UKAS BESTE....

 • 16.10.2017 - 08:20

God morgen alle sammen. Da har det kommet en ny uke som også vil si at det kommer til å bli en ny uke også nå. Positivt: Denne uken som er positivt er nok hele denne uken min, kan egentlig ikke klage på noe ting og jeg føler at har hatt en super uke som var bare bra. Skulle ønske bli gjort i denne uken. Skulle ønske at jeg skriv litt mer mer på denne uken men jeg var tygg si at var opptatt hele denne uken med noe. Men det kan jeg alltid gjøre noe med i denne uken her som jeg er på vei til. 

HVA SKJEDDE I DENNE UKEN?
Denne uken regner jeg med at det skjedde veldig mye i denne uken. Stortinget skjedde det at Siv Jensen skulle legge fram statbudskjed for alle andre rundt. Og kan si med at naturen våres går det veldig mye ut over så jeg tenkte at skulle ha natur innlegg saker som jeg selv brenner for og som skal skrives om. Fordi noen tar ikke grep å da må kanskje vise hvor stor naturen er også i Norge? Er noen enig?

Kommentarer som kom til twitter etter statsbudsjettet og kan si at det er noe av disse som fikk meg til å ta en liten ekstra oppmerksomhet og ga meg flere ideer på hva jeg skal skrive om. 

Hvorfor skal alltid dyrevern være en del av som går ned? Og dyr er også et menneske fra mitt syn men det kommer litt senere på innlegg denne uken.. Du kan egentlig bare tenke deg selv om dette spørsmålet

 

 

 

Så jeg håper du likte innlegget. Også kommer det være innlegg løp av dagen.. 

UKEN SOM GIKK

 • 27.09.2017 - 17:22

Uken som gikk eller har gått har vært at jeg måte bare ta pause fra hele bloggen veldig fort. Det merket jeg også at jeg trente veldig med en gang, det skjedde så utrolig mye at jeg måte bare si stopp i 3 dager eller nok flere. Positivt: Denne neste uken har jeg høstferie noe som jeg gleder meg masse til og jeg bare gleder meg utrolig mye til det. Deilig å bare nyte og kose meg masse og bare ta det helt rolig. negativt: Jeg har ikke noe å si på det, egentlig fordi at jeg kan nevne det men jeg vil ikke for det er helt over. 

Beste TWEET - UKA HER ++

Bella T som jeg kaller henne er nok en av mine idoler i ja ca i en uke, det er fordi hun var utrolig nydelig og veldig søt men jeg vet ikke helt nå.. Jeg følger nok at noe er litt galt eller jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.. Men hva mener du om saken? 

TWITTER PROFIL: 
Ja, hvem tar over Erna Solberg etter forre gang? 

Emma Watson er nok hun jeg så fram eller likte utrolig godt når Harry Potter kom ut. Hun har heller ikke vært så veldig mye ut i medier i det siste og spilt i alle Harry Potter filmen og nå Beauty and the beast men det er vel bare de hun har vært i som er kjennet? 

Inspirasjon:

Hår:

Lage skjønn små fletter er utrolig tøft og stilling men det må være et utrolig langt tid man skal bruke på det. 

FASHION LOOK:

Denne stillen eller antrekket var utrolig tøft og jeg bare WOW.. Jeg liker...!!

 

UKEN SOM GIKK

 • 18.09.2017 - 08:04

God morgen alle sammen. Nå skal vi se hva som har skjedd i uken min og hva som ukas kjedeligste og beste twitter status som mennesker legger  ut der. Postivt i livet mitt: Det er nok helgen som var nå, nok er fordi at jeg stor koste meg kjempe mye med Simba og jeg var super glad at fikk besøk denne helgen. Negativt i livet mitt: Jeg har ikke noe negativt, kanskje må være at at jeg var syk i to dager? Render med at det er bare det. Ukas twitter profil: 

Det er våres statsminister i Norge. Først må jeg si at hun legger ut ikke så mye på twitter som kanskje de andre profilene i Politiken men hun skal ha at hun har lojale velgere og kanskje sympatisk enn de som hun må samarbeide med. Eller hva mener du ?

UKAS "nyheter" innen makeup? Det er neglene våres skal kanskje begynne å se ut. Først skal jeg si hva jeg mener. Det som jeg la merke til at under neglene dine skal faktisk syns igjennom plast negler og etter det skal man selvfølgelig være design. Eventuelt skal være ekstra gjennomsiktig.  Dette er også veldig noe instragram trend som kanskje blir større og større og kanskje du kommer til å gå med det?

Liker du dette nye trenden med neglene?

