HELGS INNLEGG

  • 13.05.2017 - 11:31

Da har kommet helges innlegg som går til fitnessnora.blogg.no. Det er et kreativt og veldig gøy tanke gang pluss veldig sunt. Jeg kan si med en gang at jeg er litt skeptisk å prøve nye sushi banan metoden men kanskje det er godt? Har dere hørt om det kanskje? Og hva tenker dere om helges innlegg?

( Innlegget er her ) Men jeg følger at jeg burte prøve det jeg også en gang kanskje bruke dette til Onsdag kos?  

NY I POSTEN

  • 05.05.2017 - 19:28

Jeg bestilte meg to billigere produter hos www.coverbrands.no ( Ikke sponset ) Det merkete heter Wet N Wild. Hva tenker du om merket ? For meg så er merket veldig spennende. En leppestift på 49 kroner måte jeg egentlig teste ut og det har jeg gjort å kom i dag. 

Fargene jeg valgte meg ut var: Hot red. Den er ikke så rød som dere tror men er litt mer rosa som faktisk er veldig fint denne sommeren / våren som er her nå. Den andre fargen heter Ready to Swoon/Vertige som er utrolig nydelig farge som går an til å bruke til alt sammen som er en pluss.


Ready to Swoon / Vertige 


Hot Red Her har vi begge fargene. Jeg å si deg min første inntrykk er at man skjønner egentlig veldig fort at den billig men den varer fargen varer lenge på leppene. Jeg har hatt min i ca 1 time allerede som for meg er veldig pluss i boken. Det lokter også noe på denne leppestiften å det er samme lukt som max faxtor har, hvis jeg må samlige lokten med et kjent merke. Jeg prøvde billige merke fordi jeg vil se hvor gode / dårlige dem egentlig er. Og disse leppestiftene er ikke dårligere heller men ja det finnes mye bedre enn disse leppestiftene men kommer til å ta vare på de her.
 

POST KOMMET

  • 20.04.2017 - 17:26

Jeg har bestilt meg noen ting som jeg ønsker meg. 

( Ikke sponset ) Disse gleder jeg meg til å prøve og dere skal få tilbake innlegg hva jeg syns om disse produktene

Cleansing Foram : Kicks.no

Disse fikk jeg som prøver.


Ryggsekk: H&M

Gleder meg utrolig mye til å bruke denne sekken fast...
 

hits