HVA ER EN PERFEKT UNGDOMS MILJØ HOS DEG?

 • 15.07.2017 - 17:17

For meg så er det nok ingen som har perfekt ungdoms miljø. Men jeg kan alltid lage hva et ungdoms miljø kan være og hvordan kan trives med hverandre. Først vil jeg starte med et miljø for meg er UTROLIG STORT å jeg kan velge hvor mye av det ordet som kan bety mye. Men siden jeg skal skrive om ungdoms miljø så det jeg tenker mest på da er hvordan alle sammen i gjengen har det.

 

Jeg sier det fordi at det som fort skjer er at noen kommer til å bli ?leder? av gjengen men akkurat der så blir det feil for meg. Det er nok at jeg tenker på at ALLE skal godkjenne hverandre hvordan dem alle sammen er skjønn at ikke bare blir at alle godtar lederen men ingen tar hun ?nye? jenta eller gutten som har kommet inn. Eller den som er mest sjenert i gjengen kanskje blir mer av det fordi andre ikke snakker med henne / han og isteden fordi kan styrke at hun/han ikke blir sjenert person lenger kanskje. Det som jeg sier er nok en perfekt ungdoms miljø for meg er nok at alle gir litt og hjelper hverandre skjønn at alle sammen styrker hverandre på den svakheten eller nedturen den / de har i livet. Jeg har en ting til å som er noe for en perfekt ungdoms miljø er nok den som tar inn andre i gjengen å styrke også den personen og finne ut av og hvordan kan gjøre koselige og hyggelig ting med hverandre.

 

HVORFOR IKKE?

 • 12.07.2017 - 17:30

HVORFOR dere ikke skal operer i ansiktet? Jeg er utrolig glad i naturlig skjønnhet jeg sier ja det er viktig selv å føle seg vell. 

Den tanken at andre operer seg i ansiktet så tenker jeg hvorfor? Fleste sier fordi at de følger seg vell og ikke helt likte hvordan de ser ut. Når veldig mange gjør det er mine mennesker som faktisk er fornøyde hvordan de ser ut, uten at skal operere ansiktet eller kroppen. 

Ofte svar jeg leser hvorfor de gjør det er hvor misfornøyd de faktisk ser ut. Nå skal jeg komme med 100 % fakta i hode mitt. Alle sammen for 50- 50 % av moren å faren sin. Det gjeler også hvordan man ser ut. Du som tar oprasjon tenker ikke hva man minster eller tar bort som kanskje beskriver deg selv.

Bare skriver dette fordi du tar bort også noe av deg selv i kroppen din eller ansiktet. Jeg syns det er litt trist at det er litt inn å operer seg til noe du selv skal følge deg vel. Men samtidig skal jeg ikke gå imot det fordi man bestemmer selv og jeg vil ikke få alle hatere imot meg men jeg sier TYDELIG er at du mister en liten del av moren eller faren din og du tenker ikke over det men det er faktisk sant. Og det er logisk og det kommer til å være i hode ditt og.  

HVOR MYE ORDENE VINNER ELLER TAPPER KAN BRUKES....

 • 10.07.2017 - 13:25

Dette ordet kan brukes til noe positivt og negativt, det spørs hvilken sammenheng vi bruker og om hvilken følereser vi egentlig har eller er i. Vi kan føle oss som vinner alle sammen en gang og utrolig mange sammenheng måter. Har jeg følt meg som en vinner en gang ? Ja faktisk fordi alle de dagene jeg mester noe eller gjøre andre mennesker rundt meg glad så føler jeg at faktisk har vunnet noe som har gjort andre glad å fornøyd.


 

I sport som eksempel blir jeg den som blir mest utrolig glad for andre som har fått det til å faktisk har mestret den lange veien som de går for. Ordet tapper kan kanskje være det ordet som mange bruker negativt med en gang men faktisk vi bruker nok mest om hverandre enn det vi tror selv.Og ingen er tapper her i verden eller dette landet alle er den som prøver å vinne over målene som man lager selv. Man kan ta meg som en eksempel på en vinner eller tapper. Denne uken her føler jeg at har vunnet noe og det jeg har vunnet er minner som styrker meg til et bedre person men jeg er også en tapper fordi ene målet mitt med å skrive på bloggen min ofte og kommenterer andre blogger er ikke flink til men oppsummering er egentlig at tapper kan også gjøre det MYE bedre og JOBBE masse til du føler at du har vunnet.

