MINE TOPP 3 KJÆRESTE TIPS

 • 16.09.2017 - 15:12

Dette er nok mine beste kjæreste tips som jeg vet det vil funke på de fleste både for gutter/menn og jenter/kvinner. Mine punkter er veldig enkle så det er noe man kan gjøre som hvem som uansett om er nerd til tøffe / kule. 1. God ta hverandre. Å god ta hverandre både på sine feil og gode måter uten å diskutere det hele tiden så har man kommet utrolig langt og tro meg det vil funke. 2. Lytte på hverandre. Jeg vet ikke helt hvor jeg har det i fra men jeg føler det er ofte jenter som ikke er flinke på å lytte men selvfølgelig jeg vet å at gutter heller ikke er god til å lytte dem heller så allerede der kommer det å skjerpes del hakk. 3. Åpene - Være åpen er nok det viktigste for alle sammen eller begge parter. Det som åpen ordet jeg brukte mener jeg alt fra hva føler til hva du / dere vil selv. Fordi vis man må finne ut alt sammen uten med kjæresten din så tro meg, det vil ikke låne seg på noen sitt vis. 

 

ALENE SIER DU? HER FOR DU 5 TIPS

 • 13.09.2017 - 14:31

Har noen sagt flere ganger at du er alene eller at de flere at du ser alene ut? Jeg føler meg ikke nok alene men bare utrolig usikker. Alt av minne mine kommer tilbake og jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre eller gjøre genrelt. Jeg har egentlig føler meg ikke alene lenger men det er litt av kunsten å være litt alene også. Jeg har 5 tips til deg på hvordan du kan gjøre når du er alene eller bare føler deg alene. Når du er alene så kan du gjøre dette: 1. Tv-Serier er alltid vellykket og du kan tillo med slutte å føle deg alene fordi du er ikke alene å se på serier. 2. Komme deg ut er alltid det beste fordi du ser nye ansikter pluss de ansiktene vet ikke så mye om deg så de kan tro at du skal besøke en venninne også videre. 3. Venner det er nok beste som finnes. Hvis du er hjemme så kan du alltid skrive med venner som du har og du kan alltid besøke dem men husk å ikke slite deg helt ut. 4.hobby. Jeg tenker at hobby er der for en grunn og interesserer har alle mennesker å så bruker disse til å være alene. Fordi det funker det også. Hva er din hobby / interesserer? Dette er nok den siste jeg tipset jeg har og er god ta at du er litt alene i noen ganger. Dette tok jeg til sist fordi føler at få stykker godta faktisk at de er alene noen par minutter eller timer og tro meg dere kommer til å bli utrolig sliten av bare være med noen eller hele tiden gjøre noe. 

3 GODE TIPS Å GJØRE DIN DAG GOD PÅ

 • 09.05.2017 - 08:44

God morgen alle sammen. Nå tenkte jeg at skulle gi deg 3 gode tips til å gjøre morgningene og dagene dine gode. Det er utrolige mange ting du kan gjøre når du skal ha en god morgen / dag. Jeg kan komme på mange gode råd / tips å gjøre en god dag til alle sammen som trenger det mest. Så den første jeg kom på deg. 1. Gjør akviteter som du liker. Man må gjøre man liker for å få en ekstra god dag for deg selv og det beste er at det kan være hva som helt og hva DU selv liker. 2.Samtale med en venn som du vet gjør den ekstra gode dagen for deg og kanskje for henne. Samtale med gode venninner eller bare familien din kan gjøre en STOR forskjell i hverdagen din som kan gi deg den gode dagen som lenge varer. Dette funker utrolig godt fordi dette gjør jeg nesten hverdag. Den siste punkt som kan gjøre din dag god på er Gå / joggetur: Du trenger bare gå ut i 30 minutter bare for å være ute og være litt med der du bor og er i nærheten av. 

TIPS TIL Å HA GODE BILDER PÅ

 • 03.05.2017 - 18:52

Dette er tipsene som jeg slev bruker og kan dele med dere skjønn at det hjelper med dere. Noen ganger har du helt elendige dager som du bare skulle ønske ikke hadde fotoshot, antrekk bilder eller bare ta bilde av deg selv skjønn du kan bruke på et innlegg. Så jeg nå skal jeg dele mine beste tips å ha elendig dager men allikevel smile til kamera.

 •  MUSIKK: Musikk fordi meg hjelper alltid å komme i godt humør pluss du blir motivert til å ta gode og morsomme bilder som du og alle kan le av.

