MITT BREV TIL ....!

 • 19.05.2017 - 22:16

( Unnskyld for skrive feil men dette er mitt personlige brev til dere som utgjør terror ) Vi som er de snille og som faktisk er glad i mennesker skjønner ikke hva du / dere tenker ikke jeg en gang skjønner det. Jeg har prøvd å skjønne det siden de fleste at dere/du ikke følge deg inn i samfunnet men det gjør nok egentlig ingen. I hvert fall ikke jeg passer inn her fordi alle sammen eller fleste tror de er perfekte. Jeg tror på at regionen deres ikke vil drepe mennesker eller gjøre vondt for den hendelsen du har gjort eller skal gjøre. Hvis du er psykopat så hjelper ikke å drepe eller følge deg utafor fordi teknisk sett har du gjort det selv og du må leve med det. Straffen du for i Norge og kanskje andre land i Europa må du tøle å ikke røm ifra hendelsene dine fordi det går aldri bort og vil aldre det heller.  Vet du hva jeg alltid lurer på når gjelder terror er hvorfor deres / du alltid rømmer fra hendelsen etter dere har gjennom ført det. Når det er region sier at dere kommer til himmelen eller etter ranet pluss at dere skal tåle ALT SAMMEN. Fordi for meg så oppfører dere HELT ANNET enn dere faktisk sier og hva dere / du tror på.

Når dere var barn så tror jeg faktisk dere var MYE smartere enn det du gjør nå og står for. Som en 1 åring til 10 åring så er man faktisk mye gladere og tenker igjennom en ting før det virkelig utvikler seg til den retning som du selv velger. Jeg er ikke redd for dere og jeg er ikke redd for at du / dere vil sakte landet mitt fordi jeg kommer alltid å bli stolt av landet mitt og jeg kommer alltid være glad, håp for andre , være der for andre, Tro på de gode , og ikke mist være stolt over hvor mye stolthet glede verden har med å uten dere. Og ingen er redd for dere fordi alle mennesker rundt landet sitt finnes det mennesker som er stolte og tror på landet sitt akkurat som det jeg gjør. Good luck for å overta verden fordi det gjør dere ikke. ALDRI I VERDEN.. VERDEN KOMMER TIL ALLTID TIL Å VINNE Å FÅ DET GODT IGJEN.. 

Jeg tror på det gode og vil alltid tro på det.

JANTELOVEN GJELDER ALLE

 • 15.05.2017 - 16:27

Jeg trodde vel aldri at skulle skrive dette her. Men jeg leste på klassekampen om janteloven og med en gang så gjelder det alle. Uansett hvor du kommer i fra, region, rik , fattig har makt eller ikke. Det for meg er at regler skal ikke brukes som ordet makt men mer som samfunnsregler. Uansett var det en setning som fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig mente og som kanskje manglet av punkter som kunne komme, eller som er glemt. Det var noe dronningen sa som var trosser jantelovens overhengende fare også videre. Men for meg håper jeg at hun ikke mener det fordi det kommer ikke til å gå så veldig bra og at jeg personlig skal ikke en konge eller dronning drive med politikk men mer være sammen med folket dem fordi de er kongelige = folket mens president  er mer politikk. Så jeg håper ikke kongelige ødelegger noe av folket med makt og heller være sammen med folket sitt og kanskje være mer offentlig ute plant mennesker som er vanlige og som faktisk jobber for dem.

Bilderesultat for janteloven

Det som mangler av punkter så har jeg kommet på 2 til. Som er: Du skal ikke dømme en person hvordan den ser ut. Faktisk så er det mange ennå som gjør men dette er mer kontret til at skal STOPPE og at det er en regel for alle. Den andre som og kom på som også er mer nå i dette samfunnet er: Du skal ikke gjøre noe vondt uansett om det er fysisk eller på nettet.


( Ble inspirert av overskriften janteloven på slottet på klassekampen sin avis ) 
 

Dette er noe jeg selv mener men jeg håper faktisk du har en mening som du kan dele med meg på facebook siden min, fordi jeg vil gjerne vite hva du tenker og kanskje kommer på andre punkter til janteloven dere også?

LA MEG GJØRE DE FEILENE JEG HAR FORDI DET ER EN GRUNN.....