 

Har du følt at du har vunnet noe i livet ditt? Det kan være hva som helt i livet ditt..

UNNGÅR Å DELE VANSKELIGE SAKER I LIVET MITT

 • 03.07.2017 - 14:03

Dette er nok et innlegg som jeg har tenkt lenge på å skrive. Først vil jeg si at skriver på min egen måte og at det er ikke galt å ikke dele vanskelige saker i livet sitt på facebook eller annet media oppsett. Nå som jeg skal begynne med dette innlegget vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte eller hva jeg skal begynne med. Men jeg bare begynner å se hvordan innlegget blir til slutt, det første jeg vil si er at det er ingen skam egentlig til å ikke dele det vanskeligste i livet ditt eller at man vil holde det for seg selv resten av livet. Om jeg snakker om det vanskelige med noen eller hva jeg tenker på så gjør jeg egentlig ikke det og nå tenker du kanskje hvorfor jeg ikke gjør. Jeg kan si hvorfor egentlig og det er nok fordi at jeg tar alt det vanskelige med i en lærdom av livet og mennesker genialt og alt det vanskelige vil ta alene å heller kanskje ta det som lærdom skjønn at jeg kan faktisk bruke ordene: " jeg skjønner hva du mener" har vært i samme som nesten linjer på din å dette gjorde jeg. 

Og i hode mitt så vil jeg ikke ha oppmerksomheten på det vanskeligste gjennom livet mitt men faktisk det som kan styrke meg selv i noen andre vonde i livet mitt. Det som at alle deler vanskelige saker i livet er helt greit, jeg skal ikke stoppe deg å gjøre det siden vi alle er forskjellige og det er utrolig mange som faktisk deler vanskelig saker nå så kan også snu til de som har valgt å ikke dele det vonde eller vanskelige i livet. Det som jeg har lært er at alle er oppmerksom og alle har så utrolig mange meninger om absolutt alt så noen må også holde igjen litt. 

Så det er derfor at jeg ikke deler noe av livet mitt som er vanskelig fordi jeg prøver å ta det som en lærdom og prøve styrke meg selv med å ikke dele med andre men mer å takle det alene på et vis. Og noen av dere kommer syns dette er utrolig feil gjort av meg selv å at jeg burte snakke om det men nei man lever faktisk uten å si det vanskelige saker i livet å foresatt har det utrolig bra. 

Jeg vil måte mennesker med et smil og glede med heller å skrive om det som er vanskelig for meg.

 

HVA SER FRAM TIL?

 • 28.06.2017 - 18:48

Jeg har bestilt noen lipsstick som heter buxom - Full on Lip Cream som jeg gleder meg til å prøve og gleder meg til å se min reakson min. Det er egentlig lipsgloss som jeg selv ikke bruker så veldig ofte så kanskje denne hjelper meg til å bruke lipsgloss? I hvertfall jeg gleder meg som en liten unge til å prøve denne.. 

Har dere prøvd denne før?
Hvis dere ikke har gjort det så har jeg delt noen video som inspirasjon.

 

 

 

 

KROPPSPRÅK ELLER MENNESKER?

 • 17.06.2017 - 22:35

Jeg kan si at det er sikkert mange skrive feil nå men budskapet mitt og å den personen jeg er kommer mer nærmere deg som leser det kanskje du selv tror. Lære seg å snakke tar veldig mange forgitt. Jeg kan si at ALLE DERE som leser tenker egentlig ikke hvordan er snakke fordi det faller på plass selv men dere må miste det før å kanskje skjønne hva jeg snakker om. Kroppspråk kan INGEN skjule det. Jeg vet at alle som jeg er venn med å kjenner meg vet at kroppspråk kan jeg lese og jeg ser dem hele tiden. Jeg spør kanskje ikke ofte hvordan har du det hele tiden men er nok fordi jeg føler at de må be arbeide det selv og hvis de ikke før til så spør jeg alltid. Når jeg ofte går alene i Oslo elsker jeg lese andre mennesker og se hvordan de har det og ALLTID lyst å spørre hei, går alt bra? Det frister meg hver eneste gang men om jeg gjør det er annen sak. Men ingen ser hvordan andre har det og jeg ser så prøver alltid å legge meg tid til det, det skjer ikke ofte at menneske sitter på en krakk å gråter eller være alene. Så hvorfor ikke går vi bort? Tegnespråk kan vi aldri lure oss unna. Der må alle være ærlig og et tegn er viktigere enn man tror. Snakkingen kan alltid lure unna og det samme med skriving noe som er utrolig rar framstilling. Eller feil rettning akkurat der også. Vet du det jeg hater med mennesker som alle mennesker har en vis tanke om alle. Uansett hvor mye du vener på det så blir vi aldri fornøyd. Vi blir ikke den perfekte klima fordi det FLERE SOM TENKER .... HVORFOR BARE MEG , MEG OG MEG.. Ingenting er om meg eller deg. Det er mer om OSS.. Det er ALDRI hva VI syns .... Aldri at en politikker spør hva er det VI ALLE MENER. Politikk er mer om MEG OG OSS SOM PARTI men det er mer. Det handler mer om bli enig  med kanskje de som ikke har de samme meningen men allikevel.. Og dere som er EKSTRAMIST dere må først roe dere ned og ingen vold eller drepe hjelper det er mer ødelagt. 

