MITT FORHOLD TIL LEPPESTIFT

 • 19.10.2017 - 08:37

Mitt forhold til leppestift er nok at jeg syns du før den ekstra looken eller finishen til ansiktet ditt når du har satt på hele av primer, foundation også videre. Jeg føler at det er utrolig mange ting å få farge på, men har vis følelse at leppene dine syns nok mest synlig på når gjeller farger. Øyneskyggene er også veldig mye farger å kreative men man for ikke den ferdig finishen uten leppestift?  Skjønner du hva jeg mener? Og hva er din mening?

 

KJØP ELLER LA VÆRE del 1

 • 17.10.2017 - 19:32

Dette produktet har nok mange sammen lest om. Og denne har jeg ikke skrivet om så det kommer nok veldig mye av disse innleggene. Den første jeg ville skrive om er Modern Renaissance fra Anastasia Bevenly Hills palettet. 

Det er utrolig mange som liker denne designet og fargene på dette plattet og tror dere har les og hørt om denne før og dette er mitt mening om denne og hvor ofte jeg har prøvd denne og i helgen kommer det look forslag.

Fargene liker jeg utrolig godt og liker de fargene her: Primavera, Venetian Red og Love Letter. Disse tre fargene er mine favoritter og det er nok fordi at den passer til alt.. Huske på: bruker bare rene bøster fordi det kommer veldig mye farger på bøsten å det syns utrolig godt og prøv heller ta lite på enn veldig mye på fordi det skjønner du når du tester den på øynene dine.

NEW TODAY - POST AND GLOSSYBOX

 • 05.10.2017 - 20:01

Dette er det nye jeg har kjøpt så ingenting er sponset. Dette fikk jeg på glossybox: Colgate tannbøste som for meg var helt supert og egentlig veldig greit å få. Narciso Eau de Toilette som er fresk av rose eller er flere lokter men for meg er rose som lokter mest. Børste ifra Luxiebeauty som er small contoring som virker som veldig god. PawPaw Original Blam som sier kan bruker for lepper, skin og alt. Men jeg kommer til å bruke den til lepper og nailer. Den siste er Naobay Equilibria Gel to Melk som faktisk ikke skal ha vann før du tar på krem eller gel. 

Jeg har også handlet på Kicks som er Urban Decay Naked skin Pawder - The Illuminizer som jeg gleder meg utrolig mye til å prøve. 

HIT OR FLÅTT

 • 20.09.2017 - 20:58

Jeg fant denne på ebay og hvorfor jeg tok med denne er fordi jeg lurer på om dette er hit eller flått som er ord trykk for meg som er not eller ikke. Da begynner man med designen med den liker jeg håndtaket på kosten og selve håret er søt men vet ikke helt om er den som blir den nye hit eller trend eller hva skal man si. Jeg vil gjerne høre hva din mening er..  Er dette hit eller flått / not for meg?

FØRSTE INNTRYKK AV MILANI Concealer + Perfect 2-1 Foundation

 • 29.08.2017 - 17:33

( Ikke sponset ) Tenke skulle ha min mening om denne faoundation som er både negativt, positivt og til sist om jeg anbefaler denne eller ikke og ikke minst hvilken hudtype denne funker på. 

Positivt: Denne er faktisk vannfast noe som jeg fikk testet i dag siden det begynte å regne og jeg trodde at skulle bare ta bort alt. Den har god dekk evne på mørke sirkel under øyne så denne perfekt bare for concealer som jeg lurer på om skal bruke mest. 

Negativt: Det som er kjipt er nok at denne passer ikke for dere som har fet eller noen som har oljete hud. Det er fordi den er veldig fet fra før så det kan være at den gir ikke like god resutart som den sier at den skal gjøre. Og hvis du har fet eller oljete hud så kan denne bli nok bedre som concealer enn foundation å da gir denne litt mindre mening for min del. 

Mitt første inntrykk: Jeg har nok litt oljete hud men jeg brukte veldig god primer og begynte med dagkrem og vasket ansiktet veldig grundig før jeg faktisk prøvde denne. Å det gikk, men husk at bruke god primer som DU vet er riktig for huden din. 

Anbefaling: Dere som har "normalt hud " eller som har mye av rødness eller mørke sikler under øynene og kanskje mye kviser så er denne veldig god til å dekke. Denne er den beste dekk concealere / fauondation som jeg faktisk har.  Så ja for dere som ha en god dekk hevne. 