 • LEK: Jeg er nok den som liker utrolig godt at ikke ta mer serriøst på bilder. Jeg kan hoppe, smile, le eller bare gjøre utrolig mye rare ting som kanskje blir helt elendig stygt men alikevel blir det et vellykket tid i livet ditt.
 • Dette er det siste punkt så da kom det opp dette VÆRE DEG SELV FORAN KAMERA. Dette er viktigste punktet som er uansett hva du gjør så får du til dette så blir også kamera like bra. 

Likte du tipsene?


 

5 TEGN DU KAN FINNE UT AT DU ER FORELSKET PÅ

 • 01.02.2017 - 08:22

Det er utrolig mange vi jenter finner ut hvordan vi er forelsket på. Og uansett hvilken kjønn så følger nok du det også det samme. 1. GLEDE. De fleste kjenner en glede inne i seg når man ser den motsatte personen når du skal måte henne. 2. Flørting: du merker nok selv når du flørter og min del så var jeg nok ikke flink på dette punket har jeg på følesen av. 3. Ler / smiling: Dette er nok en måte jeg merket veldig godt at jeg gjorde. Jeg begynte bare å le for ingenting men samtidig var alt sammen morsomt. Smile gjorde / gjør jeg ennå fordi jeg følte meg spent og klar for nye utfordinger, på en god måte.

4.Gir ekstra oppmerksomhet: Jeg merker ennå at jeg gir han/hun ekstra oppmerksomhet ennå. Noe som er faktisk er bra. Men dette punket må man ikke glemme fordi tror det egentlig ikke gjeller bare når man er forelsket men også når man er sammen med noen. 

Nå har vi kommet til det siste punkete som er nummer fem. Sosiale medier: Når du merker at du trykker hele tiden på han/hun sin profil ofte så er det godt tegn at du er forelsket i den personen. 

  

MINE BESTE RÅD SKRIVE RIKTIG..

 • 17.01.2017 - 21:20

Jeg er nok den som sliter litt med å skrive riktig på denne bloggen. Men jeg tenkte at skulle dele hva jeg alltid gjør før jeg sender det på et innlegg på bloggen som er viktig for meg å gjøre. Og jeg vet at dette kan hjelpe deg som er som meg som har litt vanskeligheter med å skrive riktig. 

Første pundet på alltid jeg gjør er å bruke Word. Det er nok fordi at jeg kan rette på hva jeg vil pluss det er egen rette program på Word som hjelper meg en del. 2. Jeg går alltid igjennom hva jeg faktisk trykker på innlegg for å kopiere det jeg har skrivet. 3. Går igjennom den igjen på blogg innlegget fordi kanskje jeg har glemt noe eller at jeg skal laste ned et bilde som skal være med på innlegget. 

4. Ser alltid hvor mye ord jeg skriver på innlegget. Hvorfor jeg gjør det. Det er fordi hvis det er under 100 ord så betyr det at jeg har glemt noe viktig og hvis er over 200 ord så må jeg ha 2 bilder isteden for en. 5. Antall ord er viktig for meg fordi man blir utrolig sliten av å lese mer enn 200 ord å da er det alltid ekstra koselig å ta en puste pause å se på fine bildene du har lagt ut.

Likte du tipsene mine? Og jeg ville skrive dette fordi det er de 5 punktene jeg gjør.

 

Juleglede innlegg

 • 08.12.2016 - 15:22

Julegave kjøpingen er nok det morsomste jeg vet . Det er kanskje ikke som er enig med meg der. Men for meg er det utrolig gøy, hvorfor jeg syns er gøy er nok fordi jeg planlegger alltid før jeg kjøper og tenker hvem som skal få gaver av meg. Og en tips som alle kan bruke er egentlig hver en uke før desember til å planlegge. For når du for til det så rekker du andre ting som du må gjøre i desember. Og hvordan skaffe seg litt glede i julemåneden er : 1. Julemusikk må i hvertfall jeg alltid ha. 2. Pynting , det er noe jeg syns er utrolig gøy og som jeg liker best. Siste er å gjøre andre rundt deg glad fordi di får mye tilbake når du kanskje stresser .

TIPS TIL SMINKE KOSTENE DINE

 • 24.11.2016 - 16:05

God dag. Jeg skal til Oslo ( er ikke grunn av black friday ) denne helgen her, å jeg må alltid vaske sminke kostene mine før jeg skal reise. Jeg lurte på om jeg skulle prøve noe nytt, nemlig ta med olje i å se hvordan kostene blir. Jeg har negativt men å noe bra. 