 • 14.05.2017 - 12:36

Jeg har alltid noe feil som andre ser, leser og hvordan jeg skriver på. Først vil jeg si at jeg vil ha skrive feil men samtidig skriver jeg på min egen måte skjønn at blir mer meg på innleggene jeg skriver pluss jeg faktisk lærer hele tiden når jeg skriver. Hvis du virkelig lurer grunnen at jeg skriver litt skjønn at ikke hele tiden forstår hva jeg skriver så er det fordi at det ligger i barndommen min og at ligger i at jeg hele tiden ikke kunne skrive heller. Det eneste jeg kunne var kroppsspråk, uttrykk og tolke andre veldig godt. Det var det eneste jeg kunne enn å høre. Og det som også ikke andre legger merke til er hvor mye en setning kan tolke som. Både gode og dårlige setninger som man tolker feil å hvis du ser nøye på bloggen min så har jeg legget vekt på at du som leser skal forstå meg på den måte jeg skriver på og mener på enn å legge vekt på hver eneste gang å skrive riktig ord eller setninger. Og det er akkurat å tolke andre bloggere / innlegg som blir til en mobbe kommentar eller det er noe som ligger der som veldig få legger merke til et innlegg. Så unnskyld for at jeg har noen skrive feil her å der men jeg tenker mest på hvordan du som leser tolker meg å innleggene mine. Husk at mange legger vekt på andre ting enn det som kanskje ikke syns så veldig godt.

P.S. Ikke ta det personlig men ta det som en læring og kjenne meg bedre. 

( Dette er bevise på at jeg ikke kan være kul looking ) 

 

HVORFOR TRENER VI?

 • 10.05.2017 - 17:12

Vi alle har nok vært på en trenings studio eller bare tatt en joggetur og kanskje trene hjemme. Men jeg kan ikke skrive hvorfor vi alle sammen trener men jeg kan si hvorfor jeg trener å si noen ord til dere som ikke trener fordi ikke følg dere uten for.

Relatert bilde

Det første er at jeg trener ikke for å bli tynn eller se bra ut. Jeg trener fordi jeg vil ha muskler og få ut tankingene mine ut av hode skjønn at ikke det plager meg lenger. Fordi det er akkurat det trening skal være. Skal ikke være at MÅ være trening og MÅ bli fysisk form fordi det er i samfunns-regler. Det er ingenting som er regler på å trene eller ikke. Å det må også dere unge tenke på.  Hvis du er den som trener fordi alle i gjengen din gjør det så trenger du ikke gjøre det fordi de gjør det pluss du som ikke trener men spiser sunt og tenke litt ekstra på hva du spiser vet jeg at du blir like fornød med deg selv pluss kanskje ekstra fordi du gikk ut av ?trenden? med å trene men fylte opp din selvsikkerhet uten trening.

Bilderesultat for treningsmotivasjon

Dette er nok mitt beste råd. Dette er innlegg som jeg håper dere liker. Og du ER PERFEKT UANSETT hva jeg skriver å andre. Og jeg håper jeg ikke henger ut noen fordi dette er ikke meningen. Jeg vil bare opp med at trening handler ikke hele tiden hvordan man ser ut eller hva andre gjør eller hva trenden er. Men mer om HVEM DU ER SELV. Håper dere alle forstår.

BLI MED ELLER IKKE BLI MED

 • 03.05.2017 - 08:26

Dette er noe jeg har tenkt over på det er veldig mange forskjellige meninger rundt akkurat dette temaet. Jeg har som et svar så er det ikke bli med i EU. Jeg kunne egentlig ikke ha brydd meg mindre om akkurat EU men nå som det er veldig ustabilt rundt EU bli med eller ikke så må vi forsete å si nei vi i Norge blir ennå ikke med.

Jeg har forresten 3 gode grunner ikke bli med i EU.

 • Ustabilt i EU: Det er nok veldig ustabilt å være der nå og vil har mer nok med olje pengene å  annet som vi tjener på enn man egentlig tror. Og vi går også veldig opp å ned så syns egentlig at det er helt meningsløs her.
 • Penger som kan bli borte: Vi går like mye opp som ned nå og vi kan ikke bruke våres egen penger en gang på styrke oss selv på mange kategorier så EU spørsmålet er nok ikke helt riktig her heller
 • Uenighet: kan alltid bli større og det er veldig risiko for å ta.

Skal si at jeg har ikke lest på hvor gode grunner til å være med på EU er. Men jeg fant 3 viktige punkter som er veldig sterke på hvorfor bli med i EU. 

 • Flere muligheter for alle
 • Et grønnere Europa - Jeg følger vi nordmenn ikke er helt flink på dette ennå og Europa landene er nok flinkere oss. Så er det noe å tenke på det også.
 • Et grønnere Europa

Bilderesultat

Hva er din mening?

