VIDEO COMING BACK

 • 03.12.2016 - 15:06


Gjerne abonner på kanalen min så hadde jeg vært super glad. Det kommer en video til i dag og du må ha en super fin dag

UKAS..

 • 28.11.2016 - 08:47

Da er det ny uke alle sammen. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne men denne uken har nok være litt slitsom men samtidig var det utrolig koselig i helgen. Jeg var på handletur sammen kjæresten min å handlet julegaver til familien min og kjøpte julegave til han. 

OPPTUR: Det må være denne helgen her. Det er nok fordi denne helgen har vært alt for perfekt å at jeg koste meg utrolig mye, og jeg har lært utrolig mye enn jeg egentlig kunne ha tenkt meg. NEDTUR: Denne uken har egentlig ikke vært så mange nedturer, det er kanskje veldig mye å gjøre å blir fort sliten men jeg holder ut bedre. UKAS SOM KOMMER MÅL: Denne uken her så skal jeg ha min egen juleverksted og pakke inn julegaver å kose meg med helt rolige uke og helt rolig i denne desember. Men nå skal jeg på jobb å blogg analyse kommer senere i dag. Og du må ha en super fin dag videre..!

 

LITT AV EN OVERSKRIFT

 • 11.11.2016 - 17:02

Dette var litt av en overskrift MINMOTE . Det er ikke så rart å gifte seg i en bikini når man er supermodell og er modell for Victoria Secret og skal ikke være sikker men hvor kan Bikinien komme i fra?


Denne kjolen / bikinien var utrolig nydelig er kanskje uvanlig men den var utrolig nydelig. Hva er din mening?


Hva mener du om denne kjolen?

TIRSDAG ANTREKK

 • 01.11.2016 - 10:03

God dag alle sammen. Da har dags antrekk i gang. jeg fikk til å skjøle på genseren min av alle ting men jeg vet at kan ta bort det med en gang men flett fjerner. Men har prøvd å lage hair style så gjerne skriv på kommentar felte å si hva DU syns. Jeg ble litt fornøyd selv men skal si at jeg ikke var helt fint. 
 

TODAY LOOK - BURSDAG

 • 22.09.2016 - 16:16

Jeg har filmet denne bursdag looken så det kommer på video. Men jeg tenkte at dere ville se dagen look, fordi denne dagen på jobb hadde jeg ikke så mye sminke på meg. Det eneste jeg hadde var mascara og litt farge på skinnet. Så jeg tenkte at det ikke var så viktig å ta med på et innlegg. Men dages bursdag look og litt hverdags look er..

 

Likte dere denne looken? Og gleder dere til en ny video?


 

TILBAKE BLIKK PÅ AUGUST

 • 01.09.2016 - 10:27

Da er det første september som betyr at høsten har kommet.  Da er det ny måned og siden sommeren er over så vil jeg gå igjennom høydepunkter fra denne  halvåret og fra sommeren.

Denne sommerfuglen besøke meg i juli måned som var utrolig koselig og den kom seg ut etter vært. Mine beste minner fra denne sommeren og fra august var at jeg fikk min beste mandag denne måneden her. Så glad på en mandag kan jeg drømme litt lenge etter men det kommer sikkert senere eller? Jeg håper på det.

Disse dagene her har vært opp å ned men egentlig har den vært veldig bra. Jeg kan ikke trekke fram noe som var elendig eller ikke noe bra som er negativt for meg i denne måneden. Noen tanker eller hendelser? Faren min har blitt 60 år, noe som jeg syns er UTROLIG rar men egentlig mest glad for mye historie og erfaringer han egentlig har i livet sitt. Etter jeg har flyttet for meg selv og hatt en litt tøff start har han stoler han på meg og vet hvor sterk jeg er og kan komme meg igjennom ting som er vanskelig. Så faren min er nok den personen jeg er stolt over å ha som far.. 

September kommer til å bli den måneden jeg skal gjøre et ekstra for å ha bra og fine dager uansett hvilken humør jeg er i eller hva som skjer rundt meg. Hvordan kommer din september å bli?

 

Lite skrive lyst

 • 16.08.2016 - 12:20

Jeg vet at jeg har kommet til den uken som jeg ikke har noe motvasjon til å skrive og ikke noe insprasjon. Så på et vis må jeg jobbe meg sammen på et vis denne uken ellers må jeg bare skjerpe meg helt forstendig mye skjønn at kommer flere innlegg. Men å skrive kommentarer til dere andre som har blogg har jeg begynt å bli litt flinkere. Så da mangler det bare gode innlegg.

Men hva syns dere? Kommenter andre side blogger er viktigst eller gode innlegg? Jeg syns selv gode innlegg, så jeg vet hva jeg må gjøre..!

 

NATTASS BILDER

 • 14.08.2016 - 21:17

Jeg tok ikke så veldig mange bilder igår. Det var fordi jeg koste meg rett å slett utrolig mye og jeg kunne ikke hatt en bedre natt som jeg hadde i går. 


Jeg satt sammen men familien min og venner av mamma å pappa satt på 3 borderer nedover fra det bordet vi satt på. På dette bilde under sitter pappa og eldste søstera min. 

Og de to som snakker med hverandre er mellomste søstera min med samboen hennes. Og skal ikke si alt for mye men jeg var utrolig trøtt etter denne fine gode opplevelsen.

 

DAGS NATT ANTREKK

 • 14.08.2016 - 20:18

dette er min lille nattas antrekk. jeg hadde en 80 talls kjole som var inspriet av dette års tallet. 

Det var denne kjolen jeg hadde på meg denne nattaen og den er veldig klassisk pluss utrolig DEILIG å ha på seg.

 

Hadde liten stopp er tilbake nå

 • 09.08.2016 - 09:40

Denne bloggen skal jeg gjøre noe som gir mening enn mote å skjønnhet. Ja, kommer litt av det å men ikke hele tiden. Har lyst å ta opp saker som jeg virkelig brenner for. Og det skal være alt fra alt egentlig.. Hvorfor jeg gjør det er egentlig er fordi at gir meg bedre utforning pluss nå skal jeg vise hvem jeg er og den jeg alltid har vært. ( jeg vet at var en liten innlegg men kommer senere ) 

Hverdags makeup..

 • 15.07.2016 - 16:43

Dette er min hverdags makeup som jeg går med veldig ofte.

  


 

Min Januar

 • 13.06.2016 - 18:06

Siden det har gått en halvt år av 2016 så hvorfor ikke gå igjennom alle månedene hverdag. Så denne dagen skal vi starte med januar. Hvordan har januar vært for deg? Januar for meg har vært helt utrolig. Fordi midt i måneden fikk jeg denne leiligheten som jeg bor i nå. Og når jeg tenker tilbake på dette så fant jeg å ut at TIDEN går utrolig fort og merker at jeg har forandret meg veldig mye nå etter denne måneden. Nå er ikke mamma og pappa hjem men nå er faktisk leiligheten min hjemmet mitt. ( rart å skrive ennå ) Hva har du lært denne måneden? Denne måneden har jeg lært hvor langt tid det faktisk tar å flytte inn og skaffe møbler og hvor kjedelig det er å henge opp tøy / klær inn i kleskape eller vaske en leilighet. Men det er veldig viktig å vaske et rom eller en leilighet også. Hva syns du var mest kjedeligst å flytte? Det kjedelig med å flytte er egentlig kjøpe mat. Fordi når du kjøper mat må du nesten bestemme hva du skal ha til middag. Oppsummerling enn å flytte? Januar måneden var egentlig veldig bra for meg og den var spennende,rar og gøy månedte.. Hvordan har din januar vært?  

hits