 

UKAS SOM VAR MED VIDEO

 • 15.05.2017 - 18:44

VIDEO UKA SOM VAR.


 

HADE NOVEMBER

 • 01.12.2016 - 16:00

Da har vi begynte på Desember. Så nå er november helt over. Denne måneden som var har vært veldig bra å kjempe koselig, jeg tror nok dette har vært min beste november på veldig lenge. 

Målet mitt i november hadde jeg ikke satt meg noen til. Jeg hadde egentlig bare som et mål denne uken her som var bli ferdig med julepresanger før 2 desember å det funnet så jeg har slått rekorden min når gjeller kjøpe julegaver til alle sammen. Så da slipper jeg så være en av de som stresser rundt fordi for meg så handler litt om jeg kan være effektiv nok å det ble jeg. Så veldig stolt over at jeg er ferdig. 

Det jeg forventer av desember er nok at jeg skal være flinkere til å blogg , skrive å kommentere å alltid ligge hakke før med innleggene mine som blir bedre å bedre, og flere bilder. VIKTIG!!

Mine favoritt makeup denne måneden kommer i helgen så for du se mine favoritt denne måneden som har vært. 

 

UKAS....!!

 • 22.11.2016 - 08:37

Denne uken her har vært utrolig blandet dag. Først var jeg sammen med kjæresten min denne første uken som var utrolig koselig men de andre dagen var bare helt greie dager. OPPTURER: Tirsdag var nok den beste dagen min i denne uken. NEDTUR: De siste dagene var en nedtur følte meg utrolig sliten å hode mitt verket utrolig mye. Gjorde egentlig veldig vondt i tillegg. 

@ 

 

UKAS......

 • 07.11.2016 - 18:22

Opptur: Denne helgen har bare vært en stor opptur det var så stor opptur at jeg følger at denne uken kan ikke slå denne uken som var og ikke denne helgen som kommer. Og jeg er veldig spent på hva denne uken bringer å jeg håper jeg for gode dager som jeg kan se tilbake på. Nedtur: nedtur syns jeg egentlig var på mandagen men det er fordi nok at det gikk helt elendig eller at jeg følte at gikk elendig fordi kan jeg følge meg gode nok til jobben jeg gjør? Jeg tenkte ofte det å det er noe jeg hater med tankene mine. Ser framover denne uken som kommer? Det som jeg er veldig glad for er egentlig at jeg har en jeg kan dele alt men og som elsker/liker meg for den personen jeg er og som jeg faktisk kan se opp til som en postivt opp til. målet ditt denne uken. Dette er nok min hele november mål så det er at siden jeg er postivi å glad jente så skal jeg holde den hele uken.. Og jeg skal se alt i ny måte å sette hvor mye bra jeg for til eller hvor mye ting jeg sette pris på her hjemme i Norge og med mitt liv. 

 

 

  

UKEN MIN

 • 31.10.2016 - 06:48

Denne uken her har vært den verste uken min denne måneden. Noe som har vært i denne uken er egentlig hvor sterk jeg har vært i vanskelige situasjoner som jeg aldri trodd at funket for meg i dette livet mitt. Nedturer er nok dagene har vært så mye rart og følelser som jeg ville unngå og som jeg ikke ville føle lenger. Så denne uken her som kommer så har jeg et mål å ha bare gode følelser som jeg alltid kan ha pluss ha humøret mitt tilbake som jeg alltid for til.  

SAKER FRA DENNE UKEN: Det er utrolig mange saker som jeg har skrivet om. Det er alt i fra galt til riktig valg til det motsatte. Hvis du vil lese flere innlegg innen for saker så er det bare trykke på bildet. 

UKAS SANG. Denne sangen har blitt man favoritt denne uken. So Good - Louise Johnson også er det denne sangen med fordi at Codes med Ellie er noen ganger hva jeg følte meg mye denne uken. Pluss legger alltid en setning er utrykk å kroppspråk. 

 
Hvordan har din uke vært? 
Ellie Goulding: Codes


 

 
 

UKAS......

 • 17.10.2016 - 08:47

Opptur: Det må nok være Onsdagen og Torsdagen. Det er egentlig fordi jeg hadde perfekte dager pluss hadde en god dag på Tirsdagen også  siden jeg fikk vite at jeg skulle bli tante. Som jeg drømte om den uken når jeg var i Kroatia.


Nedtur: nedtur må nok være at jeg knuste neglelakk som ikke var med meningen pluss at en kunde måte kommentere det hele tiden. ( følte meg mer dust enn noen gang )

Innlegg link: http://bittelouise.blogg.no/1476580111_trenger_du_noen__1.html

Tips: Jeg syns det er vanskelig å gi tips til deg som leser men jeg må nok gi tips på at du må være stolt over hvem du er. Fordi at ingen er perfekte og alle har forskjellige personligheter som kan være eller oppfatte som bitcher men ikke er det.