 

 

NYHET + HUSK AT MERKER ER IKKE ALT

 • 27.07.2017 - 16:32

Jeg har nok fått min beste nyhet som jeg gleder meg til å dele med dere. ( Ikke sponset ) Jeg gikk inn på douglas og som jeg alltid går igjennom er nyheter som kommer og tror du ikke jeg fant too faced der? Ok, må si at det ikke er så mange produkter ennå men herregud så glad jeg ble så jeg måte bare kjøpe meg selv en øyneskygge palett som het Sweet Peach Eye Shadow Collection som jeg sett utrolig mange har hatt på YouTube av dette palettet.

Relatert bilde

Men det er en sak som har lyst å ta opp med dere også. Det handler aldri om hvilken merke man kjøper og om den koster mye. Jeg husker at butikk merkene som Maybelline, Lóreal, Max Factor og Isadora var veldig mye som voksene brukte og som var UTROLIG spennende fordi vi rundt oss hadde ikke så veldig mange merker rundt oss egentlig. Men nå har det kommet utrolig mange flere enn de 4 merkerene å da er disse merkene liksom en nedlegge sak for dere ungdommer men faktisk ikke så det er god ting å ha noe av disse merkene ved makeup hyllen din fordi det betyr noe for som kanskje se hva du har kjøpt og kanskje også anbefaler så jeg håper at du også tenker hva du kjøper rundt deg. Og jeg har mange av disse produktene som finnes i butikkene og som ikke er Mac, Too Faced eller noe skjønt. Og en ting til, dette er en liten hemmelighet men har ikke kjøpt meg så mye av merket NARS som jeg har lyst å prøve og som mange har men for meg er det ikke så viktig. 

Hva tenker du om denne saken?

 

 

NEW IN VIDEO

 • 24.07.2017 - 15:59

Da har jeg laget meg en liten video til dere denne mandagene her så jeg håper du / dere liker videoen. 


 

NEW IN MY MAKEUPBAG

 • 08.07.2017 - 17:12

Jeg har bestilt meg et palett som jeg fikk i dag. ( Ikke sponset ) Jeg har ønsket meg og som jeg bare måte ha. Det var nok fordi jeg likte utrolig godt disse fargene og at den hadde oransje i seg. 

Zoeva Matte Spectrum gleder meg til å prøve utrolig mye og gleder meg til å se på første inntrykket mitt er og det kommer på video med min første inntrykk.Det er kanskje ikke så rart hvor mye jeg gleder meg når du kanskje ser fargene. har du prøvd dette palettet?

 

NOEN AV 4 FAVORITT

 • 09.06.2017 - 19:01

Dette er noen av mine favoritt Foundation sammen med Bobbi Brown som jeg bruker mest. Det som er like med begge to er at du trenger ikke å ta så mye på før du for en resultert som du liker godt. Jeg er veldig glad i disse 4 veldig godt og hvis du har en noen flere som du liker veldig godt så gjerne skriv det på kommentar felte skjønn at jeg kan se hva jeg vil prøve ut som neste. 
( Ikke sponset )

STIFT ELLER I PALETT

 • 06.06.2017 - 16:09

Jeg på hva som er forskjellen og hva jeg fortrekker av stift eller palett når det gjeller lepper. Du som ikke trodde er noe forskjell så er det faktisk for meg en store å både ulempe og lemper med begge to. Stift: Med leppestift er nok den mest vanlige å bruke. fordeler med stift er nok at den kan ta med overalt uten å ta så veldig mye plass og som er ulempe med stift er at du må velge en å en farge og hvis du ikke liker den fargen så blir det en bomb kjøpt. palett så er det nok den motsatte, nemlig at det finnes flere som du kan velge mellom men for meg så tar palett veldig stor plass så det spørs selv hva du velger. Det som jeg forsetter med er nok at jeg tar med stift på tur og palett blir hjemme. 

Så oppsummering: Palett bruker mye plass og på jobben så ofte vil ha noe enkelt så tungt  så stift er best på reise og eventuelt jobb. Men på fest så er palett veldig bra fordi da kan du velge farger. 

 

NEW IN MAKEUP

 • 02.06.2017 - 15:48

God dag alle sammen. Jeg har bestilt fra kicks ( Ikke sponset ) Men der kjøpte jeg meg ny Lipstick Palette som jeg gleder meg utrolig mye til å prøve. Det er ifra Urban Decay å det er nok en av mine favoritt merker sammen med Maybelline og NYX. 

Hva forventer du av dette palettet? første inntrykket mitt allerede er fargene som var veldig gode. Fargene er utrolig nydelig og jeg gleder meg til å bruke en som heter Ex-Girlfriend den er mellom rød-brun med litt lilla i og en som heter 1993 som er brun farget og selvfølgelig er bare navnet er veldig bra.  

