GODTA SERVE MENNESKER

 • 21.10.2017 - 15:14

Jeg har faktisk lest homoboka bare for å være fokus på at finnes serve mennesker som faktisk er like vakere sammen. Først må jeg si at dere alle som er serve er utrolig tøffe og jeg er nok som bare digger dere alle sammen. Hvor mye hat dere må igjennom fortjener dere ikke pluss at jeg mener at alle dere skal bare være stolte over det og bare gi f... hva alle sammen mener. Ja, noen mener det er feil men kan si med en gang at det er ikke feil. Jeg syns det er mer riktig fordi det nesten som å si at han og hun ikke passer sammen fordi kler ikke være sammen.

(Veldig tynt eksempel men jeg vet at skjønner hva jeg mener)

(helgens og ukas tema som kommer) 

Jeg syns at de skal ha samme rettferdighet som alle sammen har i sitt eget ekteskap. Syns også det er like vakkert å se to samme kjønn blir forelsket i hverandre akkurat som vi som liker andre kjønn blir forelsket. Det er ingen galt og være sammen eller forelsket i noen og det gjeller også de som forelsker / sammen i den Sama kjønn som man er selv.   Min personlig mening om serve mennesker er nok at når de første er ute i fra skapet så komme det gode dagene for dem og forreste på det gode og kanskje har tøffe dager men de har ikke tøffedager når de først finner den rette personen av samme kjønn fordi de forstår hverandre mer enn det kanskje jente og gutt skjønn, håper dere skjønner hva jeg mener.  De vennene jeg har som liker samme kjønn er jeg faktisk veldig stolte over fordi de har funnet ut som er viktig for alle og jeg liker utrolig godt se mennesker som har funnet som er dams egen ting og som gjør han/hun spesielle på den gode og den beste måten i livet deres. 

MILJØET / NATUREN SAMLINGER MED DIN MORMOR/OLDERMOR

 • 18.10.2017 - 08:26

Mine forventinger til denne uken her. Vi har jo kommet på onsdagen å fram til nå har jeg egentlig ikke noe å gjøre noe ting negativt men siden jeg har nå natur / miljøet vårt så har jeg lyst til å se det gode og det som vi alle sammen må gjøre noe med. Først vil jeg si at verden og naturen forandrer seg like mye som vi mennesker gjør noe som er litt rart å tenke på men faktisk veldig sant. Hvis du tenker deg din oldermor eller mormor er veldig gamle å kanskje død og akkurat hvor eldre du blir jo mer hjelp trenger du og det er akkurat det naturen og miljøet trenger. Det er skjønne ting man må tenke på eller over fordi det er så utrolig mange der ute som ikke tenker på miljøet eller naturen og jeg er utrolig sikker på at mange ungdommer ikke tenker helt på naturen eller rettersagt miljøet som er utrolig stort og mye vi ikke ser men tro meg, når vi ødelegger mye mer vil alle sammen se hvor mye faktisk det gjør med der du selv bor og kanskje naboene bor også.

Mine mål denne uken er nok at bruker naturen veldig mye og gå og se hva som kanskje er forandringen som miljøet og naturen gjør på en god og negativ måte som jeg må eller skal ta opp. Og ta opp noen nyheter saker som akkurat handler om naturen og miljøet.

Hva er dine tanker? Gjerne del de med meg. 