Ukas blogg analyse: TRYKK HER KOMMER HELE SIDEN   ( Hvis dere har lyst å være med på blogg analyse så skriv en kommentar på dette innlegget eller alle andre innlegget som kommer, jeg skriver ned alle blogg adresser ) 

Forventinger av denne uken er at jeg skal skrive flere innlegger og har mer antrekk bilder pluss bli ferdig med videoer som jeg har laget men jobber med. Dette er noe jeg forventer av meg selv denne uken. 

 

HØSTEFERIE UKEN.....

 • 10.10.2016 - 16:52

Da var høsteferien over for denne gang. Ferien var jeg i Kroatia og det var kjempe fint der å likte meg veldig godt der. Da kommer hvordan denne uken her har vært for meg å håper dere liker innlegget. Gjerne kommentar hvis du savner noe eller om du liker innlegget. Jeg liker å se andre sine meninger. OPPTUR: Det må være at jeg lærte veldig mye om dette landet og at svenske pensjonister er ekstra glad å reise i Kroatia, noe som egentlig var litt koselig fordi jeg fikk lære mye av dem og hvordan de hadde det hjemme hos seg selv. Og det som også var en opptur var at jeg fikk se nytt om meg selv som jeg egentlig ikke viste om at funket men faktisk å gjorde det så det skal jeg ha som mål i denne måneden. NEDTUR: Jeg hadde ikke så veldig mange nedtur på denne turen noe som jeg som jeg var veldig glad for. Men jeg må si at jeg savnet veldig mange av vennene mine og mennesker rundt meg som ikke var med på denne turen og som jeg skulle ønske var med.

 

Ukas glad nyhet:  Det er egentlig mange nyheter som ikke dere vet om. Men det er at jeg har fått meg kjæreste som jeg er veldig glad i og som er unik på den måten at jeg nesten ikke kan beskrive hvor glad jeg er. Og han gjør en som er bedre utgave av meg selv.

Ukas bombe:  Ukas bombe må nok være denne nyheten. Fordi den er både litt rar men også veldig trist på samme tid, og jeg har kommet til at jeg vet ikke om dette er falsk eller som faktisk er sant. Så hva mener du om denne saken? http://www.vg.no/rampelys/kim-kardashian/dette-vet-vi-om-kardashian-ranerne/a/23813780/
 

#nyheter #rampelyset #blogg #bloggnorge
 

UKAS SOM VAR.

 • 25.09.2016 - 20:01

Denne uken her som var har nok vært: spennende, ansvar, utfolding, mye å gjøre og tanker. Alt dette har jeg levd igjen denne uken og de 4 tingene kommer dere nok å se hvorfor og hva jeg mener med disse fire ordene.  

UKAS OPPTUR: denne ukas opptur må nok være at jeg har slappet av med en person som jeg er kjempe glad i og som jeg merker at jeg bryr meg mer å mer om. 

 

Ukas nedtur: ukas nedtur må nok være at jeg fikk nesten ikke slappet av denne uken og at jeg hadde fredagen som en rolig dag men var da jeg kanskje var den som kunne gjøre mest den dagen.?

Ukas erfaring: Det måte vært på Lørdagen når jeg var barnepasser for to stykker som bodde ved siden av hverandre og når en 7 måneder gamle unge gråt fordi var sulten og ikke kjente meg. Skjønner det var litt rart for den ungen men jeg er kjempe glad for at gikk bra og da fikk jeg erfaring og veldig stor ansvar som gikk veldig veldig bra.

Ukas spennende dag må være? onsdag. Onsdagen var spennende du tenkte på hvorfor onsdagen ble så spennende var nok fordi jeg hadde mye tanker på hvordan torsdagen ble og fordi Tirsdag til Torsdagen var det mye som skjedde og de datoene er veldig stempla i familien min fordi da skjedde det så mye med mormor og mamma min at de tre dagene ble historiske. 

Ukas antrekk? 
 

UKA SOM GIKK

 • 19.09.2016 - 08:01

God morgen alle sammen. Denne uken her som gikk har vært en super helg og en dagen som var super må nok være Torsdagen av alle dager. UKAS OPPTUR:  Ukas opptur må nok være denne helgen. samboen til søstera min hadde bursdag og jeg er utrolig glad i å feire bursdager så det må være ukas opptur. 