Dette gir sikkert ikke noe mening for deg / dere men en gang vet jeg at det gjør det. 

FØLER ER BARE BILER HER

 • 07.06.2017 - 08:55

Er det bare meg eller er det utrolig mye biler på veien? Jeg har en råd og egentlig tips hvordan EL-bil også kan bli litt bedre og varer litt lenger på veiene enn å bruke strøm hele tiden. Så sagt er strøm også lite miljø dreper. Jeg har troa på at el-bil kan fornye seg med at kan gå på vann og ha en vannfast motor. ( finnes vannfast motor, hvis ikke så tenk på det ) Det er ingen som kan si at det er umulig fordi alt er veldig mulig å gjennom føre pluss vann kan ikke staten si at koster mye fordi vann har jo alle et sted uansett hvor RIK, FATTIG man er så bare en tanke isteden for å bruke diesel eller bensin.

Bilderesultat for elbil tesla

Det andre jeg tenker på at finnes en sykkel som ser ut som en bil.? Hvis ikke så hadde det vært utrolig kult å la en skjønn som fleste kunne kjøpe og jeg tror sykkel delen kommer til å doble seg og blir mer morsommere å prøve enn vanlig sykkel delen som har.

Hvis noen tror de også er perfekte når gjeller miljøet eller samfunnet er det nok veldig feil fordi ingen er så gode / perfekte på miljøet og heller ikke i verden. Teknisk sett på det egentlig.

Bilderesultat for miljø og klima

Og når gjeler tre hva kan bruke det til.? Tre lever det også på et vis. Eksempel adams eple kommer også fra et tre og den er sikkert død nå hvis ikke den er fredet men om den er fredet eller ikke så dør den jo den av oss den også Det er så mye som vi ødelegger og historier som kan snu til noe vondt innen naturen at fleste ting kan se til en negativ side.

Ser du hvor jeg skal hen?

IKKE STOPP Å VISE MER KJÆRLIGHET

 • 05.06.2017 - 13:22

Vi må ikke stoppe å vise hverandre kjærlighet uansett hva som skjer. Jeg følger noen ganger at de som har ekstreme meninger glemmer det ordet kjærlighet og at kanskje det løsner litt på stemning her hjemme.

( Gale meg å mamma )
 

Ikke la andre mennesker stoppe deg. Hvor mye vondt i verden det skjer jo mer må vi ikke la andre stoppe deg. Hvis du stopper så stopper mange opp, du ser dem ikke men det er fordi du eller de har gjemt seg uten at du merker det. Hvordan kan vi vanlige menneske egentlig stoppe terror? Det eneste som også er viktigst er å bare nyte live og allikvel være være ops på idioter og si litt mindre av meninger skjønn at ikke blir så mye bråk.

 

KLIMA IDEER SOM KAN GJØRES

 • 02.06.2017 - 21:22

Jeg skulle til Aremark, denne fredagen til mandag. Det eneste jeg hørte på trafikk nyheter at det var kø over alt. Så jeg rakk å tenke litt må miljøet og hvordan han gjøre noe bedre enn el-bil og noe som er elektrisk siden det er litt farlig det å. Hvordan, hva og hvilken tanker jeg hadde kommer fram nå. Det jeg kan si med en gang er at det er fortsatt veldig mange som veldig bil som er raskest men er det egentlig det? Så er svaret faktisk egentlig ikke. Veldig mange reiser ofte veldig langt så hvorfor ikke starte med å gode ideer der. Jeg kan alltid ta toget til Halden og hvis hadde gått en ofte buss til Aremark skjønn at jeg kom meg til et sted som er miljøvennlig. Det som vi i Norge har mest av er vann, skog (tre) og fjell. Jeg tenker at må gå at en motor som går med vann isteden for bensin, diesel og elektrisk så hvorfor ikke gå for noe med tre og vann? Vann har vi jo HELE tiden og trer planter vi veldig ofte og har på følelsen at kan gjøre noe med. Husk at vi har mye som kan gjøre en stor ting her i verden og vi som land her i Norge.