UTFORINGER FOR ARBEIDSLIVET...

 • 01.05.2017 - 22:56

Siden det er 1 mai så må jeg skrive om arbeids dagen. Jeg skal ta med de gode og kanskje skrive hva som er bra med å arbeide. Det første jeg vil snakke om er at jeg vet ikke hvor vanskelig å få jobbe det er nå men vi må gjøre noe med det. Jeg har lært at utvikling lærer mer enn å sitte på en putt å skrive uten å gjøre det som står. Jeg hadde en motto i en uke som var: Lær, arbeid med deg selv å få mest kunnskap og kan si at det mottoet likte jeg veldig godt.

Det er også veldig mange som har utforinger i arbeids plassen noe som jeg også har lært mye av å takle det. Men kanskje ikke så langt som jeg fikk som dette i kommentar feltet. Jeg sett mange som har hatt vanskeligheter å finne jobb og ikke så mye penger og for meg så er de jeg lærer masse av og kjente veldig mange som droppet skolen noe for meg som jeg innså at hvor vanskelig alt sammen kunne være. Så dere som sliter på jobben/skolen så vil jeg si at mennesker rundt dere seg deg. Jeg vet å hvor utmotivert egentlig er hver eneste dag men HOLD ut ( Kommer råd om det i morgen på denne bloggen )


Jeg kan si jeg leste dette 5 eller 10 ganger å forstå dette. Kan å si at det er mange som ikke er super flinke i arbeidsgiver eller å gi hjelp å råd på hva den person kan gjøre eller annet. Jeg ar mange historie på dette selv.. ARBEID for meg forstiller jeg meg med 3 ord som er SAMFUNNRESUS , AKTIV og VILLIG . Uansett så er hver arbeid folk viktige her i VERDEN OG LANDET VÅTT.. Ingen politikkere kunne stå foran en tale stol det si hva de mener og hvis arbeidene her i landet ikke ville ha jobbet så ville ikke samfunnet her vært skjønn som er nå. Så arbeid plass til alle er viktig. Mer viktig enn kanskje veldig mange tror fordi kan ikke se helheten men hvis du / dere ikke ser helheten så kan jeg love deg jeg skriver gjerne om det.

Og husk på de som er utviklingshemmet også er veldig god til å jobbe og jeg vet at en i Oslo bedrift har begynt med det å jeg er så glad at det finnes. Så oppsummering er at ALLE trenger arbeids plasser å alle er like gode jobber.

( LINK FRA BILDET HER: http://www.nfunorge.org/Om-NFU/NFU-bloggen/Arbeid-for-mennesker-med-utviklingshemning/  ) 

FINNE DIN EGEN STILL

 • 29.04.2017 - 19:25

Det er utrolig viktig å finne det din egen sminke still og finne ut hvilken produkter du liker selv. Du trenger ikke ha de dyreste merkene fordi det er ikke det som skal bestemme hvordan du selv skal se ut. Mens jeg snakker om finne sin egen sminke still så kan jeg fortelle når jeg begynte med å finne min egen still som faktisk er litt treg å begynne med akkurat sminke. Faktisk begynte jeg ikke sminke før i 1 VGS. Noen mener sikkert det er forkjent å begynne da, men for meg var det akkurat perfekt å begynne. Jeg kunne ikke begynne på ungdomsskolen fordi jeg var typisk den som gjorde alt sammen av lekser og jobbet veldig hardt mens noen var den som tok hårspray og gjorde det isteden for å følge med i timen. Pluss jeg likte egentlig hvordan jeg gå ut uten sminke og tenkte ikke over hva mennesker gjorde rundt meg.


( 0 sminke i dag ) 

Tenker du på at du trenger finne din sminke still? Jeg har 5 tips å finne din egen sminke still.

 1. Skriv ned: Skriv alltid ned på hva du liker av nude farger eller farger som er ?uvanlig? men det er også veldig fint
 2. Bestemme deg hva skal være dekkene eller naturlig man kan å velge begge.
 3. Prøv alltid noen billige merker før man skal ta dyre merker.
 4. Tenk på hva du føler deg super nydelig og vil vise deg fram for andre
 5. Gjør at du er lykkelig og ikke hva andre gjør når dem er lykkelig og ser ut.

Dette er nok de 5 punktene jeg føler veldig mye selv. Pluss du forandre hele tiden av disse punktene selv om du har noen tanker og stiller.