Nedtur: Denne nedturen uken har egentlig ikke vært noen nedtur. Jeg følger alt sammen har vært en opptur, men vis jeg skal ta en nedtur så har høsten kommet fordi jeg var i skogen i helgen i Aremark å da så jeg farger på bladene som egentlig er veldig fint men det er kaldt om morgningen og når det begynner å bli kaldt om morgningen og er første dagen blir jeg litt skjønn nei, hvor er sommeren? Men skjønn skjer.


Ukas saker: Ukas saker som jeg skriv på dette innlegget er HER og HER  

Hvordan gikk målet ditt denne uken? Mine mål denne uken funket veldig bra. Og denne uken skal jeg ha som mål at skal ta flere bilder og skal lage en video til fredagen fordi må bli bedre på det. 

Målet ditt denne uken er: Denne uken her skal jeg ha som mål å ha mer antrekks dager, det er utrolig lenge siden jeg har hatt på denne bloggen som er veldig rart at jeg har glemt det. Men jeg har aldri rekket det i denne uken her som er litt trist. 
 

Ukas kommentar: Jeg har valgt 3 kommentarer som jeg tenkte skulle vise fram til dere. Og hver eneste ny uke skal det komme 3 nye kommentarer som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Utrolig koselige kommentarer alle sammen.. Og tusen takk for alle kommentarer fra dere, etter hver enkelt kommentar kjempe høyt og syns det er kjempe koselig at du har sent kommentar til meg.

 

Ukas innlegg

 • 05.09.2016 - 16:24

Høydepunkter: Denne uken var mandag til onsdag mine bestedager. Jeg var sammen med en venninne og spilte fotball og basketball. Nedtur var at jeg lå torsdag og fredag i feber og jeg trodde skulle kjede meg.

Hendelser: Det har ikke skjedd noe med meg i denne uken som har vært. Denne helgen var jeg sammen med foreldrene mine og var på familie selskap og det var koselig å se fetterne mine og flere.

Ukas videoer: Denne uken har jeg begynne med å lage videoer. Det er fordi det gir gode forandringer på denne bloggen som jeg har hatt før. 

Og jeg lagte måneds favoritter for august ..
 
 
Hvis dere har noen ideer til flere videoer så kan dere bare skrive en kommentar under dette innlegget. Og vil dere ha ukas blogger på video isteden for? Så lage en morsomt konsept der..

 

Ukas saker. Dette kommer denne uken fordi hadde noe saker som jeg ble inspirert til å skrive om. Men lover at det kommer i denne uken her som kommer. 

UKAS INNLEGG

 • 29.08.2016 - 07:11

God morgen alle sammen. Da er det faktisk ny uke å med en ny uke så kan alt skje og kommer til å opp leve noe nytt som du har kanskje ikke opp levet før. Ukas opptur:  Dette ukas opptur i livet mitt var å høyre opp livet mitt. Ikke har har gjort det før men nå er mer bekrefelse på det meg selv. Og nå er jeg ikke usikker på meg selv lenger, fordi jeg vet hvor jeg har meg selv og det betyr at jeg tåler mye mer.

Relatert bilde

Ukas insprasjon:  Jeg hadde ikke så mange insprasjon denne uken som var. Men jeg fikk alltid noen nye saker som jeg har lyst å skrive om på bloggen som kommer senere. 

Ukas nedtur:  Jeg har ikke skrivet så mye på bloggen fortiden. Noe som er egentlig litt kjipt fordi jeg skulle ønsket at jeg skriv mer på denne bloggen. Men jeg skal ta det igjen denne uken og jeg for ny mac i tillegg så da blir det MYE bedre. Så det er bare den jeg venter på.

Ukas antrekk:  Dette er mitt ukas antrekk og det skulle formes som et hjerte. Fordi det er til dere alle sammen fordi jeg setter utrolig pris på at dere alle som leser bloggen min. Så hjerte er til deg som leser bloggen..

Ukas sang:


Denne er utrolig nydelig og liker den utrolig godt. Hva syns dere om denne sangen?

Ukas....

 • 15.08.2016 - 08:43

HØYDEPUNDT: Det må nok være denne helgen som var utrolig morsomt. Faren min hadde venner på feiring av 60 årsdagen hans og det var utrolig fin opplevelse og gjør at jeg er klar for en ny uke på jobb og nye dager.. Og fredagen må være høydepundt det å fordi det var utrolig deilig med en dag fri. 

NEDTUR: Jeg har ikke hatt noen nedtur på denne uken her som har vært. Jeg kan ikke si at jeg kan trekke noe nedturer fordi jeg har egentlig hatt en veldig bra ute. 