Jeg er nok veldig opptatt av miljøet og faktisk har jeg ikke skal bruke førekortet fordi at jeg vil se muligheten på transport uten å ha førekort og vise ALLE at bilen betyr ingenting og at ikke går fortere eller raskere å komme fram. 

Bilderesultat for miljøvennlig energi

Det som jeg er for er at vi bruker det vi er gode på. Pluss vi har vinmøler og vann energi så vann energi til å bruke som driv stoff på  en bil?

Jeg syns mest egentlig at vi bare snakker, diskuterer hele tiden men det INGENTING som skjer. Kan det ikke ha skjedd noe men jeg har bare sett diesel og bensin biler på veiene uttatt i Oslo men der jeg bor er ikke så mange så. Noe stemmer ikke, og diskutere kan gjøre det å man ingen har begynt så kanskje er bare starte før man blir sure eller uenigheter?

MEG Å ALKEHOLD?

 • 01.06.2017 - 21:30

Jeg har veldig lite å si og kan si at jeg har minst erfaring å oppleve at jeg selv har vært full men har opplevd de som er rundt meg og de som faktisk kommer bort å lurer på utrolig mye rart. Forhold til meg å alkehold er nok den at jeg holder meg selv langt unna det og jeg kan ikke ta hvordan var jeg første gangen jeg har vært full fordi det vet jeg ikke og det er fordi at jeg har ALDRI OPPLEVD DET. Det slår deg kanskje da hvordan det er å ikke vite hvordan selv er når man selv er full. Da kan jeg si med en gang at jeg ikke tenker så over det å når jeg ser andre som er mer full en meg så savner jeg det ikke. Blir mer at man er glad å huske den kvelden å kan faktisk si nei å ha likevel har det super fint og perfekt kveld mens du faktisk husker kvelden.

Hvorfor jeg valgte å holde meg litt unna alkehold og hvordan ikke er å vite hvor mye kan drikke eller hvordan jeg selv blir, kan komme på et annet innlegg hvis du vil ha et innlegg om det litt senere. Men er jeg for eller mot å bli full? Blir alltid svare at jeg bryr meg ikke hva andre mennesker gjør rundt meg og så lenge jeg ikke bryr meg om at de blir fulle eller drikker så lenge bryr ikke de heller seg og husk at det er ikke fult at man ikke drikker blir nok mer flu at du har ligget med en å ikke husker navnet fordi du selv er full.

Det er i hvertfall det som jeg tenker.  Hva tenker du?

HVOR MYE BETYR DET HVILKE MERKE ANDRE BRUKER?

 • 30.05.2017 - 16:07

HUSK BRUK MERKER SOM DU LIKER UANNSETT HVOR MYE DET KOSTER ELLER LITE DET KAN KOSTE MED MAKEUP.

Veldig mange kjøper vel mye produkter som er litt dyrt i blant. Men du som er ungdom og barn ikke legg merke til hvilket merke du skal ha eller hvor mye en hver koster. Det handler ikke om hvor mye du har på av produkter bare husk halsen på Foundation og kanskje litt poder for sikker skyld. Kan si at har ikke kunnskap om noen blir mobbet grunn av billige eller butikk merker. Butikk merker eksempel vis H&M Beauty er akkurat like gode og dårligere enn MAC. Jeg sier dette fordi MAC og de andre er like gode og dårligere, handler ikke hele tiden om hvor mye det koster eller hva som er inn. Det handler mest om 3 ting som jeg kan si til deg.


( KILDE til bilde
 

 • Følge seg vel: Alle jenter og tillå med gutter trenger å følge seg vel det de har på seg og sminke / lok
 • Stolt: Så lenge du er stolt av det du har eller at det du bruker er godt nok for deg, så er det ABSOLUTT det beste.
 • Gøy: Så lenge du syns det er gøy så er det beste. Det handler også litt om hvordan du vil se ut og hvor gøy du er å finne ut av ting.