Hva tenker du om det?

Alt med dette mener jeg at gjør sminke , skjønnhet på DIN måte og den du følger deg pen, nydelig og utrolig glad i deg selv.

SKJULE SEG BAK EN SVART LAKEN

 • 28.04.2017 - 17:24

Skjule seg en i en bak svart laken foran ansiktet for meg er det en region der man ikke skal være stolt av seg selv. Jeg vil bare si at dette er bare det jeg tenker og jeg tenker ikke noe vondt med dette. Så jeg håper jeg ikke sårer noen på dette innlegget her. Tankene mine når jeg var liten var dette: Så var den jenta som som er utrolig rart at noen mennesker skal skjule ansiktet fordi det gir ekstra oppmerksomhet som oss som ikke er vant med det. Og skal ikke gi motsatte? 

Tanken min nå er denne. Jeg er redd at jeg når jeg går forbi dere som skjuler alt pluss ansiktet deres på gaten. Hvorfor skal vi egentlig det? Hvis de ikke føler norsk lov som alle vi norske / nordmennene gjør så er det utrolig synd for dem. ( Ikke slemt ment. ) Det er nesten som vi nordmennene burte holde oss til at de har en region som må skjule ansiktet men likhet med at de må holde de norske lovene som vi ALLE har som felles. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor vi skal hate hverandre eller oss alle.

 

Bilderesultat for skjule ansiktet

Vi skjer litt ansiktet alikevel fordi ser formen på ansiktet og øynene er på en DNA å kan foresatt finne ut hvem de / dem er. Og ikke vise ansiktet for oss alle er nok den uærlige når snakker med dem som skjule ansiktet fordi det er at vi ikke ser den "tegnet" at de sier riktig eller galt. Jeg kan si med en gang at jeg har ikke tillit til skjønn person på gaten men hvis hun snakker litt det samme språket å kanskje sette seg inn i det så tror jeg at skjule ansiktet blir en vis vane men da må kunne veldig godt norsk og forstå oss mer enn de kanskje tror selv. Og er nok mye jobb for dem og for oss til å bli vant med det. Skjønner du hva jeg mente med det?

Hva er din mening?

 

HJELPER DET MED DØDS STRAFF I NORGE?

 • 17.04.2017 - 09:36

Jeg lurer nok veldig mange vanskelige spørsmål som kanskje er litt rare.? Men hjelper det egentlig å ha døds straff i Norge? Og hvor mye godt og skader det kan få i dette samfunnet i mitt syn.

Jeg er nok ikke den som er i mot døds straff men heller ikke for det. Men jeg syns det er litt rart at vi skal ha det på eksempel vis terror lov hvis vi skal få en skjønn i Norge å ha en døds straff der fordi er så mye prikker som må inn pluss at det er mer skade for de som dommer det og andre rundt enn han som faktisk skal bli borte og har fått døds straff fordi man tenker mer om andre når dommen kanskje kommer eller at de ikke tenker på nærmeste heller hvis man er veldig syk å tro noe helt annet enn kanskje verden er. Jeg har også tenkt på hvis det er feil person som er tatt så får den døds straff også kommer det i lyset å da følger jeg at det henger hele tiden akkurat hva som har skjedd hele tiden. Og jeg følger at er mer straff for rundt han/hun og egentlig faktisk er innen for de fire veggene med en lov som ikke er rett eller rettferdig nok som et menneske. Hvis alle land skulle ha døds staff så jeg selv rimelig sikker på at det er tall som at man dør mer enn at vi får mennesker og at kommer barn til verden. ( Hvis ikke har skjedd ennå. )

( Kilde så trykk her

Hva tenker du om denne saken?

INNVANDRING OG MIN SYN PUNKT

 • 15.04.2017 - 16:52

Nå skal jeg ta opp et tema som jeg tror gjeler mange som skal flytte inn her i Norge og har lyst å bo her siden landet deres er i krig , konflikt eller elendig lederskap

Jeg har prøvd lese meg opp nemlig dette temaet her. Men det er fordi jeg følger meg litt på en grunn som jeg må lære om før jeg skriver. Pluss jeg vil kjempe gjerne være berett på hva politikere gjør med det å lese andre sine meninger om denne saken.

 

Jeg kan si med en gang at jeg fant veldig mye rart av meninger om innvandringer og hva vi skal gjøre alt skjønn. Jeg holder meg litt unna det å prøve å ha nøytral mening som ikke før hat eller annet. Så første er litt rart at noen tar innvandring til en terrorgruppe eller at de har gjort noe galt i samfunnet men jeg vet at ofte er de et menneske som vil unngå nemlig krig, skyting og annet som er i samfunnet deres / dåms.