( Hvis du lurer hvilken farge som jeg liker er de to underste med bruntoner i som jeg gleder meg til å prøve) Det kommer en vurdering om denne i neste uke skjønn at jeg kan prøve denne ordentlig. 

HVERDAGS MAKEUP

 • 12.05.2017 - 08:28

God morgen alle sammen. Da er det endelig fredagen her kommet. Det er veldig uvanlig av meg å vise dere sminken min. Så jeg må begynne med det å dele litt med dere. Så jeg skriv hva jeg bruker til hverdags sminken min. Men det er veldig opp å ned fordi noen ganger har jeg sminke fri dager. Men jeg kommer tilbake til det. Jeg har laget i kategorier på hva jeg bruker og litt om hva jeg syns. ( Ikke sponset ) 

Concealer: Maybelline - Instant Ani-Age Effekt. Denne er min favoritt concealer og den dekker veldig bra på mørke sikler under øynene men også veldig god til å dekke litt kviser hvis man har en stor som syns kanskje godt. 
Foundation: Bobbi Brown - Skin Founation on Stick. Den er veldig god til å bruke som kontur fordi den blander veldig godt på alle områder som trenger kanskje mindre dekkene. Så jeg har den fargen jeg har som fast men å en litt mørkere som jeg bruker som kontor skjønn at blir liket farge å ser veldig naturlig om. 
Primer: Smashbox - Photo Finish Primer Water. Jeg vet at det er veldig mange som liker denne så gleder meg til å prøve denne jeg å.. Har du prøvd denne kanskje?
Bluch: Denne er min FAVORITT på denne måneden som var og jeg bruker denne ennå. Urban Decay - Gwen Stefani og fargen jeg bruker ofte heter Easy som er mer shimmer rosa. 
Øynebryn og Mascara : Begge to kommer fra maybelline - Browprecise Fiber Filler og denne er UTROLIG og jeg liker veldig godt naturlige øynebryn look. Og mascaraen heter: Colossal Big Shot volum mascara som gir veldig mye volum og du trenger ikke volum vipper lenger på denne mascaraen.  

Har du prøvd noen av disse produktene

 

Hverdags sminken min i påsken i to dager

 • 18.04.2017 - 08:07

Nå er påsken over det er utrolig synd men skjønn skjer. Men jeg tenkte at siden jeg brukte makeup i 2 dager fordi grunn av jobb så tenkte jeg at det kunne være min hverdags sminke fra denne uken her som var i påsken.

Øyneskyggen brukte jeg maybelline sin nye The 24Karat Nudes som er en av favorittene mine og er litt fordi at jeg kan bruke alle fargene veldig godt pluss de er veldig nude farger som jeg liker veldig godt. Mac sin hightlighter ville jeg teste ut og jeg likte den veldig godt å det er fast formel så det kommer nok veldig lite på hvis du vil ha den som syns med en gang så er ikke dette helt riktig for deg men går alltid til å bygge denne opp. Har du brukt noen av disse produktene før?

 

BABY LIPS COLOR BALM CRAYON RESUTART

 • 15.04.2017 - 20:22

( IKKE SPONSET ) Som du vet har jeg prøvd Baby Lips Balm Crayon og nå kommer det alt av som er bra med denne og hva mine første tanke var når jeg prøvde dette produktet.

Positivt: Det fantes i flere farger og den fargen som jeg har heter: Creamy Caramel som er veldig natural farge på leppene dine og den er myk når du tar på leppene dine og den nok best å ha en leppestift over som har samme fargen men litt mer fastere i konsistens skjønn varer litt lenger. Det som er litt negativt mred denne er nok at den lokter veldig godt men på leppene så følger du at smaker på leppene fordi man kommer ikke over lokten/ smaken av leppen din så det er en minus og hoved minuset er at den tørker veldig sagte inn i leppene dine. Og den varer lenge men følger at leppene dine smurderer opp. Men denne er helt grei og kommer til å bruke denne opp å ned men om denne blir min nye favoritt er jeg veldig skeptisk til. 

Har du prøvd denne før?

 

PÅSKE PRODUKTER TOK MED

 • 15.04.2017 - 15:17

( Ikke sponset ) Det er  nok produkter jeg måte ta med. Tok egentlig ikke så veldig mye i denne påsken men jeg prøvd en del produkter som søstera min tok med. ( De kommer senere på denne dagen )

Clinique kremen er utrolig nydelig i ansiktet som jeg liker utrolig godt. Denne deo er nye til Nivea som jeg hadde egentlig utrolig lyst til å prøve ut som ja, er helt ok. Maybelline sin brow gel med fiber er den beste som jeg bruker veldig ofte til øynebrynnene mine. Baby Lips Color blam Cream er den nye som hadde lyst å prøve ut som du skal snart høre om den andre concealeren som jeg hadde lyst å prøve som jeg har faktisk hatt en gang før men jeg ville se om jeg husker denne ennå. Hvordan det var. 