VET DU - TENK IGJENNOM

 • 17.10.2017 - 00:35

Dette er et innlegg der dere alle må tenke igjennom og som kommer til å hjelpe de fleste å kanskje få et nytt eller flere syn på saker man kanskje ikke ser med en gang.  Denne naturen trenger egentlig veldig mye fra oss mennesker, det er mange ting i denne verden som kan gjøre ting naturvennlig uten at man skal gjøre det og det pluss kanskje noe annet innen penger. Men før jeg tar opp miljø forslagene mine som egentlig er veldig mye så tenkte jeg hvorfor ikke snakke om oss mennesker vs. Dyrevern, egentlig har jeg ikke vært veldig engasjert til å skrive om det men etter det som skjer med oss mennesker og i tillegg til å ikke ha penger til gode dyrevern så begynner jeg utrolig mye på hva som skjer. Det som jeg tenker er at vi mennesker skal teknisk sett drepe litt av dyreverden også, noe som gjør utrolig vondt og egentlig litt skremmende. Og ulven rabatten kan egentlig bare gå vekk fordi at ulvene er også den som dreper ja men vi mennesker dreper mest. Så kanskje vi alle må tenke på nytt for en god enighet og man kan ikke bare glemme naturen eller miljøet eller dyrene.

Hva er naturen for deg? Naturen for meg personlig er viktig og det er nok fordi at jeg er vant med skogen mer enn kanskje jeg er vant med trikk for eksempel.  Men det som jeg merker utrolig mye av som jeg vet at byen å alle sammen gjør er at for elendig luft i byene. I skogen der jeg er ofte om sommeren er det utrolig rent luft og for sove utrolig godt og nok det beste er at jeg føler meg aldri slapp og har så mye energi at jeg kan bare få til mer. Jeg vil at du som bor i byen skal komme deg i skogen å se faktisk hvor mye bedre luft du faktisk får i lungene dine enn det du kanskje gjør i byen.

Hva syns du om dette innlegget? Er du enig?

MEG Å POSITIVT TANKER

 • 06.10.2017 - 14:04

Jeg er nok den som tenker det ofte eller ikke så mye ofte men en del fordi energien min er alltid på topp og da mener jeg at positivitet er noe som gjør veldig mye å hode energien min oppe. Det beste også med positive er for meg at kan bli mer lykkelige at det kommer fram veldig ofte med de som er lykkelige enn kanskje de som er veldig mye ned på samfunnet at de ikke har nektet den koden. Koden er nok den som er veldig forskjellige blant mennesker og oss alle. Den store lykken min er nok å se andre glade og fornøyde med det de har gjort og for til også kommer jeg å lærer av det de gjør eller har opplevd på et vis pluss nye ting som jeg finner ut selv også. 

Gjør ting som er positivt for deg er nok den beste tipset jeg kan komme på. Selvfølgelig mye annet å som låner seg, kan ikke du komme en tips som gjør deg positiv på kommentar felte? Så hjelper alle hverandre på dette innlegget. Det hadde jeg likt utrolig mye og satt utrolig pris på det at alle hjelper hverandre. Jeg håper du for en positiv helg og bare nyte hele helgen fordi det er planen min. 

ANNA RASMUSSEN GIR SEG? MIN MENING HER..

 • 03.10.2017 - 10:57

Jeg syns det er synd at hun gir seg men jeg forstår, skrivet mer lengre ned. 

Jeg vet at dette er utrolig gammel nyheter for de fleste. Men siden dette skjedde i september så jeg være litt medmenneske eller hva hun har gjort med meg som person eller som jeg har lært. Ja, jeg har lært utrolig mye av henne. Og det er positivt fordi at hun har jo fått øynene open på veldig mye av temaer som hun brenner for og for meg har hun vært eksempler på hvordan man kan gå andre veier som kanskje ikke er normal for veldig mange og skapt en vei som kanskje mange etter henne kommer til å gjøre uten at det skal føle feil som et samfunn. Fordi samfunnet når gjeller barn eller stifte familie er veldig firkantet som veldig mange gjør men hun fikk et lys på at mange gjør som henne som kanskje er få nå men det kommer nok til å bli flere å flere av det. Og om hun fortjener veldig mye av den klagingen og kjeften, den skulle hun ikke ha fått en gang og jeg håper virkelig at hun før en super fint liv uten om bloggen og hun fortjener det beste, unnsett hva du gjør så kos deg masse og stå på videre og jeg kommer ikke til å glemme deg som blogger uansett om jeg ikke kjenner deg men vet at du er en flott person. 