Det første jeg gjorde var å helte litt olje i måle boks. Så tok jeg noen oppi så etterpå tok jeg litt vann å såpe etterpå. Men det som er negativt som faktisk man bruker olje er at det bli veldig kliserte og at du må ha såpe/balsam for å skylle ut oljen å gå ekstra rent. Så vis du vil gjøre det ekstra fint så bruk olje , vann og såpe/balsam så blir sminke kosten din ekstra fin å utrolig god til å påføre etterpå. Fordi oljen gjør at kosten blir ekstra mukk og veldig behagelig å ta på. 

Likte du tipset?   Og vil du ha flere tips?


 

DAGS LEKSJON / LÆRiNG

 • 25.10.2016 - 19:07

Det er utrolig mye ting jeg har lært i dag så derfor tar jeg en dags leksjon skjønn at alle sammen kan være ops og i tillegg kan bruke til alt. Det er kanskje mange ting vi mennesker ikke tenker over. Eksempel på det er hvordan skal si en setning som ikke er skadelig og misforstått. Fordi jeg er den som ikke sier ifra ofte nok fordi jeg leter etter ord som ikke er skadelig for andre og allikevel er riktig for meg. Ord for meg er egentlig veldig viktig fordi jeg er den ærlig personen men samtidig er det fordi at jeg leter etter ord som ikke er vondt med tøff å som kan stå for det.(håper du skjønte hva jeg mente) Det er å veldig mange som har veldig sterk personlighet at kan bruke litt for hardt eksempel til en som forstår mer enn du eller hun/han forstår. Og det å er veldig irriterer over og i tillegg snakker veldig mye om. Å si ifra er selvfølgelig men meg som forstår vært eneste ord å i tillegg kan tolke det på 7 forskjellige måter så blir man utrolig lei seg til slutt fordi blir utrolig forvirret. Kjenner du deg igjen? Og er du å skjønn som er følsom i tillegg? 

3 TING DU Å KJÆRESTEN DIN KAN GJØRE SAMMEN

 • 06.10.2016 - 17:57

Det er utrolig mange ting som kan gjøre sammen som kjærester. Det er noe jeg ikke har helt fortalt dere,er at jeg har fått meg kjæreste å følger meg utrolig lykkelig i disse dagene her. Men det dere kan gjøre sammen er: 1. Lage en god middag sammen: Når dere lager en god middag sammen smaker maten ekstra godt å begge to kan ha hver sine oppgaver. Film: Film og tv-serie er alltid en deilig å kjøpe med seg en godteri eller noe spise mens ser på noe er noe av det beste. Kino: kino er alltid gå å se sammen med noen enn å være alene.  

MINE GODE HUD TIPS

 • 15.09.2016 - 10:00

Da kommer mine gode hud tips som jeg bruker hver eneste dag og som har hjalp meg og som hjelper meg mye. Det er mange måter som er riktig og gjøre men dette gjør jeg og er mine gode tips. 1. Vaske ansiktet hver morgen og kveld. Jeg har begynt å vaske ansiktet hver eneste morgen og kveld og det er noen ganger om morningen jeg tenker. " Må jeg? " Og man må ikke. Fordi det er kvelden for meg som er viktigst etter man har tatt bort sminken og renser huden for urenheter som makeup faktisk gjør. 2. Drikk ca 1 liter med vann. Egentlig skal man drikke mye mer vann men har funnet ut at hjelper utrolig mye med 1 liter med vann med å ha en sunn hud. 3. Jeg bruker alltid kvise krem som jeg setter rett på kvisene. Den tørker kvisene og de to produktene som jeg har er Burt´s Bees denne er mer olje og har Anti-Blemish Solutions har ikke prøvd den ennå men den lukter veldig sterkt så når jeg skal prøve denne så tar jeg veldig lite på. Men den som jeg bruker nå som jeg liker utrolig godt er Murad Blemish Spot Treatment som er veldig millere og er et mer krem og den lukter ikke så sterkt som den andre. 

( Ikke sponset )  

3 AV MINE MORGEN TIPS

 • 14.09.2016 - 07:50

God morgen alle sammen. Tenk at det har kommet til Onsdag, noe som jeg er utrolig glad for og betyr at vi er halv veis unna helgen igjen som kommer. Men nå skal jeg skrive mine morgen tips som kanskje du skjenner deg igjen i.