Dette er noe som vil at fleste skal tenker over når er sminke og merker som kan kjøpes og en råd fra meg. IKKE MOBB og IKKE MOBB grunn av et utsende. Fordi det er utrolig teit og ikke koselig i det hele tatt.

 

 

DEMODRATI LITT FOR MYE ELLER?

 • 28.05.2017 - 14:42

Noen mener vi er for mange på denne jorden andre mener at kanskje det er få mennesker i jorden men egentlig er det nok mellom av mennesker. Du tenker hvor jeg ligger hen så syns jeg nok er akkurat passe men alt for mye meninger som skal fram i denne verden. Jeg følger også at det er vanskelig og blir verre etter vært fordi alle vil ha den TALEN og ha den store talen som blir hørt av alle sammen. Jeg vet også at ingen har mening om at dette jeg skriver er riktig eller galt men hvis du ser ifra min side og fra mine tanker så er det riktig for meg.

Jeg vet ikke hvordan dere diskuterer men jeg er nok den som alltid hører på andre sine meninger før jeg sier min skjønn at blir enklere å måtes på mellom ting. For veldig mange er det vanskelig å måtes på mellom ting som at de kan selv følge har vært med på en løsning. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan skrive dette uten å såre noen eller at jeg blir totalt misforstått men jeg prøver. Demokrati er jo at alle sammen skal si meningen sin uansett hvor dramatisk det er og hvor vondt det er å høre det men for meg å mitt syn på det er nok at noen må forminske budskapet og kanskje gjøre det mindre voldsomt og andre må lære seg at handlinger med meninger kan også gi konsekvenser for dem og kanskje rundt. Men det som ALLE i mitt syn må lære er at ingen rundt oss har rett og DU selv har ikke rett men når vil slår i sammen meningene våres så blir det noe perfekt. Og hvorfor jeg vet dette? Det er fordi alle driver med spillet sitt med politikk så vet ikke helt hvor perfekt et spill skal være med et spill kan gjøres sammen. Min oppsummering er vel egentlig at alle bruker meningene sine på et nytt nivå som er mer krav og å krav som kanskje ikke er like lett å gjennomføre. 

Ser du hvor jeg vil med dette? Hvis du ikke ser det så for du nok oppleve det.

MITT BREV TIL ....!

 • 19.05.2017 - 22:16

( Unnskyld for skrive feil men dette er mitt personlige brev til dere som utgjør terror ) Vi som er de snille og som faktisk er glad i mennesker skjønner ikke hva du / dere tenker ikke jeg en gang skjønner det. Jeg har prøvd å skjønne det siden de fleste at dere/du ikke følge deg inn i samfunnet men det gjør nok egentlig ingen. I hvert fall ikke jeg passer inn her fordi alle sammen eller fleste tror de er perfekte. Jeg tror på at regionen deres ikke vil drepe mennesker eller gjøre vondt for den hendelsen du har gjort eller skal gjøre. Hvis du er psykopat så hjelper ikke å drepe eller følge deg utafor fordi teknisk sett har du gjort det selv og du må leve med det. Straffen du for i Norge og kanskje andre land i Europa må du tøle å ikke røm ifra hendelsene dine fordi det går aldri bort og vil aldre det heller.  Vet du hva jeg alltid lurer på når gjelder terror er hvorfor deres / du alltid rømmer fra hendelsen etter dere har gjennom ført det. Når det er region sier at dere kommer til himmelen eller etter ranet pluss at dere skal tåle ALT SAMMEN. Fordi for meg så oppfører dere HELT ANNET enn dere faktisk sier og hva dere / du tror på.

Når dere var barn så tror jeg faktisk dere var MYE smartere enn det du gjør nå og står for. Som en 1 åring til 10 åring så er man faktisk mye gladere og tenker igjennom en ting før det virkelig utvikler seg til den retning som du selv velger. Jeg er ikke redd for dere og jeg er ikke redd for at du / dere vil sakte landet mitt fordi jeg kommer alltid å bli stolt av landet mitt og jeg kommer alltid være glad, håp for andre , være der for andre, Tro på de gode , og ikke mist være stolt over hvor mye stolthet glede verden har med å uten dere. Og ingen er redd for dere fordi alle mennesker rundt landet sitt finnes det mennesker som er stolte og tror på landet sitt akkurat som det jeg gjør. Good luck for å overta verden fordi det gjør dere ikke. ALDRI I VERDEN.. VERDEN KOMMER TIL ALLTID TIL Å VINNE Å FÅ DET GODT IGJEN.. 