STOPP BEGGE SIDER..!

 • 01.10.2017 - 14:26

Hele nyhetene dekket nazidemonstrasjonen. Det er akkurat da jeg leser bok som rettigheter veldig bra tarming at det skulle komme opp, når det skjer i verden kommer det også på twitter så jeg så vel på mange tweets igår også. Ikke spør hvorfor, men her kommer min reaksjon på tweest som har kommet.

Jeg vil si at er utrolig mye rart vi mennesker egentlig gjør for å vise oss eller si meninger som vi står for. Jeg kan si med en gang at jeg er ikke parti med noen i denne saken men jeg er mer i rettighetene side. Og jeg skal si at har dere lest alt om rettighetene og satt deg inn i det? Fordi det tviler jeg på ikke for å være slem. Nazide side dere er helt totalt ut av kontroll fordi forsvare dere mot region er umulig gjør det når du dør bort i verden og dere som tenker på kjærlighet og alt skjønn så kan man vise helt på en annen måte enn å kaste stein på politiet og komme nærmere nazide side fordi de vil ha krig og kjærlighet ber ikke akkurat på krig den første delen. Ser du elle noe hva jeg mener? Eller skal skrive mer om det..? Dette er noe jeg brenner for og kommer alltid til å skrive mange innlegger om dette uansett hva.

Likte du innlegget?

TYPISK MOBBER , NETTET ELLER PÅ SKOLEN , BLIR MOBBET!

 • 28.09.2017 - 08:57

Er du den som er typisk mobber andre? Uansett om det er på nettet eller på skolen? Eller er det du som blir mobbet? Så kan alle sammen lese dette innlegget. Vi mennesker er nok den som er en flokk akkurat som andre dyrene på jorda vår. Dette skal ikke handle så veldig mye om meg men tenkte at skulle gi deg som mobber noe å tenke på og du som faktisk blir mobbet kommer også en råd, tips eller hva man skal kalle det. Til deg som mobber og ingen har sett hva du gjør så må jeg si at ikke gjem at du mobber, det sier jeg fordi at du trenger hjelp langt inne i kroppen, hode ditt fordi du er ikke glad i deg selv og du tror kanskje selv at alt er veldig bra med deg men tviler på det ellers så hadde du ikke gjort det.

Og vis du også tillegg mobber andre på nettet eller bloggere så kan du ikke gjemme deg på nettet heller fordi det er nye samfunnet som ALLE og FLERE faktisk ser hva du holder på med så vis du vil bli funnet så finner de deg også på nettet og hverdagen på skolen så prøv å bli venn isteden for den som faktisk har et problem! Til deg som faktisk blir mobbet må tenke at DU må si ifra. Bare si ifra er en ting ALLE gjør uansett hvor man er og TRO meg når jeg sier at du trenger å si i fra hele livet ditt så hvorfor ikke starte nå? Nå som du faktisk har vondt så er det beste å si det og du trenger ikke si det for deg selv men kanskje for den som har mobbet deg? 

 

UNNSKYLD BEKLADER OG MISFORSTÅTT

 • 20.09.2017 - 18:35

Jeg vil først si unnskyld til wish at folk trodde var advarsel mot dere men det var betalings metoden deres. Jeg vet ikke helt om Klarna sine betalings metoder er helt trygge og serriøst jeg trodde jeg hadde betalt men fikk vist dobbelte, og dere som jeg trodde at var imot wish så tar dere feil jeg er ikke imot dem og saksøke dem hallo.! Jeg er virkelig ikke så dom og alle dere som lo av det og av meg dere fikk ikke til at jeg gråt eller ble lei meg fordi jeg vet hva jeg er god til og vet hva jeg kan og ikke mist vil. Jeg vil bare si at noen av kommentarene ville også bare hjelpe å det sier jeg stor takk til å fikk jeg inne se at advarselen gikk til feil retning som gikk til wish enn betalings måten til klarna som ikke helt riktig noen ganger og man må være ops også på når du bestiller og hvilken metode man gjør det på.. 