Hvis du / dere har mening om det så syns jeg at også prøv å se i din side og tank hvis du hadde vært dem og hva du selv kanskje hadde oppleved selv om det hadde vært deg. Tipper på at det er litt vanskelig å tenke det men prøv så skjønner du kanskje må gjøre det litt mill å ikke ta det helt ut av alle sine meninger.  

Bilderesultat for flyktninger

( Kilde - Google + FN sin side ) 

Men min egen syn punkt er nok at innvandringer syns det er tøff samfunn som vi i Norge egentlig har som vi norske ikke har helt merket og fordi at samfunnet her i Norge blir nok alle stemplet på en ?gruppe? eller ikke noe steder å være en anonym som også er like bra. -  - Skjønner dere hvor jeg mener?
Og kan vi gjøre noe med det med å unngå bli stemplet her i samfunnet? Så er svaret mitt ja, vi alle kan gjøre det vi vil å kan gjøre som kan styrke oss om land og samfunn. Og jeg er veldig glad for at de fleste som kommer i Norge egentlig veldig koselige innvandringer som regel. 

 

MÅ MAN VISE SEG FRA SIN BESTE SIDE HELE TIDEN?

 • 14.04.2017 - 13:24

Dette spørsmålet stiller jeg meg stadig vekk. Vet ikke om det er hode mitt eller alle setninger jeg kommer i når i. Men trenger jeg og vise beste side og trenger alle andre det?

Jeg vet ikke hva du tenker om det men for meg så trenger jeg ikke vise meg fra den beste siden hele tiden men jeg er alltid den som gjør det på en måte fordi jeg følger at mennesker seg alle eller en hver at man skal ha en super dag hele tiden.

Det er kanskje feil men i hode mitt så krever alle sammen det tillå med de jeg går forbi. Men trenger jeg egentlig være redd for å vise meg litt på en annen side? Kanskje den siden som har en elendig dag? Jeg kan si at jeg ser mange som viser den siden når de har elendig dag men man tror kanskje selv at ingen andre ser det men tro meg ALLE sammen ser at du kanskje har en liten elendig dag.

Noen av bloggere viser litt om hvilken humør de er i når de skriver og for meg gjør egentlig det ikke noe ting fordi at det er faktisk helt greit og for at det er en del av skrivingen som kanskje passer inn i innlegget uten man egentlig tenker over det.

Bilderesultat for vise beste side

(Kilde GOOGLE) 

Men man trenger ikke vise seg fra den beste siden hele tiden men for meg så er jeg nok mer OPs på det fordi er nok bare meg.

Hva tenker du om dette?

HVA ER HENSIKTEN TIL Å KOMMENTERE?

 • 13.04.2017 - 17:15

Første dette er min mening som jeg tipper på og egentlig håper på at alle forstår og tillå med godkjenne at snille og gode kommentarer kan gjøre noe av samfunnet både bedre og mer tillatte at ja, min mening er kanskje ikke den beste her så jeg dropper og kommentere og gå å finne noe andre snille kommentarer som du / dere liker.

Kommentarer som jeg syns er hensikt med er egentlig gi 3 ting det er: ros, glede, godkjennelse på at andre gjør en god jobb på bloggen. Nettmobbing ordet har jeg ikke hørt om fordi mobbing har jeg mentalt meg til noe godt noe ut ifra nettmobbing men det sier kanskje litt om meg så jeg skriver videre med kommetarer.

Og en ting som jeg fikk på kommentar felte mitt som er helt unyttig å skrive på en kommentar felt er dette:


Hvis ikke du har skrivet dette hvem er det da?  Jeg svarer dette til deg: Her hos meg så blir det ingen nettmobbing og jeg er glad i alle mennesker og det blir ikke mer nettmobbing vi alle skal forhindre at blir mer nettmobbing forhindre at ikke blir noe av det. Hvem er med meg på dette? 


Hvis du har lyst å legge igjen kommentar så har jeg noen punkter som jeg å kanskje forventer av deg som kommentere..

 1. Positivt tilbake melding.
 2. Ikke noe negativt som kan miste lysten til å skrive. ( Tro meg det har skjedd med meg å det er utrolig vondt )
 3. Forventer at DU ikke er en mobber som ødelegger for andre og ikke for den som du kommenterer til

Det er sikkert mange punkter men for meg er dette viktigst. Har du noen flere punkter så skriv ned på kommentar felte.