SKULLE HA GJORT. Denne uken skulle jeg ha gjort egentlig veldig mye. Skulle lage video til dere men den videoen fikk ikke lastet opp. Så det jeg lurer på om jeg må gjøre er faktisk å kanskje bestille meg en ny MAC etter vært. Eller ha en hardisk som kanskje er mye bedre. Så det tenkte jeg skulle gjøre med ikke har gjort. 

UKAS BLOGG? Det kommer men jeg må bare bli flinkere til å lese andre sine blogger. Men alt kommer etter vært og det skal komme denne dagen. 

OPPSUMERING AV UKEN: Denne uken var helt super uke. Om noe trakk ned denne uken så er jeg ikke helt sikker, fordi jeg har hatt mest gode og brae dager. Så jeg håper at det også skjer denne uken her som kommer.. Hvordan har din uke vært?

 

Ukas to Instagram profil

 • 12.06.2016 - 13:27

Disse to Instagram profilene er denne ukas favoritter. De har jeg følgt med veldig mye på disse to.. Og jeg blir veldig inspirert av disse to. Så anbefaler å skjekke disse to profilene å bildene.

Og til slutt så er det veldig to forskjellige tema på hva de tar bilder av. Nevn noen dere følger med på.

Ukas .......

 • 12.06.2016 - 11:02

Person: Denne personen er min store søster. Hun er alltid der når jeg trenger henne eller hvis jeg bare vil snakke med en. Hun er den store søsteren som jeg kaller en av verdens beste store søstrer, Og jeg sier det fordi jeg vet at ute i land å stang er det også beste store søstre her.


Opptur: Denne ukas opptur må være at jeg fikk lyst og mer glad at jeg begynte å skrive igjen. Og har nye ting som jeg vil se og lyst til å prøvde ut på bloggen. Og se om dere alle sammen vil like det..

Se fram til neste uke: Det jeg ser fram til neste uke er helgen som kommer da. Det er fordi jeg skal til Oslo og besøke venner og familien min. Gleder meg masse til det. Og jeg har bestemt å at jeg skal bare ha gode dager og ha det morsomt denne uken som kommer. 

Nytt om livet/bloggen: Nytt om livet mitt er det egentlig ikke. Men på bloggen skal det komme andre sine blogger og skal gjøre noe snilt å koselig noe for de som er på topplisten. 

Hva tar jeg med videre fra denne uken: Denne uken tar jeg med er hardt arbeid, gleden og skrivelysten min. Fordi de tre sammen er det veldig gode kombinasjon. Nå håper jeg dere likte innlegget mitt. Og dere alle må ha en super fin søndag..!

 

 

 

 

 

 

Ukas.......

 • 10.05.2016 - 08:17

Opptur: Denne sin opptur var at jeg hadde fri fra jobben fredagen i denne uken som var noe som var utrolig deilig og som jeg satt veldig stort pris på.
Nedtur: Jeg følger at jeg ikke hat hatt noe ned i livet mitt akkoratt nå. Men det som kanskje er nedtur er at jeg ikke har skrivet så veldig mye på denne bloggen. Som jeg hadde tenkt til så jeg skal ta igjen det, så disse dagene skal jeg bruke den del på bloggen og skrivingen. 
Hvordan gikk målet ditt denne uken: Denne uken gikk målet mitt 3 av 2 . Fordi jeg hadde mål som at jeg ikke skulle få en elendige dager fordi jeg følger at elendige dager har jeg nok av. ( Gikk veldig bra ) Andre var at jeg skulle tenke det positivt noe som gikk veldig bra men holde på å gå litt ned. Men gikk heldigvis bra. Den siste som kanskje ikke gikk så bra var nok att jeg orket ikke noe ting fordi jeg var helt utslitt i hode mitt.

 

Musikk: Denne ukas musikk må nok være Little Swing - AronChupa

Har dere hørt på denne sangen før? Gjør denne sangen deg til å smile litt?


 

Ukas hendelser

 • 02.05.2016 - 08:05

Denne uken her har skjedd så mye at jeg nesten ikke har skrivet så mye. 
Beste dag: Beste dagen min måte ha vært Torsdag. Det er for det er eneste dagen jeg følgte at jeg kunne slappe av og hode mitt kunne vile seg av alt inntrykk jeg fikk. 
Relatert bilde

UKAS NAVN: Det må være navnet SIMBA fordi hunden til store søstren min skal få seg en hund. Så den skal hete simba noe som er utrolig nydelig navn.
Ukas kjendis: Ukas lille kjendis er julia roberts. Det er noen som sier jeg lingjer litt på henne men jeg selv syns egentlig ikke det. Men hva mener dere? Gjør vi det? 


Bilderesultat for julia roberts

hits