Hver så snill ikke misforstå dette heller og unnskyld til dere som trodde var wish som fikk advarselen men det var betalings metoden til klarna som var ops ops meningen min. Håper du forstår bedre nå.

Misforstår mennesker hverandre?

 • 19.09.2017 - 12:23

Først vil jeg bare si at ikke kommentere vis går ut over den personen som skriver. Jeg sier det fordi man tolker utrolig mye på hverandre som kan være feil. Ja, jeg slettet faktisk et innlegg fordi advarte mer enn at faktisk si hva som faktisk skjedde. Hvor tydeligere man faktisk er med advarsel eller meninger i forskjellige retninger jo mer hat får man og som man må tåle.. Jeg er ikke dom faktisk så er ingen verden dom fordi alle smarte på forskjellige måter der også. Så at du dømmer meg er ikke den måten jeg fortrekker og jeg vet at ingen gjør det heller.

 

Og for meg tar jeg det ikke opp eller advarer fordi man finner ut av det selv.

Så prøv å ikke tolke alt man skriver eller leser feil fordi det kan få konsekvenser for alle parter, er ikke her for å forsvare meg selv men mer uttrykke meg som den jeg er...

UKAS BESTE MENING

 • 17.09.2017 - 15:54

Denne søndagen bruker jeg nok på lese overskrifter, ta bilder og gå igjennom blogg adresser som er utrolig morsomt. Men det er en mening som jeg vil ha ekstra fram i søkelyset... ( her finner du hovedsaken KILDE ) 

Først vil jeg si at overskriften er utrolig god og jeg er utrolig glade i spørsmåler som er noen ganger vanskelig å svare på og det er akkurat dette spørsmålet her som hun Viktoria Fjelde. Så min tanke om dette er egentlig det bruker vi rettighetene våres feil forhold til rasime? Forhold til region som godtar kanskje noen men ikke alle? Rasime for meg en noen få som har som mener noe utrolig sterke ting som kanskje må la det ligge å få meningen sin litt utydelig men samtidig forstår. Jeg håper virkelig at du skjønte hva jeg mente med dette. Og region har også veldig mange meninger og hvordan man skal oppføre seg, men jeg tenker også at veldig mange der har også så sterke meninger hva norges samfunn og alt skjønn at også blir rasime eller nå tar jeg hardt i men blir til terror. Så etter dette innlegget her og overskriften kom jeg på mange utrolig spørsmål som jeg virkelig skal skrive om.. 

Så dette er den beste menings innlegget..

HVA SKJER MED PUPPE HISTORIER OGSÅ VIDERE?

 • 14.09.2017 - 18:24

Jeg vet ikke helt hva som skjer her i Norge. Men jeg tenkte i hvertfall å dele historien min av mine pupper historie så hvorfor ikke snu alt puppe saken til noe alle kjenner seg igjen i kanskje? Noen er open over likestilling og kan vise fra puppene side fordi de føler at det er normalt og at alle jenter har det. eller de fleste har det men husk at jeg vil heller høre noe hvis noen hadde kreft og må operasjon grunn av kreft enn alt annet. Det skal seises at jeg ikke har lest alle puppe innleggene som folk har skrivet men skal skrive hvorfor noen reagerer og noen som bare føle seg at er naturlig. Reagerer fordi at det er noe nytt å snakke om pluss det er en organ som mange kanskje ikke har som er veldig tøft tema å snakke om og det er ikke noe med likestilling å gjøre men mer hensyn tanke, hvis du skjønner hva jeg mener.