DUSJE:  Dusje er noe jeg utrolig er glad morgen å komme ren å pen på jobben er noe som jeg trenger. Det er nok mange som dusjer om kveldene men jeg liker godt å dusje om morgningen før jobb. FROKOST: Spise frokost er noen veldig mange glemmer. Jeg er nok en av de men jeg må si at jeg misunner de som for til å spise en god frokost, eksempel på hvem jeg misunner er mamma min og søstrene mine. NOE Å HØRE PÅ: Jeg hører på radioen hver eneste morgen fordi da hører jeg på hva som skjer og høre om noe ting skjer. Hva er dine morgen tips? Har dere noen flere tips som dere vil dele?

 

5 tips og gjøre en dørlig dag til bedre

 • 26.08.2016 - 08:58

Hvis dagen din viser seg og kanskje være en dørlig dag så kan man alltid snu det til noe bedre. Jeg har kommet noen tips som kan hjelpe deg til å få litt bedre dag enn du kanskje skulle ha.

 1. Være rundt mennekser ca i 3 timer - Når du er med mennesker glemmer du de dørlig dagen du egentlig har og jeg vet at blir bedre dag med venner / kjæreste som står deg ner. Og hvis du vet at de fleste er opptatt så gå ut sitt på en benk å se på mennesker går forbi og gjette alder uten å få vite fasiten.
 2. La være tenke at dette er dørlig dag - Du kan tenke noe som du gleder deg til og som kan gjøre at du får mye bedre dager. 
 3. Smile og glad i alle - Unnsett om du har dørlig dag så smil og være glad i alle ( Jeg har prøvd det å det funker ) 
 4.  Slutten av dagen skriv ned alt - Hvis du har hatt en dørlig dag så skriv ned hva og hvorfor du tror at den dagen ble dørlig og da kan du alltid unngå den " feilen " som gjorde at ble dørlig dag for deg.
 5. Hvor dørligere dag du har jo mer kan du gjør en dag bedre på - Med dette mener jeg at hvor dørligere dag du har jo mer ting må du faktisk si til deg selv at dette skal være en bra dag. Og har lyst å ha en bedre dag enn det du har selv.

Likte dere de 5 tipsene jeg ga dere? 

Deilig drikke på 1 minutt.

 • 30.07.2016 - 13:42

Denne drikken har jeg fått dilla på og er utrolig deilig å sun. Jeg kan drikke denne utrolig mye og denne drikken er min favoritt.. Det eneste du trenger er frukt du liker utrolig godt og det jeg tok var ananas for det er en av mine favoritt frukter og etter det fyller jeg opp med vann skjønn at vanne å frukten blander sammen ..

HVORDAN KAN BLI STOLT AV DEG SELV

 • 09.07.2016 - 19:39

Det er veldig mange som kanskje ikke er stolte av seg selv fordi grunn av kroppen, utssene eller bare at folk ser litt rart på deg. Disse tre temaene her skal jeg skrive 3 ting som dere kan tenke på om dere selv. Hvordan kan man bli stolt av selv er UTROLIG lang proses, det var det for meg og jeg vet at det er for alle rundt deg å. Du kan aldri måte en person som kommer med at de har vært stolte av seg selv. I hvertfall er det veldig nytt for meg. 
Hvordan kan bli stolt av kroppen sin?  Det er utrolig mange måter gjøre det på. Noen tar oprasjon men dette er kanskje ikke den tingen du skal gjøre først. Det første du må gjøre er og bruke hode. Det viktigste tipset du skal stå foran et speil se på deg selv i 5 minutter å snakk til deg selv i speilet og isteden for skal du si hvorfor liker jeg ikke nesa min og hvorfor liker jeg ikke magen min også videre. Fordi jeg har gjort det selv å til slutt hadde jeg ikke godt svar på hvorfor jeg ikke var stolt over kroppen min. 

Og hver eneste styggeste kommentarer du før jo det kan du ALLTID snu til noe GODT og POSITIVT i hode ditt. Dette her er mitt råd og tips pluss jeg har gjort dette med meg selv. Å kanskje det vil funke på deg som ikke er helt stolt over deg selv. 