Har du noen av disse produktene?

 

BEAUTY UK ER MIN........

 • 13.04.2017 - 12:43

( Ikke sponset ) Jeg har min favoritt leppestift som jeg bare elsker utrolig mye. 

Jeg vet ikke helt hvor mange farge jeg har av de men tror jeg er opp i 3 stykker som jeg har blitt utrolig glad i. Jeg skulle ta med de i påsken men valgte at jeg skulle prøve noe nytt og noe som jeg skulle glede meg til. Du finner dette merket på et sted som er Coverbrands hvis du lurer på hvor du finner det hen. Og det beste med dette er merket at er billig og er veldig gode.

- Har du prøvd dette merket?

Følg meg på instagram: TRYKK HER
Snap: bitte-louise

 

Påske testing

 • 12.04.2017 - 13:33

Dette er den som jeg skal teste igjennom påsken.

Denne leppestiften fra maybelline har jeg lyst å teste denne påsken. Denne også men olje skjønn at den er veldig god på leppene og trenger ikke ta det for mye på fordi fargen syns godt. ( ikke sponset ) hvis du lurer på hvor jeg har funnet den så sender jeg deg linken på svar kommentarer. Resten av hva jeg syns om denne kommer senere i dag.

UKAS FAVORITTER

 • 09.04.2017 - 13:40

( Ikke sponset ) Jeg har utrolig mange favoritter som jeg kan dele med dere. Meste parten er egentlig makeup som jeg bruker hver eneste dag og som jeg virkelig anbefaler ALLE til å prøve. 

UD Gwen Stefani blush er MIN STØRSTE FAVORITT denne uken. Jeg elsker denne og fargene kan brukes til highlight, brownser og blush til sinna. Man kan å bre ha lite produkt på fordi hvis du tar den veldig mye på så lover deg at ikke kommer til å se bra ut.

Hvis du vil at jeg skal lage flere favoritter men på video så si ifra.

 

FOR MYE AV TING..!

 • 09.04.2017 - 13:28

Når det gjeller sminke eller sminke koster så har jeg utrolig mye av sminke koster. Det er nok utrolig mange jenter enn meg som utrolig mange sminke koster liggene overalt å det har jeg skjønt at det kanskje ikke er helt vanlig. Eller er det helt vanlig? Ihvertfall så tenkte jeg nå at jeg må ha en opprydding i sminkekostene mine som jeg egentlig har tenkt utrolig lenge over. 

Men om jeg tror det er vanlig å ha mye sminke koster liggene? Jeg tipper på at noe steder er det faktisk veldig mange som har det som jeg følger at har akkurat nå. Å om de bruker det alle sammen så tviler jeg på det, fordi jeg sliter med å bruke alle mine. Hva er vitsen med å ha så mange? Vitsen er vel ha flere muligheter og kanskje forskjellige resutart på looken. For meg så er det egentlig at har flere muligheter til koster som man kan like eller har likt før. Ofte skal bytte ut koster? Jeg er nok den som er mest elendig å byte koster og kjøpe nye. Men man trenger ikke å gjøre det ofte og bare husk å vaske dem ofte nok så tipper jeg på at går greit.  

UKAS FAVORITT

 • 26.02.2017 - 14:11

Jeg tenkte at jeg skulle ha min første ukas favoritt denne måneden. Det er utrolig lenge siden jeg har skrivet på denne bloggen og egentlig tatt veldig mange bilder. Så jeg tenkte at jeg skulle ta flere bilder. (  Ikke sponset ) 

Men ukas favoritt produkt er alle butikker har, den er ny fra maybelline og er utrolig produkt / palett og den som heter: The 24karateNudes og fargene er utrolig nydelig og de varer utrolig lenge. Jeg hadde denne fargen som basis i går når jeg var ute og det varte utrolig lenge. 

Jeg var først veldig skeptisk med denne men nå så er nok den jeg bruker som hver eneste dag fordi er bare helt utrolig nydelig. Det som å er beste med denne er nok at DU finner denne i alle butikker som jeg syns kanskje dere skal prøve om dere vil.

Jeg vet nok at denne er beste palettet som av de tre som allerede på butikken. Så LOVIT ...!! Har dere prøvd dette palettet? 

  

hits