Jeg tror på det gode og vil alltid tro på det.

JANTELOVEN GJELDER ALLE

 • 15.05.2017 - 16:27

Jeg trodde vel aldri at skulle skrive dette her. Men jeg leste på klassekampen om janteloven og med en gang så gjelder det alle. Uansett hvor du kommer i fra, region, rik , fattig har makt eller ikke. Det for meg er at regler skal ikke brukes som ordet makt men mer som samfunnsregler. Uansett var det en setning som fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig mente og som kanskje manglet av punkter som kunne komme, eller som er glemt. Det var noe dronningen sa som var trosser jantelovens overhengende fare også videre. Men for meg håper jeg at hun ikke mener det fordi det kommer ikke til å gå så veldig bra og at jeg personlig skal ikke en konge eller dronning drive med politikk men mer være sammen med folket dem fordi de er kongelige = folket mens president  er mer politikk. Så jeg håper ikke kongelige ødelegger noe av folket med makt og heller være sammen med folket sitt og kanskje være mer offentlig ute plant mennesker som er vanlige og som faktisk jobber for dem.

Bilderesultat for janteloven

Det som mangler av punkter så har jeg kommet på 2 til. Som er: Du skal ikke dømme en person hvordan den ser ut. Faktisk så er det mange ennå som gjør men dette er mer kontret til at skal STOPPE og at det er en regel for alle. Den andre som og kom på som også er mer nå i dette samfunnet er: Du skal ikke gjøre noe vondt uansett om det er fysisk eller på nettet.


( Ble inspirert av overskriften janteloven på slottet på klassekampen sin avis ) 
 

Dette er noe jeg selv mener men jeg håper faktisk du har en mening som du kan dele med meg på facebook siden min, fordi jeg vil gjerne vite hva du tenker og kanskje kommer på andre punkter til janteloven dere også?

LA MEG GJØRE DE FEILENE JEG HAR FORDI DET ER EN GRUNN.....

 • 14.05.2017 - 12:36

Jeg har alltid noe feil som andre ser, leser og hvordan jeg skriver på. Først vil jeg si at jeg vil ha skrive feil men samtidig skriver jeg på min egen måte skjønn at blir mer meg på innleggene jeg skriver pluss jeg faktisk lærer hele tiden når jeg skriver. Hvis du virkelig lurer grunnen at jeg skriver litt skjønn at ikke hele tiden forstår hva jeg skriver så er det fordi at det ligger i barndommen min og at ligger i at jeg hele tiden ikke kunne skrive heller. Det eneste jeg kunne var kroppsspråk, uttrykk og tolke andre veldig godt. Det var det eneste jeg kunne enn å høre. Og det som også ikke andre legger merke til er hvor mye en setning kan tolke som. Både gode og dårlige setninger som man tolker feil å hvis du ser nøye på bloggen min så har jeg legget vekt på at du som leser skal forstå meg på den måte jeg skriver på og mener på enn å legge vekt på hver eneste gang å skrive riktig ord eller setninger. Og det er akkurat å tolke andre bloggere / innlegg som blir til en mobbe kommentar eller det er noe som ligger der som veldig få legger merke til et innlegg. Så unnskyld for at jeg har noen skrive feil her å der men jeg tenker mest på hvordan du som leser tolker meg å innleggene mine. Husk at mange legger vekt på andre ting enn det som kanskje ikke syns så veldig godt.

P.S. Ikke ta det personlig men ta det som en læring og kjenne meg bedre. 

( Dette er bevise på at jeg ikke kan være kul looking ) 

 

HVORFOR TRENER VI?

 • 10.05.2017 - 17:12

Vi alle har nok vært på en trenings studio eller bare tatt en joggetur og kanskje trene hjemme. Men jeg kan ikke skrive hvorfor vi alle sammen trener men jeg kan si hvorfor jeg trener å si noen ord til dere som ikke trener fordi ikke følg dere uten for.

Relatert bilde

Det første er at jeg trener ikke for å bli tynn eller se bra ut. Jeg trener fordi jeg vil ha muskler og få ut tankingene mine ut av hode skjønn at ikke det plager meg lenger. Fordi det er akkurat det trening skal være. Skal ikke være at MÅ være trening og MÅ bli fysisk form fordi det er i samfunns-regler. Det er ingenting som er regler på å trene eller ikke. Å det må også dere unge tenke på.  Hvis du er den som trener fordi alle i gjengen din gjør det så trenger du ikke gjøre det fordi de gjør det pluss du som ikke trener men spiser sunt og tenke litt ekstra på hva du spiser vet jeg at du blir like fornød med deg selv pluss kanskje ekstra fordi du gikk ut av ?trenden? med å trene men fylte opp din selvsikkerhet uten trening.