REGIONER OG MENINGER

 • 12.04.2017 - 18:20

Japp. Jeg hadde nok noen region drømmer som jeg ofte egentlig tenker på i denne tiden her. Tror det er fordi det er utrolig mange retninger, unnskyldninger som kan bruke innen for region som kanskje mange ting som vi ikke vet om.

Du lurer på hvorfor jeg ville akkurat skrive om det nå. Men det er bare fordi det passer utrolig til det nå siden alt handler om tro, håp og tillå med meninger. Jeg syns en ting er utrolig trist og det er DIN meninger er ikke en tro å gjøre som jeg følger mange terrorister og som gjør det utrygg for oss alle sammen.

Jeg syns at din meninger ikke skal ha med din tro å gjøre eller region fordi det ødelegger for UTROLIG mange andre som tror på det samme. Det er kanskje akkurat det som skjer med de som tror på islam i denne tiden?

Det jeg mener med akkuratt med region og meninger skal holde hver for seg og ikke ha meninger til en region som skal hvere mer samlet gjeng enn meningsfult unnskyldinger. Skjønner du hva jeg mener?

Bilderesultat for religion

Jeg syns vi ikke skal hate muslimer og vi hater hverandre fordi setter opp ord for ord og mening for region og noen ganger er det veldig feil. Og når vi begynner med lover i tilegg så er det litt feil. Eller hva mener du?

Jeg har en forslag at må ha dialog og prøve å ha en mening som ikke er ekstrem og som ikke skal hate hverandre. Og om det handler om kunnskap så trenger ikke så mye av det fordi bare man forstår mennesker så kan forstå region automatisk som jeg ihvertfall har lært etter hvor mange jeg kjenner som er det.

Bilderesultat for religion

Det jeg mener med alt sammen er at ha litt rolige meninger og hvis du er ekstrem meninger å må kommentere det skjønn at du er bestemt, besvist så ta bestemteheten din bort i dine meninger  og ta bevistheten din litt mille siden skjønn at du også ikke for hate trussel og former samfunnet til en urettighetene til en litt normale menneske som faktisk har litt mille meninger.

( Bildene fra google ) 

 

HVORFOR HATE HVERANDRE NETTET OG HVORFOR KOMMENTERE SOM PÅVIRKER ALLE NÅ ?

 • 10.04.2017 - 08:50

Jeg har egentlig ikke skjønt hvorfor helt det finnes mennesker som kan hate noen eller har så mye på hjerte at finnes ekstreme meninger her ute i dette landet. Det er utrolig mye som kan syns og ikke synes ute på nettet. Jeg må si at jeg ikke hater noen ekstreme meninger eller noe annet men vil heller ha en mening som alle sammen forstår som alltid kan måte meg på midten. Om mange som vil måte noe andre på midten og bli enige på, er ikke mange som gjør nå til tider.Hvordan kan vi stoppe hate kommentarer? Det hjelper nok ikke om å skrive om dem fordi da gir vil respons av det de gjør. Men en som de ikke forventer av noen? Jeg godtar ikke at de skriver stygge kommentarer men samtidig så tar jeg kommentarene som er stygge like mye positivt også skjønn at en person kan knekke meg men en kommentar som jeg ikke kjenner hvem er. Det er helt feil i hode mitt.

Hva mener du?

KAN VI KALLE AT ER KRIG I VERDEN?

 • 08.04.2017 - 15:53

( Sikkert noen skrive feil ) Etter terroren i Stockholm så er det av mange land som faktisk vet hvor utrolig mange gale mennesker det er ute i verden. Jeg har og forstått at vi alle er sårbare og alle mennesker skal nyte livet på det høyeste. Jeg følger at vi alle er i en mini krig og er dette 3 verdens krig? Mener isteden for land mot land så er land mot terrorist grupper og meninger? Ingen kan sloss mot terrorister men det fleste mennesker kan gjøre alikevel en stor forskjell. Hvor vanskelig faktisk kommer over en terror på så må man jo virkeligere ikke stenge seg inn men kommer mer ut pluss kanskje lære noe som kan bruke i samfunnet til å gjøre DEG til en person som kan forstå noe så ekstremt.