Det folk mener er naturlig er at vi jenter har jo det samme og ALLE uansett hvilken kjønn man er i så vet man om det å det er nok derfor de er åpne og kanskje ta bilde av det nemlig fordi mener er noe riktig. Min del av denne saken er nok at jeg forstår begge av delene, skjønner at de reagerer og skjønner også hvorfor mennesker sier at er naturlig men jeg regner med at det er veldig tøft for mange å lese så mange historier og innlegg om dette tema bare om pupper så håper alle har tenkt over det også.

 

HVA GJØR STYGGE KOMMENTARER MED MEG?

 • 13.09.2017 - 07:36

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne men dette men personlig for meg å skrive dette. Det er ikke at noe galt eller at noe har gjort det. Men jeg skriver dette fordi alle har noe sav å lære det. Men kommentarer som er stygg rettet mot meg så blir jeg faktisk mer selvsikker på meg selv. Er det rart for deg å lese eller å høre? Så det fordi at jeg har nok veldig rar tanke gang en veldig andre rundt meg fordi har skjønt at dette er litt av delen som vi har laget til vårt eget samfunn er litt del av. Mange sier at det er del av noe vi bare må tåle men hvorfor ikke styrke oss og gjøre beste ut a det? Hvis noen ikke liker meg så ja, jeg styrker meg til at andre ikke liker meg og prøver å godta det så godt jeg kan. 

HAR DU STEMT OG 3 GODE GRUNNER

 • 11.09.2017 - 17:25

I DAG BURTE ALLE SAMMEN STEMME. Det viktigste med å stemme i dag er egentlig at hvis du vil klage på noe så kan du gjøre det når man er stemt men hvis du ikke stemmer i dag så kan du klage eller være misfornøyd med valget fordi da har man ikke del tatt i et valg som er utrolig spennende og viktig for Norge. Du lurer på om jeg har stemt? Så kan jeg si at jeg gjort det.. Og 5 gode grunner til å stemme kan du få nå: 

1. DU ER MED: Du er faktisk med å gjøre noe bra for landet du bor på og viser at du bryr deg og tar ansvar. 2. DEMOKRATI: Du bruker dette ordet riktig pluss kan vet du hvor man står hen 3.VÆRE MISFORNØYD: Når du stemmer kan du også være misfornøyd med ting de gjør men hvis du ikke stemmer så har du ikke noe rett til å klage eller å være sur. Dette er noen av grunnene som jeg bruker vært eneste valg når man gjeler på hvorfor man skal stemme på et stortingsvalg.. 

Håper du stemmer på hva du som er riktig denne dagen.

HEVN LYSTEN

 • 08.09.2017 - 22:20

Noen ganger for jeg utrolig lyst på en hevn lysten på folk / mennesker som er utrolig idioter mot meg men også for andre. Jeg er nok den som er veldig glad og fornøyd jente som jeg er unik på men etter vært har jeg også vært utrolig rettferdig og jeg merker mye rart i livet eller følesene mine men for ikke ut de riktige ordene. Det jeg ser er riktig men ja jeg overdriver litt mye noen ganger å det skal jeg ta bort her å nå. Og det er vel derfor jeg også skriver dette innlegget fordi da står det i svart å hvit at ja overdriver men nå er den borte, den er borte fordi jeg jobber med den delen av som meg som jeg er svak på. Jeg er alltid den hvis jeg havner i noe eller at jeg skal si hadet til en person som hater meg nå jeg tydeligvis stå uten for huset hennes uten at hun merker det selv. Men andre steder kan se meg som en utrolig svak person men samtidig tar de feil, jeg viser vel ikke den siden fordi jeg ikke trenger det å at ikke er redd nok til å forsvare meg selv som jeg faktisk møte gjøre. 

Har du noen gang vært havn lyst?
Og hvorfor?

