FØLER SEG?

  • 26.08.2017 - 23:19

Jeg regner med at alle har eller hatt en følelse at de ikke kommer så mye lengere med livet eller følger at alle sammen rundt dem har teknisk sett funnet der de vil og skal være. Hvor langt jeg har kommet? Jeg skriver vel ikke så mye her på denne bloggen fordi at jeg føler at jeg mister motivasjonen som også er veldig feil.

Jeg er nok den som ikke følt att jeg hatt store feil eller gjort så mye feil som andre mennesker faktisk gjør. Ikke snus, røyk ikke drikket så mye ikke vært full en gang så hvis du spør meg.. Har du noen erfaring med å gjøre noe feil? Så kan jeg selvfølgelig si mange historier med mine feil men de er ikke så mange av dem. Den delen med at ikke kommer seg videre men å lære er utrolig vondt, det er nok den delen jeg er inne i nå. Den delen man føler seg ut lært er utrolig vondt og gi meg selv utfordring er den beste delen. Så nå er nok den bloggingen som skal gi meg utfordringen som jeg gleder meg til. 

Jeg vil egentlig oppnå med dette innlegget å si at feilene dere / du gjør er egentlig veldig viktige for at dere/du lærer. Hvordan å se andre kommer videre i livet å være glad? Jeg er føler når andre er glade er super glad for dem og deres live er utrolig viktige fordi da ser jeg hva som kan gjøre hvis en gjør det riktige nemlig å gjøre seg selv utrolig glad.

Hva tenker du om dette?
Hvilken feil har du gjort som du har lært av?

YOUTUBE MAKEUP INSPRASJON

  • 25.07.2017 - 16:41

Jeg tenkte at min Tirsdag har utrolig tregt dag i uken som går utrolig sakte så hvorfor ikke bare se på youtube filmer? Jeg har laget noe som er utrolig morsomme og makeup / sminke tankegang.


 

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

  • 14.07.2017 - 15:02

Jeg tenkte skulle dele andre sine instagram profiler uke å se på mange fine bilder av deg, bloggere og mye annet. SÅ skriv hva du heter på instagram så følger jeg kjempe gjerne dere / deg. 

Gleder meg å se på din profil.. 

TYSKLAND I MORGEN + INNKJØP

  • 03.07.2017 - 13:31

God mandag alle sammen. Da har en ny uke begynt og det er min å dronnings sin bursdag uke, som er en god sommer måned. Jeg har forresten fått nye innkjøp som jeg har lyst til å dele med deg som leser.

Dette er noe som jeg har kjøpt og disse solbrillene er utrolig tøffe og jeg bare ELSKER disse brillene som jeg gleder meg til å bruke. 

Buxem lip cream var jeg veldig spent å om den kom i dag eller skulle komme i morgen å den kom i dag som jeg var utrolig glad for. Det var min egen julepresang fra meg til meg selv. Kanskje nærmere fra 23 åringen til 24 åringer, kan vel si at var mer riktig.

Jeg valgte egentlig veldig "vanlige" farger som var mer rød og oransje toner som jeg aldri sier nei til.

Jeg ville også prøve contor palette og concealeren  og hightlighteren til maybelline og jeg vet at alle vanlige butikker som har makeup har disse produktene så det er veldig enkelt å finne disse i butikk.

Hva syns du om disse produktene? 

 

NEW IN

  • 31.05.2017 - 15:36

God dag alle sammen. Jeg trodde at skulle vente lenge med dette innlegget men det ble faktisk i da, noe for meg var utrolig glad for og det passet perfekt at den kom i dag. For en ca to uker siden bestilte jeg noen nye sko som bare måte ha. Som noen kanskje vet så er rød en av de favoritt fargene mine, egentlig er oransje og gul mine yndlings farger men rød er god 3 plass. Det som skulle fram med dette er at jeg kjøpte meg nye rød sko og som er en rød sløyfe som er utrolig nydelig og nok mine favoritt pen sko.. Gleder meg til jeg skal bruke dem til bursdager og fester. 

Jeg har kjøpt den på en app som heter wish og det er shooping app. Hvis du vil at jeg skal skrive om denne appen så skriv en kommetar under så skal jeg gjerne gjøre det. ( Ikke sponset )
 

 

Kreativt hjørne

  • 30.05.2017 - 09:01

God morgen alle sammen. I går hadde jeg min egen re-design dag og jeg kjøpte meg noen tusser som jeg kunne bruke på klær å sko. Jeg valgte å bruke mine utslitte sko til mer preppy og morsom.

HELGS INNLEGG

  • 13.05.2017 - 11:31

Da har kommet helges innlegg som går til fitnessnora.blogg.no. Det er et kreativt og veldig gøy tanke gang pluss veldig sunt. Jeg kan si med en gang at jeg er litt skeptisk å prøve nye sushi banan metoden men kanskje det er godt? Har dere hørt om det kanskje? Og hva tenker dere om helges innlegg?

( Innlegget er her ) Men jeg følger at jeg burte prøve det jeg også en gang kanskje bruke dette til Onsdag kos?  

NY I POSTEN

  • 05.05.2017 - 19:28

Jeg bestilte meg to billigere produter hos www.coverbrands.no ( Ikke sponset ) Det merkete heter Wet N Wild. Hva tenker du om merket ? For meg så er merket veldig spennende. En leppestift på 49 kroner måte jeg egentlig teste ut og det har jeg gjort å kom i dag. 

Fargene jeg valgte meg ut var: Hot red. Den er ikke så rød som dere tror men er litt mer rosa som faktisk er veldig fint denne sommeren / våren som er her nå. Den andre fargen heter Ready to Swoon/Vertige som er utrolig nydelig farge som går an til å bruke til alt sammen som er en pluss.


Ready to Swoon / Vertige 


Hot Red Her har vi begge fargene. Jeg å si deg min første inntrykk er at man skjønner egentlig veldig fort at den billig men den varer fargen varer lenge på leppene. Jeg har hatt min i ca 1 time allerede som for meg er veldig pluss i boken. Det lokter også noe på denne leppestiften å det er samme lukt som max faxtor har, hvis jeg må samlige lokten med et kjent merke. Jeg prøvde billige merke fordi jeg vil se hvor gode / dårlige dem egentlig er. Og disse leppestiftene er ikke dårligere heller men ja det finnes mye bedre enn disse leppestiftene men kommer til å ta vare på de her.
 

POST KOMMET

  • 20.04.2017 - 17:26

Jeg har bestilt meg noen ting som jeg ønsker meg. 

( Ikke sponset ) Disse gleder jeg meg til å prøve og dere skal få tilbake innlegg hva jeg syns om disse produktene

Cleansing Foram : Kicks.no

Disse fikk jeg som prøver.


Ryggsekk: H&M

Gleder meg utrolig mye til å bruke denne sekken fast...
 

hits