Hvordan kan en så sterkt meninger og kommentarer bli til en terror eller kommentarer som kan ødelegge? Sterke meninger følger jeg at kanskje den som gir en dum og farlig. Jeg sier det fordi det er tydeligvis veldig mange som bruker sterke meningene sine til ekstremt side som kan fort bli til blod eller fort en gruppe som kan bli utrolig farlig til samfunnet. Uansett hvilken side du er på om du hater islam eller elsker islam eller region genielt kan å være alle unnskylding til å faktisk gjøre vonde og onde handlinger.  

(VG ) 

Men til deg som har opplevt terror så har jeg lyst å si at håper du er utrolig sterk nå og jeg vet du er en super person som ikke fortener å oppleve det samme igjen og hvor mye du har å gi til verden er faktisk gull vert som er sammen med deg. Hvor glad i mennesker jeg faktisk er og hvor mye jeg vil at andre skal oppfulle drømmen som du vil.

Og drømmen min nå er at Sverige og Stockholm skal stå på 1000000000 bein isteden for ingen bein. 

 

DREPE FLERE 100 ER DET TILLATT? ....

 • 29.03.2017 - 08:55

Denne morgen vil jeg skrive om det jeg så på klassekampen.no sin side. du har kanskje en anelse på hva det skal skrive om og at det er BARE IKKE TILLATT OG DREPE NOEN I VERDEN.( Kanskje litt skrivefeil eller noe men jeg vet om det så ikke kommenter akkurat det. hver så snill, jeg jobber med saken ) 

 

Det er egentlig litt utrolig at så mange sivile faktisk blir drept av en krig der det egentlig ikke er dem sin skyld at landet deres er med i. Det er bra at de skal ta over landet sitt pluss noen i landet deres er kanskje den som skylder på en region som sier det og sier det. Hva tenkte jeg på å lese denne overskriften? Det som tenkte var WOW.. Og at USA var kanskje utrolig ivere ta Den islamske Staten men følger også at de tar 200 døde sivile og kanskje tok 50 IS soldater som faktisk var med på det. Ser du hvor jeg vil hen?

Det jeg vil med dette er at det kan ikke vare flere soldater som faktisk ble drept. Pluss i krigen og ute i verden er vi ALLE sårbare så bare husk det uansett settning vi er i.

Det som jeg faktisk ser nå er ikke bare USA som er ivere til å ta IS soldater. Er kanskje ikke overrasking men Russland er vist med å dette å. Men er jeg syns ihvertfall at det er utrolig trist å se at så mange som er som oss på en måte skal bli drept av en krig som de ikke har noe med. 

LINK: http://www.klassekampen.no/article/20170328/ARTICLE/170329957


 

Downs syndrom dagen

 • 21.03.2017 - 17:00

Nå er det er en gang som veldig mange her i verden kjenner eller har et barn som har det. Nemlig om menneskene som har down syndrom, jeg vet egentlig helt hvor jeg skal starte fordi det er noe som har bestemt at skal være en offer i samfunnet. Veldig mange mennesker blir mobbet og ofte av de menneske vet jeg har downs syndrom eller bruker utrykket som et negativt måte. mediene snakker ikke så mye om dem eller så tenkte at jeg skulle gi denne dagen min litt mening. Faktisk kan jeg dele med dere en historie som kanskje gir litt mer mening og for fleste til å tenke. Jeg husker en dym time som vi hadde på VGS og husker at alle gikk ned for skifte fordi timen var over. Jeg hørte 3 stykker som ikke hadde gym tøy og satt på scenen ved gymsalen å bare lo av en som hadde downs syndrom. Jeg er veldig sikker på også at lærene ikke merket noe som jeg forstår og de som har det kan ikke se alt de heller så jeg gikk bort å sa at hvis dere vil snakke om henne som har downs syndrom så snakk om meg, fordi jeg kan si at jeg tåler det kanskje bedre og jeg er nok den som enkelt kan si ifra for andre men kanskje ikke meg selv hele tiden fordi jeg vet at jeg takler det på en annen måte.

Vet du Jeg har egentlig lært utrolig mye av mennesker som har Downs Syndrom og vet du at hvis det er noen "syke" mennesker så er ikke de som downs syndrom fordi som regel er de utrolig snille og lever det gode men ja, de kan være sure men ikke på den måten vi er og alle andre er på. Og beste minnene mine er nok at jeg ble venn med en som hadde downs syndrom og snakket tegn til tall pluss tegnespråk og det er det beste av noe jeg kan oppleve nå i hverdagen. 

Så alle som har Downs Syndrom.... Følg din drøm og samfunnet ser nok den retten dere har også pluss dere er unike arbeids kraft for alle rundt om i Norge, Tro meg og liker utrolig godt smilet deres. 