Bilderesultat for treningsmotivasjon

Dette er nok mitt beste råd. Dette er innlegg som jeg håper dere liker. Og du ER PERFEKT UANSETT hva jeg skriver å andre. Og jeg håper jeg ikke henger ut noen fordi dette er ikke meningen. Jeg vil bare opp med at trening handler ikke hele tiden hvordan man ser ut eller hva andre gjør eller hva trenden er. Men mer om HVEM DU ER SELV. Håper dere alle forstår.

BLI MED ELLER IKKE BLI MED

 • 03.05.2017 - 08:26

Dette er noe jeg har tenkt over på det er veldig mange forskjellige meninger rundt akkurat dette temaet. Jeg har som et svar så er det ikke bli med i EU. Jeg kunne egentlig ikke ha brydd meg mindre om akkurat EU men nå som det er veldig ustabilt rundt EU bli med eller ikke så må vi forsete å si nei vi i Norge blir ennå ikke med.

Jeg har forresten 3 gode grunner ikke bli med i EU.

 • Ustabilt i EU: Det er nok veldig ustabilt å være der nå og vil har mer nok med olje pengene å  annet som vi tjener på enn man egentlig tror. Og vi går også veldig opp å ned så syns egentlig at det er helt meningsløs her.
 • Penger som kan bli borte: Vi går like mye opp som ned nå og vi kan ikke bruke våres egen penger en gang på styrke oss selv på mange kategorier så EU spørsmålet er nok ikke helt riktig her heller
 • Uenighet: kan alltid bli større og det er veldig risiko for å ta.

Skal si at jeg har ikke lest på hvor gode grunner til å være med på EU er. Men jeg fant 3 viktige punkter som er veldig sterke på hvorfor bli med i EU. 

 • Flere muligheter for alle
 • Et grønnere Europa - Jeg følger vi nordmenn ikke er helt flink på dette ennå og Europa landene er nok flinkere oss. Så er det noe å tenke på det også.
 • Et grønnere Europa

Bilderesultat

Hva er din mening?

UTFORINGER FOR ARBEIDSLIVET...

 • 01.05.2017 - 22:56

Siden det er 1 mai så må jeg skrive om arbeids dagen. Jeg skal ta med de gode og kanskje skrive hva som er bra med å arbeide. Det første jeg vil snakke om er at jeg vet ikke hvor vanskelig å få jobbe det er nå men vi må gjøre noe med det. Jeg har lært at utvikling lærer mer enn å sitte på en putt å skrive uten å gjøre det som står. Jeg hadde en motto i en uke som var: Lær, arbeid med deg selv å få mest kunnskap og kan si at det mottoet likte jeg veldig godt.

Det er også veldig mange som har utforinger i arbeids plassen noe som jeg også har lært mye av å takle det. Men kanskje ikke så langt som jeg fikk som dette i kommentar feltet. Jeg sett mange som har hatt vanskeligheter å finne jobb og ikke så mye penger og for meg så er de jeg lærer masse av og kjente veldig mange som droppet skolen noe for meg som jeg innså at hvor vanskelig alt sammen kunne være. Så dere som sliter på jobben/skolen så vil jeg si at mennesker rundt dere seg deg. Jeg vet å hvor utmotivert egentlig er hver eneste dag men HOLD ut ( Kommer råd om det i morgen på denne bloggen )


Jeg kan si jeg leste dette 5 eller 10 ganger å forstå dette. Kan å si at det er mange som ikke er super flinke i arbeidsgiver eller å gi hjelp å råd på hva den person kan gjøre eller annet. Jeg ar mange historie på dette selv.. ARBEID for meg forstiller jeg meg med 3 ord som er SAMFUNNRESUS , AKTIV og VILLIG . Uansett så er hver arbeid folk viktige her i VERDEN OG LANDET VÅTT.. Ingen politikkere kunne stå foran en tale stol det si hva de mener og hvis arbeidene her i landet ikke ville ha jobbet så ville ikke samfunnet her vært skjønn som er nå. Så arbeid plass til alle er viktig. Mer viktig enn kanskje veldig mange tror fordi kan ikke se helheten men hvis du / dere ikke ser helheten så kan jeg love deg jeg skriver gjerne om det.