HVORDAN ER EGENTLIG VÆRE flyktning

 • 06.09.2017 - 17:39

Jeg har alltid lurt på å hvordan er å være flyktning av alltid. Kanskje fordi jeg ser familier som kommer til Norge grunn av krig? Mange av de som kommer fra krigs land vet ikke hva demokrati er, noe faktisk alle sammen her i Norge vet hva er. Det samme er ordet rettferdighet som mange nok har i språket men ikke bruker så grunnregel som kanskje vi har. Men stiller meg alltid dette spørsmålet om igjen. Det er hvor hadde jeg reist hen? Eller hvor jeg har havnet hen? Og for meg står det mellom 2 land. England eller Sveis. Nå vet jeg ikke helt hvordan sveis tar imot fryktninger, men fordi meg så hadde det nok vært et supert land.  

Hvordan er å lære andre norsk er veldig vanskelig fordi mange er ofte u konsertert siden det er etter skolen og sitter hjemme og bare snakker hjem språket sitt. Om jeg hadde gjort det hvis jeg hadde vært i Sveis ? Det tror jeg nok men tror at jeg hadde tatt engelsk også tatt språket også ofte jeg kunne. Men egentlig så vet man aldri hva som skjer eller hva jeg / vi faktisk egentlig gjør selv hvis vi hadde vært fryktinger til et annet land.

 

Hva tenker du om denne saken?

HVORDAN HA EN VENNINNE MED ANGST?

 • 05.09.2017 - 18:02


Dette innlegget blir nok veldig personlig for meg så samtidig vet jeg at mange her kan føle akkurat det samme. Først må jeg si at jeg den som aldri sier så mye hva jeg føler men på dette innlegg handler det nok ikke om meg men mer om enn venninne, som jeg trenger overbevisning som kan hjelpe utrolig mye på veien. Eller det er noe som jeg vet kan hjelpe.

( GOOGLE ) 

Første så har jeg en venninne som har angst som har utrolig lyst å hjelpe og jeg har kommet med utrolig mange ideer og prøvd 100 ganger men jeg føler at ikke hjelper bare med meg alene. Jeg vet noe som har skjedd men henne men tydeligvis ikke alt lenger, noe som plager meg utrolig mye og som jeg vet er hovedgrunnen til at hun har angst er akkurat det hun ikke sier.

Det som jeg kanskje syns er mest vanskeligst med å ha angst med venninne er nok at går utrolig mye opp og ned, som ikke er stabil nok til at jeg faktisk selv kan gjøre noe annet uten å bekymre meg hele tiden. Fordi det er noe som er SLITSOM og veldig kostbar energi som kan brukes til noe godt. Men tanken min er egentlig at jeg håper at kommentarer fra dere hjelper å se lyst på ting og få faktisk vite at i Norge finnes det ikke idioter men flest mennesker som er glade og fornøyde som er akkurat som henne, og som faktisk vet hvordan man kan leve med angsten sin litt bedre skjønn at ikke går opp å ned.? Skjønner dere hva jeg mente? 

ANNET PARTI ENN FAMILIEN

 • 03.09.2017 - 17:41

Nå som det er valg om 1 uke så tenke jeg å dele en av mine politiske historie. Først kan jeg si at familien min mest enig med høyre siden enn AP og alle andre av dem. Og du tenker vel at ja da er jeg også det. Akkurat der stopper jeg deg / dere fordi jeg kan si fra første valget mitt gikk jeg igjennom alle partier og hva alle mener og hva alle sammen står for. Og det jeg fant ut er at jeg er ikke den RIKTIGE siden av familien min sin meninger som de selv står for. 

Det beste med at jeg faktisk ikke er noe del av familien min sine meninger eller deler dem så kan jeg alltid lage en debatt hjemme i familien sine 4 vegger. 

Har noen skjønn også? Ikke helt enig med familien sin når det gjeller politiske meninger?

VONDE VI MENNESKER KAN GJØRE.