 

Bilderesultat for downs syndrom tiger

( Google )

 

NORMAL UTSIDEN OG INNSIDEN FEIL

 • 18.02.2017 - 19:41

Jeg tror at andre rundt meg eller som ikke skjenner tar meg som et normal menneske med kanskje uten vansker. Det er nok ulempe men også en stor negativt for meg, det er nok fordi jeg merker selv at jeg ikke er som noen av dette landet eller skulle kanskje sagt verden.. Jeg følger også nok jeg har jobbet med mye med meg selv og kanskje gjort det som er umulig. Men det er ikke jeg som for kledd for arbeide jeg faktisk å la til av meg. Jeg jobber nok veldig sakte sier nok veldig mange men akkurat nå er det helt motsatte. Jeg prøver å jobbe like rask som vanlige og kanskje ekstra mer.? Jeg er nok den som ser meg selv fordi ingen er så god til å legge merke til det.

Jeg skulle ønske jeg var den som kunne se meg selv ut ifra. Det andre ser meg som og som følger for meg er veldig riktig. Og hvordan ser jeg meg selv i denne verden? I denne verden ser jeg meg selv som en som er svak men har utrolig mange muligheter til å lykkes. Lykkes i det jeg vil og det jeg kan gjøre.

I meg som følger at jeg ikke er bedre enn andre men heller andre er mye bedre enn meg. Jeg tror det er mange teorier og mange som følger det samme som jeg gjør men forskjellige historier.

 

Men hva tenker dere? Følger du deg noen ganger at du har feil innsiden av deg og normal uten siden av deg?

EN ER ET TALL!

 • 12.02.2017 - 19:39

Ofte så er et nummer som  en i noe som har trent lenge til å være og må nok være kjempe stor prestasjon i det idrett eller noe annet som har øvet på. Men vi som kanskje ikke driver med sport eller har utrolig mange andre hobby eller mange interesser du holder på med så er ikke feil. Du kan allikevel være en nummer en i hode ditt å også i verden uten at andre kanskje merker det men du selv merker det selv. Jeg er nok den som sier til meg at jeg ikke er nummer en på noe fordi jeg vil ikke være selvopptatt men det er vel også en god ting å være selvopptatt? Jeg sier nok det fordi at Det er hele tiden å tenke på seg selv i blant men er det samme som å vøre selvopptatt? Fordi det er å mange som har forskjellige mening å være selvopptatt.

Men tilbake til å være nummer en. Jeg tror det er nok det er bra å være seg nummer en ofte nok. Men ja, har noen ulemper med det å men nå tok jeg det gode isteden for som jeg er mest i denne verden.

Hjerte mitt trenger hele ikke være nummer en hele tiden. Den tren ger å være nummer en med meg og med mine egen meninger, det er akkurat da jeg er nummer en.

Utfordringer i ny moderne tid

 • 26.01.2017 - 16:34

Det er utrolig mange ting vi kan gjøre med rettigheten i ny moderne tid. Du har mer vold i samfunnet å hvordan rettighetene skal være likt mellom den som er pårørt og den som er mistenkt som skal ha en god oppføling i fengselet og som skal ha en god dom som begge to skal leve med. Det er noen som mener at det skal være lenge staffe dom som har blitt mistenkt men det er noen punkter som også er veldig feil innen den rettighetene som vi bruker i dag. og det mange politikkere som bruker makten sin feil og urettferdig som ikke skal merkes bare skriver unner på. Jeg tror det er mange ting i dette samfunnet som vi ikke vet om i politiske spillet og makten som blir mer urett forhold til stemme på valgene.

Jeg har alltid drømt om politiske saker og hvordan vi alle kan gjøre en god rettighet for alle land og like vel ha en stor makt og mye bedrere mye mer kompisert som allerede er i verden og i Norge.

Og jeg følger nå at verden får tilbake å skaffe 3 verdens krig mye fortere men nå er nok noe med å ta NATO og alle europa sine land. Og verste er at ingen tørr å gå imot de store maktene i verden på. Jeg har på følesen at alle land innen NATO har fårr en hemmelig brev ifra russland med å lyst at bli melde seg ut av det.. Eksempel vis så er noe med Tyskland og Frankrike som høy sansylig har fått noe av det. Dette er bare hode mitt pluss jeg har vel aldri passer i dette samfunnet men alt sammen er min egen tolkning som jeg ser. 

 

hits