Og husk på de som er utviklingshemmet også er veldig god til å jobbe og jeg vet at en i Oslo bedrift har begynt med det å jeg er så glad at det finnes. Så oppsummering er at ALLE trenger arbeids plasser å alle er like gode jobber.

( LINK FRA BILDET HER: http://www.nfunorge.org/Om-NFU/NFU-bloggen/Arbeid-for-mennesker-med-utviklingshemning/  ) 

FINNE DIN EGEN STILL

 • 29.04.2017 - 19:25

Det er utrolig viktig å finne det din egen sminke still og finne ut hvilken produkter du liker selv. Du trenger ikke ha de dyreste merkene fordi det er ikke det som skal bestemme hvordan du selv skal se ut. Mens jeg snakker om finne sin egen sminke still så kan jeg fortelle når jeg begynte med å finne min egen still som faktisk er litt treg å begynne med akkurat sminke. Faktisk begynte jeg ikke sminke før i 1 VGS. Noen mener sikkert det er forkjent å begynne da, men for meg var det akkurat perfekt å begynne. Jeg kunne ikke begynne på ungdomsskolen fordi jeg var typisk den som gjorde alt sammen av lekser og jobbet veldig hardt mens noen var den som tok hårspray og gjorde det isteden for å følge med i timen. Pluss jeg likte egentlig hvordan jeg gå ut uten sminke og tenkte ikke over hva mennesker gjorde rundt meg.


( 0 sminke i dag ) 

Tenker du på at du trenger finne din sminke still? Jeg har 5 tips å finne din egen sminke still.

 1. Skriv ned: Skriv alltid ned på hva du liker av nude farger eller farger som er ?uvanlig? men det er også veldig fint
 2. Bestemme deg hva skal være dekkene eller naturlig man kan å velge begge.
 3. Prøv alltid noen billige merker før man skal ta dyre merker.
 4. Tenk på hva du føler deg super nydelig og vil vise deg fram for andre
 5. Gjør at du er lykkelig og ikke hva andre gjør når dem er lykkelig og ser ut.

Dette er nok de 5 punktene jeg føler veldig mye selv. Pluss du forandre hele tiden av disse punktene selv om du har noen tanker og stiller.

Hva tenker du om det?

Alt med dette mener jeg at gjør sminke , skjønnhet på DIN måte og den du følger deg pen, nydelig og utrolig glad i deg selv.

SKJULE SEG BAK EN SVART LAKEN

 • 28.04.2017 - 17:24

Skjule seg en i en bak svart laken foran ansiktet for meg er det en region der man ikke skal være stolt av seg selv. Jeg vil bare si at dette er bare det jeg tenker og jeg tenker ikke noe vondt med dette. Så jeg håper jeg ikke sårer noen på dette innlegget her. Tankene mine når jeg var liten var dette: Så var den jenta som som er utrolig rart at noen mennesker skal skjule ansiktet fordi det gir ekstra oppmerksomhet som oss som ikke er vant med det. Og skal ikke gi motsatte? 

Tanken min nå er denne. Jeg er redd at jeg når jeg går forbi dere som skjuler alt pluss ansiktet deres på gaten. Hvorfor skal vi egentlig det? Hvis de ikke føler norsk lov som alle vi norske / nordmennene gjør så er det utrolig synd for dem. ( Ikke slemt ment. ) Det er nesten som vi nordmennene burte holde oss til at de har en region som må skjule ansiktet men likhet med at de må holde de norske lovene som vi ALLE har som felles. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor vi skal hate hverandre eller oss alle.

 

Bilderesultat for skjule ansiktet

Vi skjer litt ansiktet alikevel fordi ser formen på ansiktet og øynene er på en DNA å kan foresatt finne ut hvem de / dem er. Og ikke vise ansiktet for oss alle er nok den uærlige når snakker med dem som skjule ansiktet fordi det er at vi ikke ser den "tegnet" at de sier riktig eller galt. Jeg kan si med en gang at jeg har ikke tillit til skjønn person på gaten men hvis hun snakker litt det samme språket å kanskje sette seg inn i det så tror jeg at skjule ansiktet blir en vis vane men da må kunne veldig godt norsk og forstå oss mer enn de kanskje tror selv. Og er nok mye jobb for dem og for oss til å bli vant med det. Skjønner du hva jeg mente med det?

Hva er din mening?

 

hits