 • 02.09.2017 - 10:10

Det er utrolig mye vi mennesker faktisk kan gjøre med hverandre. Både som er vondt og som er godt, det som jeg tenkte skulle legge ekstra stor vekt på er nok det vonde. Det som jeg skal snakke er noe som vi alle kan gjøre noe med og hva vi alle kan faktisk gjøre bedre. Så av drap og mye annet fordi det er ikke så vondt vi skal.

Jeg snakker om hva jeg for vondt av å hvorfor.

- Gråting: Det som er vondt med dette er å se andre mennesker å gråte å være lei seg. Og hvorfor det er litt vondt å se andre lei seg er nok fordi jeg er utrolig usikker selv når noen gråter og jeg for en reaksjon som er den gode å med varme.

- Snakking: Jeg tok et utrolig vanlig ord fordi dette ordet kan også bli skadet av at andre folk faktisk snakker om andre både mest negativt måten.

- Telefon: ja mine vanlige ord kan og gjøre vondt. Skriv det opp grunn av internett og telefon samtaler som kan være utrolig vanskelig å ta og som kan gjøre vondt å ta.

- Behandle hverandre på: Hvordan vi behandler hverandre på er vondt å se på og det kan være alt å ingenting men jeg vet dere skjønner hva jeg vil med dette.

 

TENK HVEM DU ER Å IKKE TA DEG SELV HØYTIDELIG!

 • 30.08.2017 - 17:52

 Det beste jeg kanskje vet er at jeg faktisk er meg selv og jeg er glad over den personen jeg er. Du lurer kanskje på mye allerede så jeg skal ta deg / dere igjennom det. Det første er at familien min er ikke spesielle og vi faktisk er liten gruppe enn veldig stor familie gruppe. Det som jeg også elsker er å se forskjellige mennesker hvordan man er delt opp. Som jeg mener med det er nok at man ser forskjellige betydninger. Dere som sitter bare på kontor til faktisk de som jobber i butikk og ikke snakker så mye om politikk men som faktisk er like med. Hør hvis du noen dag tviler på valgene dine eller noe som gjør deg at du føler deg ikke den fantastiske personen som du er så er beste at ikke tar deg høytidelig.

Samfunnet i dag føler at det er flere som tar seg mer høytidelige og alle skal være den perfekte med veldig mye meninger og skal jeg vet ikke en gang. I mitt hode så har alle meninger og kan dele de og si hva som plager dem og politikk som er HELT FEIL å gjøre.

Tips:

 • Gjør ting som gjør deg glad
 • Lær noen ny hverdag
 • Se rundt deg (mange er utrolig elendige å se rundt seg og når du ser noen så er det alltid den beste følelsen du har)

 

NY INSTAGRAM TREND?

 • 29.08.2017 - 19:30

Det er utrolig mye som kan bli trend og det som har funnet nå kan kanskje være en av de? Gjerne del hva du mener og hva du tror om dette blir nye trend eller at blir fort glemt. Øynebryn er nok den delen av ansiktet mange rundt om i verden og Norge er opptatt av, kan si med en gang at en av dem er meg som er opptatt av øyenbrynene mine skal se bra ut.

Etter at jeg sett dette bilde så syns jeg først det var utrolig spesielt, men jeg innså veldig fort at dette er nok ikke det rareste jeg har sett på Instagram i det siste inne makeup og tenker på om jeg hadde lagt merke til det selv. Da tenker jeg egentlig på om hadde sett det på en dame ute i byen eller i verden, fordi jeg hadde overholde ikke reagert på dette i utlandet men jeg tror kanskje at hadde sett det i Oslo eller i Norge. Er nok i tvil på om faktisk hadde sett det hvis noen hadde gått forbi med denne "designen av øyebrynet"  

Om jeg tror dette blir en trend så er jeg veldig i tvil fordi det er kreativt men hvis det hadde vært glitter så kan kanskje bli en trend som vi alle sammen husker men som dette på bilde så tror jeg nok ikke det blir en trend.. 

Jeg vil kjempe gjerne vite hva du tenker om dette og om dere likte dette.

hits