 

RÅD Å HINDRE JENTE DRAMA

 • 30.06.2016 - 09:00

Denne torsdags morgen vil jeg gi noen råd til dere for å hindre eventuelt en jente drama som i hvertfall alle jenter kommer igjennom eller som kanskje er midt i det? Det er mange ting som kan hindre et jente drama. Første er at ikke fortelle alt sammen å gå igjen alle dramaene du har hatt og lage en ny en om samme tema og mennesket som faktisk dere har blitt uenig eller noe annet. Det andre er ikke heng med hverandre dag fordi da går man veldig sliten av problemmer som man forteller hverandre at en kanskje begge to gjør feil. Det som også er veldig viktig er at hvis dere har felles beskjente så må ingen si hva som er rett eller galt. Fordi alle jenter er følgsomme på forskjellig ting så ikke fortelle alt som har skjedd. Kanskje vis du er usikker så kan du spørre en felles beskjent men ikke snakk om det i 3 timer mens dere er i byen fordi andre tema enn den personen er mye viktigere enn akkoratt det som har skjedd med dere to. Og husk vis noen sier STOPP til noe. Husk at jente drama kan gå fort over til mobbing.  Men hvilken råd kan du komme med når det gjeller å unngå jente drama? 

4 TIPS KAN GJØRE OM SOMMEREN

 • 27.06.2016 - 08:50

God morgen alle sammen. Dette er min siste uke med jobb før jeg skal ha sommeferie som jeg merker at jeg GLEDER meg utrolig mye til å ha en ferie. Men først tenkte jeg skulle gi dere noen tips på hva dere gjøre denne sommeren. Bading: svømme og vann er sommer for meg, å siden er veldig mange som tenker på vekt og kanskje skal gå litt ned så er svømming en av veldig god trenings måte. Det andre jeg kommer på er shooping. Fordi nå er det mange som er har sommer salg som er alltid gøy å gå rundt å bare se. Reis et sted. Du trenger ikke å reise veldig langt å få en ferie. Du kan å reise rundt i Norge enn å reise i et annet land. Pluss det er utrolig nydelig steder i Norge å. Det siste er joggetur/gåtur. Ta en joggetur eller en gåtur er utrolig nydelig å bare gå / jogge. 

Håper dere liker tipset å kommer flere innlegg i dag så er bare å vente.

3 tips å gjøre på en søndag

 • 19.06.2016 - 13:29

Er du noen ganger som meg at søndager kan være litt kjedelig eller veldig lang? Da jeg 3 tips som kan gjøre dagen din litt kortere og kanskje mer spennende? Det første jeg liker å gjøre selv på en søndag er å lese bøker / magasiner eller andre sine blogger. Det er fordi at du for noe insprasjoner og som kan være ennå bedre enn det hun/han har gjort. Det andre er å ha TVserie maraton som er utrolig morsomt og du kan be noen venninner eller bare være alene å se alle tv-serier som du/dere liker. Det siste tipset er hvis du liker å være ute så kan du ta en joggetur men også ta bilder mens du går en tur. Fordi ta bilder mens jeg går en tur har jeg lyst til å gjøre en søndag. Har dere noen tips kan gjøre på en søndag?

(Google) 

 

5 tips og se om DIN venn er EKTE eller FALSK

 • 17.06.2016 - 21:02

Jeg har funnet ut at jeg har valgt mange feil venner og dette trenger ikke være riktige tips men det er tips at dere kanskje unngår noe så vondt å miste en beste barndomsvenn som ikke rakk å si min mening og heller ikke hadde en grunn til å mislike meg og de tok deg som den slemme jenta som ville bare ha drama i livet deres. Det første tiden er.. Ikke bruk tid på en å samme venner. Fordi du må passe på deg selv å og hvis du har jobb tenk litt på at du skal ta vare på deg og andre rundt deg. Fordi jeg vet at jobbet veldig bra og skriver bra. Men siden jeg tenker på alle andre rundt meg så gikk alt ned på jobb og bloggen pluss engeri hadde jeg ikke. andre tingen er at når de snakker med en annen venninne i telefonen mens hun er sammen med deg er hun ikke så god venn. tre er at hun nekter for at hun har gitt DITT adresse til en fyr på nettet og nekter for det når jeg har sett bevise at hun gjorde det. fire er at når en venn tar et lag eller empati med hun du snakker med som hun ikke har noe med i og er tillegg ringer moren min etter det fordi hun var besymret. Sier det fordi den som gjeller denne personen hater ihvertfall å vite at en venninne ringte moren sin. ( i hvert fall liker ikke jeg det ) femte tips ALDRI si til noen at venner må ta opp med venner og familie må ta opp med familie eller noe. Fordi jeg tar alltid opp ting med familien min.. siste er at hvis dere er 3 og 2 stykker klanger eller en vil ha svar fra en ene.. ALDRI ta parti unnsett hvilken type person det er..!

Håper dere likte tipset mitt eller dere trenger ikke være enig. 

Dags Instagram

 • 16.06.2016 - 09:08

Jeg har valgt en profil fra Instagram som jeg likte veldig godt bildene og var veldig mye forskjellige..

hits