hvilken farger som du liker. Eller bare vil ha flere muligheter.Så dette var ukas makeup som jeg har brukt hele denne uken som var. Håper dere har en super fin dag videre.! 

 

MINE FAVORITTER UNDER 200KR

 • 25.07.2016 - 21:54

Jeg har laget mine favoritter under 200kr eller akkuratt. Det står hvor jeg har kjøpt de hen men ingenting er sponset så dette gjør jeg fordi at er veldig gøy å lese det og fordi kanskje er noen produkter dere ikke har prøvd? Og jeg kan si at 2 av disse har jeg kjøpt allerede men har ikke kommet ennå.

Likte dere antrekkene? Og vil dere ha flere skjønne innkjøp?

 

Nytt Design

 • 25.07.2016 - 15:19

Da har jeg fått meg ny design egentlig. Jeg lager header nå fordi den jeg hadde var veldig stor til denne malen så da må jeg skifte på den men den kommer løpt av dagen. 

Nå ser dere at headeren min er veldig stor men skal pyte ut den. Pluss jeg vet at det er på tide fordi jeg tror at hatt den veldig lenge nå. Så da er på tide å skifte. Men hva syns dere om designet? Og syns dere at er uvant at jeg har skiftet design? Fordi jeg syns det selv at er uvant og litt rart men jeg vet at blir vant til det..

 

HVORFOR PREPPY STIL

 • 12.07.2016 - 16:51

Nå skal jeg fortelle dere hvorfor preppy stylen min er favoritt.

ELEGANT er noe av ordet jeg liker utrolig godt. Denne har lyse farger så kan alltid mikse litt skjønn at det blir utrolig søtt. LOVIT.

Bilderesultat for preppy style women

TILBØR er alle stiller har men preppy har alltid noen med skjøfer eller hatter som jeg liker utrolig godt. 

Detaljer er typisk en preppy still som jeg liker utrolig godt og jeg er veldig glad i kjoler som er i preppy still. Og denne stylen er veldig enkelt og den er ikke classis heler fordi preppy er har mer detaljer på enn classis stil har. 

Prep stil er, i sin kjerne, som består av rene linjer, høy kvalitet tekstiler, nære passer, og beskjedne kutt. Hvis en artikkel av klær ser spesielt prangende, komplisert eller avslørende, det sannsynligvis bør ikke kalles preppy. Det ville bli kalt "hot" eller "sexy", som ikke er utseendet du går for. "

Hvilken still har du ?

To av dags insta

 • 22.06.2016 - 09:12

Dette er to an dags insta bilder.

Har dere sett disse to profilene ?

Shopping lyst

 • 03.06.2016 - 12:27

Har dere noen gang hatt shopping lyst? Akkurat den følelsen har jeg nå. Jeg hadde mat pause å tenkte skulle finne noen inspirasjon til nye sommer antrekkene mine. Tror du ikke jeg fant mange ting nå? Typisk når skal spare penger eller ikke har råd.. Har dere også hatt skjønn?

Jeg ble glad i kjolen

DAGS ANTREKK

 • 24.05.2016 - 07:59

God morgen alle sammen. Unnskyld for utrolig lite innlegg men jeg lover at det kommer bedre å bedre. Dags OUTFIT kommer litt senere i dag så jeg håper det går greit for dere. 

Dette er antrekket jeg har på meg i dag. Jeg tok den striper genseren over den skjorten jeg hadde på fordi den hvite kraven er utrolig nydelig sammen med den svarte stiper. Pluss med en blå bokse som jeg har på meg. 

Og jeg tenkte skulle ta bilder av alt jeg gjør i dag siden video blogg er jeg ikke god på så hvorfor ikke ta bilder isteden for? 

 

hits